![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| peach |
21-09-2007, 10:36 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Sorina,il mai dau si cu imprumut,mai ales in we sa ma destrabalez si eu daca se poate. asa cam vre-o 18 ani are cineva idee ce inseamna cind visezi cioburi? -------------------- |
| dany |
21-09-2007, 12:55 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Sorina , am cautat pe google sa gasesc talmacirea viselor dar nu am gasit nimic despre cioburi .
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| peach |
21-09-2007, 01:17 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Sorina , am cautat pe google sa gasesc talmacirea viselor dar nu am gasit nimic despre cioburi . mi-a gasit Miha, dar mai bine nu gasea ce liniste este am eu impresia sau cum scriu eu ceva nu mai scrie nimeni dupa..cred ca sunt bau-bau bau Acest mesaj a fost editat de peach: 21-09-2007, 01:18 PM -------------------- |
| dany |
21-09-2007, 01:23 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
am eu impresia sau cum scriu eu ceva nu mai scrie nimeni dupa..cred ca sunt bau-bau bau E doar impresia ta ! bau -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| michelle |
21-09-2007, 01:24 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Eu sunt bau bau
Le-am speriat pe fete cu povestile mele despre nunta. Acum am alta preocupare: honey week -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| dany |
21-09-2007, 02:03 PM
|
WE placut tuturor !!!!
Distractie placuta la mama ta ( La multi ani pentru ziua de ieri ! ) , Miha ! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| Monic |
21-09-2007, 02:35 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.658 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
![]() hmmm ce pofta mi-ai facut Vreau si eu E un dulce, manca-l-ar mama de baiat mare mai ai putin si fuge prin casa Miha la subiectul asta ma bag si eu, ca eu nu am avut inca honeymoon. Ma tot intreaba colega cand agatam si noi cearsaful insangerat in geam(asta legat de noaptea nuntii)... dar momentam sunt fara replica -------------------- ![]() |
| Deea |
21-09-2007, 02:35 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.687 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Peach si eu sunt singura la parinti...cateodata mi-ar fi placut un frate...dar mai mare daca se putea
-------------------- ![]() |
| Monic |
21-09-2007, 02:41 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.658 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Deea, si eu cam la fel cu planurile, ca doar de bebe nu e loc in urmatorii 20 de ani
Dar pana la urma tot va trebui sa ma sacrific ca daca nu raman femeie batrana cu 25 de pisici la purtator. Bine, la tine nu e cazul ca tu ai deja o scumpete de fata -------------------- ![]() |
| michelle |
21-09-2007, 04:03 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Distractie placuta la mama ta ( La multi ani pentru ziua de ieri ! ) , Miha ! Multumesc, Dany Week-end placut tuturor! Cat mai putine abateri -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| buretel |
21-09-2007, 04:48 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Week-end placut neuronashilor
Si felicitari fetelor pt nunti, burtici si joburi noi Chiar daca nu scriu, va citesc cu drag de fiecare data pe toate -------------------- |
| BLUELIFE |
21-09-2007, 06:50 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 710 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Ceau ,fetele! Daconst sa-ti traiasca "barbatul" ca e mare deja. -------------------- ![]() |
| emu |
21-09-2007, 07:02 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Apropo de berea cu bucluc - a fost mare cica (20 de oz care la transformare imi ies aproape 600 ml); mie nu mi s-a parut asa de mare
Va spun si eu weekend placut... acum ma duc la sala si-apoi la o tura prin magazine, poate-mi gasesc o rochie de toamna. -------------------- |
| ina_ceva |
22-09-2007, 06:37 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Revin cu noutati, doar in poze:
http://picasaweb.google.com/ina.neculau/OlandaAmsterdam http://picasaweb.google.com/ina.neculau/OlandaUtrecht http://picasaweb.google.com/ina.neculau/OlandaZandvoort Detalii mai tarziu -------------------- |
| dany |
22-09-2007, 10:14 AM
|
Neata !
Bine ai revenit , Ina ! -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 11:51 PM |