![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Ella79 |
11-09-2007, 04:14 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Ella,chiar imi place cum arati.Ai o piele super,super si sta carnea tare bine pe tine,chiar daca e si ceva in plus acolo. Eu am noroc ca am facut mult sport in viata mea. Am facut 8 ani innot de performanta in tinere si poate asta a ajutat la formarea musculaturii. Dar trebuie neaparat sa slabesc. Sper ca la anul pe vremea asta sa nu ma mai prezint la acelasi gabarit. Am vazut pozele tale, am vazut cat de bine iti sta in fusta scurta. Pai eu fusta scurta n-am purtat in viata mea pt ca am picioarele foarte groase. Asa ca nu ma laudati foarte tare fetelor, ca zau n-aveti de ce. Sunt bine proportionata. Atat. Ella,ai stat mult la soare?Esti super-super bronzata......eu n-am mai fost asa de 3 ani,dinainte sa raman insarcinata Nu, chiar n-am prea stat la soare ca ardea prea puternic si nu-l suportam. Eu ma dau non stop cu toate autobronzantele care imi ies in cale, tot timpul anului, si am noroc sa am si un pigment foarte bun. Cum stau 10 min la soare, cum ma innegresc. -------------------- |
| ady_raluk |
11-09-2007, 04:16 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 409 Inscris: 31-10-2006 Membrul Nr.: 152 Dispozitie: chef de duca.... Sex: Feminin |
pup toate fetele
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Ella79 |
11-09-2007, 04:17 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Sexy, acum e randul tau sa pui poze. Sa te vedem pe role! -------------------- |
| Sexymom |
11-09-2007, 04:19 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Promit, diseara pun poze, dar mai intai sa ies afara in parc cu fetele, ca la mine e numai ora 16 si inca ne mai uitam la Lampa lui Aladin
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| Ella79 |
11-09-2007, 04:27 PM
|
Himere, imi place cum iti sta blonda. Si parca ai parul mai lung, sau mi se pare mie. Ma bucur ca ai revenit. Chiar mi-ai lipsit sa stii!
-------------------- |
| emu |
11-09-2007, 04:31 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Hola fetele!
Revin cu intrebarea de ieri - activitate intensa nu fac decat la sala, in rest sedentarism cat cuprinde. E nevoie sa adaug 2p (majoritatea timpului stat in picioare=2p) la punctajul total necesar zilnic sau nu? -------------------- |
| bubbles |
11-09-2007, 04:36 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Fetele o mana de ajutor aici http://forum.oneden.com/Casa-noua-electroc...post-main-90094 pls
-------------------- |
| michelle |
11-09-2007, 04:36 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Revin cu intrebarea de ieri - activitate intensa nu fac decat la sala, in rest sedentarism cat cuprinde. E nevoie sa adaug 2p (majoritatea timpului stat in picioare=2p) la punctajul total necesar zilnic sau nu? Emi, eu zic sa nu adaugi.. Cel putin nici eu nu adaug. Acum vezi si tu cum merge dieta si daca ti se pare ca mananci putin, ai doua variante: ori adaugi cele 2p pentru activitate, ori poti consuma pana la 12p pe saptamana din punctele economisite din sport. Eu as merge pe a doua varianta -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Ella79 |
11-09-2007, 04:38 PM
|
Emu, nici eu nu adaug la punctajul zilnic punctele din sport. Pe alea le adun si uneori (rareori) le consum in wekk-end.
-------------------- |
| bubbles |
11-09-2007, 04:38 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
pup toate fetele Welcome back!! Spune`ne ce ai mai facut? Hola fetele! Revin cu intrebarea de ieri - activitate intensa nu fac decat la sala, in rest sedentarism cat cuprinde. E nevoie sa adaug 2p (majoritatea timpului stat in picioare=2p) la punctajul total necesar zilnic sau nu? Si eu zic la fel ca Miha.Nu as puncta statul in picioare -------------------- |
| dany |
11-09-2007, 04:40 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
M-ai lasat cu gura cascata , Ella !!!! Tare faina esti !!
Felicitari pentru bona , Himere !! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| bubbles |
11-09-2007, 04:42 PM
|
Dany tare misto e poza cu codite.Cat ziceai ca ai ?20 si cat
Cand vad poza cu tine imi inspira o stare de fericire is de bine. -------------------- |
| dany |
11-09-2007, 04:45 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Am 20 pe un picior , Bubbles
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| emu |
11-09-2007, 04:46 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Super. Multumesc de raspuns
Dany, ce mai faci? Cand incepi? -------------------- |
| dany |
11-09-2007, 04:49 PM
|
Eu zic ca am inceput de azi , Emi ....sa vad pana diseara ce iese
Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 11-09-2007, 04:50 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 12:31 AM |