left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

253 Pagini V « < 38 39 40 41 42 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 14, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
michelle
mesaj 14-09-2007, 12:12 PM
Mesaj #586

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.207
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!
Sex: Feminin

CITAT(annaiss_derrian @ 14-09-2007, 01:04 PM) *

GAND LA gand cu bucurie wink1.gif
yahoo.gif si eu sper sa ajung intr-un club diseara pupic.gif
distractie placuta

Yap, have fun! drinks.gif dance2.gif

Fetelor, azi e sarbatoare: Inaltarea Sfintei Cruci

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Anna
mesaj 14-09-2007, 12:17 PM
Mesaj #587

Iepuras

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

CITAT(danyhoney @ 14-09-2007, 01:06 PM) *

Week - end placut , fetelor !!!

pupic.gif Multu Dany, tu ce planuri ai? grin.gif

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

ady_raluk
mesaj 14-09-2007, 12:49 PM
Mesaj #588

Ciocanitoare

Raspunsuri: 409
Inscris: 31-10-2006
Membrul Nr.: 152
Dispozitie: chef de duca....

Sper din tot sufletul sa reusesc sa ma tin tare azi....o sa am musafirashi, o sa fie pizza si frigiderul meu e plin de prajitura din care am mancat doar o bucatzica micutza micutza blushing.gif ...sper sa fiu cuminte diseara cand ajunge pizza.

--------------------
Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 14-09-2007, 01:30 PM
Mesaj #589

Hiena

Un week-end cat mai departe de tentatii tuturor! hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Anna
mesaj 14-09-2007, 01:44 PM
Mesaj #590

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

Primul video de 10 minute pe youtube, unde Mircea Gogoncea, membru de excelenta IRSCA Gifted Education, probabil cel mai premiat tanar al Romaniei.... interpreteaza Concertul Nr.1 pentru chitara si orchestra
Op. 30 de Mauro Giuliani (in varianta pentru orchestra de coarde si timpani) in interpretarea Orchestrei Radio (la sala Radio) in cadrul Festivalului International de Chitara Clasica de la Bucuresti - dirijor Ilarion Ionescu Galati.
Si cred ca vor mai urma zeci smile.gif

aici

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
michelle
mesaj 14-09-2007, 02:01 PM
Mesaj #591

Hiena

CITAT(annaiss_derrian @ 14-09-2007, 02:44 PM) *

Primul video de 10 minute pe youtube, unde Mircea Gogoncea, membru de excelenta IRSCA Gifted Education, probabil cel mai premiat tanar al Romaniei.... interpreteaza Concertul Nr.1 pentru chitara si orchestra
Op. 30 de Mauro Giuliani (in varianta pentru orchestra de coarde si timpani) in interpretarea Orchestrei Radio (la sala Radio) in cadrul Festivalului International de Chitara Clasica de la Bucuresti - dirijor Ilarion Ionescu Galati.
Si cred ca vor mai urma zeci smile.gif

aici

Excelent! Multumim! pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 14-09-2007, 10:47 PM
Mesaj #592

Yeti

Raspunsuri: 10.216
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

va amintiti ???? Ce imi placea ( si inca imi place ) aceasta melodie !!!!

Fetele , o intrebare : vreau sa fac maine pui la punga-magica ! Problema e ca pana acum am facut doar pe stativ in cuptor ( acum e cuptorul prea mic ) si al meu sot vrea sa iasa exact ca atunci : gustos si crocant !!!! Am 3 feluri de pungi : cu ierburi aromate , cu usturoi si picant . Care sa o fac si cum fac sa iasa picant ???? Pe pachet scrie sa tai punga cu 15 minute inainte de a fii gata . Si....trebuie neaparat sa tai puiul in bucati sau il pot lasa intreg ? Are 1400 gr .Pe punga scrie ca e pentru pui ( taiat ) intre 800 - 1000 gr ) dar ....am masurat si intra tot puiul in punga . Ce sa fac ??????
Ganditi-va ca ii salvati cina lui Dirk lol.gif

CITAT(annaiss_derrian @ 14-09-2007, 12:17 PM) *

CITAT(danyhoney @ 14-09-2007, 01:06 PM) *

Week - end placut , fetelor !!!

pupic.gif Multu Dany, tu ce planuri ai? grin.gif

Nu am planuri , Milka grin.gif . Azi am fost , neprogramat , la Marea Nordului , am papat o chifla cu peste si apoi in restaurant am baut o pharisär ( cafea cu rom si cu frisca - inca nu stiu daca am scris corect )).gif ) , apoi o plimbare lunga si inceata ( cam 30 km / h ) cu masina si ...atat . Maine ....leneveala , cred .Nu stiu ce surprize imi mai rezerva al meu tease.gif

Lavi , cum a fost la munte ??? Ai mancat cascaval pane ?!?!?? Pai daca nu esti la dieta iti permiti blum.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 15-09-2007, 08:56 AM
Mesaj #593

Yeti

Raspunsuri: 10.216
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

CITAT(danyhoney @ 14-09-2007, 10:47 PM) *

Care sa o fac si cum fac sa iasa picant ????

Crocant , am vrut sa spun doh.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
zambilici
mesaj 15-09-2007, 11:14 AM
Mesaj #594

Amiba

Raspunsuri: 10
Inscris: 1-09-2007
Membrul Nr.: 388
Dispozitie: schimbatoare,ca si vremea

[quote name='danyhoney' date='14-09-2007, 11:47 PM' post='90564']
va amintiti ???? Ce imi placea ( si inca imi place ) aceasta melodie !!!!

Fetele , o intrebare : vreau sa fac maine pui la punga-magica ! Problema e ca pana acum am facut doar pe stativ in cuptor ( acum e cuptorul prea mic ) si al meu sot vrea sa iasa exact ca atunci : gustos si crocant !!!! Am 3 feluri de pungi : cu ierburi aromate , cu usturoi si picant . Care sa o fac si cum fac sa iasa picant ???? Pe pachet scrie sa tai punga cu 15 minute inainte de a fii gata . Si....trebuie neaparat sa tai puiul in bucati sau il pot lasa intreg ? Are 1400 gr .Pe punga scrie ca e pentru pui ( taiat ) intre 800 - 1000 gr ) dar ....am masurat si intra tot puiul in punga . Ce sa fac ??????
Ganditi-va ca ii salvati cina lui Dirk :lol

puiul trebuie sa fie taiat bucati potrivite,altfel nu se patrunde.......punga picant mi s-a parut cea mai gustoasa...dar fii atenta:nu tai punga,ci o intepi cu o scobitoare de vreo 5 ori.iese un sos delicos.Succes!
+Quote Post
axe10
mesaj 15-09-2007, 03:45 PM
Mesaj #595

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Buna sambata sa aveti!
O zi la birou...parca nici nu asi fi plecat....numai ca mi-am gasit pc-ul curatat....adica refacut....mi-au ramas documentele dar vad ca nu gasesc deloc messangerul....poate alta data!
Ieri am petrecut excelent la munte: am ajuns in Busteni pe la 10 si ne-am si bagat la consumat o cafea. Nu am ales cel mai bun loc, dar copilului ia placut tare mult cascavalul pane (Dany....nici nu m-am atins....ca l-a mancat ea pe tot!!) cu 2 rosioare...cica sandwitch-ul de acasa nu era bun si lapticul. Barbatul meu a servit o portie de clatite cu dulceata si sos de ciocolata....din care de abia am gustat si eu o gura....saracutzul ca nu mancase de 3 ore si-i scazuse glicemia! blink.gif
Dupa aia ne-am dus in....parc...ce credeati ca nu l-a vazut Alexia?!....normal ca l-a vazut (asa cum in ultima vreme vede tot, aude tot....nu poti face o miscare fara ca ea sa stie ohmy.gif . Am stat vreo juma de ora acolo si am convins-o sa mergem spre telecabina sa urcam la Babele...cu chiu cu vai , dupa sta la coada doar vreo 30 min (si 82 ron consumati....copii pana in 5 ani nu platesc....noroc ca nu mi-a cerut certificatul de nastere ca a mea pare de 6... grin.gif ) am ajuns la pietre. Nu fusesem la Babele de vreo 20 de ani...chiar acum vreo 5 ani le cautam la Sinaia lol.gif lol.gif lol.gif ...frumos, racorel dar nu frig, cateva palcuri de zapada. Facut poze....urmeaza link, admirat priveliste...frumos. Ne-am coborat, tot cu telecabina, desi eu asi fi vrut pe jos, dar am renuntat din cauza de copil (de altfel nici nu credeam sa fie traseu asa lung...3,5-4 ore), am luat masa si ne-am intors in parc unde am mai stat vreo ora. Pe la 17.15 am plecat spre casa, cu una bucata copil obosit si cu una bucata sot si mai obosit...dormea pe el nu alta. Asa ca pune-te Lavinia la volan si du familia acasa ....desi si eu era batuta de acelasi vant (placut....nu ca la Dany) si umflata cu mancare-ca daca credeati ca nu am mancat dimineata o sa rabd si de pranz....de la iesirea din Otopeni si pana acasa (adica vreo 35 km) am mers numai in COLOANA....ce naiba a fost nu stiu. Credeam ca numai pe sensul de iesire din oras o sa fie aglomeratie...dar m-am inselat. Asa ca am facut o ora si un sfert pana acasa de acolo. Am trecut pe la cofetarie....ca, deh, imi scazuse si mie glicemia lol.gif lol.gif lol.gif ...si am luat 4 prajituri. Am ajuns acasa, am mancat 1/2 prajitura, am facut dush, am intrat pe aici 3 min sa vad atmosfera, m-am bagat in pat si in 30 min dormeam dusa. Nu stiu cand a venit copilul si barbatul la culcare (ca erau odihniti dupa 2 ore de somn in masina). Asta a fost ziua la munte....urmeaza poate peste 3-4 saptamani repetir...poate mai lung!

Ma duc sa bag pozele pe imageshack si pun link-ul mai tarziu.

Acest mesaj a fost editat de axe10: 15-09-2007, 03:47 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 15-09-2007, 04:36 PM
Mesaj #596

Taz

Poze din excursie:

-Bucegii in departare
Imagine

Alexia la parc:
Imagine

Mami in asteptare....
Imagine

Poza facuta de Alexia:
Imagine

Tati si fata:
Imagine

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 15-09-2007, 05:08 PM
Mesaj #597

Taz

Frumoasa lu' mami:...cum se "rotate" astea la imageshack...stie cineva?
Imagine

Iar Bucegii....pe drum spre telecabina:
Imagine

Un parau "curat" din Romania:
Imagine

De la telecabina:
Imagine

Din telecabina:Imagine

Tot din nori....
Imagine

Sus, deasupra norilor:
Imagine

Imagine

Babetele!! lol.gif
Imagine

Si "moshu"!
Imagine

O fi Omu?

Imagine

Si fata:

Imagine

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 15-09-2007, 07:01 PM
Mesaj #598

Taz

Ca de obicei, in we ma plimb singura si nestingherita pe aici...frumos va shade!
Noroc ca am apucat sa ajung la zi cu informatiile....
Maine e zi libera ...dar gatesc ca asa face o mama de familie...spre info al vostru:budinca de conopida, pui cu sosuletz (ca sa aiba Alexia unde pune painica)....si ma mai gandesc.
Deocamdata am mancat 3/4 dintr-o portie de paste" Tagliatelle Panna Prosciuto e Funghi" de aici
bun, bun

Ma gandesc ca imi iau la revedere de la ele pt mult timp (cred ca pana la sf anului....)...de luni, la slabeala cu mine!

--------------------
Imagine
+Quote Post
ganesha
mesaj 15-09-2007, 09:20 PM
Mesaj #599

Taz

Raspunsuri: 3.078
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

Superbe poze, axe, te duc cu gindul si cu visul departeeeee... Multumesc ca nu le-ai tinut numai pentru tine wink1.gif

--------------------
Inaltime: 1,74

Overall:

Imagine

Actual:Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
axe10
mesaj 15-09-2007, 10:30 PM
Mesaj #600

Taz

CITAT(ganesha @ 15-09-2007, 10:20 PM) *

Superbe poze, axe, te duc cu gindul si cu visul departeeeee... Multumesc ca nu le-ai tinut numai pentru tine wink1.gif

Ma gandeam eu ca va fac "pofta" de Romania...

--------------------
Imagine
+Quote Post

253 Pagini V « < 38 39 40 41 42 > » 
Closed Topic
3 Membri citesc acest subiect (3 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 12:02 AM