![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Deea |
20-09-2007, 07:02 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.687 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Buna dimineata!
Himere felicitari pentru job! Sa ai parte numai de lucruri bune, sa inveti cat mai multe, sa ai un colectiv frumos si la cat mai multe mariri de salariu O zi buna! -------------------- ![]() |
| axe10 |
20-09-2007, 08:00 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Buna dimineata!
Azi e zi de infrumusetare la mine, inainte de servici evident:epilat (auch!),pensat...etc De dieta ma tin cu dintii...si deja se vad rezultatele. Nu m-am ingrasat eu la Dany dar am si pus un kil cand am ajuns acasa....ca deh...relash fara miscare! Dar, am reusit sa-l dau jos. Afara ploua si e urat, dus copilul la gradi cu umbrela, adica in dublul timpului alocat ca ea se uita in sus la umbrela si nu pe unde calca! Aseara a tusit putin (ca doar a inceput gradinitza....) si evident a venit si voma. Asa ca a dormit cu mine, l-am exilat pe tati la Alexia in dormitor. Daca facea si temperatura cred ca faceam un scandal monstru la Directoare....desi scrie ca nu primeste "mucosi" la gradinita, chiar eu am stat luni, in prima zi, langa unul care ii sufla Alexiei in nas....si stranuta de zor! De ce naiba mai cer exudate si avize epidemiologice daca sunt aduse pe bani dati la doctori?! trei luni cat a fost vacanta nu a avut nimic copilul si acum dupa 3 zile e deja "afectata"... Va urez o zi buna... -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| BLUELIFE |
20-09-2007, 08:26 AM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 710 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
neata fetelor foarte frumoasa ai fost monic, ca din basme imi pare rau ca nu pot sta mult ca am ff multa treaba. mi-am gasit job de 10 ore ca si contabila cu un salariu bun pentru galati, anturajul imi place, sper sa nu se schimbe pe parcurs prea mult. acum sunt in perioada de proba, dar de la 1. incep treaba. bia nu a suportat prea bine plecarea mea, dar asta e. eu, chiar daca sunt obosita, totusi sunt multumita de mine, ma simt utila, iar seara parca am mai multa rabdare cu fata, daca nu stau non-stop cu ea. va mai dau amanunte in we ca tre' sa plec curand pupici si spor la slabit la multi ani alice, sa ai parte de un bb cat mai curand a...noni FELICITARI Buna dimineata! Va poftesc la cafea Felicitari pentru noul loc de munca,sa ai parte de satisfactii si colegi super de treaba. Daconst nu puteti sa faceti ,nu stiu ce anume,care e procedura dar sa se primeasca cate un cent pentru fiecare e-mail trimis pentru acest copil,ar fi o varianta la indemana mai multor oameni si s-ar mai aduna niste bani. -------------------- ![]() |
| michelle |
20-09-2007, 09:11 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Neata!
Am citit si eu povestea baietelului, ce trist Himere, sa fie intr-un ceas bun -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| daconst |
20-09-2007, 09:28 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Blue,nu ma pricep cum sta faza cu cite un cent,dar ma gindeam ca facandu-i cunoascuta povestea e totusi un pas spre inainte!
Emu,ma interesez si iti spun,ca nu sunt sigura daca a scapat. Himere,felicitari pentru job si sa ne mai dai veti despre tine! -------------------- |
| dany |
20-09-2007, 09:38 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Buna dimineata !
Felicitari pentru job , Himere ! Sa fie fara stres prea mult si sa-ti aduca implinirea pe care o doreai ! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Pisik |
20-09-2007, 10:05 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Neatza!
la Multi Ani, Alice Himere, multe multe zile frumoase si pline de realizari la job! Pupici si o zi frumoasa -------------------- |
| michelle |
20-09-2007, 11:32 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Uitat aici talent la desen
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| michelle |
20-09-2007, 11:46 AM
|
Emu, iti admir perseverenta, jos palaria!
Eu ieri nu am mai ajuns la sala.. din motiv ca am fost sa ne interesam pt marturii, la o firma. Pana la urma nu ne poate ajuta si trebuie sa ni le facem noi. Aseara am stat si am decupat cu Cata modele de marturii dar tot nu ne-am hotarat, sunt mai multe finaliste. Hai sa va arat si voua modelele castigatoare. La noi vor fi pe grena (mai deschis de fapt, spre rosu Iconita (e) atasata (e) -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| axe10 |
20-09-2007, 04:31 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Brrrr, se apropie toamna se vede. Fetele nu deveniti melancolice si nu va lasati pe tanjala.... Shefu mare tocmai m-a vazut la masa si-mi zice...pai ce faci ma ?... dimineata te vad chinuidu-te cu iaurt degresat si tarate de alea si acum mananci ditamai gratarul cu un castron de salata?...deh, nu ma intelege nimeni! -------------------- ![]() |
| Ramo |
20-09-2007, 08:00 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.008 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Alice, la multi, multi ani sanatosi si plini de bucurii.
Himere, felicitari pt job si multa bafta. Michelle, din cele doua finaliste mie imi place mult de tot cea cu roz (merge bine si cu restul salii, dupa cum ai spus), eu pe asta o declar castigatoare. Acum sa vedem ce pareri mai au si fetele. Vad ca sunteti in toi cu pregatirile asa ca va doresc multa bafta si noroc.... Am mancat alaltaieri multa varza si pana azi dimineata am fost ff balonata. Stiu ca varza e f buna la dieta.....dar nu mai mananc in veci atata. Acum am facut iar de mancare, iar ca salata....castraveti, ca varza nici nu vreau sa o mai vad..... Dar e cam liniste pe aici...... De Uka mai stie cineva ceva? Acest mesaj a fost editat de ramonavlas: 20-09-2007, 08:01 PM -------------------- |
| uka |
20-09-2007, 08:10 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
De Uka mai stie cineva ceva? Sunt si eu pe aici, citesc, cam odata la cateva zile, dar nu scriu, nu ma intrebati de ce k nu stiu....pur si simplu nu scriu aici, ca la alte subiecte am mai scris. pentru tine: Si daca tot am scris acum, hai sa o felicit pe dana pentru bebe mergator si pe himere pentru job, sper sa iti aduca satisfactiile dorite -------------------- |
| Ramo |
20-09-2007, 08:34 PM
|
![]() Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.008 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Uka
Mmmm, destul de multa lume pe aici la ora asta....ca in vremurile bune -------------------- |
| lyra |
20-09-2007, 09:07 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 351 Inscris: 12-10-2006 Membrul Nr.: 143 Sex: Feminin |
buna seara
pup toate fetele n-am mai scris de multa vreme. vad ca sunt multe fete noi. eu sunt bine. ne-am terminat apartamentul, ne-am mutat de 1 luna. a fost o adevarata aventura.dar am scapat cu viata. Himere felicitari pentru job. ma bucur mult pentru tine. Alice La multi ani. Ramona m-am bucurat sa te vad. Acest mesaj a fost editat de lyra: 20-09-2007, 09:09 PM -------------------- ![]() [/url] |
| dany |
20-09-2007, 09:51 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ramona , buna hotararea in legatura cu varza !!! Nu face bine . Si ...daca , totusi , vei vrea sa mai faci ceva cu varza pune si ceva chimen in ea - ajuta impotriva balonarii .
Bine ai revenit , Lyra si felicitari pentru apartament !!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 11:41 PM |