left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

253 Pagini V « < 92 93 94 95 96 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 14, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
peach
mesaj 15-10-2007, 10:07 AM
Mesaj #1396

Nevastuica

Grup: Membri
Raspunsuri: 968
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 77
Sex: Feminin

CITAT(daconst @ 13-10-2007, 10:25 PM) *

A castigat Romania!!!! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Sorina,pregateste biletele ca venim la meci! cheer.gif cheer.gif

cheer.gif cheer.gif cheer.gif de unde facem rost de steagul romanesc? il luam si pe fintz si ii vopsim sticla in tricolor )).gif

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dany
mesaj 15-10-2007, 10:10 AM
Mesaj #1397

Yeti

Raspunsuri: 10.216
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Sorina , puteti cauta pe la Wochenmarkt ....sau daca bine vreun balci pe la voi ...Acolo mai au si steaguri . Poate aveti bafta sa gasiti . Aici n-am vazut dar , voi fiind mai aproape de Ro , poate aveti mai multe sanse.

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

peach
mesaj 15-10-2007, 10:23 AM
Mesaj #1398

Nevastuica

CITAT(danyhoney @ 15-10-2007, 10:10 AM) *

Sorina , puteti cauta pe la Wochenmarkt ....sau daca bine vreun balci pe la voi ...Acolo mai au si steaguri . Poate aveti bafta sa gasiti . Aici n-am vazut dar , voi fiind mai aproape de Ro , poate aveti mai multe sanse.

sau poate ne trimite cineva din ro wink1.gif

cind se trag la sorti grupele?

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 15-10-2007, 10:26 AM
Mesaj #1399

Yeti

Buna intrebare ......nu stiu . sad.gif

Gasit pe net : pe 2 decembrie !!

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

+Quote Post
peach
mesaj 15-10-2007, 10:31 AM
Mesaj #1400

Nevastuica

mh mai dureaza un pic.

sper doar sa nu jucam la viena ca-i prea departe

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 15-10-2007, 10:33 AM
Mesaj #1401

Yeti

Mda , chestia e ca nu se stie cum vor fii programate meciurile ....dar poate aveti bafta si prindeti un meci de-al RO la voi . Aveti deja biletele sau le primiti dupa stabilirea grupelor ?

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 15-10-2007, 10:34 AM

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
peach
mesaj 15-10-2007, 10:44 AM
Mesaj #1402

Nevastuica

le-am cistigat la "follow your team" ..am pariat pe romania cheer.gif

Vin dupa stabilirea grupelor cu locatiile respective..a jucat marcel anul trecut de craciun. Nici macar nu stiu la cite jocuri avem sau cit or sa coste. Daca sunt doar pt calificarile din grupa sau daca trecem de grupa..

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 15-10-2007, 10:52 AM
Mesaj #1403

Yeti

Aha , deci suspans maxim )).gif Multa bafta !!!!!!

Stai :daca le-ati castigat de ce te intrebi cat or sa coste ?? Normal ar fii sa nu coste nimic .....zic eu .

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
peach
mesaj 15-10-2007, 10:59 AM
Mesaj #1404

Nevastuica

CITAT(danyhoney @ 15-10-2007, 10:52 AM) *

Aha , deci suspans maxim )).gif Multa bafta !!!!!!

Stai :daca le-ati castigat de ce te intrebi cat or sa coste ?? Normal ar fii sa nu coste nimic .....zic eu .

)).gif )).gif unde ai vazut tu ceva gratis in elvetia

biletele nu s-au vindut direct, la fel ca in germania acum 2 ani. Exista o loterie la care poti sa-ti cistigi dreptul de a cumpara un bilet.

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 15-10-2007, 11:11 AM
Mesaj #1405

Yeti

Ohhhhh, acum am inteles cum merge treaba ...

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
daconst
mesaj 15-10-2007, 11:40 AM
Mesaj #1406

Taz

Raspunsuri: 3.318
Membrul Nr.: 68

Nu conteaza,Sorina,macar cumparam direct la meciurile Romaniei.Poate va juca exact cu Germania si atunci impusc doi iepuri deodata. lol.gif

Otilici,cum mai doarme Norbi?Se mai trezeste?ca noi tot cu asta ne luptam. sad.gif

Deea,se intelege Alexia cu bona?Spuneau fetele de la noi de pe forum ca au pus camere web sau reportofoane sa inregistreze bonele.Au fost citeva fete care au patit-o urat.Adica de fata cu parintii erau de treaba femeile si cind plecau ele cica urlau alea ca dementele.Nu vreau sa te sperii,dar stii cum e mai bine sa verifici ce si cum.

Bai sunt in pom cu dieta.In we am fost la expozitii de case si ne-a luat foamea pe drum.Normal ca am intrat la un BK si am halit ca nesimtita. blushing.gif
Nici nu am curaj sa ma urc pe cintar,poate maine totusi sa o fac. sorry.gif

Acest mesaj a fost editat de daconst: 15-10-2007, 11:40 AM

--------------------
+Quote Post
otilici
mesaj 15-10-2007, 12:32 PM
Mesaj #1407

Marmota

Raspunsuri: 1.184
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita

Eu m-am reapucat de dieta miercuri si se pare ca are de gand sa miste ceva cantarul,dar daca misca abia ajung iar la greutatea de la ticker blushing.gif .Asta e,dar saptamana viitoare sper sa se miste si tickerul smile.gif
Dana,Norbi nu se mai trezeste decat rar mai nou,in schimb are febra de aseara sad.gif.Nu e mare 37,5-38,dar nu a cedat decat dimineata vreo 2 ore,acum l-am culcat si iar era caldut.Sper ca e doar o raceala,e vremea asta asa schimbatoare.

--------------------
+Quote Post
Deea
mesaj 15-10-2007, 12:45 PM
Mesaj #1408

Iepuras

Raspunsuri: 1.687
Membrul Nr.: 79

Pup fetele pupic.gif

Dana nu mi-am pus problema asa, am vazut cu a reactionat Alexia ( nu a mea, a Laviniei) cand a vazut-o pe tanti si mi-a fost suficient.

Sanatate multa tuturor puiutilor!

Acest mesaj a fost editat de Deea: 15-10-2007, 12:46 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
peach
mesaj 15-10-2007, 01:42 PM
Mesaj #1409

Nevastuica

CITAT(daconst @ 15-10-2007, 11:40 AM) *

Nu conteaza,Sorina,macar cumparam direct la meciurile Romaniei.Poate va juca exact cu Germania si atunci impusc doi iepuri deodata. lol.gif

Aaaaa pai le luam pe toate oricum. Sunt 4 bilete la fiecare meci wink1.gif Vezi sa-i faca Mihai lui Marcel o descriere a ce inseamna fotbal )).gif )).gif oricum e bun sa-l trimimitem dupa seminte si l invatam sa injure in romana )).gif

Auzi da cu cine tii daca joaca Romania-Germania?

CITAT(otilici @ 15-10-2007, 12:32 PM) *

Eu m-am reapucat de dieta miercuri si se pare ca are de gand sa miste ceva cantarul,dar daca misca abia ajung iar la greutatea de la ticker blushing.gif .Asta e,dar saptamana viitoare sper sa se miste si tickerul smile.gif

deci n sunt singura grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
iulikutza
mesaj 15-10-2007, 01:42 PM
Mesaj #1410

Furnica
*

Raspunsuri: 73
Inscris: 15-10-2007
Membrul Nr.: 442
Dispozitie: EXCELENT!!!!!!!

Otilici, felicitari ptr vointa de a tine regim dar sfatul meu e .... nu fortza nota prea tare...... arati super asha... ai farmecul tau aparte... eu am avut 80 kg am slabit 18 kg in 6 luni si de atunci stau numai prin doctori si nu ma mai fac bine cu stomacul..... si te intreb... oare ce am castigat???? kg au inceput usor ,usor sa se puna la loc si.... sanatatea mea e oricum compromisa forever....

--------------------
"ZAPADA RAMANE INTOTDEAUNA ALBA CHIAR SI ATUNCI CAND SE ASTERNE PE CENUSA"
+Quote Post

253 Pagini V « < 92 93 94 95 96 > » 
Closed Topic
3 Membri citesc acest subiect (3 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 12:21 AM