left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

253 Pagini V « < 46 47 48 49 50 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 14, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
otilici
mesaj 20-09-2007, 11:22 PM
Mesaj #706

Marmota

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.184
Inscris: 2-10-2006
Membrul Nr.: 138
Dispozitie: sunt o mamica fericita
Sex: Feminin

Dana,ai un baiat de nota 10*! Frumos,destept,ambitios si mancacios pe deasupra.Chiar ai cu ce te lauda naughty.gif
Eu din pacate nu prea i-am mai facut poze in ultima vreme,am sa-i fac saptamana viitoare ca am mai mult timp si atunci le pun sa le vedeti si voi smile.gif
Ma bate gandul sa-mi fac si eu jurnal,nu mai stiu unde si ce sa scriu,sa nu cumva sa deranjez doh.gif .

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dany
mesaj 20-09-2007, 11:28 PM
Mesaj #707

Yeti

Raspunsuri: 10.216
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Cum , puii mei , de la ora 7 azi dimineata pana la ora 8 seara s/a scris doar o jumatate de pagina aici ....si de la ora 8 seara pana acum s/a scris deja 1 pagina si aproape jumatate ??????? Vedeti de ce mi/am facut jurnal ?

OTI , de ce vrei jurnal ??? Puteti face un jurnal comun , voi mamicile ....daca chiar vreti ceva al vostru ....si va inteleg . NU ? Zic si eu ...

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

otilici
mesaj 20-09-2007, 11:34 PM
Mesaj #708

Marmota

Mamicile nu sunt interesate pt.ca sunt site-uri de copii unde sa discute.Dar eu nu apuc sa intru si prin alte parti,doar aici cu voi...Daca mi-as face jurnal as putea vb despre orice,imi mai scriu si eu pasurile...Ca despre dieta nu prea am ce,nu am cu ce ma lauda doh.gif In fine...ma mai gandesc...

--------------------
+Quote Post
ganesha
mesaj 20-09-2007, 11:36 PM
Mesaj #709

Taz

Raspunsuri: 3.078
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

CITAT(otilici @ 20-09-2007, 11:34 PM) *

Mamicile nu sunt interesate pt.ca sunt site-uri de copii unde sa discute.Dar eu nu apuc sa intru si prin alte parti,doar aici cu voi...Daca mi-as face jurnal as putea vb despre orice,imi mai scriu si eu pasurile...Ca despre dieta nu prea am ce,nu am cu ce ma lauda doh.gif In fine...ma mai gandesc...

Mamicile ar fi interesate, ca nu toate intra pe site-uri de copii grin.gif ca se enerveaza subit la anumite chestiuni si mai bine o lasa moarta. Asa ca.... go for it, ma aliez cu tine daca vrei, desi noi sintem oleaca alta generatie, facem 8 ani acusha naughty.gif

--------------------
Inaltime: 1,74

Overall:

Imagine

Actual:Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
dany
mesaj 20-09-2007, 11:45 PM
Mesaj #710

Yeti

Raspunsuri: 10.216
Membrul Nr.: 87

Oti , poti scrie la mine in jurnal ce te doare ....pana te hotarasti DACA vrei sa-ti faci jurnalul propriu ! Si ....Duamna A ...sunteti , de asemenea , binevenite la mine ...chiar daca sunteti mai mare blum.gif

Eu nu voi scrie niciodata ceva despre copiii proprii in jurnalul meu asa ca aveti cale libera !!! CAND vreti si CUM vreti !! hug.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
otilici
mesaj 21-09-2007, 12:01 AM
Mesaj #711

Marmota

Mai stau nitel pe ganduri blum.gif .Ma retrag ca ne chinuie dintii mad.gif
Noapte buna tuturor!

--------------------
+Quote Post
himere2005
mesaj 21-09-2007, 06:13 AM
Mesaj #712

Lama

Raspunsuri: 5.888
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara

neata fetelor, am pus de cafea
va multumesc din suflet la toate pentru mesajele de bine
de la servici am inteles ca nu se prea poate intra ca ne monitorizeaza cei de la Bucuresti
cu dieta nu stiu cum o sa fie ca apuc sa mananc putin si prost, putin pe apucate si prost ca punem mai multi mancarea laolalta, asa am vazut ca e obiceiul si nu stiu cum sa fac sa le spun ca eu nu mananc. macar eu sa aduc mancare degresata, nu? )).gif
miha, mie la forma mi-a placut cea bej ca era mai bombata )).gif
dany, am vazut ca iubesti mult copilasii. nu ai posibilitatea sa infiezi unul?
dana, am o ciuda ca ai asa un copil mancacios. eu zic sa le facem cunostinta piticilor
mai intru in we sa scriu mai multe naughty.gif acum am apucat sa scriu ptr ca fiind in per de proba mi-au zis sa vin de la 9, dar de pe 1 oct voi avea program 8-18.00 si chiar ca nu mai apuc sa scriu

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 21-09-2007, 06:55 AM
Mesaj #713

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Buna dimineata!
Dany, ieri dupa masa de la servici am tot fost logata, am citit vrute si nevrute, am deschis un subiect nou...dar pe aici a fost liniste totala. Nush ce se intampla ca desi e lumea "on" nu scrie nimeni. Eu m-am plictisit sa vorbesc de una singura!

CITAT(danyhoney @ 20-09-2007, 11:35 PM) *

E cineva fan Rapid Bucuresti pe aici ?????? Tocmai joaca in cupa UEFA contra unei echipe germane si e 0 -0 ....si se cam termina meciul . Va cam avea de luptat Rapid in jocul urmator

CITAT(uka @ 20-09-2007, 10:33 PM) *

NU nu, nu esti singura...sunt si eu cu tine biggrin.gif

Vezi ? ASTA vroiam sa spun !!!!! Ce bine e sa ai prieteni care nu te lasa la nevoie lol.gif

Eu sunt rapidista!!!....si ma bucur tare. Am auzit vestea la cafea, ca aici se discuta sport si barfe la cafea....cu Nurenberg a jucat, nu?

Dana, sa nu-mi spui ca te-ai apucat de lucru intens pt bebe2.... naughty.gif naughty.gif

Himere, succes la job!

Uka, nu o asculta pe Dany....ca ea nu slabeste prea bine pt ca mananca tarziu seara....nu pt ca baga dulciuri sau prostii....nu-i asa Dany? Ia zi la cat ai luat cina?

--------------------
Imagine
+Quote Post
emu
mesaj 21-09-2007, 07:07 AM
Mesaj #714

Marmota

Raspunsuri: 1.004
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: hindsight 20/20

Buna dimineata floare.gif

Azi stau rau la puncte, inca n-am verificat sa vad cat are o bere Guinness... stiu sigur ca am depasit... si oricum maine la sala o sa trag tare.

Sala azi: 35 min cardio si apoi forta.

Himere felicitari. Uite ca nu a durat foarte mult sa-ti gasesti un job pe plac wink1.gif Bravo si la cat mai multe reusite in ceea ce-ti propui.

Miha, si mie tot al doilea model imi place ca-i mai simplu (recunosc ca nu-s fan culoarea roz, dar rosu-grena e bun )).gif )

Fetelor, nu inteleg care-i faza cu deranjatul celor care citesc la subiectul asta? Nu am remarcat sa fie cineva ofensat(a) de discutii offtopic, pt ca nu exista discutii offtopic aici din start )).gif

p.s. m-am documentat intre timp si paharul ala de bere m-a costat 5 puncte in plus, de recuperat pana la sfarsitul saptamanii doh.gif

p.s.2 eu sunt tot timpul logata si aici si pe messenger si pe alte siteuri pe care le frecventez (sau administrez), dar asta nu inseamna ca sunt tot timpul atenta. Ar trebui sa ma deloghez sa nu duc lumea in eroare?

edit iar: mananc litere... prea multa bere )).gif

Acest mesaj a fost editat de emu: 21-09-2007, 07:11 AM

--------------------
+Quote Post
axe10
mesaj 21-09-2007, 07:09 AM
Mesaj #715

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(emu @ 21-09-2007, 08:07 AM) *

p.s. m-am documentat intre timp si paharul ala de bere m-a costat 5 puncte in plus, de recuperat pana la sfarsitul saptamanii doh.gif

Mult, mult....da lasa ca ai unde sa le consumi! clap.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 21-09-2007, 08:18 AM
Mesaj #716

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.207
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Neata!
Diseara plecam la mama ca a fost ziua ei ieri. naughty.gif

Emu, nu ai de ce sa iti faci griji, mai ales ca poti consuma din sport inca 12 p maxim wink1.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
peach
mesaj 21-09-2007, 08:45 AM
Mesaj #717

Nevastuica

Raspunsuri: 968
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 77

CITAT(ramonavlas @ 20-09-2007, 08:00 PM) *

Am mancat alaltaieri multa varza si pana azi dimineata am fost ff balonata. Stiu ca varza e f buna la dieta.....dar nu mai mananc in veci atata.

Ramona poti pune seminte de chimen in varza daca nu te deranjeaza gustul nu vei mai avea nici o problema cu balonarea

CITAT(daconst @ 20-09-2007, 11:07 PM) *

Super,super Miha! cheer.gif
Cu marturiiile,mie mi se pare cam pierdere de bani,dar daca asta e obiceiul,na...sa fie si astea. grin.gif

Hai ca va mai pun o poza de azi cu Lucas,ca poate le fac pofta la Deea si la Oti. blum.gif
ca eu daca n-am jurnal,ma bag aici in seama. lol.gif

Imagine

pupic.gif ce demential arata ..sa nu mai vorbim de adidasi biggrin.gif

Dana nu-l dai la imprumut?

--------------------
Imagine
+Quote Post
Deea
mesaj 21-09-2007, 09:06 AM
Mesaj #718

Iepuras

Raspunsuri: 1.687
Membrul Nr.: 79

Neata pupic.gif

Am gasit branza telemea dietetica..ma rog, cat se poate de dietetica smile.gif respectuv 260kcal/100g si 21% procent grasime, se numeste Talia, de la firma Olympus. ( eu am cumparat din metro si e chair comestibila)

Dana e super haios Lucas...sa-ti traiasca, asteptam si bb2....Eu ma opresc la bb1 smile.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
peach
mesaj 21-09-2007, 09:47 AM
Mesaj #719

Nevastuica

Raspunsuri: 968
Membrul Nr.: 77

CITAT(Deea @ 21-09-2007, 09:06 AM) *

Neata pupic.gif

Am gasit branza telemea dietetica..ma rog, cat se poate de dietetica smile.gif respectuv 260kcal/100g si 21% procent grasime, se numeste Talia, de la firma Olympus. ( eu am cumparat din metro si e chair comestibila)

Dana e super haios Lucas...sa-ti traiasca, asteptam si bb2....Eu ma opresc la bb1 smile.gif

De ce Deea? Crezi ca Alexiei nu i-ar place un fratior sau o surioara?
Iti va fi si tie mai usor, se vor juca impreuna.

Mie mi-ar fi placut sa nu cresc singura la parinti sad.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 21-09-2007, 10:17 AM
Mesaj #720

Taz

Raspunsuri: 3.318
Membrul Nr.: 68

Neatza!
Mey ce v-a apucat pe toate?De unde atata deranj?Auzi la ele ca nu scriu ca deranjeaza. doh.gif
pai de aia nu se mai scrie ca toata lumea are o problema,dar eu chiar sincer nu stiu de unde a venit.S-a plins cineva?Daca pe cineva deranjeaza vreun mesaj exista scroll si cu asta basta.Hai ma nu ma mai suparati.Scrieti aici tot ce ati scrie intr-un jurnal ca doar asta este si subiectul asta,un jurnal comun.
Eu una nu va mai citesc la jurnale,punct.Ei,ca deja nu ne mai intelegem. )).gif

Dany,inca nu proiectam nimic,mai stau un an pe tusa si apoi vedem.As vrea parca sa lucrez un an si apioi sa raman iar gravi.Sa vedem ca planuri avem multe. wink1.gif

Deea,pai de ce doar 1?Asa tare te-ai speriat? lol.gif

Sorina,il mai dau si cu imprumut,mai ales in we sa ma destrabalez si eu daca se poate. )).gif

Emu,ce bere fu aia fata asa scumpa la puncte?

Himere,cred ca daca eu am mancat bine cind eram gravi,s-a transmis si la fi-miu ca e tot cu gura cascata dupa mancare.

--------------------
+Quote Post

253 Pagini V « < 46 47 48 49 50 > » 
Closed Topic
2 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 12:04 AM