![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| peach |
07-09-2007, 01:57 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
1: uuuu mama esti mai slaba decit te-am vazut prima oara 2: super poze..am ramas chiar surprinsa..mai ca nu-mi vine sa cred ca-i romania -------------------- |
| BLUELIFE |
07-09-2007, 02:04 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 710 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Daconst vazandu-te realizez de ce nu mai trebuie sa cedez tentatiilor
-------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ina_ceva |
07-09-2007, 03:12 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Pisik, incearca sa fii tot timpul optimista si, cand te simti pregatita, sa te apuci de dieta.
Himere, unde sunt pozele zambaretze? Ieri ai promis ceva WE placut blue!! -------------------- |
| Deea |
07-09-2007, 03:33 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.687 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
uff....imi trag si eu putin sufletul pe ziua de azi....deci... Dana... ma faci sa bag capul in pamant ca strutul cand vad cum arati! As mai vrea si eu sa port fuste asa scurte...dar nu se poate....poate vazabdu0te ma ambitionez si eu. Nu stiu cine a zis ca eu si Dana suntem un model...sau exemplu de vointa...in fine...eu ies din categoria asta pt. ca am 10kg in plus de la sarcina.... si asta pt. ca nu am vointa necesara. Ina..spor la facut bagaje, drum bun si distractie placuta! -------------------- ![]() |
| ina_ceva |
07-09-2007, 03:35 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
-------------------- |
| himere2005 |
07-09-2007, 05:45 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
salutare
ina, fata mea e cam agitata azi, incerc sa pun niste poze cand pot, dar trebuie sa-mi fac eu altele ca in baza lui dan zici ca am ochii strambi dana, esti manechin, ce mai dylly, se cunoaste ca faci sport am 2 poze cu bia si una cu mine ![]() ![]() ![]() sper sa revin cu poze mai k lumea cu mine ca mie nu prea mi-a placut. merg sapt. viitoare sa filez parul si revin atunci cu poze -------------------- ![]() |
| daconst |
07-09-2007, 10:02 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Fetele multumim ca ne-ati vazut pozele,m-ati facut sa
In poze aveam cam 64-65kg,la 1.70,dar lucrurile s-au cam schimbat,din pacate.Am scapat la oala cu sarmale si prajituri romanesti si am mai pus vreo 3-4kg de atunci.Deci pozele nu mai arata realitatea. De asta va spuneam ca de saptamana viitoare incep iar serios cu dieta si sala si pina nu ajung ca inainte de sarcina nu ma las si va trag si pe voi dupa mine,na. Emu,nu se vede nik la video ala. Himere sunteti niste frumoase.Cred ca e tare mandru Dan de voi.Imi place mult cum arati mai blonduta. Sorina,de aia am facut poze pe la mare in statiuni,ca e frumos si la noi,sa stii. We placut fetili! Acest mesaj a fost editat de daconst: 07-09-2007, 10:08 PM -------------------- |
| axe10 |
07-09-2007, 10:12 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Azi am servit mancare chinezeasa...stil Dana....adica ne-a pus la treaba. V-o prezint pe Dylly in preiera absoluta si cred ca e ocazie unica gatind....daca murim pana maine sa stiti ca v-am iubit!
(eu si Dana) ![]() Si uite o diva....pe bicicleta..... ![]() -------------------- ![]() |
| daconst |
07-09-2007, 10:16 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
WOW!!!!!Chiar e DYLLY?????
Nu e trucata poza?????vrem poza cu cap cu tot! Dany superrr arati! cred ca ai facut cura si noua nu ne-ai spus -------------------- |
| axe10 |
07-09-2007, 10:21 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Hai ca pun si intreaga...la aburi....
![]() -------------------- ![]() |
| ina_ceva |
07-09-2007, 10:59 PM
|
Nu-mi vine sa cred, ce bucatareasa e dylly. Cand vii sa ne gatesti si noua
Dany, arati f tanara in poza -------------------- |
| dany |
08-09-2007, 12:01 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Dany superrr arati! cred ca ai facut cura si noua nu ne-ai spus Ce cura , mey ??? poate de mancare si de alcool Dany, arati f tanara in poza He , he , he ai vazut repede tatuajul -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| ina_ceva |
08-09-2007, 12:47 AM
|
He , he , he ai vazut repede tatuajul -------------------- |
| daconst |
08-09-2007, 12:54 PM
|
-------------------- |
| ghemotoc |
08-09-2007, 02:31 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 254 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 223 Sex: Feminin |
'Neata (la mine e abia 8) si mersi de felicitari pt kg (desi in afara de balotat biscuiti, ciocolata si "pedalat" la mini stepper nu am facut nimic in sensul asta, abia acum de 2 saptamani m.am apucat de WW).
In Canada suntem in Toronto, unde altundeva, si e ok, incep toate sa se aranjeze, mai ales daca ne si mutam si singuri... (acum stam la cumnatul, dar de la 1 noiembrie, zborul),saptamana asta ne.am luat si masina Vremea e ok, e cam clima de la mare/ocean, adica bate vantul cam tare si e umiditatea cam mare (parul meu o dovedeste) dar cam dupa 3 luni nu prea mai bagi in seama chestiile astea. A fost greu la inceput, cand mergeam la interviuri, la costum, si afara erau cam 32-35 de grade P.S. Astia aici mananca la legume crude la greu, de exemplu eu, ieri, am abut 250 g morcovi si alte legume plus varza calita! Si la restaurant in portia pe care o comanzi (ma refer la felul 2) iti aduce o ditamai salata si eventual niste fructe V.am pupat Bubbles, Casa de piatra! Si la cat mai multi prichindei! La Multi Ani Mariilor! ah, am uitat sa va spun de vitamine, se gasesc cred ca la toate farmaciile, fara reteta, de obicei au in nume termenul de omega. Aici se gasesc complexe de omega 3, omega 6 si omega 9! Omega 3 ajuta la eliminarea grasimilor din sange, la o digestie mai buna, daca vreti intrebati farmacistele. Mie mi le.a dat doctorul ca am colesterolul cam mare (de la ce, nu stiu)! Pa pa |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 12:34 AM |