![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| anaoi |
31-08-2007, 07:23 AM
|
|
Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.749 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 90 Dispozitie: beata de somn Sex: Feminin |
Neata...
1. pozele sunt superbe.fetele frumoase foc...Deea, ai o frumusete de fata. sa-ti traiasca! 2. Sexy, imi pare rau ca nu am reusit sa ajung. poate data viitoare. 3. sa aveti o zi super si un we excelent 4. dylly da azi cafeaua ![]() |
| Tulip |
31-08-2007, 07:58 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Buna dimineata!
Dylly, Ai scapat de nemti?Esti mai libera? -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| michelle |
31-08-2007, 08:19 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Neata!
Imi place sa deschid compul dimineata si sa am cu ce sa ma delectez. Mi-ati inseninat ziua (ca aici ploua si e urat). Frumoase foc fetele noastre Si eu voiam parul lasat la nunta, cum a avut Bub, dar inca nu stiu sigur. Toti imi zic sa imi fac coc. Dany, super poza! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| dany |
31-08-2007, 08:23 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Neata !
Am vazut pozele si spun , ce am spus de fiecare data : sunteti minunate , fetelor !!! Frumoase foc !! Dar ...Alexia e number 1 Dylly , Miha , sunt convinsa ca iti va sta foarte bine si cu parul lasat liber si cu coc Nu ma asteptam sa reactionati asa la poza mea de la avatar Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 31-08-2007, 08:25 AM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| otilici |
31-08-2007, 09:13 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Dany,iti multumesc pt.punctajul la carnea de miel,am papat pulpa si am punctat-o ca pe file,sper ca e ok asa.Oricum nu mai fac pana la Paste,mi se pare prea grasa pt.WW
-------------------- |
| dany |
31-08-2007, 09:16 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Sa-ti fie de bine , Oti
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Anna |
31-08-2007, 09:49 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Neatza fetelor!
Iar la work...bleah mi-a mai trecut raceala, acu ma cam daore stomacu Sunt happy ca diseara ma vad cu o buna prietena din liceu pe care nu am mai vz de ceva vreme. Va pup si o zi buna! -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| otilici |
31-08-2007, 10:06 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Dylly,acum am ajuns si eu la cafeaua ta,yammy ce buna e
Nu-mi vine sa cred ca e WE deja,a trecut in zbor saptamana asta,chiar daca a fost cu ploi si destul de maohorata.Macar am scapat de canicula. Fetelor,nu stiti cum va fi vremea in septembrie?Noi abia din 22 vom merge in concediu si sper sa nu fie atunci prea racoare -------------------- |
| dany |
31-08-2007, 10:13 AM
|
M-am uitat aici sa vad cum e vremea la tine , Oti si am observat ca e exact ca si la mine
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| otilici |
31-08-2007, 10:17 AM
|
Merci Dany
-------------------- |
| michelle |
31-08-2007, 10:47 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Oti, eu folosesc site-ul asta pt progonza de 15 zile.
Intrebare: stie cineva cum va fi vremea in noiembrie? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| otilici |
31-08-2007, 10:50 AM
|
Merci mult Miha, site-ul asta tare-mi place,uitasem de el
-------------------- |
| May |
31-08-2007, 10:51 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Neatza
Spre deosebire de oti, la mine a trecut saptamana asta cat un mileniu de post, am zis ca nu se mai face odata WE. Daca ma laudam ca mi-am facut bagajul de duminica, acum ma laud ca am fost in stare sa il mai desfac si sa-l fac iar de cateva ori si tot parca nu e bine Ma intorc in carapacea mea ca mai am multe lucruri de facut si astept sa treaca timpul Aaaaa si sper sa fie cald ca eu am numai haine de vara.... ca altfel vin cu cersitul pe la voi -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| otilici |
31-08-2007, 11:07 AM
|
Pai May,la tine e de inteles de ce a trecut greu saptamana
In sfarsit iese soarele si la noi! -------------------- |
| May |
31-08-2007, 11:09 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Da, maine
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 12:14 AM |