![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| emu |
11-09-2007, 05:14 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Total - 1251 cal - 18.5p Pe langa toate astea am mai mancat cativa crackeri de 240 cal si 5 puncte. Cel putin acum ma simt satula. Nu vreau sa ma duc cu stomacul gol la culcare -------------------- |
| bubbles |
11-09-2007, 09:04 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata
Multumesc pentru complimente -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Pisik |
11-09-2007, 09:04 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Danutza, uite aici poze - http://www.flickr.com/photos/9462424@N07/s...57601436912815/
neatza fetelor! va doresc o zi frumoasa! Dany, spor la numarat, poate tragi si pe altii (a se citi altele, adica eu -------------------- |
| bubbles |
11-09-2007, 09:05 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Si poate si pe mine ma trageti dupa voi la numarat Pisik
-------------------- |
| michelle |
11-09-2007, 09:16 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Neata neuroni!
Danuta, scump foc smecherelul tau, manca-i-as falcutele Himere, mai intra pe la noi sa ne tii la curent.. Esti cam scumpa la vedere Eu ieri am cazut pe niste scari si m-am lovit un pic la umar, cot, sold, genunchi si glezna.. Asa ca prevad ca o sa imi apara vreo doua vanatai -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| daconst |
11-09-2007, 09:40 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Danutza, uite aici poze - http://www.flickr.com/photos/9462424@N07/s...57601436912815/ neatza fetelor! va doresc o zi frumoasa! Dany, spor la numarat, poate tragi si pe altii (a se citi altele, adica eu Moama Pisik ce vacanta superba ati avut!!!! Am salvat link-ul sa studiez pozele,ca toate sunt frumoase.Merita vazute toate lucurile pe unde ati fost voi. -------------------- |
| bubbles |
11-09-2007, 09:43 AM
|
Pisik nu stiu unde te vezi tu grasa
Dana asa imi place de Lucas ca ai de ce sa il apuci (falcute) Cand face un an? -------------------- |
| Pisik |
11-09-2007, 10:57 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Pisik nu stiu unde te vezi tu grasa Dana asa imi place de Lucas ca ai de ce sa il apuci (falcute) Cand face un an? Andreea, am luat 3-4 kile de la pozele astea, acum chiar ca arat ca naiba -------------------- |
| Ella79 |
11-09-2007, 10:59 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Neata fetelor!
Imi cer scuze ca nu v-am raspuns la intrebari, saluturi, ca nu v-am felicitat pentru evenimentele frumoase din viata voastra. Am citit, am vazut pozele voastre si am fost alaturi de voi cu gandul. M-am intors intr-adevar din concediu, desi n-am mai fost si in Italia, asa cum planuiam. Cu siguranta o sa ajung alta data, sanatosi sa fim! In Turcia a fost un concediu foarte foarte relaxant si frumos cu exceptia faptului ca mi-am rupt un picior. Nu e nimic grav, a fost un accident stupid, nici nu ma mai doare asa tare, iar de saptamana viitoare o sa ma intorc la birou. Am reluat WW de doua saptamani si sunt incantata ca merge promitator de bine, in ciuda faptului ca stau aproape numai in pat si nu fac nici cel mai mic efort. O sa pun si poze daca vreti neaparat sa ma vedeti in costum de baie -------------------- |
| nusarich |
11-09-2007, 11:48 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Neata fetelor! Imi cer scuze ca nu v-am raspuns la intrebari, saluturi, ca nu v-am felicitat pentru evenimentele frumoase din viata voastra. Am citit, am vazut pozele voastre si am fost alaturi de voi cu gandul. M-am intors intr-adevar din concediu, desi n-am mai fost si in Italia, asa cum planuiam. Cu siguranta o sa ajung alta data, sanatosi sa fim! In Turcia a fost un concediu foarte foarte relaxant si frumos cu exceptia faptului ca mi-am rupt un picior. Nu e nimic grav, a fost un accident stupid, nici nu ma mai doare asa tare, iar de saptamana viitoare o sa ma intorc la birou. Am reluat WW de doua saptamani si sunt incantata ca merge promitator de bine, in ciuda faptului ca stau aproape numai in pat si nu fac nici cel mai mic efort. O sa pun si poze daca vreti neaparat sa ma vedeti in costum de baie Ella, bravo de revenire la WW! Sper sa-ti repari repede piciorul Asteptam poze. Neata neuroni! Danuta, scump foc smecherelul tau, manca-i-as falcutele Himere, mai intra pe la noi sa ne tii la curent.. Esti cam scumpa la vedere Eu ieri am cazut pe niste scari si m-am lovit un pic la umar, cot, sold, genunchi si glezna.. Asa ca prevad ca o sa imi apara vreo doua vanatai Miha, sper sa-ti treaca repede vanataile. Eu am cazut vineri in genunchi (ca de obicei, cand coboram pe scari, la job), acum deja e un guguloi de culoarea prunei... eu mai am timp chiar sa mai cad de cateva ori pana ma marit -------------------- |
| michelle |
11-09-2007, 11:52 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Miha, sper sa-ti treaca repede vanataile. Eu am cazut vineri in genunchi (ca de obicei, cand coboram pe scari, la job), acum deja e un guguloi de culoarea prunei... eu mai am timp chiar sa mai cad de cateva ori pana ma marit Multumesc, nu ma dor tare.. Mai mult m-am speriat, iar acum ma amuz de situatie. Cred ca e ceva in atmosfera ca au mai cazut pe strada o matusa si o vara de-a mea zilele trecute.. Ella, insanatosire grabnica! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| dany |
11-09-2007, 12:08 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Buna , fetelor !!
Ella , sa-ti treaca repede piciorul !!! Of , ce aiurea trebuie sa fie sa stai doar in pat . Astept cu nerabdare pozele ca sa ma pot zgaria pe ochi Miha , hai ca mai e ceva timp pana la nunta si poate nu te vei invineti chiar asa de rau . Ai pus comprese reci ? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| michelle |
11-09-2007, 12:55 PM
|
Miha , hai ca mai e ceva timp pana la nunta si poate nu te vei invineti chiar asa de rau . Ai pus comprese reci ? Deocamdata a aparut o vanataie doar la genunchi.. Nu am pus comprese, nu mi-a trecut prin cap. Oricum nu e deloc grav avand in vedere ca am cazut pe moale -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Sexymom |
11-09-2007, 01:08 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Salut si eu toate fetele frumoase
Ella,Mich asa va laudati voi??? pai eu alerg pe role cu orele si nu cad si voi fara role va rupeti picioarele Sa va faceti bine cat mai repede. Dany esti superba cu codite, o sa incerc si eu coafura ta Pisik tare mai esti frumoasa si slaba. Maybeline cand ajungi pe aici sa imi dai si mie un semn, ti-am vazut pozele si mi-au placut mult. Pe celelalte va imbratisez si va doresc o zii minunata. Daconst ma oftic ca nu mi se incarca site-ul sa iti vad pozele, dar mai incerc, sa il vad si eu pe Lucas. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| Pisik |
11-09-2007, 01:18 PM
|
|
Salut si eu toate fetele frumoase Ella,Mich asa va laudati voi??? pai eu alerg pe role cu orele si nu cad si voi fara role va rupeti picioarele Sa va faceti bine cat mai repede. Dany esti superba cu codite, o sa incerc si eu coafura ta Pisik tare mai esti frumoasa si slaba. Maybeline cand ajungi pe aici sa imi dai si mie un semn, ti-am vazut pozele si mi-au placut mult. Pe celelalte va imbratisez si va doresc o zii minunata. Daconst ma oftic ca nu mi se incarca site-ul sa iti vad pozele, dar mai incerc, sa il vad si eu pe Lucas. Sexy, as vrea eu sa fiu slaba, dar iarasi bat in 75 in curand -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 12:08 AM |