left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

253 Pagini V « < 94 95 96 97 98 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 14, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
axe10
mesaj 16-10-2007, 05:20 PM
Mesaj #1426

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra
Sex: Feminin

CITAT(Deea @ 15-10-2007, 10:28 PM) *

Axe nu am avut nici un apel pierdut de la tine sambata....mai face tel meu figuri. Chiar imi place de ea si Alexia e cumintica cand e doar cu ea, cu noi ii ies coarnele si face fitze. Ma "enerveaza" ca ma rog de ea sa manance in rest nu avem ce sa-i reprosam. Am stat si eu vineri acasa cam juma de zi si am vazut ca n-o lasa sa faca tot ce vrea ea si chiar reuseste sa o tina in frau....noi nu reusim smile.gif...chiar in seara asta s-a suit pe spatarul de la canapea si n-a fost chip s-o dam jos fara scandal.

Cine stie...bine ca va intelegeti!!...vezi ca are diabet asa ca trebuie sa manance des, nu asculta la ea...Asa e nu-i lasa chiar de capul lor. Sunasem si la ea numai ca si-a schimbat nr si il informase pe Fl dar uitase sa-mi spuna...asa ca sunam cand la ea cand la tine si nimic...mai sa fie!
Pupici Alexiei.

CITAT(emu @ 16-10-2007, 04:38 AM) *

CITAT(axe10 @ 15-10-2007, 01:49 PM) *
Pt ca am vazut pe la Dany prin jurnal ca lumea adulmeca sarbatorile...ia sa-mi ziceti voi mie cam ce doriti de la mosu'!!!
Un raspuns bun/final de la irs smile.gif

Adica de la fisc sa inteleg ce am auzit si eu prin filme....banuti sa-ti dea inapoi...asta da cadou!!

CITAT(danyhoney @ 16-10-2007, 12:02 PM) *

Neata !
Ca sa ai o idee....steagurile mele pe care le-ai vazut sunt 90/120 ca marime ... naughty.gif

Eu vazusem ceva 90/135...ma rog mai studiez...

Nu am avut deloc timp sa intru pe aici, acum sunt pe fuga.

Sa va dau o veste..m-am inoit cu un nou TV....a sosit aseara...

Asta e....

Eu i-am scris Mosului...Craciun desigur....vreau laptop!!! grin.gif

Acest mesaj a fost editat de axe10: 16-10-2007, 05:21 PM

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dany
mesaj 16-10-2007, 09:35 PM
Mesaj #1427

Yeti

Raspunsuri: 10.216
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Super TV -ul , Lavi !!! Sa-l stapaniti sanatosi !!!! hug.gif

Steagul poate fii si asa cum l-ai vazut tu ....va fii mai mare decat ale lui Dirk cheer.gif

I-ai trimis Mosului poza ta cu laptop-ul meu in brate pe canapea ca sa vada ce bine iti sta ?? )).gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

daconst
mesaj 16-10-2007, 11:24 PM
Mesaj #1428

Taz

Raspunsuri: 3.318
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 68

Axe,super tv-ul,sa-l stapaniti sanatosi.Si noi am luat in vara un Panasonic tot de 42,pentru locuinta din tara, ca aici astia sunt cu Panasonic la tv-uri.
E frumos tare,se vede super,dar sa-ti spun ca faza cu full HD nu prea poti avea parte de ea daca transmisia nu e la fel.Si in Ro nu prea o sa avem noi parte de asta prea repede,cred eu.

Dany,maine e zi de fotbal iar. cheer.gif
La 20.15 Luxemburg-Romania si la 20.45 Germania-Cehia.
Ultimul o sa fie interesant tare,zic eu.

--------------------
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 17-10-2007, 05:54 AM
Mesaj #1429

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

CITAT(axe10 @ 15-10-2007, 08:49 PM) *

Pt ca am vazut pe la Dany prin jurnal ca lumea adulmeca sarbatorile...ia sa-mi ziceti voi mie cam ce doriti de la mosu'!!!

Multe zile de concediu in prima jumatate a anului wink1.gif

Miha, felicitari pt credit; unul s-a dus grin.gif
Iti cautzi un apartament nou-noutz?

Lavi, sa stapanesti sanatoasa noua achizitie!

--------------------
Imagine
+Quote Post
emu
mesaj 17-10-2007, 05:56 AM
Mesaj #1430

Marmota

Raspunsuri: 1.004
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: hindsight 20/20

In sfarsit, pt prima oara dupa 2 saptamani am lucrat cu greutati la toate aparatele cu care incepusem in septembrie (inca nu ma bag la abdomene). Ma simt atat de bine, plus ca pe seara am facut si 20min sauna... sa am tacamul complet. Abia astept sa merg la inot in weekend (asta pt ca n-am cand in timpul saptamanii).

Ieri am mancat de 17p, azi de 18... am ramas fixata pe pui de cateva zile )).gif si cat mai multe legume. Doar 2 mere mici azi.

Nici o veste buna din partea nimanui? smile.gif

S-aveti o zi buna wink1.gif

--------------------
+Quote Post
axe10
mesaj 17-10-2007, 07:35 AM
Mesaj #1431

Taz

Buna dimineata dietistelor,
In sfarsit am dus copilul la gradinita. Nu mai tuseste, nu mai are muci...asa ca e prescolarita azi. Ieri cat am stat cu ea in casa m-a luat ameteala, spre seara am iesit pe balcon ca simteam ca ma sufoc. Florin a fost dupa-masa de servici asa ca nici macar sa ma aerisesc nu am putut. Nu am facut mai nimic , parca am avut asa o stare de sictir total, doar o masina de rufe am spalat. Spre seara m-am infipt in jucariile fie-mii si le-am mai sortat , le-am aranjat putinel ca am inebunit cand am vazut ca "la vedere" erau vreo 20 buc papusi Barbie. I-am spus sa nu indrazneasca sa ceara Mosului vreo papusa....ca le tine imprastiate peste tot.
Ce sa mai zic...am de gand ca in urmatoarele 2 saptamani, timp in care imi va sosi si noul dulap de hol sa termin cu organizatul casei. Deja barbatul meu nu mai gaseste nimic... lol.gif lol.gif

Pe cai deci!!

CITAT(danyhoney @ 16-10-2007, 10:35 PM) *

Super TV -ul , Lavi !!! Sa-l stapaniti sanatosi !!!! hug.gif

Steagul poate fii si asa cum l-ai vazut tu ....va fii mai mare decat ale lui Dirk cheer.gif

I-ai trimis Mosului poza ta cu laptop-ul meu in brate pe canapea ca sa vada ce bine iti sta ?? )).gif

naughty.gif naughty.gif ....

Da, mosul a vazut poza si s-a prins cam ce am de gand sa fac....numai sa-mi cumpar si un router ca sa-mi fac internet wireless in casa!!

CITAT(daconst @ 17-10-2007, 12:24 AM) *

Axe,super tv-ul,sa-l stapaniti sanatosi.Si noi am luat in vara un Panasonic tot de 42,pentru locuinta din tara, ca aici astia sunt cu Panasonic la tv-uri.
E frumos tare,se vede super,dar sa-ti spun ca faza cu full HD nu prea poti avea parte de ea daca transmisia nu e la fel.Si in Ro nu prea o sa avem noi parte de asta prea repede,cred eu.

Am facut cerere sa-mi bag Dolce ca e transmisie digitala ca pe cablu cam scartaie....asta era si planul. Astept cu nerabdare!!

CITAT(ina_ceva @ 17-10-2007, 06:54 AM) *

CITAT(axe10 @ 15-10-2007, 08:49 PM) *

Multe zile de concediu in prima jumatate a anului wink1.gif

Lavi, sa stapanesti sanatoasa noua achizitie!

Concediu...da, sau libere daca muncesti la rand mult, ca mine adica....

Merci, sa treci sa-l vezi!

--------------------
Imagine
+Quote Post
peach
mesaj 17-10-2007, 08:52 AM
Mesaj #1432

Nevastuica

Raspunsuri: 968
Membrul Nr.: 77

CITAT(axe10 @ 16-10-2007, 05:20 PM) *

Asta e....

Wou Lavinia e full HD si 42" ..cit a costat? ca ne-am uitat si noi dupa unul de 37" si ne-a cazut fata la pret

pot sa-i scriu si eu mosului tau? floare.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 17-10-2007, 10:01 AM
Mesaj #1433

Taz

CITAT(peach @ 17-10-2007, 09:52 AM) *

CITAT(axe10 @ 16-10-2007, 05:20 PM) *

Asta e....

Wou Lavinia e full HD si 42" ..cit a costat? ca ne-am uitat si noi dupa unul de 37" si ne-a cazut fata la pret

pot sa-i scriu si eu mosului tau? floare.gif

Mi l-a adus o firma tocmai din Germania ca la noi nu a aparut!
45 mil cu reducere 10%....=circa 1300 euroi
Traiasca overdraftul moshului! cheer.gif cheer.gif cheer.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
peach
mesaj 17-10-2007, 10:12 AM
Mesaj #1434

Nevastuica

CITAT(axe10 @ 17-10-2007, 10:01 AM) *

cu transport si vama?
or livra si in elvetia? grin.gif dar la cit sint astia de circotasi parca vad ca pun 1000 euro vama

pe rochia de mireasa mi-au pus vama 25%

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 17-10-2007, 10:38 AM
Mesaj #1435

Taz

CITAT(peach @ 17-10-2007, 11:12 AM) *

CITAT(axe10 @ 17-10-2007, 10:01 AM) *

cu transport si vama?
or livra si in elvetia? grin.gif dar la cit sint astia de circotasi parca vad ca pun 1000 euro vama

pe rochia de mireasa mi-au pus vama 25%

Asta am platit...deci cu totul. Firma era din Romania, nu stiu de unde comanda aia(adica magazinul). Dar de adus de acolo l-au adus. Initial Fl vroia altul, tot Philips dar nu stiu ce s-a intamplat ca nu s-a mai putut.I-au oferit pe asta, evident mai scump si barbatul meu a zis ca-l ia daca ii da recucere ca-l tin de o luna cu comanda si avansul de 5 mil dat....asa ca am ramas pe asta. E misto. Pe canalele care se vad excelent (deocamdata nu multe, saptamana viitoare sper sa am antena de Dolce pusa) ai impresia ca vezi 3D..din cauza la pixel plus 2 ala...

De ce nu cauti magazine online din Germania, cu cele mai mici preturi ca sa faci comparatie cu preturile de la voi....daca vrei il intreb pe Florin ca el le stie cel mai bine. Si de obicei sunt pe la Munchen...deci pe aproape de tine. Ti-l cumpara Dana si il iei de la ea...poate ii pacalesti asa!!
wink1.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 17-10-2007, 01:12 PM
Mesaj #1436

Yeti

CITAT(daconst @ 16-10-2007, 11:24 PM) *

Dany,maine e zi de fotbal iar. cheer.gif
La 20.15 Luxemburg-Romania si la 20.45 Germania-Cehia.
Ultimul o sa fie interesant tare,zic eu.

Iar ocazie de baut bere si mancat seminte , nu ? )).gif

Parerea mea e ca Ro nu are de ce sa-si faca probleme in seara asta . Dar Germania are un meci cam greu doh.gif

Voi vedea Germania si scorul la Ro il voi vedea pe teletext ( daca nu se opreste o data ploaia asta sa vedem ce - si - cum cu digi sad.gif sad.gif ).

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

+Quote Post
daconst
mesaj 17-10-2007, 01:25 PM
Mesaj #1437

Taz

Axe,ce ma distrez,ca noi am luat tv-ul din Ro si voi din Germ.Problema era transportul,ca trebuie adus in picioare si in masina noastra nu incapea asa.Deci am preferat sa dau mai mult pe el in Ro,decit sa se strice pe drum.
La Sorina e aceeasi faza,ca daca mi-ar incapea in masina i l-as duce,dar aici la vama sunt astia mai atenti la masini.

Dany,ca bine zici,sa-mi las puncte de seminte...ca de bere sigur am. lol.gif
Vroiam sa-ti spun ca s-au cam adunat banutii pentru Darius si in noiembrie cred ca vin in München pentru operatie.Abia astep sa-i cunosc pe toti! cheer.gif

Emu,la mine s-a dus jumate de kg,daca la realizarile astea te referi. naughty.gif

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 17-10-2007, 01:27 PM
Mesaj #1438

Yeti

CITAT(daconst @ 17-10-2007, 01:25 PM) *

Dany,ca bine zici,sa-mi las puncte de seminte...ca de bere sigur am. lol.gif
Vroiam sa-ti spun ca s-au cam adunat banutii pentru Darius si in noiembrie cred ca vin in München pentru operatie.Abia astep sa-i cunosc pe toti! cheer.gif

Asta da veste !!!!! Super !!!!!!! give_rose.gif cheer.gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
daconst
mesaj 17-10-2007, 01:54 PM
Mesaj #1439

Taz

Sotul si sotia in pat...momente toride...EA: ia-ma salbatic, arata-mi ca esti barbat adevarat !?EL: DA! DA! DA!?EA: Spune-mi lucruri murdare !?EL: Baia, bucataria, covorul din sufragerie...???

lol.gif lol.gif lol.gif

--------------------
+Quote Post
peach
mesaj 17-10-2007, 02:11 PM
Mesaj #1440

Nevastuica

CITAT(daconst @ 17-10-2007, 01:54 PM) *

Sotul si sotia in pat...momente toride...EA: ia-ma salbatic, arata-mi ca esti barbat adevarat !?EL: DA! DA! DA!?EA: Spune-mi lucruri murdare !?EL: Baia, bucataria, covorul din sufragerie...???

lol.gif lol.gif lol.gif

lol.gif lol.gif lol.gif tare

noi nici masinile nu le putem aduce din germania..pun atita vama pe ele si controale tehnice de te scoate mai mult decit sa cumperi una de aici.

--------------------
Imagine
+Quote Post

253 Pagini V « < 94 95 96 97 98 > » 
Closed Topic
2 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 01:33 AM