![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| May |
14-10-2007, 04:09 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Va saluta cetateanul turmentat, proaspat intors de la o nunta care se anunta varza si la care am mers din obligatie... dar, din fericire, nu a fost asa, a fost una din cele mai frumoase nunti la care am fost( desi nu am fost la multe), mancare buna, atmosfera placuta, dantuiala maxima, Remy care se jura ca in maxim 2 ani dantuim la nunta noastra, local grozav, personal mai mult decat amabil si atent... si subsemnata care nu consuma alcool de niciun fel, nici macar sa guste decat o data la enspe ani si care a baut ca o betiva de se mira singura de ea. Raportez 6 sprituri ( vin rosu cu apa minerala) si o cupa cu sampanie
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| axe10 |
14-10-2007, 09:06 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Buna dimineata fetelor!
May, daca nu te trezesti cu dureri de cap inseamna ca nu ai baut degeaba! Eu nu am vazut meciul din motive de adus medicul acasa pt Alexia, se pare ca are ceva puncte albe pe amigdale asa ca am trecut de aseara pe antibiotic. A dormit bine azi noapte, eu am dormit separat in dormitorul ei din motive de sforaiala...ea..bineinteles. Eu m-am trezit insa ei dorm in continuare! Va urez o duminica super! Vedeti sa nu dati iama in treburi ca e sarbatoare mare :Sf. Paraschiva! -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| crissy |
14-10-2007, 10:24 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.430 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Vedeti sa nu dati iama in treburi ca e sarbatoare mare :Sf. Paraschiva! Da, sunt plina de invidie pe cei din Iasi -------------------- In stand by...
|
| May |
14-10-2007, 12:34 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Ce sa ma trezesc cu dureri ca dupa ce v-am scris m-am bagat la somn si cum am luat pozitia orizontala, cum a inceput sa imi fie rau, in 5 min dadeam la boboci din toti rarunchii. Acum nu am nimic
E sarbatoare azi? Soacra-mea da cu aspiratorul -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
14-10-2007, 01:49 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ce sa ma trezesc cu dureri ca dupa ce v-am scris m-am bagat la somn si cum am luat pozitia orizontala, cum a inceput sa imi fie rau, in 5 min dadeam la boboci din toti rarunchii. Acum nu am nimic E sarbatoare azi? Soacra-mea da cu aspiratorul Eu m-am trezit cu ceva dureri de cap -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| michelle |
14-10-2007, 02:28 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Asa e crissy, au venit multi pelerini la moaste, iar Iasul e in sarbatoare de vinerea trecuta, asa ca avem la activ toate bunatatile de care ai pomenit
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ganesha |
14-10-2007, 02:42 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.078 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Va saluta cetateanul turmentat, proaspat intors de la o nunta Aaaaa, deci de aia erai treaza la ora aia CITAT Si in cei 4 ani cat am studentit nu am apucat sa vad moastele Sfintei sad.gif din motive de lene de stat la cozile imense care se formau la Mitropolie. Moastele sint acolo tot timpul anului, si nu intotdeauna este coada. Frumoasa zi... din pacate eu nu o prea savuram, ca stateam exact in centru linga Mitropolie si primarie, si numai nebunii se intimplau pe strada la mine (cortul cu sarmale ; din curtea primariei, lume care mai venea la un pishu scurt la ceas de seara... ati prins ideea Aduc si-o frunzulita sa fie-n spiritul sarbatorii ![]() -------------------- |
| crissy |
14-10-2007, 03:04 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.430 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Moastele sint acolo tot timpul anului, si nu intotdeauna este coada. Ai dreptate. Ma refeream (si asta nu reiese din postarea mea Mie imi e dor in general de Iasi. Regret ca nu am avut norocul si posibilitatea de a ramane acolo -------------------- In stand by...
|
| axe10 |
14-10-2007, 04:57 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Ce sa ma trezesc cu dureri ca dupa ce v-am scris m-am bagat la somn si cum am luat pozitia orizontala, cum a inceput sa imi fie rau, in 5 min dadeam la boboci din toti rarunchii. Acum nu am nimic E sarbatoare azi? Soacra-mea da cu aspiratorul Am patit-o si eu odata de la Pepermint....la fel de repede mi-am revenit de la "boboceala"....stiu sentimentul!! Pai sunt unii care numai atunci fac treaba.... -------------------- ![]() |
| daconst |
14-10-2007, 08:42 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
May,n-am inteles daca nunta a fost de romani sau spanioli?
Cu bautul,ce sa zic,in toate exista un inceput. Dany,sa inteleg ca nu te-ai bucurat ca a cistigat Ro? Axe,of si cu copii ce baiuri multe sunt.Bine ca ai avut ,medic care sa-ti vina acasa ca altfel e naspa sa umbli in we pe la spitaluri. Miha,lasa fata ca cine merge o saptamana la Paris? Uka,ca mi-am amintit de raspunsul tau despre barfa.Sa stii ca faptul de a fi barfita nu e proportional cu numarul prietenilor,din pacate. Eu una stiu si am stiut de cine si la cine sunt barfita,dar cum am mai spus ma doare undeva la departare de mine.Chiar nu merita sa-mi consum energia cu asta.Iar faptul ca ignor persoanele care o fac,doare mult mai tare decit daca le-as da importanta.Nu merita acele persoane atentia mea! La mine fiecare om are o sansa si daca si-a ratat-o,e vina lui.Stii vorba aia:cine te-a dezamagit o data o va face si a doua oara!Si de ce sa ma mai risc? Dar pina la proba contrarie eu chiar vreau sa cunosc pe toata lumea,cum spunea si Monic! Miha,ma gindeam acum la sarbatoarea asta cu Sf.Paraschiva,parca prea comerciala au facut-o.Serios daca eu mai vad altceva decit o afacere,din pacate. -------------------- |
| May |
14-10-2007, 10:52 PM
|
|
Aaaaa, deci de aia erai treaza la ora aia Da Pai sunt unii care numai atunci fac treaba.... Nici nu stii cat adevar ai grait -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| May |
14-10-2007, 11:02 PM
|
|
May,n-am inteles daca nunta a fost de romani sau spanioli? Cu bautul,ce sa zic,in toate exista un inceput. A fost nunta de romani. Chestia e ca nu i-am mai vazut pe acesti tipi de 2 ani si ne-am intalnit intamplator saptamana trecuta si ne-au invitat la nunta asa, in mijlocul strazii, ca daca nu era sa ne intalnim oricum nu ne invitau, cred ca nici nu le-a trecut prin cap ca mai existam. A fost mai mult o petrecere pt ca ei deja se casatorisera luna trecuta in Romania si au tinut o petrecere si aici, ca o a doua nunta, cu rochie de mireasa si tot tacamul. Faza e ca a scos tipa o invitatie din geanta si a inceput sa ne scrie numele pe ea: Remy si...si.... si PAUZA! nu mai stia cum ma cheama... moment de maxima penibilitate. Am mers mai mult dintr-o obligatie morala a lui Remy fata de ei... dar uite ca ne-am distrat super. -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| michelle |
15-10-2007, 09:13 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Miha,ma gindeam acum la sarbatoarea asta cu Sf.Paraschiva,parca prea comerciala au facut-o.Serios daca eu mai vad altceva decit o afacere,din pacate. Da, din pacate romanul e foarte priceput la treaba asta! Fetelor, am lichidat creditul pentru masina! Yuhuuuu!! De acum speram ca urmatorul credit sa fie pt locuinta -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| peach |
15-10-2007, 09:14 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Neatea fetele
Vineri vazut Pisik frumos si nepufos -------------------- |
| dany |
15-10-2007, 09:58 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Neata !
Dany,sa inteleg ca nu te-ai bucurat ca a cistigat Ro? Hey , cum sa nu ma bucur -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 12:57 AM |