left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

253 Pagini V « < 21 22 23 24 25 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 14, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
ganesha
mesaj 08-09-2007, 03:07 PM
Mesaj #331

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.078
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))
Sex: Feminin

CITAT(ghemotoc @ 08-09-2007, 02:31 PM) *

P.S. Astia aici mananca la legume crude la greu, de exemplu eu, ieri, am abut 250 g morcovi si alte legume plus varza calita! Si la restaurant in portia pe care o comanzi (ma refer la felul 2) iti aduce o ditamai salata si eventual niste fructe biggrin.gif...
V.am pupat

ah, am uitat sa va spun de vitamine, se gasesc cred ca la toate farmaciile, fara reteta, de obicei au in nume termenul de omega. Aici se gasesc complexe de omega 3, omega 6 si omega 9! Omega 3 ajuta la eliminarea grasimilor din sange, la o digestie mai buna, daca vreti intrebati farmacistele. Mie mi le.a dat doctorul ca am colesterolul cam mare (de la ce, nu stiu)!
Pa pa

lol.gif lol.gif Nu ma pot abtine sa las sa treaca, ce m-a distrat faza cu "astia aici" lol.gif Da' ce-s ei, nu-s tot din rasa asta, ca doar nu-s o curiozitate a naturii lol.gif Pai maninca, saracii, probabil chiar iau in serios faza cu piramida alimentelor care zice ca tb consumate 5-10 portii de fructe/legume. wink1.gif
Colesterolul rau (ca este si ala bun) nu-i o enigma, el se depune incepind cu primele ore de viata si odata depus nu se misca de acolo niciodata. De cele mai multe ori e rezultatul filozofiei de viata a mamichii si bunichii carora li se parea ca daca ne hranesc cu "brinzica buna de la tzara, si smintinica si laptic de la tzaran" o sa pocnim de sanatate si o sa avem oase puternice. Si inca multe alte cauze. (Acu' doar sa nu mai facem si noi la rindul nostru aceeasi greseala cu copiii nostri.)

Eu tot prin zona stau, altundeva decit Toronto, ce-i drept blum.gif . Nu ma intelege gresit, eu nu sint genul care sa diferentieze oamenii dupa sex, nationalitate (ala-i roman au ba), rasa, religie, etc dar daca vrei sa ne conversam, da-mi un PM. floare.gif

P.S.: intotdeauna o carenta de vitamine si/sau minerale o sa impiedice slabitul, pentru ca organismul o sa-si concentreze atentia in primul rind asupra ei ca sa o repare. (asta apropo de chestia cu omegaurile, lafel mai e si aia cu cromul, si muuulte altele) La o persoana cu un anume deficit, o sa apara coincidenta respectiva - organismul si-a luat ce-i trebuie, acum se apuca de slabit, dar nu slabeste DIN CAUZA suplimentelor respective. De aia e bine sa se ia in fiecare zi un supliment de multivitamine si minerale si NU, nu ingrasa, dupa cum se tot vehiculeaza gresit. Si nici nu exista riscul de prea mult, pentru ca din alimentatie nu luam niciodata ce avem nevoie si in plus, doar prea putine vitamine nu sint hidrosolubile, restul daca-s prea multe se elimina imediat.

Acest mesaj a fost editat de ganesha: 08-09-2007, 03:08 PM

--------------------
Inaltime: 1,74

Overall:

Imagine

Actual:Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
May
mesaj 09-09-2007, 12:32 AM
Mesaj #332

Jaguar

Raspunsuri: 6.871
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

A fost odata ca niciodata ca de nu ar fi, nu s-ar mai povesti....

Milka

Imagine

Si cu Fulga

Imagine

Si s-au hotarat cele 2 vacute sa pasca impreuna

Imagine

Fulga scapata in porumb

Imagine

Nu putea lipsi taurul comunal

Imagine

Pazitorul turmei

Imagine

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

dany
mesaj 09-09-2007, 12:46 AM
Mesaj #333

Yeti

Raspunsuri: 10.216
Membrul Nr.: 87

Un cocktail pentru neuroni smile.gif

Imagine

Lavinia la probat ochelari de soare ....

Imagine

Si eu nu m-am lasat mai prejos )).gif

Imagine

Mai multe poze ...pentru cine e interesat ...saptamana viitoare tease.gif

WOOOOOOOWWWWWWW , MAY !!!!!!!!!!!! Saru-mana pentru poze !!!!!! Sunteti frumusele amandoua ...nu zic nimic de tauras ca sa nu mi-o iau dupa ceafa lol.gif

Trebuie sa spun ca Anna arata mai altfel decat in pozele puse de ea .....mai ...naturala ....mai tinerica .... tease.gif

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 09-09-2007, 12:51 AM

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
May
mesaj 09-09-2007, 12:53 AM
Mesaj #334

Jaguar

Despre Milka ce sa zic.... e o fiinta cum rar mai intalnesti in lumea asta nebuna de tot... o fata cu mult bun simt, modesta, o fata cu care poti sa vorbesti despre orice fara un motiv anume... conversatia a curs pur si simplu de la sine. Am descoperit cu placere ca este aceeasi pe care o stiam doar vorbind pe net, ca nu are 2 fete, ca este la fel de deschisa si de plecata cu sorcova ca si mine.. zuzu power rock.gif

La mine toate sunt bune, sunt mereu pe drumuri si profit din plin de aceste zile... v-am citit si am vazut surpriza lui dany.... eu ma intreb oare ce se face dirk cu 3 femei pe cap? grin.gif

Sper sa va intalniti si voi toate pana plec eu si sa incerc sa ajung caci nu pot stabili eu o data si sa veniti special pt bine caci nu stiu ce am sa fac de pe o zi pe alta sad.gif

dany esti super tare lol.gif lol.gif lol.gif

Acum astept sa ma laude si Milka pe mine ca asa a fost intelegerea lol.gif lol.gif lol.gif

CITAT(danyhoney @ 08-09-2007, 11:46 PM) *

Trebuie sa spun ca Anna arata mai altfel decat in pozele puse de ea .....mai ...naturala ....mai tinerica .... tease.gif

Pai daca nu isi mai face poze singura )).gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
dany
mesaj 09-09-2007, 12:56 AM
Mesaj #335

Yeti

CITAT(Maybeline @ 09-09-2007, 12:53 AM) *

v-am citit si am vazut surpriza lui dany.... eu ma intreb oare ce se face dirk cu 3 femei pe cap? grin.gif

Pai ...Dirk a fost dupa-amiaza la job saptamana asta asa ca .....a avut liniste )).gif . Dar azi i s-a infundat :ne-a dus la cumparaturi si a trebuit sa stea dupa fundul nostru lol.gif . A rezistat eroic si ...ne-a mai facut si cina cheer.gif

Astept comentarii de la Milka tease.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

+Quote Post
May
mesaj 09-09-2007, 01:00 AM
Mesaj #336

Jaguar

Milka sa vorbesti frumos, da? Poarta-te civilizat )).gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
dany
mesaj 09-09-2007, 01:03 AM
Mesaj #337

Yeti

CITAT(Maybeline @ 09-09-2007, 01:00 AM) *

Milka sa vorbesti frumos, da? Poarta-te civilizat )).gif

lol.gif Cum sa se poarte civilizat daca e o zuza ????????? Nu merge tease.gif Prea multe pretentii ai si tu )).gif

Ai PM , May !!!!!

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
dany
mesaj 09-09-2007, 01:31 AM
Mesaj #338

Yeti

Astept si astept sa scrie Milka ceva si .....ma ia somnul sad.gif

Va citesc maine sau luni !! Distractie placuta in continuare !!!

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
otilici
mesaj 09-09-2007, 07:19 AM
Mesaj #339

Marmota

Raspunsuri: 1.184
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita

Buna dimineata! cheer.gif
May, Ana, sunteti beton de frumoase amandoua si va sta tare bine impreuna wink1.gif .Tare ma bucur ca v-ati distrat asa bine (am vrut sa zic ca ma bucur ca v-ati simtit bine impreuna lol.gif lol.gif ,dar nah...iar intelegeati altceva... lol.gif lol.gif )
Dany,imi plac coditele tale de nu se mai poate!!! Musai azi sa-mi fac si eu. Dar sa nu-mi cereti poze... )).gif
Lavinia pare cu ochelarii aia o doamna ff serioasa tease.gif
Cu Dylly ce-ati facut de nu mai apare?Sau ati inchis-o la bucatarie ca acu se face mare bucatareasa? tease.gif
Acu ma vad ca cica-s veverita lol.gif

Acest mesaj a fost editat de otilici: 09-09-2007, 07:21 AM

--------------------
+Quote Post
Tulip
mesaj 09-09-2007, 11:05 AM
Mesaj #340

Taz

Raspunsuri: 3.449
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 72

Monic,casa de piatra!Multa-multa fericire!
Imagine

--------------------
Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 09-09-2007, 11:57 AM
Mesaj #341

Taz

Raspunsuri: 3.318
Membrul Nr.: 68

Dany,May,superrr poze!!!
Frumoase,de frumoase! cheer.gif

Monic,Casa de piatra!!!! give_rose.gif
Abia astept pozele sa vad o mireasa superba! naughty.gif

Otilici,tot astept raspunsul tau si nu nika. sad.gif

Tulip,cum mai e la munca?Cind o pui de bb2,ca eu abia astept. blum.gif

--------------------
+Quote Post
Tulip
mesaj 09-09-2007, 12:16 PM
Mesaj #342

Taz

Raspunsuri: 3.449
Membrul Nr.: 72

Dana,poate-s o puturoasa dar vreau acasaaaaaaaaaaaa )).gif )).gif )).gif
La munca e plictiseala,inca nu vin copiii,insa din 17,cand incepe anul scolar sigur o sa fie ok cheer.gif cheer.gif
Incerc sa-mi rezolv o detasare la o gradinita de langa mine,daca o sa se rezolve,o sa fiu la 2 min. de casa wink1.gif

Nu stiu cand sa ma apuc de bb2,parca as mai astepta un pic,crd ca la anul naughty.gif naughty.gif

Tu cand te apuci de o surioara/fratior? tease.gif

Acest mesaj a fost editat de Tulip: 09-09-2007, 12:18 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 09-09-2007, 12:21 PM
Mesaj #343

Taz

Raspunsuri: 3.318
Membrul Nr.: 68

Tulip si eu tot la anul,sa nu fie diferenta prea mare intre ei,ca apoi sunt generatii diferite si sigur nu mai au nimic in comun.
Sa vedem,ca eu sunt tare curajoasa acum,sper insa sa nu se schimbe Lucas prea tare,ca pina acum a fost un copil tare cumintel.
Daca ar fi toti copii asa,as fi in stare sa fac si 3 ca tare mi-s dragi. blum.gif

--------------------
+Quote Post
Amazoana
mesaj 09-09-2007, 12:38 PM
Mesaj #344

Hiena

Raspunsuri: 4.731
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: ...I'm getting married :D

MAAAYYYY arati suuuuperb!!!! Felicitari. Imi plac maxim pozele!!!!!

Ana~Milka, in primul rand, SA TRAIESTI CU NUMELE!!!! Si in al 2lea, arati suuuper. Ce ati mancat acolo? wacko.gif tease.gif

Dany, sunteti tare dragute wink1.gif Si eu sunt curioasa, ce i-ati facut Ioanei de nu apare in nici o poza? tease.gif
+Quote Post
Anna
mesaj 09-09-2007, 01:22 PM
Mesaj #345

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

Neatza fete cucuiete!! pupic.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif

Dany, May voi aseara asteptati asteptati numa ca eu dormeam ....visa milka la rauri cristaline si iarba verde blushing.gif blushing.gif

Si acu sa nu zica May ca nu am laudat-o devil.gif sa va spun si varianta mea )).gif

M-am simtit super bine cu ei doi si May e exact cum ma asteptam sa fie. E degajata, vorbareatza, vesela ( ce zici May...ma descurc, zic bine? tata.gif tata.gif tease.gif tease.gif )
Serios acu la cat de mult tot vorbisem noi inainte pe mess mi se pare ca o stiu de-o viata si exact asa a si decurs intalnirea, ziceai ca suntem prietene de cand lumea.
Sa fi vazut ce emotii si cat entuziasm pe capul meu inainte sa plec de acasa doh.gif doh.gif parca mergeam la maritat tease.gif.

Dany ma bucur ca ti-au placut pozele si ca-s mai dragutza in astea pupic.gif hug.gif
Uimitor si eu si May am fost de parere ca am iesit bine in toate pozele facute, mai sunt unele pe care o sa le posteze ea sapt viitoare.

Dulci multu de urari hug.gif give_rose.gif

Otilici multu pupic.gif hug.gif

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post

253 Pagini V « < 21 22 23 24 25 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 02:08 AM