![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
17-09-2007, 06:02 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Raluk , nu te prea pot ajuta , scuze ! Activia natur , 100 gr = 1,55 P...activia 0,1 % grasime , 100 gr = 0,79 p ......habar nu am cum e cornul ala ....la salata de boeuf depinde ce si cat ai pus in ea .....Struguri , 100 gr = 1 p
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| ady_raluk |
17-09-2007, 06:10 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 409 Inscris: 31-10-2006 Membrul Nr.: 152 Dispozitie: chef de duca.... Sex: Feminin |
danyhoney
vad ca nu am luat bataitza de la nimeni ca iau reductil...asta e bine.. sunt super curioasa la 2 sapt de cura combinata cu reductil ce rezultate o sa am! -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
17-09-2007, 06:11 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Da , din pacate strugurii sunt scumpi la puncte .
Data viitoare macar sa scrii undeva gramajul si procentul de grasime daca tot arunci ambalajul -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Sexymom |
17-09-2007, 06:12 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Axe superbe poze, tara noastra e minunata, nu se compara cu muntii de aici, ce e frumos in Spania este Coasta, in rest desert si munti stancosi.La noi e altfel....miros de cetina si mult verde.
Frumoase poze. -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| ady_raluk |
17-09-2007, 06:13 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 409 Inscris: 31-10-2006 Membrul Nr.: 152 Dispozitie: chef de duca.... Sex: Feminin |
a calculat dr endocrinolog cate kg am..si cica tre sa am 68 ca sa fie perfect.....eu vreau din suflet sa ajung la 70 de kg...as fi mai mult decat fericita...sper sa reusesc..ma tin tare...la ziua mea am mancat doar o felie de pizza si 1 bucatzica mica de placinta...si tinand cont ca erau si rushii in vizita , deci poftele erau acsa la ele...este chiar o mare reusita
-------------------- |
| dany |
17-09-2007, 06:13 PM
|
vad ca nu am luat bataitza de la nimeni ca iau reductil...asta e bine.. sunt super curioasa la 2 sapt de cura combinata cu reductil ce rezultate o sa am! Uite AICI despre reductil . Dar am inteles ca ti-a fost dat de medic , nu ? Poate stie el ce stie ... -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Sexymom |
17-09-2007, 06:26 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Axe uita-i sa iti scriu de Alexia. E frumoasa si pufoasa, si imi plac coditele ei blondutze si falcutele
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| ady_raluk |
17-09-2007, 06:26 PM
|
dap asa e...dr mi l-a recomandat..bine eu am mai luat regenon acuma 3 ani..si am slabit fff mult si nu am avut nici un fel de probleme chit ca e un medicam fff controversat..dar eu am tensiune mica de obicei, aceste medicam o ridica un pic deci no problem..consum in general multa cafea..regenon contine fff multa cofeina....dar nu am mai vrut sa iau iarasi regenon fara avizul medicului..asa ca..daca a zis reductil..reductil sa fie..chit ca eu vad diferenta dintre regenon si reductil pt ca le-am folosit pe ambele...nush ce sa zic...daca stii cand sa te opresti e oky...o sa iau reductil oricum 3 luni asa cum a zis..si tin si ww..in masura in care nu sunt o tampa si ce mananc peste zi uit sa calculez
-------------------- |
| dany |
17-09-2007, 06:34 PM
|
Din cate stiu eu , pentru tensiune mica e bine sa bei cafea , sa mananci fripturi in sange ( bleah ! -parerea mea ) si sa bei vin rosu . Nu stiu daca chiar ajuta ...si eu am tensiunea mica si nu mananc /beau nici una din astea
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| axe10 |
17-09-2007, 09:30 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Multumesc pt raspunsuri! O sa cautam si noi sa le gravam.. Cum e ciorba aia radauteana?...eu am vazut la Metro la conserva dar nu am avut curaj sa cumpar! Ciorba radauteana e fix ca cea de burta, dar cu piept de pui. Se fierbe pieptul, se fierb radacinoase (morcov, telina, patrunjel etc), se scot cand sunt fierte (noi le pastram ca ne plac), pieptul se taie fasii si se trateaza cu ou, smantana, otet si usturoi. Noi am pus si bors acru, dar nu se pune. Ei, suna chiar interesant si chiar Monti....o sa incerc! Axe uita-i sa iti scriu de Alexia. E frumoasa si pufoasa, si imi plac coditele ei blondutze si falcutele Merci....fetitele astea te omoara cu zile....sunt o scumpete!....ale tale sunt mai "domnisoare"....a mea de abia acum incepe! Sa zic si ce am mancat azi(de MOnti)... dimineata:ou fiert, branza telemea, muschi file, rosie, castravete, ardei portocaliu.... pranz: sunca Praga, dovlecei cu sos de smantana si usturoi (wow aproape am reusit sa ii fac cum am mancat in Grecia).... seara:2 felii grosute cascaval, ardei gras Fara fructe azi....ca de abia mi-am cumparat! Cam subtire stiu....dar chiar nu am avut timp..... Acum ma duc sa spal copilu si trec la pat!! Noapte buna. -------------------- ![]() |
| dany |
17-09-2007, 09:56 PM
|
Ciorba radauteana e fix ca cea de burta, dar cu piept de pui. Se fierbe pieptul, se fierb radacinoase (morcov, telina, patrunjel etc), se scot cand sunt fierte (noi le pastram ca ne plac), pieptul se taie fasii si se trateaza cu ou, smantana, otet si usturoi. Noi am pus si bors acru, dar nu se pune. Cred ca o voi incerca si eu !!!!! Sper ca ii va placea si sotului meu ( care e innebunit dupa ciorba de burta ) ale tale sunt mai "domnisoare"....a mea de abia acum incepe! he hehehe. de acum sa vezi batai de cap pe tine -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| emu |
18-09-2007, 05:44 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Ady_Raluk stiu ca erau fete care consumau Activia, poate iti va da cineva un raspuns exact. Daca nu, cumpara altul si uita-te pe ambalaj
Raport azi - mai mai ca am stat in puncte 18.7p (fata de 18 cat trebuie) si cardio 1 ora plus greutati. Duminica (pt ca am incurcat orarul de sambata si n-am apucat sa fac nimic) am facut 1.5 ore cardio si greutati Ne auzim curand... -------------------- |
| axe10 |
18-09-2007, 08:29 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Raport azi - mai mai ca am stat in puncte 18.7p (fata de 18 cat trebuie) si cardio 1 ora plus greutati. Duminica (pt ca am incurcat orarul de sambata si n-am apucat sa fac nimic) am facut 1.5 ore cardio si greutati Ne auzim curand... Ce imi plac fetele astea care se tin de sport...numai eu stau la tv si ma uit la altii....nici o sansa sa ma misc.... he hehehe. de acum sa vezi batai de cap pe tine Pai am dureri de cap cateodata!.... Ii fac observatie cand sta cu ochii in oglinda si a inceput si ea cand se "surprinde" ca se uita sa zica:"iar stai cu ochii in oglinda?!"....deci tragi concluzia. A zis ta-su ca desfiinteaza oglinzile casei.... -------------------- ![]() |
| michelle |
18-09-2007, 08:31 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Neata!
Monic, azi e marti.. ne-ai promis ceva -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Monic |
18-09-2007, 09:50 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.658 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Neata! Monic, azi e marti.. ne-ai promis ceva Mi-a fost dor de voi -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 01:09 AM |