![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
12-09-2007, 09:35 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Lavi , nu zic ce am papat , na
Apropo ...nici eu nu m-am ingrasat Cine se mai uita la meci ????? 1 - 1 .....hmmmm -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| bubbles |
12-09-2007, 09:37 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Dany cine joaca?
Mitropolitul Moldovei Daniel este noul Patriarh -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
12-09-2007, 09:38 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Am si slabit ceva, daca m-am facut fata cuminte de 3 saptamani se vede E clar :trebuie sa-mi dau rolele jos din pod !!! Dar la mine e o problema : nu am mers niciodata pe role ( doar pe patine si acum 2 ani am cazut de 3 ori in 30 de minute de mi-am facut genunchii varza - din cauza patinelor ) si mi-e cam frica sa incep singura . Care va oferiti sa ma ajutati ????? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| axe10 |
12-09-2007, 09:41 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Buey, Sexy are de alea smechere de dus la disco pe patine...cu 4 roti....eu habar nu am sa merg pe patine. Raman la bicicleta si sa cad din cauza de pantaloni!
-------------------- ![]() |
| ganesha |
12-09-2007, 09:46 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.078 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
CITAT acum 2 ani am cazut de 3 ori in 30 de minute de mi-am facut genunchii varza - din cauza patinelor Da' de ce nu porti matale de-alea de protectie? -------------------- |
| Sexymom |
12-09-2007, 09:47 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Emu cand am citit ca ai mancat cereale cu branza am avut urmatoarea viziune ( deh daca stau bine cu imaginatia) deci: tu cu o farfurie plina de cereale musli si un calup de branza teemea de vaca.O furculita, si ceva furie ca nu ai lapte in casa
Axe va invat eu sa mergeti pe role.Sti cum facem? te sui matalutza in buburuza ta cea rosie, treci prin Germania si o infasti si pe Dany si va duc la pista de role unde mi-am ranit eu labutza. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| dany |
12-09-2007, 10:05 PM
|
CITAT acum 2 ani am cazut de 3 ori in 30 de minute de mi-am facut genunchii varza - din cauza patinelor Da' de ce nu porti matale de-alea de protectie? Pentru ca , de la 6 ani pana la 17 ani am patinat de cel putin de 2 ori /saptamana si am zis ca nu am nevoie . Problema au fost patinele :aveau 2 zimti in plus ( erau noi ) ....am vazut cand ne-am dus la nenea care repara patine Sexy , ce idei bune ai tu Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 12-09-2007, 10:06 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| dany |
12-09-2007, 10:29 PM
|
Au batut nemtii cu 3 - 1 -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| ganesha |
13-09-2007, 12:16 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.078 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
CITAT Pentru ca , de la 6 ani pana la 17 ani am patinat de cel putin de 2 ori /saptamana si am zis ca nu am nevoie Vai mai.... cind v-aud, femei in toata firea, pai de la copii la ce sa te astepti? Ce-au batut nemtii aia? Ca eu nu-s la curent Acest mesaj a fost editat de ganesha: 13-09-2007, 12:18 AM -------------------- |
| dany |
13-09-2007, 12:50 AM
|
Ganesha , era un patinoar normal si fiind cu al meu sot nu m-am gandit ca am nevoie de protectie... ma gandeam ca sunt un fel de "profi" dupa atatia ani de patinat ( nu m-am gandit ca trecusera cam 24 de ani de atunci
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| michelle |
13-09-2007, 08:28 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Neata dragelor!
Eu sunt tare bucuroasa ca mi-am facut iar abonament la sala -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| bubbles |
13-09-2007, 08:34 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Neata
-------------------- |
| michelle |
13-09-2007, 08:41 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Bafta Andreea!
Si la noi e innourat si intuneric si ploua... si e frig. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Eu. |
13-09-2007, 08:44 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 994 Inscris: 17-08-2006 Membrul Nr.: 117 Dispozitie: Motivated Sex: Feminin |
Eu, multumesc pt laude, ma bucur nespus ca ai fost pe la Bridge, insa,,,, DE CE NU AI INTREBAT DE MINE???? Sigur eram pe acolo pe undeva..... pai tu crezi ca nu am intrebat????? am intrebat-o pe fata de la tejghea si ea s-a dus la mama ta sa o intrebe.nu erai ai o mama foarte tanara si frumoasa cand am fost noi tocmai se chinuiau sa scoata pe geamuri afisele acelea mari cum ca s-a deschis -------------------- ![]() Septembrie 2005: 72kg Mai 2007 : 59.5kg 30Iulie - Metabol - 63.1kg Astăzi este o zi în care să ne bucurăm de viață. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont. |
| bubbles |
13-09-2007, 08:45 AM
|
Bafta Andreea! Si la noi e innourat si intuneric si ploua... si e frig. Mersi Miha.Adevarul e ca am niste emotii de sa ma ia naiba.Mi-e frica sa nu ma duc pe acolo si sa ma fac de rusine -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 11:53 PM |