left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

253 Pagini V « < 45 46 47 48 49 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 14, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
daconst
mesaj 20-09-2007, 10:05 PM
Mesaj #691

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.318
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 68
Sex: Feminin

Uka,mersi mult. pupic.gif
Hai mai spune-ne de tine,cum iti mai merge,cum stai cu kg?Tot acolo lucrezi?

Miha,eu habar nu am la ce se folosesc marturiile alea. sorry.gif

Emu,am intrebat-o pe matusa lui darius si spunea ca bacteria asta citeodata iese la analize,citeodata nu.Cica acum n-o mai are,dar am inteles ca se scapa greu de ea.

Deea,nu ne mai pui poze cu Alexia?Otilici si tu esti secretoasa tare. naughty.gif

Lyra,felicitari pentru apartament si asteptam poze neaparat.Sa nu crezi ca scapi. pupic.gif

Ramona,pacat ca nu mai ai asa mult timp pentru noi,ca in vremurile bune. sad.gif

Alice,vad ca nu mai scrie deloc.oare ce-a facut cu apartamentul sau mansarda?

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
uka
mesaj 20-09-2007, 10:17 PM
Mesaj #692

Iepuras

Raspunsuri: 1.821
Inscris: 4-08-2006
Din: Brasov
Membrul Nr.: 102
Dispozitie: somnoroasa...

DANA eu nu mai lucrez acolo intrucat din august m-am mutat la Brasov, aveam job ul asigurat aici dinainte de a ma muta, tot legat de telecomunicatii este, doar ca acum sunt product manager, adica ce facea fosta mea sefa, m-am angajat la o firma concurenta, ca sa zic asa, desi serviciul inca nu functioneaza inca. serviciul oferit este tot telefonie ptr romanii din usa dar inca nu i-am dat drumul, abia saptamana viitoare incep sa chem lumea la interviuri pentru customer support si ne intarzie f mult cei cu RDS ul care nu mai vin odata sa ne bage net si telefoane, k fara ei nu putem afce nimic. INtre timp, dupa 25 august eu am inceput sa lucrez insa, de acasa, mi-au dat un laptop, cu card vodafone ptr net, un teelf de serviciu si am tot facut una alta.

IN rest eu si teo suntem bine, am scris mai multe la dany in jurnal....si anume k mi-am luat si motanul cu mine la bv, neintentionat, trebuia sa stea doar o sapt cat a fost tata plecat de acasa insa teo s-a decis k nu mai vrea sa-l dea inapoi asa ca ne-am pricopsit si cu el pe cap....
ALtecva....toate bune si frumoase....cate kg am....habar nu am...nu am tinut nici o cura de slabire spre nesimtirea mea si nici nu stiu daca ma voi apuca de una, poate cand am sa incep serviciul, ca asa.... stand acasa mereu ma tot tenteaza una alta si nu ma abztin....asa ca sunt grasuna in continuare...
puuuuuuuuuuuuuup

Acest mesaj a fost editat de uka: 20-09-2007, 10:19 PM

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

dany
mesaj 20-09-2007, 10:21 PM
Mesaj #693

Yeti

Raspunsuri: 10.216
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Miha , si eu ca si Danutza , habar nu aveam ce sunt acele marturii . Am intrebat-o pe Lavi si mi-a explicat .Dar sfaturi tot nu prea pot da .....Cred , totusi , ca cele pe roz ar arata bine . Ziceai ceva de grena spre rosu , nu ? S-ar potrivi , zic eu . DAR neavand habar cum ar trebui sa arate .....e doar o parere de nestiutoare .

CITAT(uka @ 20-09-2007, 10:17 PM) *

stand acasa mereu ma tot tenteaza una alta si nu ma abztin....asa ca sunt grasuna in continuare...

Esti de a mea !!!!!!!!!! hug.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
uka
mesaj 20-09-2007, 10:26 PM
Mesaj #694

Iepuras

CITAT(danyhoney @ 20-09-2007, 11:21 PM) *

CITAT(uka @ 20-09-2007, 10:17 PM) *

stand acasa mereu ma tot tenteaza una alta si nu ma abztin....asa ca sunt grasuna in continuare...

Esti de a mea !!!!!!!!!! hug.gif

i shoul be proud??? ca stau acasa si bag in mine intr-una... sad.gif(

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 20-09-2007, 10:32 PM
Mesaj #695

Yeti

Proud ?????? NOOOOOO WAYYYY !!!! Ca nici eu nu sunt sad.gif . Dar , macar nu sunt singura care se simte asa tease.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

+Quote Post
uka
mesaj 20-09-2007, 10:33 PM
Mesaj #696

Iepuras

CITAT(danyhoney @ 20-09-2007, 11:32 PM) *

Proud ?????? NOOOOOO WAYYYY !!!! Ca nici eu nu sunt sad.gif . Dar , macar nu sunt singura care se simte asa tease.gif

NU nu, nu esti singura...sunt si eu cu tine biggrin.gif
salut.gif

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 20-09-2007, 10:35 PM
Mesaj #697

Yeti

E cineva fan Rapid Bucuresti pe aici ?????? Tocmai joaca in cupa UEFA contra unei echipe germane si e 0 -0 ....si se cam termina meciul . Va cam avea de luptat Rapid in jocul urmator

CITAT(uka @ 20-09-2007, 10:33 PM) *

Vezi ? ASTA vroiam sa spun !!!!! Ce bine e sa ai prieteni care nu te lasa la nevoie lol.gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
uka
mesaj 20-09-2007, 10:44 PM
Mesaj #698

Iepuras

CITAT(danyhoney @ 20-09-2007, 11:35 PM) *

E cineva fan Rapid Bucuresti pe aici ?????? Tocmai joaca in cupa UEFA contra unei echipe germane si e 0 -0 ....si se cam termina meciul . Va cam avea de luptat Rapid in jocul urmator

CITAT(uka @ 20-09-2007, 10:33 PM) *

Vezi ? ASTA vroiam sa spun !!!!! Ce bine e sa ai prieteni care nu te lasa la nevoie lol.gif

Eyu nu sunt Rapidista, si nici teo, dar s-a uitat si el la meci si intr-un final a adormit, ca el asa face mereu la meciuri...
e tot e bine 0-0 fata de o bataie cu 2-1 pe care a luat-o si steaua si dinamo....macar ei au facut egal..
Am fugit la nani, gata
NB
mai vb maine

--------------------
+Quote Post
daconst
mesaj 20-09-2007, 10:57 PM
Mesaj #699

Taz

Dany,eu m-am uitat la meci si m-am bucurat pentru Rapid,desi nu sunt rapidista.Au avut bafta,fata de Dinamo sau Steaua. )).gif

Uka,bine ca ai mai scris ca eu traiam in trecut. lol.gif
Ca eu te credeam tot la Bucuresti cu job-ul ala de noapte...dar acum m-am prins si de ce nu mai scri asa mult. doh.gif

--------------------
+Quote Post
michelle
mesaj 20-09-2007, 11:06 PM
Mesaj #700

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.207
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Marturiile sunt cadouri pe care mirii le fac invitatilor in semn de multumire pentru ca au fost langa cuplul proaspat casatorit si pentru a le "intoarce" urarile de bine.
Marturiile contin e regula cinci bombonele ce simbolizeaza sanatate, fericire, fertilitate, prosperitate si iubire.
Fiecare este personalizata cu un cartonas cu prenumele miresei si al mirelui, si data nuntii. Se pot aseza pe mese inainte de sosirea invitatilor sau se pot inmana personal la sfarsitul evenimentului.
Se mai pot pune in loc de bombonele potpouri, lumanari parfumate etc. Sau trabuc pt domni, evantaie pt doamne, betisoare de scortisoara sau in functie de buget fel si fel de cadouase grin.gif

Va intrebati ce caut la ora asta pe aici? Ei bine, am stat cateva ceasuri bune cautand informatii pe net despre Paris cheer.gif Se pare ca asta va fi destinatia noastra pentru honey week cool.gif

Model de marturie..

Iconita (e) atasata (e)
Imagine atasata

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
dany
mesaj 20-09-2007, 11:06 PM
Mesaj #701

Yeti

lol.gif lol.gif Stiam ca Danutza va spune ceva in legatura cu meciul de fotbal !!!!! Suntem 2 microbiste , ce mai ! )).gif )).gif

Miha , asa mi-a explicat si Lavi . Eu habar nu aveam de asta . Pe vremea cand mai eram in tara nu se auzise de asa ceva . De unde a venit acest obicei ? V-ati hotarat care o veti face ?? Cat timp mai aveti , de fapt , pentru a va hotara ?

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
daconst
mesaj 20-09-2007, 11:07 PM
Mesaj #702

Taz

Super,super Miha! cheer.gif
Cu marturiiile,mie mi se pare cam pierdere de bani,dar daca asta e obiceiul,na...sa fie si astea. grin.gif

Hai ca va mai pun o poza de azi cu Lucas,ca poate le fac pofta la Deea si la Oti. blum.gif
ca eu daca n-am jurnal,ma bag aici in seama. lol.gif

Imagine

Acest mesaj a fost editat de daconst: 20-09-2007, 11:08 PM

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 20-09-2007, 11:08 PM
Mesaj #703

Yeti

ACUM am vazut ultimul model pus de tine , Miha si ......parca s-ar potrivi mai bine decat celelate 2 ....PAREREA MEA!!!!!!

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
michelle
mesaj 20-09-2007, 11:12 PM
Mesaj #704

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.207
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

CITAT(danyhoney @ 21-09-2007, 12:06 AM) *

De unde a venit acest obicei ? V-ati hotarat care o veti face ?? Cat timp mai aveti , de fapt , pentru a va hotara ?

Nu stiu exact de unde este preluat...
Avand in vedere ca noi le facem, ar trebui sa ne decidem cat mai repede )).gif Se gasesc si de cumparat, dar ne ajunge mai ieftin daca le facem noi

CITAT(daconst @ 21-09-2007, 12:07 AM) *

Cu marturiiile,mie mi se pare cam pierdere de bani,dar daca asta e obiceiul,na...sa fie si astea. grin.gif

Hai ca va mai pun o poza de azi cu Lucas,ca poate le fac pofta la Deea si la Oti. blum.gif

Tocmai vazusem si poza de la avatar, tare mare s-a facut ptiu ptiu sa nu-l deochi pupic.gif , ce i-ai dat sa manance? )).gif

Marturiile nu sunt o pierdere de bani in cazul nostru, ci de timp lol.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
dany
mesaj 20-09-2007, 11:18 PM
Mesaj #705

Yeti

CITAT(daconst @ 20-09-2007, 11:07 PM) *

Imagine

Deciiiiiii....eu nu am vrut sa zic chestia cu pierderea de bani in legatura cu marturiile ca am zis sa nu fiu IARASI EU cea care zice ceva aiurea ....dar cam asa am gandit si eu . Sorry !

Danutza ...te omor daca mai pui poze din astea cu Lucas!!!!!!!!!! Pur si simplu imi vine sa/l mananc !!!!!!! Nu ai jurnal??????? Hai la mine in jurnal si pune cate poze vrei tu !!!! Pe bune !!!! hug.gif

Later edit ... ma omoara tastatura asta pe laptop .....imi pune literele unde vrea ea doh.gif

INTREBARE FFFFF IMPORTANTA PENTRU DANUTZA . ... Cand vine bb 2 ??????? Te/am prins la stramtoare ??? lol.gif

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 20-09-2007, 11:15 PM

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post

253 Pagini V « < 45 46 47 48 49 > » 
Closed Topic
2 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 01:05 AM