![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| michelle |
10-09-2007, 08:22 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Neata dragii mei neuronasi WW!
Am mai spus si o mai repet: avem cele mai frumoase fete aici pe forum ghemotoc, pe tine nu te mai vazusem in poze, arati super Ella, gata concediul? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Pisik |
10-09-2007, 09:22 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neatza!
May, Ana, f frumoase fetele, super misto ca v-ati vazut Dany, Axe, Dylly, No comment! Suneti tare dulci si haioase, se vede ca v-ati distrat Himere, pup fetele frumoase. Subscriu, iti sta tare bine blonda. Monic, casa de piatra si multa multa fericire! Va pup si va doresc o zi buna -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| BLUELIFE |
10-09-2007, 09:49 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 710 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Buna dimineata!
-------------------- ![]() |
| Anna |
10-09-2007, 09:57 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Monic casa de piatra!
Deea zici ca seman cu May ha? Pisik Dany May tu ce faci, cum a fost in vizita? Eu ieri am fost la filmul "Dupa ea" pe care vi-l recomand insa va atentionez ca e la fel ca toate filmele romanesti ( dupa parerea mea) se termina in coada de peste Va pup pe toate! -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| May |
10-09-2007, 10:08 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Neatza
Multumesc pt complimente si inca sper ca o sa va intalniti cat mai stau si eu pe aici si sa pot sa apar La mine e caldutz si soare May tu ce faci, cum a fost in vizita? Cum sa fie in vizita.... ieri am fost pe la Sinaia sa ii arat lui Remy Pelesul ca nu il vazuse si a fost super... apoi am fost la bunica-mea cu o gramada de sarsanale... adica i-am facut piata plus cadoul de rigoare pe care i-l luasem din Madrid si care consta in creme, deodorante, spray-uri si d-astea pe care ea le-ar vrea dar nu si le cumpara ca mereu gaseste ceva mai important de achizitionat. Am umblat o gramada pana sa vin in tara ca sa ii cumpar o bluza sau un pulover ceva si n-am gasit deloc, majoritatea magazinelor pt varsta a 3.a aveau masuri incepand cu L si bunica-mea e f slaba... bluzele erau prea elegante si mi-era ca daca ii cumpar una o sa o pastreze sa fie ingropata cu ea si d-astea... Am sperat sa gasesc pe aici ceva si pauza... aici erau de-a dreptul de nunta... am cumparat o bluzita pana la urma... sa o poarte si ea mai la ocazie sau la biserica. Oricum, vizita la ea nu a fost asa cum ma asteptam... a fost cam rece... si nici macar nu a probat bluza sa vad cum ii vine, de fapt nici nu s-a uiat la ea.. zicea ca are tot timpul In rest, toate bune -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
10-09-2007, 10:13 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Neata , fetele !! Sa aveti o saptamana usoara !
Dany Le pun , Anna , dar mai dureaza un pic . Am vreo 300 de poze ( fara cele de ieri pe care le are Lavinia ). -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Anna |
10-09-2007, 10:16 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Neata , fetele !! Sa aveti o saptamana usoara ! Dany Le pun , Anna , dar mai dureaza un pic . Am vreo 300 de poze ( fara cele de ieri pe care le are Lavinia ). Asa, asa, ca eu sunt suuper nerabdatoare May -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| bubbles |
10-09-2007, 10:27 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata
Monic casa de piatra !!!!! -------------------- |
| bubbles |
10-09-2007, 11:30 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
-------------------- |
| nusarich |
10-09-2007, 11:49 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Ati fost niste frumusei! -------------------- |
| dany |
10-09-2007, 12:41 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Frumoase poze , Andreea !
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Amazoana |
10-09-2007, 01:24 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Frumoase poze! Inca o data "Casa de piatra!"
|
| daconst |
10-09-2007, 02:19 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Andreea,super poze!
Esti mai inalta decit babu cu tocuri? Mi-a placut buchetul tau,ca si eu mi-am dorit buchet de tradafiri rosii,curgator si mi-a iesit o sorcova. Otilici,ma gindeam eu ca te-ai luat cu treaba. Deci asa cu Norbi?Abia astept sa comunic si eu cu Lucas. Am mai pus poze de ieri cu smechelashul meu . -------------------- |
| dany |
10-09-2007, 02:32 PM
|
Aaaaa, Danutza , ce poze ai pus
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| otilici |
10-09-2007, 02:35 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Bubbles,sunt foarte frumoase pozele.Ai fost o mireasa foarte frumoasa si mi-a placut foarte mult cum iti statea in costumasul de la cununia civila
Doamne Dana cat de scump poate fi Lucas! Are niste ochisori fermecatori si un zambet de smecheras,stie sa fure privirile si inimioara lui mami Cate kilograme are Lucas acum? -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 01:33 AM |