![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| nusarich |
09-09-2007, 02:07 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
La Multi Ani Mariilor de ieri si Anelor de azi! Mie nu prea imi merge netul, de-asta intru asa de rar in we...
Si Casa de piatra lui Monic! Sa aveti o viata ca o poveste! Fetelor sunteti niste frumoase toate! Mai sunt multe surprize? -------------------- |
| ghemotoc |
09-09-2007, 03:16 PM
|
![]() Soparla ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 254 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 223 Sex: Feminin |
Ganesha, poate m.ai inteles gresit... cu "astia aici" vroiam sa spun in comparatie cu cei din Europa si mai ales din Romania... nu am nimic personal cu ei, nu sunt rasista, pur si simplu am facut un comentariu in legatura cu portiile de legume care, in Romania, cam lipsesc... Si cu colesterolul si cu vitaminele, nicio problema, inteleg despre ce e vorba, citesc si eu si vorbescu cu docori, mersi de sfaturi!
Monic, Casa de piatra! Uitati.ma si intr.o poza recenta (de ieri)! Acest mesaj a fost editat de ghemotoc: 09-09-2007, 03:17 PM Iconita (e) atasata (e) |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ganesha |
09-09-2007, 03:24 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.078 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Ganesha, poate m.ai inteles gresit... cu "astia aici" vroiam sa spun in comparatie cu cei din Europa si mai ales din Romania... Uitati.ma si intr.o poza recenta (de ieri)! Cre'ca m-ai inteles tu gresit, pe mine ma amuzase exprimarea, expresia in sine, si atita tot, drept dovada si emoticoanele de rigoare. Acest mesaj a fost editat de ganesha: 09-09-2007, 03:25 PM -------------------- |
| May |
09-09-2007, 07:27 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Milka a mancat iarba stricata aseara si de aceea nu raspundea
Casa de piatra monic si asteptam pozele -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Deea |
09-09-2007, 08:06 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.687 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Casa de piatra Monic!
May si Anna ...sunteti tare dragute... cam semanati voi doua.... -------------------- ![]() |
| ganesha |
09-09-2007, 08:37 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.078 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Abia acum am reusit sa vad pozele, ca pina acuma nu se apareau
-------------------- |
| otilici |
09-09-2007, 10:00 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Casa de piatra Monic!!
Danutza te rog din suflet sa nu te superi pe mine ca nu ti-am raspuns mai repede,am vazut postarea ta si ma mancau degetele sa raspund,dar am avut o saptamana tare aglomerata si nu am mai apucat sa scriu.Norbi de la 6 luni jumate a inceput sa se ridice de tot ce apuca asa ca si Lucas,apoi a inceput sa mearga tinandu-se de mobila si de marginea patului,asa ca acum doar ca nu-si da drumul singur,merge tare bine si de manuta.Deci va tot exersa in sensul asta pana va castiga dexteritate. Intelege din ce in ce mai mult,deja simt ca mi-e mult mai usor.Pricepe cand zic "ai grija,sa nu cazi" si e mult mai vigilent sau se indeparteaza de locul cu pricina Nu stiu ce sa mai zic...sper sa nu ma dea fetele afara de aici,dar copilul meu mananca a la WW,deci se iarta -------------------- |
| otilici |
09-09-2007, 10:12 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Aa,am uitat sa zic ca el nu a baut din biberon pana acum,de la 6 luni ii dadeam ceaiul in pahar cu cioc,dar de 2 saptamani nu mai suge si a fost musai sa-i dau sa bea laptele (formula) din biberon la culcare,ca altfel nu vine Mos Ene
-------------------- |
| dany |
09-09-2007, 10:37 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Buna seara , buna seara ....am venit cu plapumioara
Fetele sunt in avion , in drum spre casa . In pozele cu ochelarii dylly era in alt magazin , de aceea nu a aparut . Cand o sa punem toate pozele o sa o vedeti si pe ea . La multi ani Mariilor si Anelor !!!!! Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 09-09-2007, 10:41 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| otilici |
09-09-2007, 10:39 PM
|
Asteptam dovezile
-------------------- |
| dany |
09-09-2007, 10:42 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Dovezi ??? Ce dovezi ? Ca a fost si ea aici ? Pai am pus deja dovada
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| otilici |
09-09-2007, 10:47 PM
|
Dovezile ca a supravietuit
Acest mesaj a fost editat de otilici: 09-09-2007, 10:47 PM -------------------- |
| dany |
09-09-2007, 10:51 PM
|
Uite o poza de aseara ....deci a supravietuit
![]() -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| otilici |
09-09-2007, 10:55 PM
|
Maama,ce veselie acolo,va invidiez Pai Dany,tie dupa o saptamana iti pleaca musafirii si tu stai pe net,in loc sa fii in pat la ora asta,la copt de fursecuri? -------------------- |
| dany |
09-09-2007, 10:58 PM
|
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 01:24 AM |