![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| daconst |
20-09-2007, 10:05 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Uka,mersi mult.
Hai mai spune-ne de tine,cum iti mai merge,cum stai cu kg?Tot acolo lucrezi? Miha,eu habar nu am la ce se folosesc marturiile alea. Emu,am intrebat-o pe matusa lui darius si spunea ca bacteria asta citeodata iese la analize,citeodata nu.Cica acum n-o mai are,dar am inteles ca se scapa greu de ea. Deea,nu ne mai pui poze cu Alexia?Otilici si tu esti secretoasa tare. Lyra,felicitari pentru apartament si asteptam poze neaparat.Sa nu crezi ca scapi. Ramona,pacat ca nu mai ai asa mult timp pentru noi,ca in vremurile bune. Alice,vad ca nu mai scrie deloc.oare ce-a facut cu apartamentul sau mansarda? -------------------- |
| uka |
20-09-2007, 10:17 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
DANA eu nu mai lucrez acolo intrucat din august m-am mutat la Brasov, aveam job ul asigurat aici dinainte de a ma muta, tot legat de telecomunicatii este, doar ca acum sunt product manager, adica ce facea fosta mea sefa, m-am angajat la o firma concurenta, ca sa zic asa, desi serviciul inca nu functioneaza inca. serviciul oferit este tot telefonie ptr romanii din usa dar inca nu i-am dat drumul, abia saptamana viitoare incep sa chem lumea la interviuri pentru customer support si ne intarzie f mult cei cu RDS ul care nu mai vin odata sa ne bage net si telefoane, k fara ei nu putem afce nimic. INtre timp, dupa 25 august eu am inceput sa lucrez insa, de acasa, mi-au dat un laptop, cu card vodafone ptr net, un teelf de serviciu si am tot facut una alta.
IN rest eu si teo suntem bine, am scris mai multe la dany in jurnal....si anume k mi-am luat si motanul cu mine la bv, neintentionat, trebuia sa stea doar o sapt cat a fost tata plecat de acasa insa teo s-a decis k nu mai vrea sa-l dea inapoi asa ca ne-am pricopsit si cu el pe cap.... ALtecva....toate bune si frumoase....cate kg am....habar nu am...nu am tinut nici o cura de slabire spre nesimtirea mea si nici nu stiu daca ma voi apuca de una, poate cand am sa incep serviciul, ca asa.... stand acasa mereu ma tot tenteaza una alta si nu ma abztin....asa ca sunt grasuna in continuare... puuuuuuuuuuuuuup Acest mesaj a fost editat de uka: 20-09-2007, 10:19 PM -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
20-09-2007, 10:21 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Miha , si eu ca si Danutza , habar nu aveam ce sunt acele marturii . Am intrebat-o pe Lavi si mi-a explicat .Dar sfaturi tot nu prea pot da .....Cred , totusi , ca cele pe roz ar arata bine . Ziceai ceva de grena spre rosu , nu ? S-ar potrivi , zic eu . DAR neavand habar cum ar trebui sa arate .....e doar o parere de nestiutoare .
stand acasa mereu ma tot tenteaza una alta si nu ma abztin....asa ca sunt grasuna in continuare... Esti de a mea !!!!!!!!!! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| uka |
20-09-2007, 10:26 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.821 Inscris: 4-08-2006 Din: Brasov Membrul Nr.: 102 Dispozitie: somnoroasa... Sex: Feminin |
stand acasa mereu ma tot tenteaza una alta si nu ma abztin....asa ca sunt grasuna in continuare... Esti de a mea !!!!!!!!!! i shoul be proud??? ca stau acasa si bag in mine intr-una... -------------------- |
| dany |
20-09-2007, 10:32 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Proud ?????? NOOOOOO WAYYYY !!!! Ca nici eu nu sunt
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| uka |
20-09-2007, 10:33 PM
|
Proud ?????? NOOOOOO WAYYYY !!!! Ca nici eu nu sunt NU nu, nu esti singura...sunt si eu cu tine -------------------- |
| dany |
20-09-2007, 10:35 PM
|
E cineva fan Rapid Bucuresti pe aici ?????? Tocmai joaca in cupa UEFA contra unei echipe germane si e 0 -0 ....si se cam termina meciul . Va cam avea de luptat Rapid in jocul urmator NU nu, nu esti singura...sunt si eu cu tine Vezi ? ASTA vroiam sa spun !!!!! Ce bine e sa ai prieteni care nu te lasa la nevoie -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| uka |
20-09-2007, 10:44 PM
|
E cineva fan Rapid Bucuresti pe aici ?????? Tocmai joaca in cupa UEFA contra unei echipe germane si e 0 -0 ....si se cam termina meciul . Va cam avea de luptat Rapid in jocul urmator NU nu, nu esti singura...sunt si eu cu tine Vezi ? ASTA vroiam sa spun !!!!! Ce bine e sa ai prieteni care nu te lasa la nevoie Eyu nu sunt Rapidista, si nici teo, dar s-a uitat si el la meci si intr-un final a adormit, ca el asa face mereu la meciuri... e tot e bine 0-0 fata de o bataie cu 2-1 pe care a luat-o si steaua si dinamo....macar ei au facut egal.. Am fugit la nani, gata NB mai vb maine -------------------- |
| daconst |
20-09-2007, 10:57 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Dany,eu m-am uitat la meci si m-am bucurat pentru Rapid,desi nu sunt rapidista.Au avut bafta,fata de Dinamo sau Steaua.
Uka,bine ca ai mai scris ca eu traiam in trecut. Ca eu te credeam tot la Bucuresti cu job-ul ala de noapte...dar acum m-am prins si de ce nu mai scri asa mult. -------------------- |
| michelle |
20-09-2007, 11:06 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Marturiile sunt cadouri pe care mirii le fac invitatilor in semn de multumire pentru ca au fost langa cuplul proaspat casatorit si pentru a le "intoarce" urarile de bine.
Marturiile contin e regula cinci bombonele ce simbolizeaza sanatate, fericire, fertilitate, prosperitate si iubire. Fiecare este personalizata cu un cartonas cu prenumele miresei si al mirelui, si data nuntii. Se pot aseza pe mese inainte de sosirea invitatilor sau se pot inmana personal la sfarsitul evenimentului. Se mai pot pune in loc de bombonele potpouri, lumanari parfumate etc. Sau trabuc pt domni, evantaie pt doamne, betisoare de scortisoara sau in functie de buget fel si fel de cadouase Va intrebati ce caut la ora asta pe aici? Ei bine, am stat cateva ceasuri bune cautand informatii pe net despre Paris Model de marturie.. Iconita (e) atasata (e) -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| dany |
20-09-2007, 11:06 PM
|
Miha , asa mi-a explicat si Lavi . Eu habar nu aveam de asta . Pe vremea cand mai eram in tara nu se auzise de asa ceva . De unde a venit acest obicei ? V-ati hotarat care o veti face ?? Cat timp mai aveti , de fapt , pentru a va hotara ? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| daconst |
20-09-2007, 11:07 PM
|
Super,super Miha!
Cu marturiiile,mie mi se pare cam pierdere de bani,dar daca asta e obiceiul,na...sa fie si astea. Hai ca va mai pun o poza de azi cu Lucas,ca poate le fac pofta la Deea si la Oti. ca eu daca n-am jurnal,ma bag aici in seama. ![]() Acest mesaj a fost editat de daconst: 20-09-2007, 11:08 PM -------------------- |
| dany |
20-09-2007, 11:08 PM
|
ACUM am vazut ultimul model pus de tine , Miha si ......parca s-ar potrivi mai bine decat celelate 2 ....PAREREA MEA!!!!!!
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| michelle |
20-09-2007, 11:12 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
De unde a venit acest obicei ? V-ati hotarat care o veti face ?? Cat timp mai aveti , de fapt , pentru a va hotara ? Nu stiu exact de unde este preluat... Avand in vedere ca noi le facem, ar trebui sa ne decidem cat mai repede Super,super Miha! Cu marturiiile,mie mi se pare cam pierdere de bani,dar daca asta e obiceiul,na...sa fie si astea. Hai ca va mai pun o poza de azi cu Lucas,ca poate le fac pofta la Deea si la Oti. ca eu daca n-am jurnal,ma bag aici in seama. Tocmai vazusem si poza de la avatar, tare mare s-a facut ptiu ptiu sa nu-l deochi Marturiile nu sunt o pierdere de bani in cazul nostru, ci de timp -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| dany |
20-09-2007, 11:18 PM
|
Super,super Miha! Cu marturiiile,mie mi se pare cam pierdere de bani,dar daca asta e obiceiul,na...sa fie si astea. Hai ca va mai pun o poza de azi cu Lucas,ca poate le fac pofta la Deea si la Oti. ca eu daca n-am jurnal,ma bag aici in seama. ![]() Deciiiiiii....eu nu am vrut sa zic chestia cu pierderea de bani in legatura cu marturiile ca am zis sa nu fiu IARASI EU cea care zice ceva aiurea ....dar cam asa am gandit si eu . Sorry ! Danutza ...te omor daca mai pui poze din astea cu Lucas!!!!!!!!!! Pur si simplu imi vine sa/l mananc !!!!!!! Nu ai jurnal??????? Hai la mine in jurnal si pune cate poze vrei tu !!!! Pe bune !!!! Later edit ... ma omoara tastatura asta pe laptop .....imi pune literele unde vrea ea INTREBARE FFFFF IMPORTANTA PENTRU DANUTZA . ... Cand vine bb 2 ??????? Te/am prins la stramtoare ??? Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 20-09-2007, 11:15 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 01:05 AM |