left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

253 Pagini V « < 17 18 19 20 21 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 14, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
nusarich
mesaj 06-09-2007, 11:22 AM
Mesaj #271

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.979
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80
Sex: Feminin

Dana, bine ai venit!

Ella e in concediu din cate stiu eu, de-asta nu e pe net. Zicea ca atunci cand revine se reapuca de WW.

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
peach
mesaj 06-09-2007, 11:27 AM
Mesaj #272

Nevastuica

Raspunsuri: 968
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 77

Mai Danny mi-a ramas bibilica blocata la chiflelel alea cu fish.gif ...cum sunt facute si ce fel de peste pun in ele? noi mai rar cu pestele pe aici. chef.gif inocentul.gif eat.gif

a nu se da cu pietre..da mi.e pofta

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

daconst
mesaj 06-09-2007, 11:29 AM
Mesaj #273

Taz

Raspunsuri: 3.318
Membrul Nr.: 68

Nusha,mersi! pupic.gif
La tine cum mai merge dieta?Ce mai e nou?Vreo nunta ceva? naughty.gif
Anul asta te iertam ca avem ceva nunti,dar la anul nu mai scapi. blushing.gif

Blue,primesti o cana mare de la mine,ca m-am apucat si eu din nou de baut cafea.M-am prostit iar ca nu bausem un an jumate decit ceai verde.Dar la mare simteam ca nu rezist fara.ma trezeam dimineata adormita(asta ca ma culcam la 2-3 in fiecare noapte).Si uite asa beau din nou,dar dupa ce pleaca socrela gata la dieta si ceai verde,mancam sanatos. blum.gif

--------------------
+Quote Post
peach
mesaj 06-09-2007, 11:38 AM
Mesaj #274

Nevastuica

Raspunsuri: 968
Membrul Nr.: 77

Dana ma gindeam daca socrela se plicti sa o trimiti pe la mine naughty.gif gasim noi prin gradina ceva de facut )).gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 06-09-2007, 11:46 AM
Mesaj #275

Taz

Raspunsuri: 3.513
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Buna fetelor!

Blue, bine ai revenit (parca nu ai mai scris de ceva vreme, nu?)

Danutza, te pupic.gif , esti o scumpa ca te interesezi de mine. Momentan nu ma simt in stare sa scriu, dar va citesc. Nu am mai facut nimic special, continuam investigatiile, trebuie sa merg la doctor sa vad daca sunt in pericol de chisturi, sotul trebuie sa se "caute" la endocrinologie si o sa duc si eu analizele mele, ca si la mine tot hormonal este, ne rugam, incercam sa nu ne mai agitam...
Cu dieta sunt la fel de lipsita de vointa, ma ingras, incerc sa nu ma mai gandesc non-stop si sa nu ma mai invinovatesc...
Dar, incerc sa fiu cu moralul mai sus: am zile mai bune (ca ieri cand eram ceva mai optimista), zile mai rele, dar incerc sa ma autosugestionez.

Pup fata si pe bb Lucas pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 06-09-2007, 12:25 PM
Mesaj #276

Veverita

Raspunsuri: 710
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light

CITAT(daconst @ 06-09-2007, 12:29 PM) *

Nusha,mersi! pupic.gif
La tine cum mai merge dieta?Ce mai e nou?Vreo nunta ceva? naughty.gif
Anul asta te iertam ca avem ceva nunti,dar la anul nu mai scapi. blushing.gif

Blue,primesti o cana mare de la mine,ca m-am apucat si eu din nou de baut cafea.M-am prostit iar ca nu bausem un an jumate decit ceai verde.Dar la mare simteam ca nu rezist fara.ma trezeam dimineata adormita(asta ca ma culcam la 2-3 in fiecare noapte).Si uite asa beau din nou,dar dupa ce pleaca socrela gata la dieta si ceai verde,mancam sanatos. blum.gif

Si eu am baut cfea la mare cu gramada,ma culcam tarziu si ma sculam mai obosita decat eram aici dupa servici doh.gif Multumesc pentru cafea pupic.gif
Pisik am fost in concediu si am revenit dar nu prea am timp ca mi s-a cam adunat lucrul si azi am prins un pic de liber ca a plecat sefimea la sedinta si ma destrabalez un pic naughty.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
nusarich
mesaj 06-09-2007, 01:02 PM
Mesaj #277

Iepuras

Dana, bine ai venit!

Ella e in concediu din cate stiu eu, de-asta nu e pe net. Zicea ca atunci cand revine se reapuca de WW.

--------------------
+Quote Post
nusarich
mesaj 06-09-2007, 01:46 PM
Mesaj #278

Iepuras

Dana, bine ai venit!

Nu-mi merge netul, mi se posteaza mesajul de 2-3 ori, incep sa mor incet devil.gif ...

Dana, pupic.gif , cu nunta o mai amanam, ca n-avem incotro, banii se duc deocamdata pe masina (care si ea mai are una-alta de "cheltuit"). Oricum, va tin la curent daca e ceva, macar sa aflu detalii, amanunte, chestii...

--------------------
+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 06-09-2007, 02:25 PM
Mesaj #279

Veverita

Raspunsuri: 710
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light

CITAT(Sexymom @ 30-08-2007, 06:40 PM) *

Salutare fete frumoase, acum am ajuns acasa, sunt moarta de somn si teribil de agitata.
Prima poza cu niste fete superbe ( Monica, Deea, Ina,Alina si Eu).
Imagine
Am fost super fericita ca m-am vazut cu ele, si are Deea o fetita minunata si cuminte. pupic.gif

Imagine

Nu pot sa cred ,ce frumoase sunteti! w00t.gif w00t.gif w00t.gif w00t.gif

Bubbles , respectele mele,fata daca ai reusit sa te dai pe asa ceva la mare.eu ,una nu m-am incumetat.Unde ai fost?in ce statiune?Casa de piatra! give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif Cum stai cu examenul la suplinire? w00t.gif

Acest mesaj a fost editat de BLUELIFE: 06-09-2007, 02:26 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
Sexymom
mesaj 06-09-2007, 03:04 PM
Mesaj #280

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.284
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Esti o scumpa,Blue
Sti ce a spus Bianca de mine ? ca am fost singura batrana dintre ele si imbracata prea modest lol.gif Ca ele erau moderne toate )).gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
Imagine

IMC .22,15
+Quote Post
bubbles
mesaj 06-09-2007, 03:32 PM
Mesaj #281

Elefant

Raspunsuri: 9.019
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Blue bun venit inapoi .Am fost in Mamaia cu babu dar doar 2 zile iar cand ne`am intors ne`am intors bolnavi .. am facut o infectie alimentara dry.gif .Nu am mai dat examen la suplinire ca nu se merita.Posturile bune sunt deja luate blink.gif .Incerc sa ma angajez la unchiumeu .. sa vedem ca anu asta e si dificil ca am licenta grin.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine

Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
himere2005
mesaj 06-09-2007, 03:32 PM
Mesaj #282

Lama

Raspunsuri: 5.888
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

buna fete frumoase
dana, ma bucur ca ai revenit. nu din cauza ca te-ai intors n-am mai scris blum.gif , dar saptamana asta am fost plecata destul de mult la mama ca a fost in concediu si mi-am mai petrecut timpul si acolo, mai statea si ea dupa bia, este altfel cand imparti responsabilitatile cu cineva. lucruri prea interesante nu am facut, doar ca m-am mai vopsit la radacini, mai citesc din legislatia legata de contabilitate in timpul liber caci saptamana viitoare imi depun cv-ul pe ici pe colo, tot saptamana asta ma intalnesc si cu persoana pe care dorim sa o angajam sa aiba grija de bia, sa o cunosc personal. maine (sper) imi termina lucrarea la stomatologie, iar saptamana viitoare as dori sa-mi filez parul. cam astea sunt planurile pe termen scurt.
legat de slabit-am cam ramas pe loc grin.gif , ma bucur totusi ca nu ma mai strang hainele smile.gif .deocamdata parca nu ma simt in stare sa numar zilnic, dar mananc cu bun simt rolleyes.gif blum.gif
o sa va fac maine niste poze zambarete pentru voi, sa speram nu in oglinda )).gif am un sentiment asemanator lui tulip, parca nu sunt pregatita sa reintru in campul muncii doh.gif cu toate ca imi doresc sa fac asta sa capat mai multa incredere in mine. as vrea sa am o telecomanda ca in filmul click si sa derulez cateva luni in fata blum.gif
bine ai venit blue
asteptam poze de la dana, blue si mai ales cei 3 neuroni aflati la dany in vacanta. si cat mai multe povestiri pe marginea lor.
are cineva numarul lui monic?
si eu de abia astept sa revina si ella

--------------------
Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 06-09-2007, 03:35 PM
Mesaj #283

Elefant

Ce faci Himere?
Dana pupic.gif Lucas si pe tine

Am scris amandoua odata pupic.gif Himere

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
himere2005
mesaj 06-09-2007, 03:43 PM
Mesaj #284

Lama

Raspunsuri: 5.888
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

ghemotoc, vremea e urata tare in canada pe parcursul anului? cum simti ca v-ati integrat printre ei? se cred superiori ori ba? blum.gif
emu, bravo ca te-ai apucat de sport cheer.gif tare m-a distrat faza cu ursul )).gif
pisik, trebuie sa mergem inainte si cu bune si cu rele. eu una sunt optimista. cred ca trebuie sa incerci sa nu te mai gandesti atat la problemele pe care le ai. cu cat te gandesti mai mult cu atat te stresezi mai rau si nu vei reusi sa fii fericita. si anii trec.
miha, stiu ca m-a intrebat si axe de prison break, dar nu mai stiu sigur, cumva pe 9 septembrie incepe noul sezon?
nusa, am auzit ca vor sa te marite fetele )).gif
sexy, distractie placuta impreuna cu "micutele". unde mai plecati de data asta?

bubbles, de abia astept sa vad si restul de poze de la nunta cheer.gif dar nu ne-ai povestit prea multe...ti-a placut cum a iesit, te-a nemultumit ceva? cum a fost cu furatul miresei?

crissy, tu cat mai ai pana intri la servici? ai unde sa mergi, adica mergi la vechiul job cand implineste fata 2 ani?

--------------------
Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 06-09-2007, 04:16 PM
Mesaj #285

Elefant

Himere nici nu stiu cand a trecut asa repede.A fost usor ca a fost doar o noapte adr .. adevarul e ca cel mai bine te distrezi la nunta altcuiva decat la a ta .Cu furatul .. ne`au luat niste prieteni buni deoparte sa ne spuna ca vor sa ma fure sa ma duca undeva aproape ca sa nu reuseasca cei de la Chei (care erau deja ametiti de alcool si cine stie pe unde mai mergeau cu masina) si sa nu patesc ceva.Asa ca m`au furat prietenii astia si am fost in parcarea unde se vede Lacul Rosu si am asteptat sa "negocieze" si inapoi m`au dus in brate grin.gif .A fost misto .Daca am sa stiu cum sa fac .. am sa pun un filmulet cu partea furatului .
Sincer .. si poate ziceti ca sunt zuza rau(sau cum zice May cu 'buba la cap" ) toata noaptea mi`a parut bine ca am reusit sa slabesc incat sa arat bine in rochia de mireasa ca dimineata nuntii aveam fix 61 kg si parca era un vis ca am reusit sa ajung la greutatea asta.Toata noaptea am fost vesela din cauza asta lol.gif lol.gif

Acest mesaj a fost editat de bubbles: 06-09-2007, 04:17 PM

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post

253 Pagini V « < 17 18 19 20 21 > » 
Closed Topic
3 Membri citesc acest subiect (3 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 1-12-2008 - 11:49 PM