![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
12-10-2007, 10:45 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Monic Am pierdut ceva ????? Asa se pare -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| michelle |
12-10-2007, 10:47 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Monic Am pierdut ceva ????? Asa se pare Nuu, nu cred. .. nu inca. EU AM GRESIT Noni, sarcina usoara! PS: am corectat postul cu greseala.. se vede ca nu m-am trezit inca -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
12-10-2007, 10:55 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Vezi , Monic , te faceam deja cu burtica -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Monic |
12-10-2007, 11:02 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.658 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
si eu am ramas o clipa surprinsa. Ma gandeam ca stiti voi ceva si eu nu stiu nimic
Dar, ca sa stiti, si Noni e Monica -------------------- ![]() |
| daconst |
12-10-2007, 11:05 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Eu m-am prins ca Noni e Monic in cazul asta,ca daca era Monic gravi si nu ne spunea sa vezi ce-o luam la alergat pe aici.
Desi eu ma gindesc ca in curand apare si ea cu burtik,dar inca e secretoasa. -------------------- |
| Monic |
12-10-2007, 11:23 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.658 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
la mine inca nu s-a prins Dana, ca si eu ca Peach astept sa termin de platit cei 25-30 ani rata la casa
dar sa stii ca iti voi spune, doar ca sa nu ma alergi, iti dai seama cum am arata peste 30 ani -------------------- ![]() |
| nusarich |
12-10-2007, 11:35 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
la mine inca nu s-a prins Dana, ca si eu ca Peach astept sa termin de platit cei 25-30 ani rata la casa dar sa stii ca iti voi spune, doar ca sa nu ma alergi, iti dai seama cum am arata peste 30 ani Facand jogging, draga, asa se zice... ca daca tot n-avem timp acum sa mergem la sala, sa alergam, sa facem sport, macar peste 30 de ani... -------------------- |
| Monic |
12-10-2007, 11:39 AM
|
peste 30-ani Dana isi va alerga pretendentele la mina lui Lucas
oare socrul lui May o fi terminat cu capacul ala de oala? -------------------- ![]() |
| bubbles |
12-10-2007, 12:01 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Ziua
Dana cred ca intrebi de Raluk .Din cate stiu inca nu a ramas gravi si vroia sa se apuce din nou de WW Acest mesaj a fost editat de bubbles: 12-10-2007, 12:03 PM -------------------- |
| michelle |
12-10-2007, 01:19 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| May |
12-10-2007, 01:28 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
oare socrul lui May o fi terminat cu capacul ala de oala? A terminat, chestia e ca nu intelegea care e problema daca il spala cu periuta de unghii... ca doar si periuta se spala in acelasi timp si pot sa o refolosesc la unghii Era sa fac infart cand am citit ca e Monic insarcinata -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| peach |
12-10-2007, 01:28 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
la mine inca nu s-a prins Dana, ca si eu ca Peach astept sa termin de platit cei 25-30 ani rata la casa dar sa stii ca iti voi spune, doar ca sa nu ma alergi, iti dai seama cum am arata peste 30 ani tu ca tu..dar la mine e rata 120 ani (nu gumesc..banca iti impune sa platesti un minim de x pe an restul este dobanda uriasa) ..asa ca eu voi fi fantoma insarcinata -------------------- |
| dany |
12-10-2007, 01:32 PM
|
nu gumesc..banca iti impune sa platesti un minim de x pe an restul este dobanda uriasa) Si la noi la fel : urmatorii 25 de ani vom plati doar dobanda !!!!! Deci , cu alte cuvinte , nici macar atunci nu ne va apartine casa -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Pisik |
12-10-2007, 01:33 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Sa va uitati diseara la stirile protv
m-am cam balbait, de oboseala, a tras baiatu ala saracu vreo 4 duble cu mine, mi-am cerut scuze, a zis ca intelege, ca toti suntem obositi... Acest mesaj a fost editat de Pisik: 12-10-2007, 01:34 PM -------------------- |
| dany |
12-10-2007, 01:34 PM
|
Eu nu ma pot uita
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 01:51 AM |