![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| michelle |
14-09-2007, 12:12 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
GAND LA gand cu bucurie distractie placuta Yap, have fun! Fetelor, azi e sarbatoare: Inaltarea Sfintei Cruci -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Anna |
14-09-2007, 12:17 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Week - end placut , fetelor !!! -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ady_raluk |
14-09-2007, 12:49 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 409 Inscris: 31-10-2006 Membrul Nr.: 152 Dispozitie: chef de duca.... Sex: Feminin |
Sper din tot sufletul sa reusesc sa ma tin tare azi....o sa am musafirashi, o sa fie pizza si frigiderul meu e plin de prajitura din care am mancat doar o bucatzica micutza micutza
-------------------- |
| michelle |
14-09-2007, 01:30 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Un week-end cat mai departe de tentatii tuturor!
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Anna |
14-09-2007, 01:44 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Primul video de 10 minute pe youtube, unde Mircea Gogoncea, membru de excelenta IRSCA Gifted Education, probabil cel mai premiat tanar al Romaniei.... interpreteaza Concertul Nr.1 pentru chitara si orchestra
Op. 30 de Mauro Giuliani (in varianta pentru orchestra de coarde si timpani) in interpretarea Orchestrei Radio (la sala Radio) in cadrul Festivalului International de Chitara Clasica de la Bucuresti - dirijor Ilarion Ionescu Galati. Si cred ca vor mai urma zeci aici -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| michelle |
14-09-2007, 02:01 PM
|
Primul video de 10 minute pe youtube, unde Mircea Gogoncea, membru de excelenta IRSCA Gifted Education, probabil cel mai premiat tanar al Romaniei.... interpreteaza Concertul Nr.1 pentru chitara si orchestra Op. 30 de Mauro Giuliani (in varianta pentru orchestra de coarde si timpani) in interpretarea Orchestrei Radio (la sala Radio) in cadrul Festivalului International de Chitara Clasica de la Bucuresti - dirijor Ilarion Ionescu Galati. Si cred ca vor mai urma zeci aici Excelent! Multumim! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| dany |
14-09-2007, 10:47 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
va amintiti ???? Ce imi placea ( si inca imi place ) aceasta melodie !!!!
Fetele , o intrebare : vreau sa fac maine pui la punga-magica ! Problema e ca pana acum am facut doar pe stativ in cuptor ( acum e cuptorul prea mic ) si al meu sot vrea sa iasa exact ca atunci : gustos si crocant !!!! Am 3 feluri de pungi : cu ierburi aromate , cu usturoi si picant . Care sa o fac si cum fac sa iasa picant ???? Pe pachet scrie sa tai punga cu 15 minute inainte de a fii gata . Si....trebuie neaparat sa tai puiul in bucati sau il pot lasa intreg ? Are 1400 gr .Pe punga scrie ca e pentru pui ( taiat ) intre 800 - 1000 gr ) dar ....am masurat si intra tot puiul in punga . Ce sa fac ?????? Ganditi-va ca ii salvati cina lui Dirk Week - end placut , fetelor !!! Nu am planuri , Milka Lavi , cum a fost la munte ??? Ai mancat cascaval pane ?!?!?? Pai daca nu esti la dieta iti permiti -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| dany |
15-09-2007, 08:56 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Care sa o fac si cum fac sa iasa picant ???? Crocant , am vrut sa spun -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| zambilici |
15-09-2007, 11:14 AM
|
|
Amiba Grup: Membri Raspunsuri: 10 Inscris: 1-09-2007 Membrul Nr.: 388 Dispozitie: schimbatoare,ca si vremea Sex: Feminin |
[quote name='danyhoney' date='14-09-2007, 11:47 PM' post='90564']
va amintiti ???? Ce imi placea ( si inca imi place ) aceasta melodie !!!! Fetele , o intrebare : vreau sa fac maine pui la punga-magica ! Problema e ca pana acum am facut doar pe stativ in cuptor ( acum e cuptorul prea mic ) si al meu sot vrea sa iasa exact ca atunci : gustos si crocant !!!! Am 3 feluri de pungi : cu ierburi aromate , cu usturoi si picant . Care sa o fac si cum fac sa iasa picant ???? Pe pachet scrie sa tai punga cu 15 minute inainte de a fii gata . Si....trebuie neaparat sa tai puiul in bucati sau il pot lasa intreg ? Are 1400 gr .Pe punga scrie ca e pentru pui ( taiat ) intre 800 - 1000 gr ) dar ....am masurat si intra tot puiul in punga . Ce sa fac ?????? Ganditi-va ca ii salvati cina lui Dirk :lol puiul trebuie sa fie taiat bucati potrivite,altfel nu se patrunde.......punga picant mi s-a parut cea mai gustoasa...dar fii atenta:nu tai punga,ci o intepi cu o scobitoare de vreo 5 ori.iese un sos delicos.Succes! |
| axe10 |
15-09-2007, 03:45 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Buna sambata sa aveti!
O zi la birou...parca nici nu asi fi plecat....numai ca mi-am gasit pc-ul curatat....adica refacut....mi-au ramas documentele dar vad ca nu gasesc deloc messangerul....poate alta data! Ieri am petrecut excelent la munte: am ajuns in Busteni pe la 10 si ne-am si bagat la consumat o cafea. Nu am ales cel mai bun loc, dar copilului ia placut tare mult cascavalul pane (Dany....nici nu m-am atins....ca l-a mancat ea pe tot!!) cu 2 rosioare...cica sandwitch-ul de acasa nu era bun si lapticul. Barbatul meu a servit o portie de clatite cu dulceata si sos de ciocolata....din care de abia am gustat si eu o gura....saracutzul ca nu mancase de 3 ore si-i scazuse glicemia! Dupa aia ne-am dus in....parc...ce credeati ca nu l-a vazut Alexia?!....normal ca l-a vazut (asa cum in ultima vreme vede tot, aude tot....nu poti face o miscare fara ca ea sa stie Ma duc sa bag pozele pe imageshack si pun link-ul mai tarziu. Acest mesaj a fost editat de axe10: 15-09-2007, 03:47 PM -------------------- ![]() |
| axe10 |
15-09-2007, 04:36 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Poze din excursie:
-Bucegii in departare ![]() Alexia la parc: ![]() Mami in asteptare.... ![]() Poza facuta de Alexia: ![]() Tati si fata: ![]() -------------------- ![]() |
| axe10 |
15-09-2007, 05:08 PM
|
Frumoasa lu' mami:...cum se "rotate" astea la imageshack...stie cineva?
![]() Iar Bucegii....pe drum spre telecabina: ![]() Un parau "curat" din Romania: ![]() De la telecabina: ![]() Din telecabina: ![]() Tot din nori.... ![]() Sus, deasupra norilor: ![]() ![]() Babetele!! ![]() Si "moshu"! ![]() O fi Omu? ![]() Si fata: ![]() -------------------- ![]() |
| axe10 |
15-09-2007, 07:01 PM
|
Ca de obicei, in we ma plimb singura si nestingherita pe aici...frumos va shade!
Noroc ca am apucat sa ajung la zi cu informatiile.... Maine e zi libera ...dar gatesc ca asa face o mama de familie...spre info al vostru:budinca de conopida, pui cu sosuletz (ca sa aiba Alexia unde pune painica)....si ma mai gandesc. Deocamdata am mancat 3/4 dintr-o portie de paste" Tagliatelle Panna Prosciuto e Funghi" de aici bun, bun Ma gandesc ca imi iau la revedere de la ele pt mult timp (cred ca pana la sf anului....)...de luni, la slabeala cu mine! -------------------- ![]() |
| ganesha |
15-09-2007, 09:20 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.078 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Superbe poze, axe, te duc cu gindul si cu visul departeeeee... Multumesc ca nu le-ai tinut numai pentru tine
-------------------- |
| axe10 |
15-09-2007, 10:30 PM
|
Superbe poze, axe, te duc cu gindul si cu visul departeeeee... Multumesc ca nu le-ai tinut numai pentru tine Ma gandeam eu ca va fac "pofta" de Romania... -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 12:02 AM |