![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
19-09-2007, 10:14 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Neata !
Danutza , 250 ml de Radler = 1,5 p asa ca nu-i prea grav -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| dany |
19-09-2007, 11:00 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
La multi ani , Alice !!!! Sanatate multa si multe impliniri !!!
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Anna |
19-09-2007, 11:07 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
La multi ani Alice! -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| Tulip |
19-09-2007, 11:56 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.449 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 72 Sex: Feminin |
Alice,la multi ani!!!!
-------------------- |
| Monic |
19-09-2007, 02:23 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.658 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Dana, acum am apucat sa vad pozele cu voi Lucas e un frumos, vad ca ati dat cam tot ce-i mai bun de a iesit asa De tine nu mai zic nimic -------------------- ![]() |
| Monic |
19-09-2007, 02:34 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.658 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Si uite o diva....pe bicicleta..... ![]() intr-adevar diva, Dany areti atat de bine... frumoasa ... e o placere sa ma uit la tine -------------------- ![]() |
| Monic |
19-09-2007, 03:42 PM
|
Miha cum mai merg pregatirile? Mi`am luat boletinul cu noul nume de familie Care e noul tau nume? Mie imi place mai mult al meu .. Cu pregatirile, nimic nou. Ar trebui sa mergem sa luam lectii de dans, sa vedem cand insa. A, si verighetele sunt pe lista.. tre sa mergem sa ne cautam. Miha, eu nu mi-am schimbat numele, am ramas tot cu numele de fata. NPur si simplu nu am avut chef sa imi schimb acum buletin, pasaport si toate cele. Cand imi va expira buletinul in 2013 mi-l voi schimba, dar pana atunci e cale lunga. Eu sunt ff multumita ca Paul a fost de acord sa mi-l pastrez, si asa nu am avut bataie de cap si stres cu schimbatul... Si oricum imi place numele meu, ca doar cu asta am trait 29 de ani -------------------- ![]() |
| dany |
19-09-2007, 04:02 PM
|
intr-adevar diva, Dany areti atat de bine... frumoasa ... e o placere sa ma uit la tine -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| daconst |
19-09-2007, 08:37 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Alice,La multi ani!
Monic, Pacat ca nu ma tine ambitia prea mult. -------------------- |
| axe10 |
19-09-2007, 08:40 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Miha, eu nu mi-am schimbat numele, am ramas tot cu numele de fata. NPur si simplu nu am avut chef sa imi schimb acum buletin, pasaport si toate cele. Cand imi va expira buletinul in 2013 mi-l voi schimba, dar pana atunci e cale lunga. Eu sunt ff multumita ca Paul a fost de acord sa mi-l pastrez, si asa nu am avut bataie de cap si stres cu schimbatul... Si oricum imi place numele meu, ca doar cu asta am trait 29 de ani Nu stiam ca poti sa ti-l schimbi peste cativa ani....stii ca ai stipulat in cererea de casatorie numele dupa casatorie al tau.... intr-adevar diva, Dany areti atat de bine... frumoasa ... e o placere sa ma uit la tine Vezi, buey ,ce poza ti-am tras!!! ? -------------------- ![]() |
| BLUELIFE |
19-09-2007, 09:18 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 710 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Buna seara ,fetelor!
In primul rand "La multi ani Alice!"Sa ai parte de tot ce e mai frumos pe lume! Si acum sa ma laud:mi-am instalat net-ul acasa prin adsl deci mai mult timp de navigare ca de la servici nu mai prea pot intra ca n-am timp nici sa respir:ba vin manuale,ba situatii,ba cercuri pedagogice,copii,fax-uri E cam tarziu si sunt singurica pe aici dar am sa mai intru sa vad ce mai faceti si sper ca pana la urma sa reusesc sa parcurg toate paginile din urma ca ati fost harnice foc. M-am apucat deregim ca am cam pus in concediu dar las' ca trece Va pup ,noapte buna -------------------- ![]() |
| daconst |
19-09-2007, 09:29 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Fetele,vin cu un subiect nu tocmai placut,dar este vorba de nepotelul unei mamici din generatia mea,ca sa zic asa si matusa lui se ocupa de campania pentru salvarea micutului Darius.
Ma gindeam ca daca-i cititi povestea poate o veti face si voi la randul vostru cunoscuta,la prieteni,cunostinte si poate asa se vor aduna suma de banuti de care are el nevoie pentru a putea fi operat in Germania. Suma este pentru unii mare,pentru altii nesemnificativa,dar pentru Darius e vitala! Sper sa reusesc cu mesajul meu sa ajung la inimile mamicilor si a persoanelor care cred ca in ciuda tuturor bolilor si a problemelor,fiecare om are dreptul la o sansa in viata! Haideti sa-i oferim o sansa si micutului Darius! -------------------- |
| dany |
19-09-2007, 10:03 PM
|
Ai prins momentul sa te lauzi un pic , Lavi
Citit povestea , Danutza si m-am ingrozit !!!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| emu |
20-09-2007, 04:52 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Am citit si eu povestea lui Darius, m-a intristat din anumite motive... totusi, n-am inteles daca au reusit sa-l trateze de klebsiella sau nu
Revenind la lucruri marunte - azi am stat in puncte iar si la sala am inceput 3 seturi la fiecare aparat si am mai adaugat leg curl si leg extension. Dana, demult nu ma mai simteam bine cu kg-le extra si era si timpul sa fac ceva; daca tot merg la sala de ce sa nu incerc sa ma tin si de dieta -------------------- |
| himere2005 |
20-09-2007, 06:13 AM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
neata fetelor
foarte frumoasa ai fost monic, ca din basme imi pare rau ca nu pot sta mult ca am ff multa treaba. mi-am gasit job de 10 ore ca si contabila cu un salariu bun pentru galati, anturajul imi place, sper sa nu se schimbe pe parcurs prea mult. acum sunt in perioada de proba, dar de la 1. incep treaba. bia nu a suportat prea bine plecarea mea, dar asta e. eu, chiar daca sunt obosita, totusi sunt multumita de mine, ma simt utila, iar seara parca am mai multa rabdare cu fata, daca nu stau non-stop cu ea. va mai dau amanunte in we ca tre' sa plec curand pupici si spor la slabit la multi ani alice, sa ai parte de un bb cat mai curand a...noni FELICITARI -------------------- ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 01:53 AM |