![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| May |
14-09-2007, 01:00 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Nu cred ca am zis ceva pe aici de plecarea mea caci nici eu nu eram sigura pana acum cateva zile... mergem in Antalya-Kundu si nu prea stiu sigur cand ne intoarcem caci ai mei s-au trezit in seara asta ca ar vrea sa mai ramanem si prin Istambul cateva zile
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| emu |
14-09-2007, 03:41 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Bine v-am regasit
Drum bun si distractie placuta May Raport azi (ca ieri n-am avut timp sa intru, oricum am depasit cu 2 puncte Imediat ce m-am trezit: 200gr supa fasole 4.5p - m-am fixat pe fasole, nu'sh ce-am Cu vreo 2 ore inainte sa plec la sala: 120gr paste fierte 2p 2LG sos 0.2p 1LG branza cottage 0.3p Cina: 1 ou 2p salata 1p - am mancat 3 castroane 1LG Caesar Dressing 1.5p 4 fel sunca 2p 15gr cheddar 1.5p Gustari: 1 banana 1p 1/2 shake 2p -------------------------- Total 18p De miercuri am trecut la 2 seturi/masina (a cate 15 repetitii) la lucrat muschiuletii plus 30 min bicicleta (mentinut 100rpm 90% din timp) + 30 minute treadmill (5 min alergat) Ieri, desi am depasit, mancasem de 1100 cal, azi la 18p sunt la 1040 cal - necesarul meu zilnic de calorii e de 1662; daca intru la platou o sa trec la numarat de calorii Va urez de pe acum weekend placut, in caz ca n-o sa intru -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ady_raluk |
14-09-2007, 08:17 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 409 Inscris: 31-10-2006 Membrul Nr.: 152 Dispozitie: chef de duca.... Sex: Feminin |
buna dimineata tuturor! si multi
imi pare tare rau ca am neglijat de atat timp sa mai intru pe forum sa mai dau un semn de viata ...dar am fost suparata pe toata lumea din cauza faptului ca sunt o mica vacuta am o mica confesiune de facut ..desi stiu ca o sa ma certati sau chiar -------------------- |
| nusarich |
14-09-2007, 08:24 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
buna dimineata tuturor! si multi imi pare tare rau ca am neglijat de atat timp sa mai intru pe forum sa mai dau un semn de viata ...dar am fost suparata pe toata lumea din cauza faptului ca sunt o mica vacuta am o mica confesiune de facut ..desi stiu ca o sa ma certati sau chiar La multi ani, Ady-raluk si tot ce-ti doresti tu sa ti se implineasca! -------------------- |
| ady_raluk |
14-09-2007, 08:38 AM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 409 Inscris: 31-10-2006 Membrul Nr.: 152 Dispozitie: chef de duca.... Sex: Feminin |
nusarish esti o scumpa...m-ai prins !
-------------------- |
| michelle |
14-09-2007, 08:40 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
La multi ani, ady_raluk!!
Sa dai de furca kg in plus, mult noroc si multa dragoste! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ady_raluk |
14-09-2007, 08:43 AM
|
multumesc din suflet michelle!
-------------------- |
| Anna |
14-09-2007, 10:55 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
LA MULTI ANI Raluka, tot ce iti doresti May distractie placuta la turci Fetelor ce-mi place ca va tineti de dieta..imi fac si eu curaj, ca fiind cu rusii pe cap am cam abandonat. poate acum ca vara si vacanta e spre sfarsite sper sa ne mobilizam cu toantele, vorba Danei Eu sunt Insa de 1 sapt nu mai merge si sa vedeti cat timp am! Am citit 2 carti, m-am uitat la tv,am iesit o gramada in oras, am avut timp de lalait in baie. Eram tare dependenta de net si mess si calculator. Tocmai am terminat acu 2 zile "Mandrie si prejudecata", tare faina, nu apucasem sa o citesc Asa...si azi m-a apuc de "Moby [*****]" ca am vazut un film gen CSI ( ala cu crime Aseara am fost prin Mall si m-am benoclat la colectiile de toamna, desigur ca in conditiile in care nu aveam bani, am gasi o muultime de lucruri dragute, cel mai mult mi-a placut un pulover verde la Promod. Numai lucruri faine, bani sa ai apropo...azi e VINERI Va dedic o mel tare faina men at work si o cafea ![]() ![]() sau un suc ![]() -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| dany |
14-09-2007, 11:20 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| michelle |
14-09-2007, 11:39 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Annais, multumim pt melodie, mie imi place la nebunie, o am pe CD in masina
Apropos de VINERI, am si eu un link: It's friday, it's friday la la la la la la -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| dany |
14-09-2007, 11:45 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Wooow , Miha !!! Link-ul pus de tine il cautam si eu
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Anna |
14-09-2007, 11:52 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Miha si mie imi place suuuper mult mel asta, e foarte motivanta.
Cum e la sala? Ceva febra musculara? -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| michelle |
14-09-2007, 12:00 PM
|
Miha si mie imi place suuuper mult mel asta, e foarte motivanta. Cum e la sala? Ceva febra musculara? Vai, am mai descoperit ca am febra la brate, omoplati, gambe, abdomen, asta pe langa fesieri, coapse etc Dar nu ma las, diseara iar la sala! Si dupa, la disco -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Anna |
14-09-2007, 12:04 PM
|
Miha si mie imi place suuuper mult mel asta, e foarte motivanta. Cum e la sala? Ceva febra musculara? Vai, am mai descoperit ca am febra la brate, omoplati, gambe, abdomen, asta pe langa fesieri, coapse etc Dar nu ma las, diseara iar la sala! Si dupa, la disco GAND LA gand cu bucurie distractie placuta -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
| dany |
14-09-2007, 12:06 PM
|
Week - end placut , fetelor !!!
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 11:45 PM |