left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

253 Pagini V « < 96 97 98 99 100 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 14, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
daconst
mesaj 18-10-2007, 11:53 AM
Mesaj #1456

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.318
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 68
Sex: Feminin

Miha,stai linistita,ca se regenereaza.Mie dupa ce am nascut imi cade intr-una,dar mai am inca de-un dush. lol.gif

Daca tot am dat-o pe barfe si mondene,hai sa va spun una ca uitasem de ea.Cind am fost la mare in vara,am fost o zi in Mamaia sa ma intalnesc cu Mirela din München,fetele o stiu.Si ea era cazata la Majestic acolo,asa ca am mers la plaja la Rex.Pe cine credeti c-am vazut? w00t.gif
Madam Columbita cu fata si bona.Sa va spun ca 2 ore ea nici nu s-a atins de fata,doar bona o schimba si umbla dupa fundul ei.dar pina aici nimic neobisnuit,doar e bona fetei.La un moment dat o vad pe bona ca incepe sa o piaptane pe madam si sa-i faca coada.Am crezut ca mor de ras.De fapt bona era si Monicai,nu doar a fetei. lol.gif

Ma mir de Bahmuteanca asta ca la cita era nici un copil de 3kg n-a facut.Pe mine ma distreaza grozav cuplul asta,el imi e tare simpatic si mi se pare un tip tare destept in ciuda fazelor care le face pentru presa. huh.gif

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dany
mesaj 18-10-2007, 11:55 AM
Mesaj #1457

Yeti

Raspunsuri: 10.216
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Cine e , de fapt, Bahmuteanca asta ???

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

nusarich
mesaj 18-10-2007, 12:01 PM
Mesaj #1458

Iepuras

Raspunsuri: 1.979
Membrul Nr.: 80

CITAT(axe10 @ 18-10-2007, 12:16 PM) *

CITAT(michelle @ 18-10-2007, 11:30 AM) *

Mi-a cazut si continua sa imi cada parul f f f tare. Vitamine iau, am luat si Revalid, Spirulina - degeaba.
O sa mai incerc niste masti de par.
Sper sa nu trebuiasca sa imi caut si o peruca pentru nunta doh.gif

Si eu astept raspuns la intrebarea asta...

Mi-am comandat niste masti de par...cu toate ca deja folosesc una dar nu se cunoaste nimic.

Fetelor, mie mi-a recomandat cineva un medicament "Alopexy", un soi de solutie pe care trebuie s-o pui la radacina parului in fiecare seara cam 1ml. Pe perioada tratamentului parul se spala cu Foltene impotriva caderii parului. Tratamentul asta mi l-a recomandat si o farmacista si o tipa care chiar a facut tratamentul si are un par... cam ca Sexy hug.gif

--------------------
+Quote Post
michelle
mesaj 18-10-2007, 12:06 PM
Mesaj #1459

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.207
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Multumesc pentru pont pupic.gif Si cam cat timp dureaza tratamentul? O sa incerc sa il incep, si dupa nunta sa ma tund..

O melodie care mie imi place )).gif
http://www.esnips.com/doc/fe23bcc3-8745-48...s-New-Pussycat2

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
nusarich
mesaj 18-10-2007, 12:17 PM
Mesaj #1460

Iepuras

Raspunsuri: 1.979
Membrul Nr.: 80

CITAT(michelle @ 18-10-2007, 01:06 PM) *

Multumesc pentru pont pupic.gif Si cam cat timp dureaza tratamentul? O sa incerc sa il incep, si dupa nunta sa ma tund..

O melodie care mie imi place )).gif
http://www.esnips.com/doc/fe23bcc3-8745-48...s-New-Pussycat2

Din cate am inteles e recomandabil 3 luni. Medicamentul se gaseste pe piata, mai este unul cu aceeasi compozitie dar costa triplu. Asta stiu tot de la farmacie.

--------------------
+Quote Post
daconst
mesaj 18-10-2007, 12:20 PM
Mesaj #1461

Taz

Cum Dany,nu stii cine e Bahmu? w00t.gif N-ai pierdut nimic. lol.gif
E una de-o batea barba-su cu pliciul de muste. lol.gif

Nusha eu stiu de tratamentul asta,l-a facut al meu si a ajutat la vremea aia.Ca acum...mai are suvite ca Basescu,doar. lol.gif

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 18-10-2007, 12:30 PM
Mesaj #1462

Yeti

CITAT(daconst @ 18-10-2007, 12:20 PM) *

w00t.gif w00t.gif lol.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

+Quote Post
May
mesaj 18-10-2007, 12:34 PM
Mesaj #1463

Jaguar

Raspunsuri: 6.871
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Neatza floare.gif asta da surpriza frumoasa, sa intre omul aici si sa citeasca barfele mondene, nu doar tacere totala )).gif

Pana la urma eu nu am inteles ce s-a intamplat cu Columbenii, si-au terminat contractul cu B1? Eu nu am mai vazut vreo stire cu ei inca de la marele botez huh.gif credeam ca s-au despartit deja )).gif

Bahmuteanca era multa rau, credeam ca face copilul de 5 kile )).gif

Si mie imi pica f rau parul in perioada asta, oricum e normal sa iti pice 100 fire pe zi, dar cred ca acum s-a accentuat caderea din cauza schimbarii de anotimp, se regenereaza si el saracul. Imi astept cu nerabdare femeie care ma tundea, sa vina din tara si sa se infiga in parul meu, sa imi mai taie din el, cel putin varfurile chinuite toata vara si cred ca ma las de blond dry.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
daconst
mesaj 18-10-2007, 12:34 PM
Mesaj #1464

Taz

CITAT(danyhoney @ 18-10-2007, 02:30 PM) *

CITAT(daconst @ 18-10-2007, 12:20 PM) *

w00t.gif w00t.gif lol.gif

Nu e gluma,serios. )).gif

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 18-10-2007, 12:35 PM
Mesaj #1465

Yeti

Danutza , iar era sa uit dry.gif :Flacaul nostru implineste azi 9 luni !!!!!! cheer.gif cheer.gif Sa ne traiasca !!! hug.gif

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 18-10-2007, 12:38 PM

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
michelle
Mesaj #1466

Hiena

CITAT(Maybeline @ 18-10-2007, 01:34 PM) *

Si mie imi pica f rau parul in perioada asta, oricum e normal sa iti pice 100 fire pe zi, dar cred ca acum s-a accentuat caderea din cauza schimbarii de anotimp, se regenereaza si el saracul.

Si eu ma gandeam ca din cauza anotimpului, dar ma ingrozesc cand vad covor blond pe mocheta albastra de la serviciu blink.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
Mesaj #1467

Jaguar

Raspunsuri: 6.871
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Prigonius vrea sa ii puna numele lui fii-sau Maximus. Mai are 2 pe care ii cheama Honorius si nu mai stiu cum, a zis Bahmu ca asta vrea toata Roma lol.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
axe10
mesaj 18-10-2007, 12:36 PM
Mesaj #1468

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(nusarich @ 18-10-2007, 01:01 PM) *

Fetelor, mie mi-a recomandat cineva un medicament "Alopexy", un soi de solutie pe care trebuie s-o pui la radacina parului in fiecare seara cam 1ml. Pe perioada tratamentului parul se spala cu Foltene impotriva caderii parului. Tratamentul asta mi l-a recomandat si o farmacista si o tipa care chiar a facut tratamentul si are un par... cam ca Sexy hug.gif

Alopexy asta suna ca la cheliosi...nu cred ca am ajuns in stadiul asta....eu am decis sa ma vopsesc mai rar!!

Dany, in viata noastra cea de toate zilele exista 2 familii care ne veselesc:Bahmuteanu-Prigoana(asta e ala cu gunoaiele) si Columbenii (incolori, inodori, insipizi...)...Ambele familii au reality show-uri care ii arata in viata de zi cu zi...ma rog s-au cam terminat...

--------------------
Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 18-10-2007, 12:36 PM
Mesaj #1469

Hiena

Sa creasca voinic bb Lucas! baby.gif cheer.gif pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 18-10-2007, 12:39 PM
Mesaj #1470

Yeti

Noroc cu stirile mondene si cu parul lui Miha , asa mai scrie lumea pe aici lol.gif blum.gif

CITAT(axe10 @ 18-10-2007, 12:36 PM) *

Dany, in viata noastra cea de toate zilele exista 2 familii care ne veselesc:Bahmuteanu-Prigoana(asta e ala cu gunoaiele) si Columbenii (incolori, inodori, insipizi...)...Ambele familii au reality show-uri care ii arata in viata de zi cu zi...ma rog s-au cam terminat...

De Columbeni mai stiam si eu cate ceva ... dar de ceilalti , pauza . Daca nu mi-ai povestit de ei cand ai fost aici .... blum.gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post

253 Pagini V « < 96 97 98 99 100 > » 
Closed Topic
2 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 12:50 AM