![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| peach |
15-10-2007, 10:07 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
A castigat Romania!!!! Sorina,pregateste biletele ca venim la meci! -------------------- |
| dany |
15-10-2007, 10:10 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Sorina , puteti cauta pe la Wochenmarkt ....sau daca bine vreun balci pe la voi ...Acolo mai au si steaguri . Poate aveti bafta sa gasiti . Aici n-am vazut dar , voi fiind mai aproape de Ro , poate aveti mai multe sanse.
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| peach |
15-10-2007, 10:23 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Sorina , puteti cauta pe la Wochenmarkt ....sau daca bine vreun balci pe la voi ...Acolo mai au si steaguri . Poate aveti bafta sa gasiti . Aici n-am vazut dar , voi fiind mai aproape de Ro , poate aveti mai multe sanse. sau poate ne trimite cineva din ro cind se trag la sorti grupele? -------------------- |
| dany |
15-10-2007, 10:26 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Buna intrebare ......nu stiu .
Gasit pe net : pe 2 decembrie !! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| peach |
15-10-2007, 10:31 AM
|
mh mai dureaza un pic.
sper doar sa nu jucam la viena ca-i prea departe -------------------- |
| dany |
15-10-2007, 10:33 AM
|
Mda , chestia e ca nu se stie cum vor fii programate meciurile ....dar poate aveti bafta si prindeti un meci de-al RO la voi . Aveti deja biletele sau le primiti dupa stabilirea grupelor ?
Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 15-10-2007, 10:34 AM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| peach |
15-10-2007, 10:44 AM
|
le-am cistigat la "follow your team" ..am pariat pe romania
Vin dupa stabilirea grupelor cu locatiile respective..a jucat marcel anul trecut de craciun. Nici macar nu stiu la cite jocuri avem sau cit or sa coste. Daca sunt doar pt calificarile din grupa sau daca trecem de grupa.. -------------------- |
| dany |
15-10-2007, 10:52 AM
|
Aha , deci suspans maxim
Stai :daca le-ati castigat de ce te intrebi cat or sa coste ?? Normal ar fii sa nu coste nimic .....zic eu . -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| peach |
15-10-2007, 10:59 AM
|
Aha , deci suspans maxim Stai :daca le-ati castigat de ce te intrebi cat or sa coste ?? Normal ar fii sa nu coste nimic .....zic eu . biletele nu s-au vindut direct, la fel ca in germania acum 2 ani. Exista o loterie la care poti sa-ti cistigi dreptul de a cumpara un bilet. -------------------- |
| dany |
15-10-2007, 11:11 AM
|
Ohhhhh, acum am inteles cum merge treaba ...
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| daconst |
15-10-2007, 11:40 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Nu conteaza,Sorina,macar cumparam direct la meciurile Romaniei.Poate va juca exact cu Germania si atunci impusc doi iepuri deodata.
Otilici,cum mai doarme Norbi?Se mai trezeste?ca noi tot cu asta ne luptam. Deea,se intelege Alexia cu bona?Spuneau fetele de la noi de pe forum ca au pus camere web sau reportofoane sa inregistreze bonele.Au fost citeva fete care au patit-o urat.Adica de fata cu parintii erau de treaba femeile si cind plecau ele cica urlau alea ca dementele.Nu vreau sa te sperii,dar stii cum e mai bine sa verifici ce si cum. Bai sunt in pom cu dieta.In we am fost la expozitii de case si ne-a luat foamea pe drum.Normal ca am intrat la un BK si am halit ca nesimtita. Nici nu am curaj sa ma urc pe cintar,poate maine totusi sa o fac. Acest mesaj a fost editat de daconst: 15-10-2007, 11:40 AM -------------------- |
| otilici |
15-10-2007, 12:32 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Eu m-am reapucat de dieta miercuri si se pare ca are de gand sa miste ceva cantarul,dar daca misca abia ajung iar la greutatea de la ticker
Dana,Norbi nu se mai trezeste decat rar mai nou,in schimb are febra de aseara -------------------- |
| Deea |
15-10-2007, 12:45 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.687 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Pup fetele
Dana nu mi-am pus problema asa, am vazut cu a reactionat Alexia ( nu a mea, a Laviniei) cand a vazut-o pe tanti si mi-a fost suficient. Sanatate multa tuturor puiutilor! Acest mesaj a fost editat de Deea: 15-10-2007, 12:46 PM -------------------- ![]() |
| peach |
15-10-2007, 01:42 PM
|
Nu conteaza,Sorina,macar cumparam direct la meciurile Romaniei.Poate va juca exact cu Germania si atunci impusc doi iepuri deodata. Aaaaa pai le luam pe toate oricum. Sunt 4 bilete la fiecare meci Auzi da cu cine tii daca joaca Romania-Germania? Eu m-am reapucat de dieta miercuri si se pare ca are de gand sa miste ceva cantarul,dar daca misca abia ajung iar la greutatea de la ticker deci n sunt singura -------------------- |
| iulikutza |
15-10-2007, 01:42 PM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 73 Inscris: 15-10-2007 Membrul Nr.: 442 Dispozitie: EXCELENT!!!!!!! Sex: Feminin |
Otilici, felicitari ptr vointa de a tine regim dar sfatul meu e .... nu fortza nota prea tare...... arati super asha... ai farmecul tau aparte... eu am avut 80 kg am slabit 18 kg in 6 luni si de atunci stau numai prin doctori si nu ma mai fac bine cu stomacul..... si te intreb... oare ce am castigat???? kg au inceput usor ,usor sa se puna la loc si.... sanatatea mea e oricum compromisa forever....
-------------------- "ZAPADA RAMANE INTOTDEAUNA ALBA CHIAR SI ATUNCI CAND SE ASTERNE PE CENUSA"
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 12:21 AM |