![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Anna |
31-08-2007, 11:31 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
-------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| dany |
31-08-2007, 11:45 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Iti doresc drum bun , fara peripetii si sa ajungeti cu bine acasa , May !!!! Si sa ai un concediu super-fain !!!
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
31-08-2007, 12:00 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Week-end excelent va doresc , neuroni !!
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| May |
31-08-2007, 12:06 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Multumesc la fel
ana vezi ca daca e frig, iau de la tine haine, cusute 2 cate 2 si tot ma incap -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Pisik |
31-08-2007, 12:43 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Pa Dany, week-end placut!
Drum bun May! Week-end placut tuturor! -------------------- |
| Anna |
31-08-2007, 01:02 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Multumesc la fel ana vezi ca daca e frig, iau de la tine haine, cusute 2 cate 2 si tot ma incap abia astept sa vii -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| Monic |
31-08-2007, 01:47 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.658 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Bubule, chiar ca ai fost frumusica si naturala, mi-a placut tare mult de tine, mi-a placut buchetul ff mult de-abia astept sa vad si restul
Pisik, eu tare as vrea sa mai vad o data pozele de la nunta ta. Tin minte ca ai fost tare frumoasa -------------------- ![]() |
| michelle |
31-08-2007, 03:04 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Monic, cum merg pregatirile?
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Monic |
31-08-2007, 03:29 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.658 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Monic, cum merg pregatirile? Miha, maine mergem din nou in tara si stam pana la nunta. Cu pregatirile stau bine, am fost acasa in fiecare we in ultimele saptamani, si am reusit sa rezolv aproape tot. Azi am fost dupa voal, a trebuit sa fac unul la comanda ca nu aveau asa cum am vrut eu; mi-au facut acum unul care este exact atat de lung cum am vrut eu, dar parca tot nu e asa cum mi-am dorit Sala va fi decorata in grena sau rosu(ramane sa ma decid luni)... In rest toate bune si frumoase, ca nu am stat acasa sa ma enerveze tot neamul meu cu mofturile lor... -------------------- ![]() |
| michelle |
31-08-2007, 03:42 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Abia astept poze, nu mai e mult
Si noi mergem we asta la Botosani sa ne rezervam biserica, fiindca fara ea nu putem comanda invitatiile.. Sa vorbim si cu firma care ne va decora sala si de unde vom lua cocardele si care ne va face buchetele. Mi s-a pus pata pe orhidee verzi cu trandafiri grena si ceva nuante de crem pe acolo.. Am niste modele acasa salvate, sper sa vi le arat diseara daca nu uit -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| michelle |
31-08-2007, 05:57 PM
|
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| nusarich |
31-08-2007, 06:49 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Miha, mie personal imi plac buchetele "rotunde", in genul primului buchet postat de tine. Cu flori (de oricare ar fi ele) grena si crem/albe arata absolut superb! In vara asta am fost la o nunta la care mireasa si mirele au mers pe verde (verde crud de altfel) si portocaliu. Buchetul a fost cu trandafirasi portocalii (si in par a avut mireasa tot trandafirasi portocalii). A iesit absolut demential si i-a deschis foarte mult la fata combinatia respectiva. Mai ales pe mire, care este brunet de la natura. Daca nu uit si am pe la serviciu, am sa atasez o poza, ca sa vezi.
-------------------- |
| Monic |
31-08-2007, 06:57 PM
|
sunt foarte frumoase Miha, chiar foarte frumoase, iar orhideea rezista foarte mult
eu m-am hotarat la un buchet alb, simplu, din trandafiri sau garoafe, sau vad eu ce gasesc pe alb mie imi place foarte mult felul simplu si elegant in care sunt legate, cum coada buchetului este groasa si legata simplu cu o panglica, fara nimic care sa atarne...superb!!! si mie primul buchet imi place -------------------- ![]() |
| nusarich |
31-08-2007, 07:00 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
sunt foarte frumoase Miha, chiar foarte frumoase, iar orhideea rezista foarte mult eu m-am hotarat la un buchet alb, simplu, din trandafiri sau garoafe, sau vad eu ce gasesc pe alb mie imi place foarte mult felul simplu si elegant in care sunt legate, cum coada buchetului este groasa si legata simplu cu o panglica, fara nimic care sa atarne...superb!!! Monic, cred ca si mie tot din cauza cozii -------------------- |
| ina_ceva |
31-08-2007, 09:17 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
-------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 01:35 AM |