![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| michelle |
28-08-2007, 11:22 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.081 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Pisik, nu mai fi asa dura cu tine, iti distrugi psihicul
Fa multa miscare, mergi pe jos daca nu te tenteaza vreun sport, mananca echilibrat si nu mai pierde timp pretios cu astfel de framantari inutile. Ok, si pentru cel gatit cate puncte adaugi pentru ulei? sau ce mai adaugi? Tare bine ar fi daca am sti cat ulei trage un snitel.. Cred ca s-ar putea cantari vasul/tigaia cu ulei inainte de prajire, apoi dupa prajire, iar diferenta e uleiul inghitit. Ok, acum cine face experimentul? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Anna |
28-08-2007, 11:29 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
M-am intors !!!!!!!!!!!!!! Neatzaaaaa -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Amazoana |
28-08-2007, 11:47 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.663 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: :( Sex: Feminin |
Ana, bine ai revenit. Si care e cadoul de casa noua?
|
| May |
28-08-2007, 11:53 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.804 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Neatza
Eu fac ``experimentul`` de fiecare data cand fac snitele pt ca niciodata nu trage la fel de mult ulei. Cel mai putin a tras 3 lingurite, facut cu faina, ou si pesmet... ma rog, in medie, un snitel de 100 gr carne de pui ( cantarita negatita) trage cam 3-4 lingurite de ulei. ana bine ai venit, diseara te caut de paduchi Apropo, s-au aliniat planetele sau ceva? Ca se poarta cam frumos socrela, ptiu ptiu sa nu o deochi. Ieri s-a oferit sa imi vopseasca radacinile si a facut-o de nota 10, apoi imi spune sa salvez pe pc pozele pe care le-au facut ei in tara si sa le sterg de pe cardul aparatului ca sa fie pregatit pt cand plecam noi... adica ne da noua in tara aparatul ei foto nou nout Pupici pt toate -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Pisik |
28-08-2007, 12:00 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neatza Eu fac ``experimentul`` de fiecare data cand fac snitele pt ca niciodata nu trage la fel de mult ulei. Cel mai putin a tras 3 lingurite, facut cu faina, ou si pesmet... ma rog, in medie, un snitel de 100 gr carne de pui ( cantarita negatita) trage cam 3-4 lingurite de ulei. ana bine ai venit, diseara te caut de paduchi Apropo, s-au aliniat planetele sau ceva? Ca se poarta cam frumos socrela, ptiu ptiu sa nu o deochi. Ieri s-a oferit sa imi vopseasca radacinile si a facut-o de nota 10, apoi imi spune sa salvez pe pc pozele pe care le-au facut ei in tara si sa le sterg de pe cardul aparatului ca sa fie pregatit pt cand plecam noi... adica ne da noua in tara aparatul ei foto nou nout Pupici pt toate Bravo May, ce ma bucur, poate i-a venit mintea la cap, ptiu ptiu sa n-o deochi! Pisik, nu mai fi asa dura cu tine, iti distrugi psihicul Fa multa miscare, mergi pe jos daca nu te tenteaza vreun sport, mananca echilibrat si nu mai pierde timp pretios cu astfel de framantari inutile. Miha, tu ai dreptate dar mi-e asa ciuda cand vad ca am pus iarasi solduri si nu mai vine bine nimic pe mine si ma enerveaza ca nu ma pot mobiliza.... -------------------- |
| May |
28-08-2007, 12:02 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.804 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
pisik sa dea domnu` dar e ceva temporar, sper doar sa nu isi revina pana plecam noi ca deja sunt destul de stresata. A mai zis ea ca incepe sa renoveze apartamentul din tara ca tot la copii le ramane si Remy a spus, citez : `` cred ca a mancat stricat``
-------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| michelle |
28-08-2007, 12:11 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.081 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
pisik sa dea domnu` dar e ceva temporar, sper doar sa nu isi revina pana plecam noi ca deja sunt destul de stresata. A mai zis ea ca incepe sa renoveze apartamentul din tara ca tot la copii le ramane si Remy a spus, citez : `` cred ca a mancat stricat`` Ai intrebat ce vrea in schimb? What's the trade? Cu alte cuvinte ptiu ptiu sa n-o deochi -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| axe10 |
28-08-2007, 12:16 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Buna ziua,
Ptiu in sfarsit o pauza la servici. De azi dimineata nu m-am ridicat de pe scaun decat doar ca sa merg la tigara. Am venit si eu sa semnez condica in casa noua...care deja ati inaugurat-o. Miha, simpaticuti pantofiorii, dar nu sunt cam decoltati pt noiembrie (na ca am venit eu aici sa dau cu paru'....) ?..nu zic sa iei mocasini dar daca e ud pe drum poate iei apa la picioare! Pisi, eu ti-am mai zis si ma repet....nu te mai stresa. Adevarul e ca e f greu cand esti tot timpul in compania oamenilor care nu au retineri la mancare....tu sa mesteci un morcov si altii sa bage, sa zicem snitele! Ina, cred ca esti in cloud no.9....nu mai e mult pana pe 11.... Carnea de porc are multe grasimi ea singura....e de evitat mai ales cand se fac snitele....si multe puncte. -------------------- ![]() |
| nusarich |
28-08-2007, 12:23 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.836 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Axe, daca va fi ud pe jos, pe Miha o s-o tina sotiorul pe brate, nu te-ai prins? E cu efect...
P.S. Ai grija, Miha, cred ca ar trebui sa-i spui si lui Cata, sa stie ce-l asteapta... -------------------- |
| michelle |
28-08-2007, 12:26 PM
|
Axe, daca va fi ud pe jos, pe Miha o s-o tina sotiorul pe brate, nu te-ai prins? E cu efect... P.S. Ai grija, Miha, cred ca ar trebui sa-i spui si lui Cata, sa stie ce-l asteapta... He he, multumesc ca va ganditi la mine Adevarul e ca sunt decoltati si sper sa nu congelez prea mult. Iar de ploaie.. Doamne ajuta! Oricum prea mult nu o sa merg pe jos.. sper totusi sa tina vremea cu mine. Din cate am cercetat temperatura variaza intre 5-15 grade in noiembrie, eu sper sa am noroc cu vreme buna PS: o sa il trimit pe Cata la sala sa ma poate duce in brate pt orice eventualitate -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Anna |
28-08-2007, 12:33 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Ana, bine ai revenit. Si care e cadoul de casa noua? Florile erau cadoul mai am si poze ..da acasa, acu sunt la munca. inca nu am ajuns acasa, aseara am dormit in deplasare Fetelooorrr m-am dat in roata aia mare de te invarte si te tine cu capul in jos...mi-au facut film cand am coborat de acolo sa vedeti ce dezorientata eram Cred ca am racit May nu te mai mira atata de socrela ca e posibil sa o deochi. Diseara sa nu te prind ca nu te infiintezi pe mess -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| michelle |
28-08-2007, 12:38 PM
|
Ana, bine ai revenit. Si care e cadoul de casa noua? Fetelooorrr m-am dat in roata aia mare de te invarte si te tine cu capul in jos...mi-au facut film cand am coborat de acolo sa vedeti ce dezorientata eram Unde ziceai ca ai fost? Am pierdut firul... Pt raceala recomand cu mare incredere NEO ANGIN -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| axe10 |
28-08-2007, 12:41 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Axe, daca va fi ud pe jos, pe Miha o s-o tina sotiorul pe brate, nu te-ai prins? E cu efect... P.S. Ai grija, Miha, cred ca ar trebui sa-i spui si lui Cata, sa stie ce-l asteapta... He he, multumesc ca va ganditi la mine Adevarul e ca sunt decoltati si sper sa nu congelez prea mult. Iar de ploaie.. Doamne ajuta! Oricum prea mult nu o sa merg pe jos.. sper totusi sa tina vremea cu mine. Din cate am cercetat temperatura variaza intre 5-15 grade in noiembrie, eu sper sa am noroc cu vreme buna PS: o sa il trimit pe Cata la sala sa ma poate duce in brate pt orice eventualitate Tu asigura-te ca are muschi.... Nu mergi mult dar e de ajuns sa te uzi....si daca ploua e f bine...nu ai auzit ca e bogatie?!....la mine a plouat toata ziua si era 17 aug....de aia castig la loto mereu....experienta! -------------------- ![]() |
| May |
28-08-2007, 12:43 PM
|
ana ai dormit in deplasare?
Vai, e de abia marti -------------------- ![]() Nothing tastes as good as thin feels! ![]() |
| Pisik |
28-08-2007, 12:43 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.357 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Pisi, eu ti-am mai zis si ma repet....nu te mai stresa. Adevarul e ca e f greu cand esti tot timpul in compania oamenilor care nu au retineri la mancare....tu sa mesteci un morcov si altii sa bage, sa zicem snitele! Asa e, Axe, dar eu ma abtineam. Manca lumea prajituri langa mine si eu mancam salata Snitele nu mananc,le evit, dar acum a fost o exceptie, ca a facut mami, nu a fost cine stie ce dar altceva nu am avut de papa...si tot mi-e foame ca a fost mic si mai mult crusta pe care nu am papat-o decat putin -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 11:52 PM |