left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: Insuficienta parcarilor
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

253 Pagini V < 1 2 3 4 5 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 14, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
michelle
mesaj 28-08-2007, 11:22 AM
Mesaj #31

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.081
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!
Sex: Feminin

Pisik, nu mai fi asa dura cu tine, iti distrugi psihicul hug.gif Arati foarte bine, faptul ca te vezi grasa e in imaginatia ta. Poate ai cateva kg in plus, si eu am. Multi au. Nu te mai stresa din cauza asta, aratam uman, suntem frumoase si destepte give_rose.gif
Fa multa miscare, mergi pe jos daca nu te tenteaza vreun sport, mananca echilibrat si nu mai pierde timp pretios cu astfel de framantari inutile. pupic.gif

CITAT(Dumbo @ 28-08-2007, 11:52 AM) *

Ok, si pentru cel gatit cate puncte adaugi pentru ulei? sau ce mai adaugi?

Tare bine ar fi daca am sti cat ulei trage un snitel.. Cred ca s-ar putea cantari vasul/tigaia cu ulei inainte de prajire, apoi dupa prajire, iar diferenta e uleiul inghitit. Ok, acum cine face experimentul? grin.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Anna
mesaj 28-08-2007, 11:29 AM
Mesaj #32

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

pupic.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif
M-am intors !!!!!!!!!!!!!!
Neatzaaaaa pupic.gif hug.gif si va aduc si un cadou de casutza noua give_rose.gif give_rose.gif give_rose.gif

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Amazoana
mesaj 28-08-2007, 11:47 AM
Mesaj #33

Hiena

Raspunsuri: 4.663
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: :(

Ana, bine ai revenit. Si care e cadoul de casa noua? tease.gif Poze ai?
+Quote Post
May
mesaj 28-08-2007, 11:53 AM
Mesaj #34

Hiena

Raspunsuri: 4.804
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Neatza smile.gif

Eu fac ``experimentul`` de fiecare data cand fac snitele pt ca niciodata nu trage la fel de mult ulei. Cel mai putin a tras 3 lingurite, facut cu faina, ou si pesmet... ma rog, in medie, un snitel de 100 gr carne de pui ( cantarita negatita) trage cam 3-4 lingurite de ulei.

ana bine ai venit, diseara te caut de paduchi )).gif

Apropo, s-au aliniat planetele sau ceva? Ca se poarta cam frumos socrela, ptiu ptiu sa nu o deochi. Ieri s-a oferit sa imi vopseasca radacinile si a facut-o de nota 10, apoi imi spune sa salvez pe pc pozele pe care le-au facut ei in tara si sa le sterg de pe cardul aparatului ca sa fie pregatit pt cand plecam noi... adica ne da noua in tara aparatul ei foto nou nout w00t.gif citez ``ca sa nu mai cheltuiti bani sa va luati alt aparat ca aveti tot timpul sa va luati altul cand va intoarceti`` w00t.gif si in general, comportamentul ei este unul nederanjant zilele astea. Care mi-ati furat mai soacra si pe cine mi-ati dat in locul ei? lol.gif

Pupici pt toate pupic.gif pupic.gif pupic.gif

--------------------
Imagine

Nothing tastes as good as thin feels!

Imagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Pisik
mesaj 28-08-2007, 12:00 PM
Mesaj #35

Taz

Raspunsuri: 3.357
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

CITAT(Maybeline @ 28-08-2007, 12:53 PM) *

Neatza smile.gif

Eu fac ``experimentul`` de fiecare data cand fac snitele pt ca niciodata nu trage la fel de mult ulei. Cel mai putin a tras 3 lingurite, facut cu faina, ou si pesmet... ma rog, in medie, un snitel de 100 gr carne de pui ( cantarita negatita) trage cam 3-4 lingurite de ulei.

ana bine ai venit, diseara te caut de paduchi )).gif

Apropo, s-au aliniat planetele sau ceva? Ca se poarta cam frumos socrela, ptiu ptiu sa nu o deochi. Ieri s-a oferit sa imi vopseasca radacinile si a facut-o de nota 10, apoi imi spune sa salvez pe pc pozele pe care le-au facut ei in tara si sa le sterg de pe cardul aparatului ca sa fie pregatit pt cand plecam noi... adica ne da noua in tara aparatul ei foto nou nout w00t.gif citez ``ca sa nu mai cheltuiti bani sa va luati alt aparat ca aveti tot timpul sa va luati altul cand va intoarceti`` w00t.gif si in general, comportamentul ei este unul nederanjant zilele astea. Care mi-ati furat mai soacra si pe cine mi-ati dat in locul ei? lol.gif

Pupici pt toate pupic.gif pupic.gif pupic.gif

Bravo May, ce ma bucur, poate i-a venit mintea la cap, ptiu ptiu sa n-o deochi! blum.gif

CITAT(michelle @ 28-08-2007, 12:22 PM) *

Pisik, nu mai fi asa dura cu tine, iti distrugi psihicul hug.gif Arati foarte bine, faptul ca te vezi grasa e in imaginatia ta. Poate ai cateva kg in plus, si eu am. Multi au. Nu te mai stresa din cauza asta, aratam uman, suntem frumoase si destepte give_rose.gif
Fa multa miscare, mergi pe jos daca nu te tenteaza vreun sport, mananca echilibrat si nu mai pierde timp pretios cu astfel de framantari inutile. pupic.gif

Miha, tu ai dreptate dar mi-e asa ciuda cand vad ca am pus iarasi solduri si nu mai vine bine nimic pe mine si ma enerveaza ca nu ma pot mobiliza....

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 28-08-2007, 12:02 PM
Mesaj #36

Hiena

pisik sa dea domnu` dar e ceva temporar, sper doar sa nu isi revina pana plecam noi ca deja sunt destul de stresata. A mai zis ea ca incepe sa renoveze apartamentul din tara ca tot la copii le ramane si Remy a spus, citez : `` cred ca a mancat stricat`` lol.gif ca sa vedeti cat de rar se poarta ca un parinte normal lol.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 28-08-2007, 12:11 PM
Mesaj #37

Hiena

CITAT(Maybeline @ 28-08-2007, 01:02 PM) *

pisik sa dea domnu` dar e ceva temporar, sper doar sa nu isi revina pana plecam noi ca deja sunt destul de stresata. A mai zis ea ca incepe sa renoveze apartamentul din tara ca tot la copii le ramane si Remy a spus, citez : `` cred ca a mancat stricat`` lol.gif ca sa vedeti cat de rar se poarta ca un parinte normal lol.gif

Ai intrebat ce vrea in schimb? What's the trade?
Cu alte cuvinte ptiu ptiu sa n-o deochi laugh.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 28-08-2007, 12:16 PM
Mesaj #38

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Buna ziua,
Ptiu in sfarsit o pauza la servici. De azi dimineata nu m-am ridicat de pe scaun decat doar ca sa merg la tigara.
Am venit si eu sa semnez condica in casa noua...care deja ati inaugurat-o.

Miha, simpaticuti pantofiorii, dar nu sunt cam decoltati pt noiembrie (na ca am venit eu aici sa dau cu paru'....) ?..nu zic sa iei mocasini dar daca e ud pe drum poate iei apa la picioare!

Pisi
, eu ti-am mai zis si ma repet....nu te mai stresa. Adevarul e ca e f greu cand esti tot timpul in compania oamenilor care nu au retineri la mancare....tu sa mesteci un morcov si altii sa bage, sa zicem snitele!

Ina, cred ca esti in cloud no.9....nu mai e mult pana pe 11....

Carnea de porc are multe grasimi ea singura....e de evitat mai ales cand se fac snitele....si multe puncte.

--------------------
Imagine
+Quote Post
nusarich
mesaj 28-08-2007, 12:23 PM
Mesaj #39

Iepuras

Raspunsuri: 1.836
Membrul Nr.: 80

Axe, daca va fi ud pe jos, pe Miha o s-o tina sotiorul pe brate, nu te-ai prins? E cu efect...

P.S. Ai grija, Miha, cred ca ar trebui sa-i spui si lui Cata, sa stie ce-l asteapta...

--------------------
+Quote Post
michelle
mesaj 28-08-2007, 12:26 PM
Mesaj #40

Hiena

CITAT(nusarich @ 28-08-2007, 01:23 PM) *

Axe, daca va fi ud pe jos, pe Miha o s-o tina sotiorul pe brate, nu te-ai prins? E cu efect...

P.S. Ai grija, Miha, cred ca ar trebui sa-i spui si lui Cata, sa stie ce-l asteapta...

He he, multumesc ca va ganditi la mine pupic.gif
Adevarul e ca sunt decoltati si sper sa nu congelez prea mult. Iar de ploaie.. Doamne ajuta!
Oricum prea mult nu o sa merg pe jos.. sper totusi sa tina vremea cu mine.
Din cate am cercetat temperatura variaza intre 5-15 grade in noiembrie, eu sper sa am noroc cu vreme buna grin.gif

PS: o sa il trimit pe Cata la sala sa ma poate duce in brate pt orice eventualitate grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Anna
mesaj 28-08-2007, 12:33 PM
Mesaj #41

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

CITAT(dulcikatty @ 28-08-2007, 12:47 PM) *

Florile erau cadoul mai biggrin.gif

am si poze ..da acasa, acu sunt la munca.
inca nu am ajuns acasa, aseara am dormit in deplasare lol.gif devil.gif

Fetelooorrr m-am dat in roata aia mare de te invarte si te tine cu capul in jos...mi-au facut film cand am coborat de acolo sa vedeti ce dezorientata eram lol.gif

Cred ca am racit sorry.gif sad.gif

May pupic.gif hug.gif bine te-am gasit!
nu te mai mira atata de socrela ca e posibil sa o deochi. devil.gif

Diseara sa nu te prind ca nu te infiintezi pe mess tease.gif

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
michelle
mesaj 28-08-2007, 12:38 PM
Mesaj #42

Hiena

CITAT(annaiss_derrian @ 28-08-2007, 01:33 PM) *

CITAT(dulcikatty @ 28-08-2007, 12:47 PM) *

Fetelooorrr m-am dat in roata aia mare de te invarte si te tine cu capul in jos...mi-au facut film cand am coborat de acolo sa vedeti ce dezorientata eram lol.gif

Unde ziceai ca ai fost? Am pierdut firul...
Pt raceala recomand cu mare incredere NEO ANGIN hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 28-08-2007, 12:41 PM
Mesaj #43

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(michelle @ 28-08-2007, 01:26 PM) *

CITAT(nusarich @ 28-08-2007, 01:23 PM) *

He he, multumesc ca va ganditi la mine pupic.gif
Adevarul e ca sunt decoltati si sper sa nu congelez prea mult. Iar de ploaie.. Doamne ajuta!
Oricum prea mult nu o sa merg pe jos.. sper totusi sa tina vremea cu mine.
Din cate am cercetat temperatura variaza intre 5-15 grade in noiembrie, eu sper sa am noroc cu vreme buna grin.gif

PS: o sa il trimit pe Cata la sala sa ma poate duce in brate pt orice eventualitate grin.gif

Tu asigura-te ca are muschi....

Nu mergi mult dar e de ajuns sa te uzi....si daca ploua e f bine...nu ai auzit ca e bogatie?!....la mine a plouat toata ziua si era 17 aug....de aia castig la loto mereu....experienta! lol.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 28-08-2007, 12:43 PM
Mesaj #44

Hiena

ana ai dormit in deplasare? devil.gif ma infiintez dar dupa 10-11 incolo pupic.gif

Vai, e de abia marti sorry.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 28-08-2007, 12:43 PM
Mesaj #45

Taz

Raspunsuri: 3.357
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

CITAT(axe10 @ 28-08-2007, 01:16 PM) *

Pisi
, eu ti-am mai zis si ma repet....nu te mai stresa. Adevarul e ca e f greu cand esti tot timpul in compania oamenilor care nu au retineri la mancare....tu sa mesteci un morcov si altii sa bage, sa zicem snitele!

Asa e, Axe, dar eu ma abtineam. Manca lumea prajituri langa mine si eu mancam salata mad.gif de asta ma enervez, ca nu stiu cine mi-a luat-o pe Ioana aia buna, vorba lui May, si mi-a dat-o p-asta mancatoare de tampenii si care nu se mai mobilizeaza sad.gif

Snitele nu mananc,le evit, dar acum a fost o exceptie, ca a facut mami, nu a fost cine stie ce dar altceva nu am avut de papa...si tot mi-e foame ca a fost mic si mai mult crusta pe care nu am papat-o decat putin

--------------------
Imagine
+Quote Post

253 Pagini V < 1 2 3 4 5 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 29-08-2008 - 11:52 PM