![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| emu |
06-09-2007, 10:47 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Mmkay... bere bruna scrie pe mine in seara asta
Astept, cat de cuminte pot, retetele la tot ce era in farfurie V-am un link rapid video Acest mesaj a fost editat de emu: 06-09-2007, 10:49 PM -------------------- |
| axe10 |
06-09-2007, 10:55 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Dana ....fara cuvinte...suntem aici toate zgaite si cu unghia in gat!!!
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| nusarich |
07-09-2007, 07:21 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Buna dimineata!
Dana, superbe pozele! Arati de numa! Bravo pentru ambitie! -------------------- |
| Pisik |
07-09-2007, 07:54 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Dana, esti superba!!!!
Pozele tale m-au facut sa ma simt iarasi o vaca lipsita de vointa si sa ma enervez pe mine, mai ales ca a inceput iarasi lumea sa imi zica ca m-am ingrasat. Dar ma ambitionez eu la loc (sper) intr-o zi, si atunci sa te tii O zi frumoasa va doresc -------------------- |
| bubbles |
07-09-2007, 08:28 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata
-------------------- |
| nusarich |
07-09-2007, 08:49 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Dana, esti superba!!!! Pozele tale m-au facut sa ma simt iarasi o vaca lipsita de vointa si sa ma enervez pe mine, mai ales ca a inceput iarasi lumea sa imi zica ca m-am ingrasat. Dar ma ambitionez eu la loc (sper) intr-o zi, si atunci sa te tii O zi frumoasa va doresc Pisi, stai linistita, nu esti chiar asa cum zici tu... Si mie mi s-a spus ca m-am ingrasat si am reactionat pur si simplu "Da, ca acum imi merge mai bine!". I-am inchis gura "dragutei" care m-a apostrofat si n-a mai indraznit sa mai zica ceva. Ce are lumea cu greutatea mea? Nu le mai pune la suflet, fii un pic mai "tepoasa", e mai bine pentru tine. Eu sunt sigura ca vei salbi, numai ca trebuie sa te mai linistesti, sa-ti pui in ordine prioritatile si se vor rezolva toate, cu siguranta. Capul sus! -------------------- |
| michelle |
07-09-2007, 08:49 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Neata!
Dana, super poze, super fata, super flacau Bravo pt ambitie! Jos palaria Axe, multumim pentru poze! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| bubbles |
07-09-2007, 08:56 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Dana, esti superba!!!! Pozele tale m-au facut sa ma simt iarasi o vaca lipsita de vointa si sa ma enervez pe mine, mai ales ca a inceput iarasi lumea sa imi zica ca m-am ingrasat. Dar ma ambitionez eu la loc (sper) intr-o zi, si atunci sa te tii O zi frumoasa va doresc Pisik nu stiu daca mai tii minte .. ca si eu la un moment dat eram suparata ca imi zisese cineva ca m`am ingrasat ..Babu al meu i`a raspuns foarte scurt si la obiect "Decat sa te iei de nevasta`mea ,mai bine uita`te la a ta si apoi mai vorbim (nevasta lui a ramas cu ffff multe kg dupa nastere)."Ma rog .. nu e problema ca a ramas ea cu kg dar macar barbatu`sau sa sa uite mai intai ce are langa el si apoi sa comenteze nu .. A si inca ceva ... M`a intrebat o "prietena" ca ce fac daca ma ingras iar si mi `a zis in fata "Faci iar c..u mare" si i`am zis ca numai bine ca daca e mare are unde sa ma pupe toata lumea curioasa si rea voita -------------------- |
| BLUELIFE |
07-09-2007, 09:39 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 710 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Buna dimineata fetelor!
Sexy nu sunt de acord cu tine,esti o scumpete de fata si as spune mai repede cu bun gust,leger,nu modest Bubbles si eu am fost la Mamaia,pacat ca nu ne-am intalnit -------------------- ![]() |
| peach |
07-09-2007, 09:39 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Batute de vant pe insula Sylt unde ca sa calci cu piciorul pe plaja marchezi 3.5 euroi.... ![]() Dar ce va deadeau scoici si apa in buzunare la iesire? Aratati tare bine toate..felicitari! in plus va invidiez ca aveti soare ..aici e frig si ceata -------------------- |
| Pisik |
07-09-2007, 09:53 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Nusa, Bubbles
Nu e ca nu as avea replica sau ca m-ar interesa f mult ce mi se spune, dar stiu din pacate ca e adevarat si nu ma simt eu bine, atata tot. Si nu imi place ca nu mai am vointa. -------------------- |
| bubbles |
07-09-2007, 09:57 AM
|
Blue noi am plecat asa dintr`o bucata.Pur si simplu ne`a sunat un prieten la ora 8 seara iar la 12 eram pe drum
M`am masurat Acest mesaj a fost editat de bubbles: 07-09-2007, 09:58 AM -------------------- |
| dany |
07-09-2007, 10:26 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Dar ce va deadeau scoici si apa in buzunare la iesire? Aratati tare bine toate..felicitari! in plus va invidiez ca aveti soare ..aici e frig si ceata Nu dadeau nici macar 3 fire de nisip....doar vederi cu moshi care dormitau la soare si cu nebuni care se scaldau.... Soare zici?....unde, unde, unde?....ca vorba Danei....ar trebui sa fi numarat orele...ieri am prins mai mult pe vapor , chiar ne-am 'ars' si nasurile ....suntem tare 'sanatoase' acum, cu bujori in obrajori. Vantul asta mi-a asigurat portia pe vreo 2 ani...nu-mi mai trebuie;trebuia sa-mi aduc pantalonii si geaca anti-vant, asta daca aveam desigur! PS...sunt logata pe Dany...Axe speaking.... Intrebare pt moderatori: Ce e TAZ asta?.... ca nu suntem lamurite....poate ne injurati si nu stim....tradare, tradare, dar s-o stim si noi!!!!! Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 07-09-2007, 10:23 AM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| michelle |
07-09-2007, 10:30 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Intrebare pt moderatori: Ce e TAZ asta?.... ca nu suntem lamurite....poate ne injurati si nu stim....tradare, tradare, dar s-o stim si noi!!!!! Taz e diavolul tazmanian ![]() -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| anca veselie |
07-09-2007, 10:50 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.347 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 95 Dispozitie: PLINA DE VIATZA! Sex: Feminin |
dana arati bestial!!!!!!!!!!!!!!!!
ca si trioul vesel, de altfel! axe, dylly, dany eu nu am chef de dieta, ii dau cu sala inainte si incerc sa nu mananc seara si sa ma abtin de la prostii, desi nu-mi iese intotdeauna va pup! -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 12:27 AM |