![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ganesha |
11-09-2007, 01:40 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.078 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
pai eu alerg pe role cu orele si nu cad si voi fara role va rupeti picioarele Pai da, ca abia atunci sintem atente si cu ochii in paishpe -------------------- |
| bubbles |
11-09-2007, 01:52 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Pisik orice ai zice nu te cred
Miha stii ca este o vorba din popor "Scoala pamantule tu ca .. doarme" Ella insanatosire grabnica A fost babu la banca,a depus actele si mai are de trimis 3 hartii maine prin fax si sa vina evaluatorul acasa la piatra sa stabileasca pretul apartamentului asta(ca l`am pus ca garantie) si apoi sa primim banii sapt viitoare Acest mesaj a fost editat de bubbles: 11-09-2007, 01:53 PM -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| michelle |
11-09-2007, 02:37 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
pai eu alerg pe role cu orele si nu cad si voi fara role va rupeti picioarele Pai da, ca abia atunci sintem atente si cu ochii in paishpe Razi de mine, ai? Las' ca rad si io.. Era bezna si nici nu am apucat sa gandesc pana la capat sa scot telefonul sa-mi lumineze calea (ca de, are incorporata lanterna) ca ma si prabusesc bai frate. Si Cata voia sa ma prinda dar nu stia de unde sa ma ia, decat dupa voce care striga "au, au au, au, au" dupa fiecare treapta peste care cazusem -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| bubbles |
11-09-2007, 02:47 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Am si eu o intrebare ..
A facut bunica compot de visine dar nu a pus zahar deloc in el ca stie ca eu sunt impotriva zaharului -------------------- |
| Ella79 |
11-09-2007, 02:51 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Am si eu o intrebare .. A facut bunica compot de visine dar nu a pus zahar deloc in el ca stie ca eu sunt impotriva zaharului pai in cazul asta eu as pune 0p. -------------------- |
| michelle |
11-09-2007, 02:53 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Am si eu o intrebare .. A facut bunica compot de visine dar nu a pus zahar deloc in el ca stie ca eu sunt impotriva zaharului pai in cazul asta eu as pune 0p. De acord.. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| bubbles |
11-09-2007, 02:55 PM
|
Multumesc
-------------------- |
| michelle |
11-09-2007, 03:05 PM
|
Multumesc Sa iti fie de bine atunci! Mie imi place compotul de visine sa il mananc cu mamaliga rece -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Sexymom |
11-09-2007, 03:11 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
A facut si o dulceata de visine acraaaaaa de ti se face gura punga Pai pune-o la ciorba pe post de acreala -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| bubbles |
11-09-2007, 03:17 PM
|
Sexy mie imi place dulceata as aacra .. si merele la fel.Sunt innebunita dupa mancarea acra.La ciorba pun borsul traditional
Apropo .. am ramas cu un gust foarte amar in gura din cauza bancilor din romania .Cica Credit pentru tinerii casatoriti - ca sa ii ajute.Si cand te dui la banca realizezi ca trebuie sa ai ditamai venitul si ca tb sa ai si ceva sa pui gaj si ca s`ar putea sa trebuiasca sa mai pui si un parinte cu salarul pentru ca veniturile nu iti ajung si unde mai pui cata hartogaraie iti trebuie.Nu stiu daca v-am zis ca am patit cu Brd - ul .Amluat in Ianuarie 8400 E si am platit 1160 Euro cu o rata de 160 E pe luna din care numai 25 E era pt rata restul era dobanda si comisioanele lor si cand am fost sa platim rata integral a trebuit sa mai dam 8470E inapoi cu comisionul lor de 3% .Exact parca nu am fi platit nimic timp de 7 luni -------------------- |
| himere2005 |
11-09-2007, 03:41 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
salutare neuronilor cuminti si nu numai
azi sunt incantata ca i-am gasit bona fetei. bia la final a si pupat-o pe obraz ella, tare bine imi pare ca ai dat un semn de viata si ca v-ati simtit bine in concediu. cam aiurea cu piciorul, pup fata frumoasa pe piciorus sa treaca michelle, eu una nu stiu ce sa zic de fiecare data ca viata mea e cam monotona. mai este si bia care nu ma lasa sa-mi exprim punctul de vedere, macar pe la alte subiecte si faptul ca se petrec niste schimbari in perioada asta. cred ca atunci cand s-or mai limpezi apele o sa fie mai bine. mai intru sa va povestesc noutati de pe la servici, poate voi iesi si impreuna cu colegele sau colegii in oras, va mai povestesc picanterii, dar asa...e cam plictisitor programul meu. prietenii care nu au copilasi s-au cam indepartat, probabil au impresia ca e dificil sa ne distram daca avem copil mic sexy, felicitari fetitei tale care intra la scoala ganesha, tare glumeata mai esti, imi placi bubbles, trimite si aici niste borcane de dulceata. ofer la schimb borcane cu aer de galati am citit si eu subiectul creat de axe. n-o sa comentez decat atat. in viata vom intalni si persoane sincere si unele mai putin sincere, dar asta nu inseamna sa ne pierdem increderea in prieteni, pentru ca asta ar insemna sa ne stingem incet incet Acest mesaj a fost editat de himere2005: 11-09-2007, 03:45 PM -------------------- ![]() |
| daconst |
11-09-2007, 03:42 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Ella,bine ai revenit!!!
Ce dor imi era de tine.Credeam ca te-ai ratacit prin lume si nu mai scrii la noi.Nu de alta dar stiu ca esti om de baza la diete. Astept pozele din concediu si cred ca daca ai facut in costum de baie arati super...dar asa esti tu modesta. Miha,bey ce aveti frate cu cazaturile?oare la bebecute e broblem? Sexy,deja mi te imaginez pe role cu fetile.Hai pune poze sa ne amuzam si noi. -------------------- |
| Sexymom |
11-09-2007, 03:46 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Hai ca fac diseara poze cand ies cu fetele si le postez.Pacat ca nu ma vedeti in actiune, ca tare frumos mai patinez, am stofa de balerina
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| michelle |
11-09-2007, 03:51 PM
|
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Tulip |
11-09-2007, 03:52 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Wow,fetelor,cat am avut de recuperat!
M-am uitat si la poze,Himere,nu ne-ai zis ca te-ai facut blonda Dana,vreau un baietel ca al tau.....poate imi spui reteta In rest sunt tare incantata,de 2 zile m-am mutat la o alta gradinita(pt. 1 an),imi place fff. mult De maine ma apuc si eu de numarat pt.ca mananc tare dezordonat si nesanatos Ella,asteptam poze! -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 11:47 PM |