![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
12-09-2007, 09:02 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Bine ai revenit , Ramo !!!!! Ce baiat ??? Zic si eu : dezvoltaaaa !
Sexy , de cate ori te vad imi bag unghia in gat la cat de bine arati . Bravo !! Dany, ce multe poze! Ce dezmat, vreau si eu retetele musai Statuia ce o imbratisa pe Axe era vie? Nu v-au inghetat picioarele in apa? Am admirat cu multa placere casuta si gradina ta, Dany Miha , retete pe PM daca vrei ca nu sunt deloc de WW pina am am ajuns la pozele 5,6 si 8 din albumul cu 93 de poze Pai , ne-am facut si noi de cap intr-o zi Dany, am vazut pozele... aceleasi rugaminti am ca si Miha, aceleasi intrebari si acelasi comentariu ! WW Moin Moin " = Weight Watchers salutari ( formula de dat buna ziua aici , la mine La " Hallo neuroni " scrisese dylly prea labartat si nu a intrat totul in poza Acum, pt ca nu spuneti nimic pe aici de cate si ce mancati, trebuie sa va intreb (pe cele care sunteti la dieta): voi chiar tineti strict de puncte sau mai si fluctuati? Ma cam simt cu musca pe caciula ca n-am inceput cum trebuie Eu ...fluctuez . Ieri n-am depasit ....azi sa vad , poate voi fluctua ( in minus sper inca n-am vazut toate pozele,ma uita la cele cu mancare Sper ca n-ai dat iama in frigider dupa ce le-ai vazut Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 12-09-2007, 08:58 AM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| daconst |
12-09-2007, 09:56 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Fetili,azi imi pleaca socrosenia!
De maine sunt la dieta si sper sa stau mai mult cu voi. Revin mai tarziu. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| michelle |
12-09-2007, 10:07 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Danuta, spor la numarat!
Eu ...fluctuez . Ieri n-am depasit ....azi sa vad , poate voi fluctua ( in minus sper Dany, suntem cu ochii pe tine S-a intors Monic! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Monic |
12-09-2007, 10:11 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.658 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
in sfarsit am reusit sa intru si eu sa va vad
nu am reusit sa citesc in urma, vreau doar sa va spun ca nunta a iesit super(nu a plouat si nu mi-a fost frig), au venit toti invitatii, am avut si persoane la care nu ma asteptam sa vina, toata lumea s-a simtit bine si totul a iesit bine eu am fost o frumoasa (inca nu m-am ingrasat la loc) Acest mesaj a fost editat de Monic: 12-09-2007, 10:12 AM -------------------- ![]() |
| michelle |
12-09-2007, 10:19 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Ma bucur sa aud ca a fost totul bine
Abia astept pozele.. nu mai am rabdare pana marti Nu ai nici un preview? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Ella79 |
12-09-2007, 11:09 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Ramona, ma bucur mult ca ai revenit!
Sexy... crespectele mele Monic, CASA DE PIATRA! -------------------- |
| bubbles |
12-09-2007, 11:18 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Monic asteptam pozele
Dany bafta la numarat Dana ne apucam amandoua serios de treaba Miha cum mai merg pregatirile? Mi`am luat boletinul cu noul nume de familie -------------------- |
| michelle |
12-09-2007, 11:20 AM
|
Miha cum mai merg pregatirile? Mi`am luat boletinul cu noul nume de familie Care e noul tau nume? Mie imi place mai mult al meu .. Cu pregatirile, nimic nou. Ar trebui sa mergem sa luam lectii de dans, sa vedem cand insa. A, si verighetele sunt pe lista.. tre sa mergem sa ne cautam. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| bubbles |
12-09-2007, 11:23 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Pai inainte ma chema Ionescu iar acum Polosan(e sh nu s simplu
-------------------- |
| Sexymom |
12-09-2007, 11:58 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Dany si tu arati bine fata, mai ales acum cu codite.Aseara am vrut sa imi fac si eu codite, dar imi fac astazi
Ella vazusi ce bine ma tin pe role? Daconst bafta la regim.Acusi ca pleaca soacra vrei nu vrei slabesti Michelle Salut proaspa duamnaPolosan. Monic casa de piatra si multi copii. Si ca sa ma laud si eu cu ceva pe ziua de azi -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| Ella79 |
12-09-2007, 12:35 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Ella vazusi ce bine ma tin pe role? Si ca sa ma laud si eu cu ceva pe ziua de azi Adevarul e ca sunt mortale rolele tale. Clar ca e ceva in atmosfera de cade toata lumea. Sper sa nu fie ceva grav. Da si tu cu niste Fastum Gel si ia un antiinflamator ceva, sa nu se umfle rau. -------------------- |
| otilici |
12-09-2007, 01:41 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
-------------------- |
| cri |
12-09-2007, 01:51 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 82 Inscris: 26-06-2007 Membrul Nr.: 325 Sex: Feminin |
Salutare dragelor!
In primul rand Casa de Piatra proaspetelor doamne In al doilea rand va deranjez si eu cu o intrebare, am scazut sub 50kg, nu cu mult, adica variaza intre 48.5-49, problema mea e cum calculez punctele de meniu, daca scad un punct ajung sub 17 puncte si stiu ca nu e voie |
| dany |
12-09-2007, 05:22 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Fetili,azi imi pleaca socrosenia! De maine sunt la dieta si sper sa stau mai mult cu voi. Revin mai tarziu. in sfarsit am reusit sa intru si eu sa va vad nu am reusit sa citesc in urma, vreau doar sa va spun ca nunta a iesit super(nu a plouat si nu mi-a fost frig), au venit toti invitatii, am avut si persoane la care nu ma asteptam sa vina, toata lumea s-a simtit bine si totul a iesit bine eu am fost o frumoasa (inca nu m-am ingrasat la loc) Ma bucur ca iesit totul asa cum ai vrut tu si astept si eu pozele cu nerabdare Sexy , si tu ai cazut ????? Mama , oare ce-o fii ca toate avem cate ceva ? Sa ti se faca bine mana cat mai repede . Salutare dragelor! In primul rand Casa de Piatra proaspetelor doamne In al doilea rand va deranjez si eu cu o intrebare, am scazut sub 50kg, nu cu mult, adica variaza intre 48.5-49, problema mea e cum calculez punctele de meniu, daca scad un punct ajung sub 17 puncte si stiu ca nu e voie Cri ...nu stiu ce inaltime ai dar mi se pare ca targetul de 45 kg e cam ... nesanatos . Zic si eu . In legatura cu punctele ramai la 17 !!! Nu ai voie mai putine ! Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 12-09-2007, 05:23 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| cri |
12-09-2007, 05:40 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 82 Inscris: 26-06-2007 Membrul Nr.: 325 Sex: Feminin |
Am 1.55m, stiu ca 45kg nu pare un target sanatos, dar la atatea kilograme arat in randul lumii, acum inca par pufoasa
Momentan o sa incerc sa raman la 17 puncte, sa vedem, merge sau nu. Daca nu merge, o sa incerc ceva variante |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 01:04 AM |