![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Tulip |
13-09-2007, 01:44 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Buna dimineata neuroni! La noi e un soare superb afara! Ia ghiciti...ieri a facut Norbi primii pasi!! Baiat mare are mama! E asa scump si fericit si el Felicitari! Ella,noroc ca nu ai mai multe picioare! Ai grija de tine! -------------------- |
| michelle |
13-09-2007, 02:25 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| otilici |
13-09-2007, 02:43 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Multumim fetelor!
Dana,asa cum spune si Deea,nu stim cat dureaza etapa cu cataratul,stim doar ca deocamdata nu are de gand sa se termine Ieri am reinceput si eu dieta si...culmea,m-am tinut in puncte Acest mesaj a fost editat de otilici: 13-09-2007, 02:45 PM -------------------- |
| Tulip |
13-09-2007, 02:45 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
mdaaa,si eu sunt la dieta de azi
numai ca seara iesim cu prietenii la pizza Acest mesaj a fost editat de Tulip: 13-09-2007, 02:46 PM -------------------- |
| otilici |
13-09-2007, 02:52 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Tulip,imparte-o cu noi,asa sigur nu depasesti punctele
Miha,tare ne-au placut melodiile -------------------- |
| Tulip |
13-09-2007, 02:57 PM
|
Tulip,imparte-o cu noi,asa sigur nu depasesti punctele Miha,tare ne-au placut melodiile ti-am facut pofta? -------------------- |
| otilici |
13-09-2007, 03:03 PM
|
Tulip,imparte-o cu noi,asa sigur nu depasesti punctele Miha,tare ne-au placut melodiile ti-am facut pofta? Nuuuuu....da de unde...... -------------------- |
| ganesha |
13-09-2007, 03:07 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.078 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Otiiii, felicitari!!!!
Miha, offf, m-ai atins unde ma doare cu Mika tau cu tot O -------------------- |
| axe10 |
13-09-2007, 04:52 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Noi, maine, plecam la turci Nu ai zis nimic pe aici?!....sau am citit eu pe de alaturi?! -------------------- ![]() |
| dany |
13-09-2007, 05:13 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ella , sanatate multa !!! Stai cuminte acum , vrei-nu vrei
Danutza , asteptam sa ne spui ce a zis nenea doctorul May , sa ai vreme faina la turci si distractie placuta ! Norbi , alearg-o pe mami prin casa ...asa face si ea sport Daca am uitat pe cineva ....scuzeee !!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| otilici |
13-09-2007, 05:29 PM
|
Daconst,tu cum ti-ai depistat problema cu tiroida?Ca si eu ma tem ca is ceva probleme de acolo,dar la analize nu iese nimic...Stiu ca tu ai zis ceva despre asta candva...
-------------------- |
| daconst |
13-09-2007, 05:58 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Am venit de la dr si se pare ca inca va trebui sa mai iau pastiluta zilnic cu hormoni ca tiroida mea tot nu produce destul.
Sunt bucuroasa,insa ca nu am noduli. Mi-au luat iar 2 seringi de sange sa trimita cica la 2 laboratoare diferite sa fim siguri de rezultat.Asta m-a impresionat,ca nu ma asteptam.Marti o sa sun pentru rezultate si va mai spun atunci continuarea. Otlici,mie in sarcina mi s-a declansat problema cu tiroida si a trebuit sa iau de atunci pastiluta,altfel era si bb afectat.Normal era ca dupa sarcina sa-si revina a normal,dar se pare ca inca nu vrea.Mai am rabdare,mai ales daca vad ca slabesc,nici nu ma mai stresez asa tare. Deea,ce ma incurajezi si tu...deci dureaza...Of,trebuie sa inventez si eu metode pentru el ca mi-e frica sa nu cada in fata mea,ca e tare imprevizibil in miscari. Sper sa nu aibe atatea idei de curatenie ca Alexia. Ella,eu n-am retinut faza cu ghipsul...ma gindeam ca e o simpla cazatura.Vorba fetelor,ceva de citit si gata in pat cu tine. Dany,cind pleci in concediu?Cred ca nu mai ai rabdare... May,fata,distractie maxima la turci si sa aibe Remy grija de tine pe acolo. Unde mergeti exact,in ce zona? Hai fetili ca ne mobilizam la dieta cu toantele... -------------------- |
| dany |
13-09-2007, 06:32 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Sunt bucuroasa,insa ca nu am noduli. Supeeer !!!! Dany,cind pleci in concediu?Cred ca nu mai ai rabdare... Hai fetili ca ne mobilizam la dieta cu toantele... Peste 2 saptamani plec si da , de abia astept !! WW-ul meu s-a dus un pic aiurea ieri .....Parca sunt batuta in cap ...nu stiu ce am . Inca n-a facut ca lumea " click " -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| axe10 |
13-09-2007, 07:14 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Am venit de la dr si se pare ca inca va trebui sa mai iau pastiluta zilnic cu hormoni ca tiroida mea tot nu produce destul. Sunt bucuroasa,insa ca nu am noduli. Mi-au luat iar 2 seringi de sange sa trimita cica la 2 laboratoare diferite sa fim siguri de rezultat.Asta m-a impresionat,ca nu ma asteptam.Marti o sa sun pentru rezultate si va mai spun atunci continuarea. Hai fetili ca ne mobilizam la dieta cu toantele... Bine ca e totusi in stagnare.... Am avut si eu ceva probleme cu tiroida acum vreo 7 ani, am fost la octor si mi-a dat un tratament...vreo 6 luni a durat si m-am reglat....rusii mei o luasera in balarii...la mine a fost o chestie psihica care a trecut... Eu promit ca de luni ma iau la lupta din nou cu greutatea....maine plec la munte putin si gata! Asat a fost toata intreruperea. Probabil optez pt inceput tot pt Monti dupa care trec la WW... -------------------- ![]() |
| nusarich |
13-09-2007, 07:16 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Of, ajung si eu seara sa va citesc... la job azi doar ca n-am scris si in timp ce faceam ture pe scari...
Ella, ai grija cu picioarele, se repara ele, dar chiar asa, doua dintr-o lovitura? May, vacanta placuta la turci! -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 12:19 AM |