![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ALICE |
17-10-2007, 03:11 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.414 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Moama Acest mesaj a fost editat de ALICE: 17-10-2007, 03:12 PM |
| axe10 |
17-10-2007, 04:28 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
noi nici masinile nu le putem aduce din germania..pun atita vama pe ele si controale tehnice de te scoate mai mult decit sa cumperi una de aici. Nasol. Ce ai draqu sunt elvetienii astia...sa nu cumva sa traiesti cu bani mai putini....si sa faci mai multe economii....!! Moama Nope...vezi ca am scris 2-3 pagini in urma.... -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| michelle |
17-10-2007, 04:46 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| BLUELIFE |
17-10-2007, 08:35 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 710 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Moama Buna seara !ma mai primiti pe la voi?recunosc nu am fost demult.Felicitari pentru tv e super sa-l folosesti sanatoasa Buna dimineata dietistelor, In sfarsit am dus copilul la gradinita. Nu mai tuseste, nu mai are muci...asa ca e prescolarita azi. Ieri cat am stat cu ea in casa m-a luat ameteala, spre seara am iesit pe balcon ca simteam ca ma sufoc. Florin a fost dupa-masa de servici asa ca nici macar sa ma aerisesc nu am putut. Nu am facut mai nimic , parca am avut asa o stare de sictir total, doar o masina de rufe am spalat. Spre seara m-am infipt in jucariile fie-mii si le-am mai sortat , le-am aranjat putinel ca am inebunit cand am vazut ca "la vedere" erau vreo 20 buc papusi Barbie. I-am spus sa nu indrazneasca sa ceara Mosului vreo papusa....ca le tine imprastiate peste tot. Ce sa mai zic...am de gand ca in urmatoarele 2 saptamani, timp in care imi va sosi si noul dulap de hol sa termin cu organizatul casei. Deja barbatul meu nu mai gaseste nimic... Pe cai deci!! Super TV -ul , Lavi !!! Sa-l stapaniti sanatosi !!!! Steagul poate fii si asa cum l-ai vazut tu ....va fii mai mare decat ale lui Dirk I-ai trimis Mosului poza ta cu laptop-ul meu in brate pe canapea ca sa vada ce bine iti sta ?? Da, mosul a vazut poza si s-a prins cam ce am de gand sa fac....numai sa-mi cumpar si un router ca sa-mi fac internet wireless in casa!! Axe,super tv-ul,sa-l stapaniti sanatosi.Si noi am luat in vara un Panasonic tot de 42,pentru locuinta din tara, ca aici astia sunt cu Panasonic la tv-uri. E frumos tare,se vede super,dar sa-ti spun ca faza cu full HD nu prea poti avea parte de ea daca transmisia nu e la fel.Si in Ro nu prea o sa avem noi parte de asta prea repede,cred eu. Am facut cerere sa-mi bag Dolce ca e transmisie digitala ca pe cablu cam scartaie....asta era si planul. Astept cu nerabdare!! Pt ca am vazut pe la Dany prin jurnal ca lumea adulmeca sarbatorile...ia sa-mi ziceti voi mie cam ce doriti de la mosu'!!! Multe zile de concediu in prima jumatate a anului Lavi, sa stapanesti sanatoasa noua achizitie! Concediu...da, sau libere daca muncesti la rand mult, ca mine adica.... Merci, sa treci sa-l vezi! Eu am dolce de un an si sunt super multumita.Pret acceptabil si calitate super. Michelle referitor l alichidarea ratelor -------------------- ![]() |
| axe10 |
18-10-2007, 07:07 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Buna dimineata!
Blu...lucrez la aia care au Dolce-ul...deci sunt mandra de aprecieri!!! Am intrat aseara pe aici cu teama ca poate nu pot face fata la cate pagini s-au scris....si nimic...probabil ca a fost lumea ocupata cu meciul!! Azi, zi de infrumusetare dureroasa. Revin. Am revenit....un coleg al meu de dimineata zice: trebuie sa ne dea astia 2 zile libere pt sarbatorirea evenimentelor importante de ieri- a nascut Bahmuteanca un baiat si a zis aia mica a lu' Iri "tata".... -------------------- ![]() |
| iulikutza |
18-10-2007, 07:36 AM
|
![]() Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 73 Inscris: 15-10-2007 Membrul Nr.: 442 Dispozitie: EXCELENT!!!!!!! Sex: Feminin |
SUPER SUPER SUPER SUPREMA MELODIA...... -------------------- "ZAPADA RAMANE INTOTDEAUNA ALBA CHIAR SI ATUNCI CAND SE ASTERNE PE CENUSA"
|
| nusarich |
18-10-2007, 07:48 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Miha, e superba melodia! Am stat aseara s-o ascult de cateva ori. Baietii aia pur si simplu m-au dat pe spate! Asta dupa ce imi trageam sufletul de la aerobic...
-------------------- |
| daconst |
18-10-2007, 09:16 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Axe,noroc ca mai intru pe aici si mai aflu stirile mondene.
Sunt curioasa ce nume-i va pune Bahmu la fi-su,ca cica e cearta mare pe tema asta,iar Iri saracu la cit e de batran putea sa-i spuna fi-sa deja bunicu. Miha,nu ne spui nik de apartament? Iuli,cum mai esti?Cum te mai simti?De unde esti din Ro? -------------------- |
| michelle |
18-10-2007, 09:33 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Michelle referitor l alichidarea ratelor Sar'na, da sa stii ca nu am avut cine stie ce credit. Am imprumutat doar 4800E si am platit 2 ani rata, 82E/luna, iar acum am platit restul ca sa ne luam de-o grija, 3500E. Dana, cu apartamentul... dupa nunta, pana atunci nu ne mai uitam. Nusa, iuli, eu am avut un nod in gat cand am azit-o prima data uitandu-ma la un montaj de nunta Miha, e superba melodia! Am stat aseara s-o ascult de cateva ori. Baietii aia pur si simplu m-au dat pe spate! Asta dupa ce imi trageam sufletul de la aerobic... aaaaa, cum merge sala? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| axe10 |
18-10-2007, 10:02 AM
|
-------------------- ![]() |
| michelle |
18-10-2007, 10:23 AM
|
Fetelor, ma preocupa si pe mine o chestie... parul cazut se mai regenereaza sau ...?
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| dany |
18-10-2007, 10:27 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Neata !
Cica e normal sa ne cada pana la 100 fire de par / zi in perioada de toamna - iarna . Dar asta nu inseamna ca vom ramane chele ....se regenereaza . -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| michelle |
18-10-2007, 10:30 AM
|
Mi-a cazut si continua sa imi cada parul f f f tare. Vitamine iau, am luat si Revalid, Spirulina - degeaba.
O sa mai incerc niste masti de par. Sper sa nu trebuiasca sa imi caut si o peruca pentru nunta -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Sexymom |
18-10-2007, 10:48 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Buna dimineata la toata lume si o zi minunata.
Mie parul mi se regenereaza ( chiar prea mult) daca imi cad 100 de fire pe zi imi cresc la loc 200.Si nu reusesc sa il stapanesc, asa ca merg cu el prins in coada de cal. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| axe10 |
18-10-2007, 11:16 AM
|
Mi-a cazut si continua sa imi cada parul f f f tare. Vitamine iau, am luat si Revalid, Spirulina - degeaba. O sa mai incerc niste masti de par. Sper sa nu trebuiasca sa imi caut si o peruca pentru nunta Si eu astept raspuns la intrebarea asta... Mi-am comandat niste masti de par...cu toate ca deja folosesc una dar nu se cunoaste nimic. -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 12:15 AM |