![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
15-09-2007, 10:54 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Hey , Lavi , te omooooorrrr ce poze ai pus !!!!! Fii sigura ca imi voi schimba in curand avatarul cu una din pozele puse de tine cu muntii nostrii frumosi ( stau la mare dar sunt nebuna dupa munte ) ! Multumesc !!! Excelente pozele !!! Si voi toti niste frumusei ) . Apropo : nu puteai pune la avatar o poza care te arata de mai de aproape ?
Mai , fata , bine ca nu ati coborat pe jos de la Babele ....e crima si pedeapsa ....mai ales daca nu ai conditie fizica . Eu am avut febra 3 zile dupa o coborare din aia acum cativa ani De luni te pui iar pe slabeala ?? Bravo tie ! Pe mine m-a tinut 4 zile si azi am dat-o rau de tot in bara -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| ganesha |
15-09-2007, 10:56 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.078 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Superbe poze, axe, te duc cu gindul si cu visul departeeeee... Multumesc ca nu le-ai tinut numai pentru tine Ma gandeam eu ca va fac "pofta" de Romania... Nu e pofta de "Romania", e pofta de departe si coclauri... oriunde ar fi ele, ca de superbe sint superbe toate peste tot. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
15-09-2007, 11:11 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
A, eu cred ca tu ai pleca peste tot , oricand ...fara destinatie ...doar pentru hoinarit undeva in natura ....Gresesc ?
Ce cauti la ora asta pe aici ? Cat e ora la tine ? Zambilici , multumesc ! Am facut puiul fara punga magica ....L-am pus pe gratar in cuptor ( ca avem si functiunea de gratar ) si a iesit tare bun . Si s-a facut fff repede : pe instructiunile cuptorului scria intre 40 - 60 min pentru un pui de 1 kg ....Al nostru a avut 1,4 kg si s-a facut in 35 de minute -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| dany |
15-09-2007, 11:29 PM
|
Noapte buna si o duminica placuta !!!!!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| axe10 |
16-09-2007, 10:52 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Hey , Lavi , te omooooorrrr ce poze ai pus !!!!! Fii sigura ca imi voi schimba in curand avatarul cu una din pozele puse de tine cu muntii nostrii frumosi ( stau la mare dar sunt nebuna dupa munte ) ! Multumesc !!! Excelente pozele !!! Si voi toti niste frumusei ) . Apropo : nu puteai pune la avatar o poza care te arata de mai de aproape ? Mai , fata , bine ca nu ati coborat pe jos de la Babele ....e crima si pedeapsa ....mai ales daca nu ai conditie fizica . Eu am avut febra 3 zile dupa o coborare din aia acum cativa ani De luni te pui iar pe slabeala ?? Bravo tie ! Pe mine m-a tinut 4 zile si azi am dat-o rau de tot in bara Pai ce sa fac....pun si eu de-alea unde arat cat de cat omeneste....stii ca portretul nu e prea frumos....parerea mea. Noroc ca l-am pacalit pe Florin si m-a luat Pai, de coborat zicea si barbatul meu, mare "taberist" in copilarie ca e mult....no way cu copil dupa noi....dar poate intr-o zi, cine stie?!....cand veniti voi acasa....ca sa ma puneti pe targa sau sa sunati la salvamar sa ma care de la jumate! La avatar...pt tine o sa scotocesc ca poate gasesc poza de buletin!!! Ei, ce sa-ti spun...nu pune poze draga cu tine ca esti "esuata" din cauza mareei....du-te ma de aici ca nu esti grasa. Ca ai de unde da jos se poate zice, ca ai fost mai slaba, de acord....dar eu vreau sa te vaz la Marea Rosie (cred!?)...sa fie clar! -------------------- ![]() |
| michelle |
17-09-2007, 09:34 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Neata!
Axe, frumos we tau.. Un pic obositor, dar cred ca a meritat, nu? Frumoase plaiurile noastre mioritice Noi am fost vineri intr-un club unde am baut coktailuri, am dansat, ne-am distrat, just us, girls.. A fost un preview la petrecerea burlacitelor Sambata am fost sa ne uitam dupa wedding stuff. Cata a probat un costum, dar a zis ca se mai uita. Ii era foarte bun, dar mai vrea sa studieze piata, nu sa il ia pe primul chiar. Ieri am facut mancare: ciorba radauteana, salata de vinete, mancare de varza si mancare de mazare. Si azi din nou la sala! Va pup, o saptamana neasteptat de buna! -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Anna |
17-09-2007, 09:42 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Neatza fetelor!
Ce faceti, cum o duceti, cum a fost in we? Eu am lenevit, m-am uitat la o multime de filme, a fost un weekend linistit. Miha zici ca ti-ai facut de cap in we ai? ca sa ma puneti pe targa sau sa sunati la salvamar sa ma care de la jumate! Cred ca ai vrut sa zici salvamont sau cred ca iti era gandul la babuini misto de pe plaja oricum suuuper pozele si mi-ai facut si mie un dor de Busteni...mama mama -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| michelle |
17-09-2007, 09:47 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Eu am lenevit, m-am uitat la o multime de filme, a fost un weekend linistit. Ce ne recomanzi? Eu am vazut Ratatouille we trecut, mi-a placut, daca va plac filmele de animatie nu ezitati -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| honey79 |
17-09-2007, 09:55 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.095 Inscris: 1-08-2006 Din: SUA Membrul Nr.: 84 Sex: Feminin |
Miha, noi ne-am gravat verighetele.In Bucuresti,undeva pe langa magazinul Unirea. Ni le-a facut cam intr-o jumatate de ora si nici scump nu a fost.Noi am trecut data casatoriei si numele noastre.
-------------------- POZE ANDREW - http://community.webshots.com/user/wojval
FILMULETE ANDREW - http://s45.photobucket.com/albums/f61/honey79/?sc=5 |
| dany |
17-09-2007, 10:19 AM
|
Buna dimineata !!!
Sa aveti o saptamana frumoasa si fara papa aiurea Si noi ne-am gravat verighetele , Miha . Cu data casatoriei si cu numele meu pe verigheta lui si invers . Bafta in continuare la cumparaturi . -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Tulip |
17-09-2007, 11:58 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Buna,fetelor!!!
A inceput scoala/gradinita Miha,si noi avem verighetele gravate -------------------- |
| axe10 |
17-09-2007, 12:55 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Neata! Axe, frumos we tau.. Un pic obositor, dar cred ca a meritat, nu? Frumoase plaiurile noastre mioritice Noi am fost vineri intr-un club unde am baut coktailuri, am dansat, ne-am distrat, just us, girls.. A fost un preview la petrecerea burlacitelor Sambata am fost sa ne uitam dupa wedding stuff. Cata a probat un costum, dar a zis ca se mai uita. Ii era foarte bun, dar mai vrea sa studieze piata, nu sa il ia pe primul chiar. Ieri am facut mancare: ciorba radauteana, salata de vinete, mancare de varza si mancare de mazare. Si azi din nou la sala! Va pup, o saptamana neasteptat de buna! We a fost partial la servici si cu pregatirea de incepere a noului an la gradinita,ne-am dus vineri special ca sa nu prindem aglomeratie la intoarcere. A fost f frumos intr-adevar! Verighetele le avem si noi gravate, fiecare cu numele celuilalt si data casatoriei...am facut-o intr0o zi sa scapam rapid! Succes la cumparaturi in continuare! Cum e ciorba aia radauteana?...eu am vazut la Metro la conserva dar nu am avut curaj sa cumpar! Neatza fetelor! ca sa ma puneti pe targa sau sa sunati la salvamar sa ma care de la jumate! Cred ca ai vrut sa zici salvamont sau cred ca iti era gandul la babuini misto de pe plaja oricum suuuper pozele si mi-ai facut si mie un dor de Busteni...mama mama Da, da..greseala...salvamont!...mereu ii zic asa...probabil pt ca imi place tareeee mult la mare! -------------------- ![]() |
| michelle |
17-09-2007, 01:32 PM
|
Multumesc pt raspunsuri! O sa cautam si noi sa le gravam..
Cum e ciorba aia radauteana?...eu am vazut la Metro la conserva dar nu am avut curaj sa cumpar! Ciorba radauteana e fix ca cea de burta, dar cu piept de pui. Se fierbe pieptul, se fierb radacinoase (morcov, telina, patrunjel etc), se scot cand sunt fierte (noi le pastram ca ne plac), pieptul se taie fasii si se trateaza cu ou, smantana, otet si usturoi. Noi am pus si bors acru, dar nu se pune. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Anna |
17-09-2007, 01:33 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Eu am lenevit, m-am uitat la o multime de filme, a fost un weekend linistit. Ce ne recomanzi? Eu am vazut Ratatouille we trecut, mi-a placut, daca va plac filmele de animatie nu ezitati Pai va recomand asa..ca oe astea l-am vz si mi-au placut Camera 1408 nu te sperii chiar asa rau - Dupa ea -frumos, tare interesant, pacat de finalul tipic romanesc care te lasa cu ochii in soare Stardust - tare romantic, mi-a amintit de povesti cu zane si printi. Si eu as vrea sa vad astea 4 luni, 3 saptamani si 2 zile - filmul lui Mungiu pe care tot aman sa il vad de frica sa nu ma dezamageasca si sa fie numai un film despre avort si comunism. Va declar sot si... sotie? - e o comedie faina. The Brave One - e cu Jodie Foster, Naveen Andrews si traileru arata bine Cam atat cu pagina de filme azi Acest mesaj a fost editat de annaiss_derrian: 17-09-2007, 01:34 PM -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| ady_raluk |
17-09-2007, 04:41 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 409 Inscris: 31-10-2006 Membrul Nr.: 152 Dispozitie: chef de duca.... Sex: Feminin |
buna ziua la toata lumea si o sapt frumoasa tuturor
intru si eu cu chef de vb...si nu e nimeni prin zona referitor la filme: va declar sot si sotie- vazut ...super placut, nu am mai ras atata de fffff mult timp camera 1408- vazut aseara...enervat la culme 28 weeks later- vazut....nu placut prea tare the marine- supe rtare filmul..... gata cu filmele.....am vrut sa raportez ce am mancat azi, dar nu stiu sa spun si punctele aferente ( normal 1 iaurt de baut activia 1 corn cu cascaval ( cum este la billa) 8 linguri de salata de beuf facuta cu maioneza light( si aia destul de putzina) si mi-am pregatit pt mai tarziu niste strugurashi....cam asta e! dacxa cumva vrea cineva sa ma ajute sa imi zica in mare cam cate pct am ingerat eu azi..raman profund datoare -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 12:07 AM |