![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| May |
15-10-2007, 01:50 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
iuli bine ai venit, in primul rand
Cat despre Oti, nu forteaza nota deloc si nici pe la doctori nu o sa ajunga pt ca mananca sanatos si nu priveaza corpul de nimic, slabeste incet si sigur, ca toate cele care tinem WW -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| daconst |
15-10-2007, 03:25 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Iuli,de asta tinem toate WW sa nu avem probleme de sanatate mai tarziu.Noi nu ne infometam deloc,ci mancam din toate cu masura.
Sanatate multa iti doresc! Deea,ai dreptate,un copil stie mai bine cine-i e prieten si cine nu.Iar Axe a testat-o sigur pe tanti asta,altfel nu ti-o recomanda.Doar ca eu m-am infiorat cind am auzit povestile fetelor despre bone.Sa nu spun de alea care dadeau pastile la copii sa doarma si ele sa poate sa stea la telenovele. Oti,hai ca asa ne merge la toate ca si tie cu dieta.Bine ca n-a urcat acul in sus.Macar stim ca trebuie sa fim cuminti saptamana asta. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| axe10 |
15-10-2007, 04:56 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Axe,of si cu copii ce baiuri multe sunt.Bine ca ai avut ,medic care sa-ti vina acasa ca altfel e naspa sa umbli in we pe la spitaluri. Da, avem o doctoritza, culmea nu a Alexiei, dar care sta mult mai aproape de noi si care lucreaza la Budimex (ma rog, Marie Curie...) si care am mai chemat-o si alta data. E dragutza si vine ca-i place copilul...am luat-o de acasa (ca incepuse si o ploaie de nu se poate) a venit, a vazut, a constatat, reteta si am dus-o acasa! Ma costa dar pt mine e ok asa. Fetelor, am lichidat creditul pentru masina! Yuhuuuu!! De acum speram ca urmatorul credit sa fie pt locuinta Se mai intampla si din astea?!...aoleu ..poate ajung si eu vreodata sa inchei niste credite-casa , masini...ce-o fi...numai sa vad unul terminat!! Bravo voua!! sau poate ne trimite cineva din ro Promit ca daca gasesc va cumpar la toate 3....daca nu o sa ma apuc sa caut material si va confectionez cate unul ca prea sunteti patrioate!...(.nu zic la misto!) Aha , deci suspans maxim Stai :daca le-ati castigat de ce te intrebi cat or sa coste ?? Normal ar fii sa nu coste nimic .....zic eu . biletele nu s-au vindut direct, la fel ca in germania acum 2 ani. Exista o loterie la care poti sa-ti cistigi dreptul de a cumpara un bilet. Eu m-am reapucat de dieta miercuri si se pare ca are de gand sa miste ceva cantarul,dar daca misca abia ajung iar la greutatea de la ticker Dana,Norbi nu se mai trezeste decat rar mai nou,in schimb are febra de aseara Vezi ca se pare ca e viroza in aer....noi inca suntem pe antibiotic!! Deea,ai dreptate,un copil stie mai bine cine-i e prieten si cine nu.Iar Axe a testat-o sigur pe tanti asta,altfel nu ti-o recomanda.Doar ca eu m-am infiorat cind am auzit povestile fetelor despre bone.Sa nu spun de alea care dadeau pastile la copii sa doarma si ele sa poate sa stea la telenovele. Eu am avut-o aproape 2 ani cu o intrerupere de 3-4 luni in care am schimbat vreo 3 bone. ....am tras si eu destule numai ca nu stau la discutii...le trimit cat colo daca mi se pare suspect ceva. Deea am sunat si eu la tine sambata dar nu ai raspuns pe mobil ca sa vad cum sunteti dupa o saptamana....daca e ceva care nu-ti place nu ezita sa spui ca eu nu ma bag in discutii. Fiecare are dreptul sa doreasca ceva anume pt copilul lui.... -------------------- ![]() |
| michelle |
15-10-2007, 05:05 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Fetelor, am lichidat creditul pentru masina! Yuhuuuu!! De acum speram ca urmatorul credit sa fie pt locuinta Se mai intampla si din astea?!...aoleu ..poate ajung si eu vreodata sa inchei niste credite-casa , masini...ce-o fi...numai sa vad unul terminat!! Bravo voua!! Se pare ca se mai intampla si din astea -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| daconst |
15-10-2007, 06:29 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Miha,va uitati dupa apartament?Cam ce va doriti?
Bafta multa sa vi se indeplineasca dorintele! Monic,voi cum stati cu casuta?Ati inceput constructia? Axe,mersi ca te gindesti la noi cu steagurile. -------------------- |
| axe10 |
15-10-2007, 07:49 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Axe,mersi ca te gindesti la noi cu steagurile. Macar voi sa va mandriti ca sunteti de ale noastre....am gasit ceva magazine, am intrebat in stg si in dreapta....zilele astea voi viziona ...si tu ai nevoie tot de exterior?...ca la Dany stiu de ce are nevoie...ca cica sunt draga si de interior si de exterior!! Pt ca am vazut pe la Dany prin jurnal ca lumea adulmeca sarbatorile...ia sa-mi ziceti voi mie cam ce doriti de la mosu'!!! -------------------- ![]() |
| crissy |
15-10-2007, 08:34 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.430 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Pt ca am vazut pe la Dany prin jurnal ca lumea adulmeca sarbatorile...ia sa-mi ziceti voi mie cam ce doriti de la mosu'!!! Care? Craciun sau Nic(i)olae? -------------------- In stand by...
|
| michelle |
15-10-2007, 08:44 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Miha,va uitati dupa apartament?Cam ce va doriti? Bafta multa sa vi se indeplineasca dorintele! Sar'na Pai sa fie de 2-3 camere, jalnic, ca sa il facem cum vrem noi, eventual la ultimul etaj ca sa ne facem mansarda - si acolo sa imi fac sala de fitness si atelier pt Cata Pt ca am vazut pe la Dany prin jurnal ca lumea adulmeca sarbatorile...ia sa-mi ziceti voi mie cam ce doriti de la mosu'!!! O casutza -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| daconst |
15-10-2007, 08:47 PM
|
Hihi,Axe,vrei sa fii Mosul nostru anul asta?
Eu steag,vreau doar pentru meciul cu Ro,ca in rest nu am unde sa-l pun.Dar daca-i iei la Sorina i-al mai mare si-l tinem amandoua.Poate cu steag o sa ne vedeti si pe noi la meci in tribune. -------------------- |
| Deea |
15-10-2007, 09:28 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.687 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Axe nu am avut nici un apel pierdut de la tine sambata....mai face tel meu figuri. Chiar imi place de ea si Alexia e cumintica cand e doar cu ea, cu noi ii ies coarnele si face fitze. Ma "enerveaza" ca ma rog de ea sa manance in rest nu avem ce sa-i reprosam. Am stat si eu vineri acasa cam juma de zi si am vazut ca n-o lasa sa faca tot ce vrea ea si chiar reuseste sa o tina in frau....noi nu reusim
Acest mesaj a fost editat de Deea: 15-10-2007, 09:28 PM -------------------- ![]() |
| emu |
16-10-2007, 03:38 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Hey hey hey... vad ca nu prea merge dieta zilele astea, ce faceti?! Si eu care venisem sa ma laud iar
Am reinceput lucrul cu greutati la sala (picioare si brate doar) de duminica si am crescut viteza la cardio... am si alergat duminica; azi doar am lucrat la nivel mai mare, maine imi propun iar alergat... stat in puncte in weekend, iar azi mai am 2p de consumat, sa vad pe ce Miha, vreau si eu sa lichidez cat mai multe credite asa rapid Pt ca am vazut pe la Dany prin jurnal ca lumea adulmeca sarbatorile...ia sa-mi ziceti voi mie cam ce doriti de la mosu'!!! Un raspuns bun/final de la irs Ceva de buna dimineata ![]() -------------------- |
| michelle |
16-10-2007, 08:28 AM
|
Neata!
Tare faza, Emu Si eu ma laud ca mi-am reinnoit abonamentul la aerobic aseara. Cu dieta stau binisor, adica e cat de cat echilibrata. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| dany |
16-10-2007, 11:02 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Neata !
Macar voi sa va mandriti ca sunteti de ale noastre....am gasit ceva magazine, am intrebat in stg si in dreapta....zilele astea voi viziona ...si tu ai nevoie tot de exterior?...ca la Dany stiu de ce are nevoie...ca cica sunt draga si de interior si de exterior!! Ca sa ai o idee....steagurile mele pe care le-ai vazut sunt 90/120 ca marime ... Miha , felicitari pentru achitarea creditului si bafta la gasit apartament ! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| michelle |
16-10-2007, 11:29 AM
|
Miha , felicitari pentru achitarea creditului si bafta la gasit apartament ! Sarumana, sa fie! Dupa nunta o sa incepem sa cautam.. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Monic |
16-10-2007, 03:16 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.658 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
-------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 12:13 AM |