![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| nusarich |
06-09-2007, 11:22 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Dana, bine ai venit!
Ella e in concediu din cate stiu eu, de-asta nu e pe net. Zicea ca atunci cand revine se reapuca de WW. -------------------- |
| peach |
06-09-2007, 11:27 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Mai Danny mi-a ramas bibilica blocata la chiflelel alea cu
a nu se da cu pietre..da mi.e pofta -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| daconst |
06-09-2007, 11:29 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Nusha,mersi!
La tine cum mai merge dieta?Ce mai e nou?Vreo nunta ceva? Anul asta te iertam ca avem ceva nunti,dar la anul nu mai scapi. Blue,primesti o cana mare de la mine,ca m-am apucat si eu din nou de baut cafea.M-am prostit iar ca nu bausem un an jumate decit ceai verde.Dar la mare simteam ca nu rezist fara.ma trezeam dimineata adormita(asta ca ma culcam la 2-3 in fiecare noapte).Si uite asa beau din nou,dar dupa ce pleaca socrela gata la dieta si ceai verde,mancam sanatos. -------------------- |
| peach |
06-09-2007, 11:38 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Dana ma gindeam daca socrela se plicti sa o trimiti pe la mine
-------------------- |
| Pisik |
06-09-2007, 11:46 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Buna fetelor!
Blue, bine ai revenit (parca nu ai mai scris de ceva vreme, nu?) Danutza, te Cu dieta sunt la fel de lipsita de vointa, ma ingras, incerc sa nu ma mai gandesc non-stop si sa nu ma mai invinovatesc... Dar, incerc sa fiu cu moralul mai sus: am zile mai bune (ca ieri cand eram ceva mai optimista), zile mai rele, dar incerc sa ma autosugestionez. Pup fata si pe bb Lucas -------------------- |
| BLUELIFE |
06-09-2007, 12:25 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 710 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Nusha,mersi! La tine cum mai merge dieta?Ce mai e nou?Vreo nunta ceva? Anul asta te iertam ca avem ceva nunti,dar la anul nu mai scapi. Blue,primesti o cana mare de la mine,ca m-am apucat si eu din nou de baut cafea.M-am prostit iar ca nu bausem un an jumate decit ceai verde.Dar la mare simteam ca nu rezist fara.ma trezeam dimineata adormita(asta ca ma culcam la 2-3 in fiecare noapte).Si uite asa beau din nou,dar dupa ce pleaca socrela gata la dieta si ceai verde,mancam sanatos. Si eu am baut cfea la mare cu gramada,ma culcam tarziu si ma sculam mai obosita decat eram aici dupa servici Pisik am fost in concediu si am revenit dar nu prea am timp ca mi s-a cam adunat lucrul si azi am prins un pic de liber ca a plecat sefimea la sedinta si ma destrabalez un pic -------------------- ![]() |
| nusarich |
06-09-2007, 01:02 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Dana, bine ai venit!
Ella e in concediu din cate stiu eu, de-asta nu e pe net. Zicea ca atunci cand revine se reapuca de WW. -------------------- |
| nusarich |
06-09-2007, 01:46 PM
|
|
Dana, bine ai venit!
Ella e in concediu din cate stiu eu, de-asta nu e pe net. Zicea ca atunci cand revine se reapuca de WW. Nu-mi merge netul, mi se posteaza mesajul de 2-3 ori, incep sa mor incet Dana, -------------------- |
| BLUELIFE |
06-09-2007, 02:25 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 710 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Salutare fete frumoase, acum am ajuns acasa, sunt moarta de somn si teribil de agitata. Prima poza cu niste fete superbe ( Monica, Deea, Ina,Alina si Eu). ![]() Am fost super fericita ca m-am vazut cu ele, si are Deea o fetita minunata si cuminte. ![]() Nu pot sa cred ,ce frumoase sunteti! Bubbles , respectele mele,fata daca ai reusit sa te dai pe asa ceva la mare.eu ,una nu m-am incumetat.Unde ai fost?in ce statiune?Casa de piatra! Acest mesaj a fost editat de BLUELIFE: 06-09-2007, 02:26 PM -------------------- ![]() |
| Sexymom |
06-09-2007, 03:04 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Esti o scumpa,Blue
Sti ce a spus Bianca de mine ? ca am fost singura batrana dintre ele si imbracata prea modest -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| bubbles |
06-09-2007, 03:32 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Blue bun venit inapoi .Am fost in Mamaia cu babu dar doar 2 zile iar cand ne`am intors ne`am intors bolnavi .. am facut o infectie alimentara
-------------------- |
| himere2005 |
06-09-2007, 03:32 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
buna fete frumoase
dana, ma bucur ca ai revenit. nu din cauza ca te-ai intors n-am mai scris legat de slabit-am cam ramas pe loc o sa va fac maine niste poze zambarete pentru voi, sa speram nu in oglinda bine ai venit blue asteptam poze de la dana, blue si mai ales cei 3 neuroni aflati la dany in vacanta. si cat mai multe povestiri pe marginea lor. are cineva numarul lui monic? si eu de abia astept sa revina si ella -------------------- ![]() |
| bubbles |
06-09-2007, 03:35 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Ce faci Himere?
Dana Am scris amandoua odata -------------------- |
| himere2005 |
06-09-2007, 03:43 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
ghemotoc, vremea e urata tare in canada pe parcursul anului? cum simti ca v-ati integrat printre ei? se cred superiori ori ba?
emu, bravo ca te-ai apucat de sport pisik, trebuie sa mergem inainte si cu bune si cu rele. eu una sunt optimista. cred ca trebuie sa incerci sa nu te mai gandesti atat la problemele pe care le ai. cu cat te gandesti mai mult cu atat te stresezi mai rau si nu vei reusi sa fii fericita. si anii trec. miha, stiu ca m-a intrebat si axe de prison break, dar nu mai stiu sigur, cumva pe 9 septembrie incepe noul sezon? nusa, am auzit ca vor sa te marite fetele sexy, distractie placuta impreuna cu "micutele". unde mai plecati de data asta? bubbles, de abia astept sa vad si restul de poze de la nunta crissy, tu cat mai ai pana intri la servici? ai unde sa mergi, adica mergi la vechiul job cand implineste fata 2 ani? -------------------- ![]() |
| bubbles |
06-09-2007, 04:16 PM
|
Himere nici nu stiu cand a trecut asa repede.A fost usor ca a fost doar o noapte adr .. adevarul e ca cel mai bine te distrezi la nunta altcuiva decat la a ta .Cu furatul .. ne`au luat niste prieteni buni deoparte sa ne spuna ca vor sa ma fure sa ma duca undeva aproape ca sa nu reuseasca cei de la Chei (care erau deja ametiti de alcool si cine stie pe unde mai mergeau cu masina) si sa nu patesc ceva.Asa ca m`au furat prietenii astia si am fost in parcarea unde se vede Lacul Rosu si am asteptat sa "negocieze" si inapoi m`au dus in brate
Sincer .. si poate ziceti ca sunt zuza rau(sau cum zice May cu 'buba la cap" ) toata noaptea mi`a parut bine ca am reusit sa slabesc incat sa arat bine in rochia de mireasa ca dimineata nuntii aveam fix 61 kg si parca era un vis ca am reusit sa ajung la greutatea asta.Toata noaptea am fost vesela din cauza asta Acest mesaj a fost editat de bubbles: 06-09-2007, 04:17 PM -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 11:49 PM |