left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

253 Pagini V « < 48 49 50 51 52 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 14, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
ina_ceva
mesaj 22-09-2007, 11:45 AM
Mesaj #736

Hiena

Grup: Membri
Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..
Sex: Feminin

E plin de biciclete pe acolo, masini sunt f putine si nu prea circula; de vreo cateva ori era sa fiu luata in plin de biciclisti, asta pana m-am obisnuit sa ma uit dupa ei si nu dupa masini wink1.gif

Oricum, pot spune ca m-am indragostit de oras, e superb. Canalele si verdeatza m-au dat gata, este exact cum imi place. Pur si simplu nu pot raspunde la intrebari decat:

"I: Cum e orasul? R: Pitoresc
I: Cum e atmosfera? R: Pitoreasca
I: Cum sunt oamenii? R: Se integreaza in acest peisaj pitoresc" grin.gif

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dany
mesaj 22-09-2007, 11:47 AM
Mesaj #737

Yeti

Raspunsuri: 10.216
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Si acum imagineaza-ti cum eram noi acum vreo 5 ani cautand loc de parcare pentru masina si negasind pentru ca toate erau pline de biciclete )).gif .Cred ca toata lumea a ras de noi )).gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

ganesha
mesaj 22-09-2007, 02:24 PM
Mesaj #738

Taz

Raspunsuri: 3.078
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

CITAT(BLUELIFE @ 21-09-2007, 06:50 PM) *
Ganesha te anunt cu mandrie ca si eu sunt mamica veterana ,noi avem 10 ani blum.gif Deci biggrin.gif ma primiti si pe mine in categoria voastra

Mo(N)stra de copil inainte de culcare, cu patul vraiste si gura pina la urechi lol.gif lol.gif (asta ca sa se stie ca distractia nu se termina la virste asa inaintate lol.gif lol.gif )

Imagine

--------------------
Inaltime: 1,74

Overall:

Imagine

Actual:Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
axe10
mesaj 22-09-2007, 05:56 PM
Mesaj #739

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Buna seara, neuroni!
Azi am venit la servici cu copilul bang.gif bang.gif asa ca sunt terminata!
Dimineata am fost si am semnat acordul cu ING pt pilonul 2 la pensie...asa ca am mai rezolvat o problema! Pt pilonul 3 probabil o sa alegem cand o sa fim "in bani" o alta societate ca sa nu punem banii in aceeasi oala.
Declar pe propria raspundere ca am mancat chiar si 1/2 pizza din lipsa de mancare gatita acsa ca sa-mi pun la pachet si de locatii pe langa servici de unde puteam sa cumpar ceva Monti...asta e abaterea lunii cred.
Maine sunt tot la servici dupa masa si dimineata am o gramada de treaba acasa:pregatit haine pt toata saptamana de gradinita si de servici pt mine si sot, de spalat gresia, de sters praful...poate F se indura si da si cu aspiratorul....
va urez o seara linistita alturi de cei dragi!

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 22-09-2007, 09:55 PM
Mesaj #740

Yeti

A , haioasa poza !!!! Oare noi de ce nu suntem mai des atat de bine dispuse cand mergem la nani ?????

Lavi , asa deci : o inveti pe Alexia de pe acum cu serviciul ? lol.gif lol.gif Ai mancat pizza ????? Ntz.ntz,ntz !!! blum.gif blum.gif lasa ca , macar jumatate din portie , o dai jos maine la curatenie & co .

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

+Quote Post
Lacry
mesaj 22-09-2007, 10:00 PM
Mesaj #741

Marmota

Raspunsuri: 1.387
Inscris: 9-08-2006
Membrul Nr.: 106
Dispozitie: trista

CITAT(axe10 @ 22-09-2007, 06:56 PM) *

Buna seara, neuroni!
Azi am venit la servici cu copilul bang.gif bang.gif asa ca sunt terminata!
Dimineata am fost si am semnat acordul cu ING pt pilonul 2 la pensie...asa ca am mai rezolvat o problema! Pt pilonul 3 probabil o sa alegem cand o sa fim "in bani" o alta societate ca sa nu punem banii in aceeasi oala.
Declar pe propria raspundere ca am mancat chiar si 1/2 pizza din lipsa de mancare gatita acsa ca sa-mi pun la pachet si de locatii pe langa servici de unde puteam sa cumpar ceva Monti...asta e abaterea lunii cred.
Maine sunt tot la servici dupa masa si dimineata am o gramada de treaba acasa:pregatit haine pt toata saptamana de gradinita si de servici pt mine si sot, de spalat gresia, de sters praful...poate F se indura si da si cu aspiratorul....
va urez o seara linistita alturi de cei dragi!

Merge cu Monti? Grozav!

Ghici cine-i nascuta in acelasi an cu tine si doar cu 8 zile mai devreme...

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 22-09-2007, 10:06 PM
Mesaj #742

Yeti

CITAT(Lacry @ 22-09-2007, 10:00 PM) *

Ghici ciuperca , ce e ?? lol.gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
daconst
mesaj 22-09-2007, 10:52 PM
Mesaj #743

Taz

Raspunsuri: 3.318
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 68

Fetili,multumim de complimente! pupic.gif
Maine va pregatesc o poza surpriza,sper sa-mi iasa planurile. naughty.gif

Ina,super pozele,mi-ai trezit si mie amintiri. blum.gif
Dar nu vad poze de pe strada rosie sau sa inteleg ca n-ati fost acolo? blushing.gif

Monic,nu le mai calcula atat cu bb ca nu iese cind vrei tu.Iti spun din experienta,dar e asa frumos dupa ce ai bb ca te gindesti cum ai putut sta atat fara. grin.gif

Miha,La multi ani mamei tale si sa fie sanatoasa sa-i creasca si nepotii! give_rose.gif

Dany,ce mai face Digi?ca eu abia astept sa aud ca merge. wink1.gif

Deea,planuri marete avem si noi,dar parca bb2 tot incape si el cumva in ele.
Nu ma mai fenta cu pozele alea,ca se marita fata si tu nu ne-o mai arati. tease.gif

Emu,na ca m-am scapat si eu la o bere,dar nu asa mare ca a ta,dupa ce te-am auzit pe tine. blum.gif

We placut la gagici!

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 22-09-2007, 10:59 PM
Mesaj #744

Yeti

CITAT(daconst @ 22-09-2007, 10:52 PM) *

Dany,ce mai face Digi?ca eu abia astept sa aud ca merge. wink1.gif

lol.gif Digi asteapta sa taiem copacul din fata casei lol.gif lol.gif Nu stiu daca reusim inainte de concediu . Si maica-mea m-a sunat ieri si m-a intrebat ce e , daca merge ....Habar nu ai cat imi lipsesc programele romanesti !!!!!! Cel mai mult m-a suparat ca nu le aveam cand au fost fetele aici ...dar au inteles ( sper ) .

Astept surpriza !!!!!!!!! Cu sufletul la gura !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dar de ce doar maine ?????????? sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

Eu am incercat sa fiu " viteaza " in seara asta dar nu mi-a mers doh.gif . Detalii in jurnalul meu grin.gif blum.gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
daconst
mesaj 23-09-2007, 12:37 AM
Mesaj #745

Taz

Raspunsuri: 3.318
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 68

FETELE AM UN FILMULET CU DARIUS PENTRU CINE VREA SA-L VADA! give_rose.gif
Nu va suparati pe mine ca insist cu subiectul asta,dar v-as ruga pe cele care sunteti si pe alte forumuri sa faceti cunoscuta povestea lui.Pentru ca doar asa va avea sansa SA TRAIASCA!Sa speram ca va reusi sa adune banutii pentru operatie.
Dupa toate probabilitatile va ajunge in Germania la München si acolo o sa am ocazia sa-i cunosc personal.Povestea lui a fost in Jurnalul National si va aparea si pe Prima la tv.

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 23-09-2007, 12:49 AM
Mesaj #746

Yeti

Danutza , te admir pentru ce incerci sa faci pentru Darius !!!!!!! Imi scot palaria !!!!!! Sa speram ca va avea noroc si va avea o viata normala !!!

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
Dumbo
mesaj 23-09-2007, 09:09 AM
Mesaj #747

Marmota

Raspunsuri: 1.017
Inscris: 12-07-2007
Membrul Nr.: 339

buna dimineata,
am ajuns si eu din concediu, inca mai rumeg la amintiri. Am mers cu masina, am strabatut 5 tari, 4000 de km, si vre-o mie de poze.
Am vazut un pic din Viena, cu promisiunea ca vom reveni sa o vedem in toata splendoarea ei, Luxemburg-ul, Bruxelles, Brugge, am fost la ocean in Oostende, apoi am poposit in Salzburg si intr-un tur de forta dupa o zi de condus ne-am intors in Timisoara.

Nu mi-am impus deloc limite la mancare, era si pacat sa nu incerc tot felul de nebunii si se pare ca nu am luat decat un kilogram, desi si cu ala am eu ceva indoieli. Cred ca o sa imi iau un cantar digital, cu toate riscurile incluse.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]

+Quote Post
ina_ceva
mesaj 23-09-2007, 12:16 PM
Mesaj #748

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

CITAT(ghemotoc @ 08-09-2007, 03:31 PM) *

In Canada suntem in Toronto, unde altundeva, si e ok, Vremea e ok, e cam clima de la mare/ocean, adica bate vantul cam tare si e umiditatea cam mare (parul meu o dovedeste) dar cam dupa 3 luni nu prea mai bagi in seama chestiile astea.

Ghemotoc, niste poze de pe acolo nu pui? Sunt curioasa cum arata imprejurimile wink1.gif

Pisik, Pozele din Croatia sunt superbe. Imi place cum arati, faptul ca esti inalta mai ascunde din kg in plus wink1.gif (pe care eu oricum nu le vad)

CITAT(michelle @ 11-09-2007, 04:05 PM) *

Mie imi place compotul de visine sa il mananc cu mamaliga rece grin.gif eat.gif

Mai facea mama acasa chisalitza: amestec cu visine, cirese amare si mai punea si ceva malai, sa-l mai lege si papam tot cu mamaliga rece...yummy...

Acum am vazut si eu pozele cu dany si lavinia. Sunt superbe si fetele si peisajele si mancarurile grin.gif . Mai multe info despre papa sper sa aflu de la Lavinia.

May, cum a fost la turci?

CITAT(Eu. @ 18-09-2007, 12:58 PM) *

Monic, un singur cuvant : SUPERBA give_rose.gif

Sunt de acord cu Crengutza wink1.gif

Himere, felicitari pt job! clap.gif

La multi ani si sanatate mamei tale, Miha!

--------------------
Imagine
+Quote Post
Amazoana
mesaj 23-09-2007, 12:18 PM
Mesaj #749

Hiena

Raspunsuri: 4.731
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: ...I'm getting married :D

CITAT(ganesha @ 22-09-2007, 03:24 PM) *

Mo(N)stra de copil inainte de culcare, cu patul vraiste si gura pina la urechi lol.gif lol.gif (asta ca sa se stie ca distractia nu se termina la virste asa inaintate lol.gif lol.gif )

Imagine

Vesel tare puiul tau pupic.gif Dihanel unde era? Mi-ar fi placut maxim sa-l vad in foto. tease.gif

CITAT(danyhoney @ 22-09-2007, 11:59 PM) *

Detalii in jurnalul meu grin.gif blum.gif

blink.gif nu stiam ca ai jurnal
+Quote Post
axe10
mesaj 23-09-2007, 01:21 PM
Mesaj #750

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(danyhoney @ 22-09-2007, 10:55 PM) *

Lavi , asa deci : o inveti pe Alexia de pe acum cu serviciul ? lol.gif lol.gif Ai mancat pizza ????? Ntz.ntz,ntz !!! blum.gif blum.gif lasa ca , macar jumatate din portie , o dai jos maine la curatenie & co .

Pai trebuie sa vada si ea de unde vin banii....un coleg de al meu (de vreo 50 de ani) e indragostit de ea (el are numai un baiat mare de vreo 20 de ani) si sta de vorba cu ea, se joaca...numai ca el a venit pe la 5 si am fost chiaunita!

CITAT(Lacry @ 22-09-2007, 11:00 PM) *

Merge cu Monti? Grozav!

Pe bune?...habar nu aveam...deci tot berbec!

--------------------
Imagine
+Quote Post

253 Pagini V « < 48 49 50 51 52 > » 
Closed Topic
2 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 01:28 AM