![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| axe10 |
10-09-2007, 05:48 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Hai ca vorbim si noi aici....ca pe mess nu avem loc, nu?...
Buna seara, neuroni.... Sunt logata de la pranz pe aici....v-am citit si intre timp am scris un text care l-am supus atentiei lui Nessie...ca moderator! Cand o sa-mi dea raspunsul final o sa-l plasez, ori aici ori intr-un subiect separat. In leg cu cele de mai sus.... Cauta adevarul printre cuvinte! Acest mesaj a fost editat de axe10: 10-09-2007, 05:49 PM -------------------- ![]() |
| nusarich |
10-09-2007, 06:59 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Andreea,super poze! Esti mai inalta decit babu cu tocuri? Mi-a placut buchetul tau,ca si eu mi-am dorit buchet de tradafiri rosii,curgator si mi-a iesit o sorcova. Otilici,ma gindeam eu ca te-ai luat cu treaba. Deci asa cu Norbi?Abia astept sa comunic si eu cu Lucas. Am mai pus poze de ieri cu smechelashul meu . Dana, si eu sunt mai inalta decat iubi al meu, de la "fara tocuri" in sus, si totusi port tocuri. Bine, eu sunt mai inalta decat 95% din toti colegii mei, asa ca... Oricum, dragostea nu prea sta in metri/centimetri, de asta m-am conins singura. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ady_raluk |
10-09-2007, 07:56 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 409 Inscris: 31-10-2006 Membrul Nr.: 152 Dispozitie: chef de duca.... Sex: Feminin |
buna seara si bine v-am regasit dupa o lunga lunga absenta...pupici la toate...
vreau sa ma reapuc de ww..dar din pacate nu mai am nici regulile nici calculatorul..ma puteti ajuta sa imi spuneti unde anume le gasesc??? mersy anticipat! -------------------- |
| emu |
10-09-2007, 08:09 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Bine v-am gasit! O saptamana placuta tuturor.
Incepand de azi incerc sa fiu atenta si la ce mananc, nu numai la cat sport fac, ca as vrea sa scad o masura, sa ajung la cum eram anul trecut. Daca nu observ rezultate curand, cred ca ma alatur fetelor care inca se mai tin de numarat Ella, cand ai spus ca incepi dieta? De miercuri? buna seara si bine v-am regasit dupa o lunga lunga absenta...pupici la toate... vreau sa ma reapuc de ww..dar din pacate nu mai am nici regulile nici calculatorul..ma puteti ajuta sa imi spuneti unde anume le gasesc??? mersy anticipat! Bine ai revenit Raluca Dana, am accesat linkul spre video si mi-l deschide automat -------------------- |
| dany |
10-09-2007, 08:39 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Hey , Raluk , bine ai revenit !!!!! Zi repede-repede pe unde ai umblat atata timp ?
Incepand de azi incerc sa fiu atenta si la ce mananc, nu numai la cat sport fac, ca as vrea sa scad o masura, sa ajung la cum eram anul trecut. Daca nu observ rezultate curand, cred ca ma alatur fetelor care inca se mai tinde numarat Emi , shhhhttt dar si eu vreau sa ma apuc de maine de numarat Later Edit : pusesem un emoticon gresit , nu cel care-l vroiam ...cred ca ma emotionasem la gandul ca ma apuc de numarat Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 10-09-2007, 08:41 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| emu |
10-09-2007, 09:00 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Pai, hai! Curaj
Sau poate-i mai bine sa astepti sa vii din concediu, sa nu intrerupi si sa nu poti sa reincepi dupa?! Unde plecati? Si cat stati? Mi-am adus aminte: Ina, drum bun si distractie la maxim!!! Abia astept sa te intorci cu povesti Acest mesaj a fost editat de emu: 10-09-2007, 09:23 PM -------------------- |
| Ella79 |
10-09-2007, 09:23 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Ella, cand ai spus ca incepi dieta? De miercuri? Eu?? Am zis eu asta?? S-ar putea sa fie vorba de altcineva. Eu am inceput dieta mai de mult. -------------------- |
| emu |
10-09-2007, 09:25 PM
|
Eu?? Am zis eu asta?? S-ar putea sa fie vorba de altcineva. Eu am inceput dieta mai de mult. Oops, scuze -------------------- |
| daconst |
10-09-2007, 10:51 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Multumim fetele pentru complimente,dar acum sunt si eu ca cioara cu puiul...ca doar toti copii sunt frumosi,dar deocamdata nu am cu ce altceva sa ma laud ca sunt cam vacuta si mai halesc si o gramada de dulciuri.Cica soacra-mea e de vina ca pentru ea le cumpar si le mananc eu.
Da miercuri pleaca si apoi dieta scrie pe mine. Emu mai da o data linkul cu video,poate acum sa mearga. Poate de mine stiai ca incep sa numar. Ella,oare ai scris pina acum si eu n-am vazut?Parca stiam ca esti in concediu.Cum a fost,poze? Pisik,oare tu ai pus poze din Croatia,ca mi-au scapat si tare sunt curioasa. Sorina,te miri de hainutele de smechel a lui finu-tu?Ai si uitat ca tu le-ai cumparat,cred. Nusha,chiar nu conteaza inaltimea,doar ca la Andreea nu am asteptam ca parca ea nu era asa inalta.Pe tine te stiu de manechin.Ca ai pe Deea si Pisik. Himere,nu ma pricep la CV-uri,dar la faza asta cred ca Ella te poate sfatui mai bine. Sa nu te deochi,de blonduta ce esti. La faza cu haleala la bb chiar nu stiu ce sa zic ca al meu mananca bine,dar ar fi bine sa facem subiect separat sa nu mai stresam lumea pe aici. Nu mai stiu ce vroiam sa scriu...cred ca mi-e somn. Acest mesaj a fost editat de daconst: 10-09-2007, 11:04 PM -------------------- |
| crissy |
10-09-2007, 11:18 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.430 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
Mamici, am creat mai demult un subiect despre mancaruri pentru pititci aici. Daca sunteti doritoare, putem continua.
-------------------- In stand by...
|
| May |
10-09-2007, 11:35 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Mama ce de poze ati pus, care mai de care mai frumoase
himere m-am intalnit in Buc cu ana ... nu v-am povestit ce peripetii am avut ella bine ai revenit... eu plec sambata.. din pacate luasera ai mei deja biletele dar poate la anul o sa mergem unde mi-ai recomandat tu Noapte buna -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| dany |
10-09-2007, 11:42 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Sau poate-i mai bine sa astepti sa vii din concediu, sa nu intrerupi si sa nu poti sa reincepi dupa?! Unde plecati? Si cat stati? Pai daca astept pana dupa concediu imi va fii frica sa pun poze Ella, cand ai spus ca incepi dieta? De miercuri? Eu?? Am zis eu asta?? S-ar putea sa fie vorba de altcineva. Eu am inceput dieta mai de mult. Hey , Ella , si eu imi amintesc ca ai zis ceva de reluat dieta dar nu mai stiu de cand Cum a fost in concediu ?? Ceva poze pentru noi ? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Anna |
11-09-2007, 12:00 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
May..ai vreo doua Pm-uri, eu zic sa iti golesti casutza pana nu vin la tine!
M-ai mai facut si moara stricata. Io nu-s asa, da imi dadeai tu apa la moara Ella de cand ai inceput sa numeri si cum merge? asteptam meniuri. -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| dany |
11-09-2007, 12:42 AM
|
Deci ma chinui de la pranaz sa pun pozele ....Le-am pus pe toate , am reusit sa scriu comntarii la 90 % din ele si ...a picat netul
Incerc maine , candva , din nou .... -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| emu |
11-09-2007, 02:50 AM
|
Pai daca astept pana dupa concediu imi va fii frica sa pun poze Ok... tu stii cum poti controla mancarea mai bine Acum sa vin cu un raport rapid: MD: 30gr cereale - 96 calorii - 1.7p 1 ceasca lapte 2% - 122 cal - 2.4p Pranz: 120gr spaghete nefierte - 445 cal - 4p 50gr vita tocata 95%lean - 97 cal - 2.p 70gr rosii tocate cu ciuperci - 23 cal - 0p 5gr mozzarella - 13 cal - 0.3p 3gr parmesan - 13 cal - 0.3p Cina: 100gr vita tocata 95%lean - 200 cal - 4p 200gr lima beans - 260 cal - 2.6p 1 lta unt - 50 cal - 1p --------------------------------------------- Total - 1251 cal - 18.5p Sala: - 15 min pe treadmill (din care 5 alergat chiar - 15 minute pe air bike; - lucrat muschi - brate si picioare. Am ramas fara verdeata in casa (no salads), asa ca azi bagam fasole Am o nelamurire: activitate intensa nu fac decat la sala, in rest sedentarism cat cuprinde. Sa calculez 2p (majoritatea timpului stat in picioare=2p) la punctajul total necesar zilnic sau nu? Dana, probabil la tine ma gandeam Videoclipul ala arata o pisica dormind, atat. Mi-a placut atunci pe moment, acum vreau ceva mai hazliu. Pun linkul iar CITAT Deci ma chinui de la pranaz sa pun pozele ....Le-am pus pe toate , am reusit sa scriu comntarii la 90% din ele si ...a picat netul doh.gif . S-a dus naibii totul sad.gif sad.gif . N-am mai avut chef sa iau totul de la inceput !!! Arghh!!! p.s. mi-a luat 1 (una/o) ora sa scriu lista asta rapida -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 12:40 AM |