![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| daconst |
18-10-2007, 11:53 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Miha,stai linistita,ca se regenereaza.Mie dupa ce am nascut imi cade intr-una,dar mai am inca de-un dush.
Daca tot am dat-o pe barfe si mondene,hai sa va spun una ca uitasem de ea.Cind am fost la mare in vara,am fost o zi in Mamaia sa ma intalnesc cu Mirela din München,fetele o stiu.Si ea era cazata la Majestic acolo,asa ca am mers la plaja la Rex.Pe cine credeti c-am vazut? Madam Columbita cu fata si bona.Sa va spun ca 2 ore ea nici nu s-a atins de fata,doar bona o schimba si umbla dupa fundul ei.dar pina aici nimic neobisnuit,doar e bona fetei.La un moment dat o vad pe bona ca incepe sa o piaptane pe madam si sa-i faca coada.Am crezut ca mor de ras.De fapt bona era si Monicai,nu doar a fetei. Ma mir de Bahmuteanca asta ca la cita era nici un copil de 3kg n-a facut.Pe mine ma distreaza grozav cuplul asta,el imi e tare simpatic si mi se pare un tip tare destept in ciuda fazelor care le face pentru presa. -------------------- |
| dany |
18-10-2007, 11:55 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Cine e , de fapt, Bahmuteanca asta ???
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| nusarich |
18-10-2007, 12:01 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Mi-a cazut si continua sa imi cada parul f f f tare. Vitamine iau, am luat si Revalid, Spirulina - degeaba. O sa mai incerc niste masti de par. Sper sa nu trebuiasca sa imi caut si o peruca pentru nunta Si eu astept raspuns la intrebarea asta... Mi-am comandat niste masti de par...cu toate ca deja folosesc una dar nu se cunoaste nimic. Fetelor, mie mi-a recomandat cineva un medicament "Alopexy", un soi de solutie pe care trebuie s-o pui la radacina parului in fiecare seara cam 1ml. Pe perioada tratamentului parul se spala cu Foltene impotriva caderii parului. Tratamentul asta mi l-a recomandat si o farmacista si o tipa care chiar a facut tratamentul si are un par... cam ca Sexy -------------------- |
| michelle |
18-10-2007, 12:06 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Multumesc pentru pont
O melodie care mie imi place http://www.esnips.com/doc/fe23bcc3-8745-48...s-New-Pussycat2 -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| nusarich |
18-10-2007, 12:17 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Multumesc pentru pont O melodie care mie imi place http://www.esnips.com/doc/fe23bcc3-8745-48...s-New-Pussycat2 Din cate am inteles e recomandabil 3 luni. Medicamentul se gaseste pe piata, mai este unul cu aceeasi compozitie dar costa triplu. Asta stiu tot de la farmacie. -------------------- |
| daconst |
18-10-2007, 12:20 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Cum Dany,nu stii cine e Bahmu?
E una de-o batea barba-su cu pliciul de muste. Nusha eu stiu de tratamentul asta,l-a facut al meu si a ajutat la vremea aia.Ca acum...mai are suvite ca Basescu,doar. -------------------- |
| dany |
18-10-2007, 12:30 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Cum Dany,nu stii cine e Bahmu? E una de-o batea barba-su cu pliciul de muste. -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| May |
18-10-2007, 12:34 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Neatza
Pana la urma eu nu am inteles ce s-a intamplat cu Columbenii, si-au terminat contractul cu B1? Eu nu am mai vazut vreo stire cu ei inca de la marele botez Bahmuteanca era multa rau, credeam ca face copilul de 5 kile Si mie imi pica f rau parul in perioada asta, oricum e normal sa iti pice 100 fire pe zi, dar cred ca acum s-a accentuat caderea din cauza schimbarii de anotimp, se regenereaza si el saracul. Imi astept cu nerabdare femeie care ma tundea, sa vina din tara si sa se infiga in parul meu, sa imi mai taie din el, cel putin varfurile chinuite toata vara si cred ca ma las de blond -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| daconst |
18-10-2007, 12:34 PM
|
Cum Dany,nu stii cine e Bahmu? E una de-o batea barba-su cu pliciul de muste. Nu e gluma,serios. -------------------- |
| dany |
18-10-2007, 12:35 PM
|
Danutza , iar era sa uit
Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 18-10-2007, 12:38 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| michelle |
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Si mie imi pica f rau parul in perioada asta, oricum e normal sa iti pice 100 fire pe zi, dar cred ca acum s-a accentuat caderea din cauza schimbarii de anotimp, se regenereaza si el saracul. Si eu ma gandeam ca din cauza anotimpului, dar ma ingrozesc cand vad covor blond pe mocheta albastra de la serviciu -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| May |
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Prigonius vrea sa ii puna numele lui fii-sau Maximus. Mai are 2 pe care ii cheama Honorius si nu mai stiu cum, a zis Bahmu ca asta vrea toata Roma
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| axe10 |
18-10-2007, 12:36 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Fetelor, mie mi-a recomandat cineva un medicament "Alopexy", un soi de solutie pe care trebuie s-o pui la radacina parului in fiecare seara cam 1ml. Pe perioada tratamentului parul se spala cu Foltene impotriva caderii parului. Tratamentul asta mi l-a recomandat si o farmacista si o tipa care chiar a facut tratamentul si are un par... cam ca Sexy Alopexy asta suna ca la cheliosi...nu cred ca am ajuns in stadiul asta....eu am decis sa ma vopsesc mai rar!! Dany, in viata noastra cea de toate zilele exista 2 familii care ne veselesc:Bahmuteanu-Prigoana(asta e ala cu gunoaiele) si Columbenii (incolori, inodori, insipizi...)...Ambele familii au reality show-uri care ii arata in viata de zi cu zi...ma rog s-au cam terminat... -------------------- ![]() |
| michelle |
18-10-2007, 12:36 PM
|
Sa creasca voinic bb Lucas!
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| dany |
18-10-2007, 12:39 PM
|
Noroc cu stirile mondene si cu parul lui Miha , asa mai scrie lumea pe aici
Dany, in viata noastra cea de toate zilele exista 2 familii care ne veselesc:Bahmuteanu-Prigoana(asta e ala cu gunoaiele) si Columbenii (incolori, inodori, insipizi...)...Ambele familii au reality show-uri care ii arata in viata de zi cu zi...ma rog s-au cam terminat... De Columbeni mai stiam si eu cate ceva ... dar de ceilalti , pauza . Daca nu mi-ai povestit de ei cand ai fost aici .... -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 12:50 AM |