![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| emu |
24-09-2007, 04:16 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Buna dimineata
Ina, super poze... cand te muti acolo? Dana, frumoasa surpiza Mie mi-a luat 3 zile sa caut rochie... si sa nu gasesc Sunt de acord cu ce-a spus Lavinia, Alice - negrul nu subtiaza neaparat. La recomandari nu ma pricep M-a pus naiba sa-mi iau plita din inox si acu freaca sa-i dai luciu! -------------------- |
| dany |
24-09-2007, 06:33 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Lavi , nu te-a ajutat ce ai cumparat de aici pentru curatat chestiile de inox ??
Danutza , ia zi matale repejor cate grade aveti acolo ???? In pantaloni 3/4 si in tricou fara maneci n-am mai umblat aici de vreo 2 luni M-am tuns -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ina_ceva |
24-09-2007, 07:01 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Dana, ce baietel sportiv ai
Ina, super poze... cand te muti acolo? -------------------- |
| axe10 |
24-09-2007, 08:21 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Lavi , nu te-a ajutat ce ai cumparat de aici pentru curatat chestiile de inox ?? M-am tuns Nu suprafata de inox mi-a dat de furca neaparat. Fiarele alea pe care pui oalele au fost mai dificile....habar daca au o denumire specifica. Pe inox in schimb am avut cateva picaturi de ceara depilatoare de cand a venit Petruta sa ma defriseze...au picat, s-au intarit acolo, mama, mama, le-am luat cu cutitul! Am facut gris integral cu lapte si am pus dulceata pe deasupra....o nebunie...au mancat si F si Alexia....sa ma lase fara cina nu alta! -------------------- ![]() |
| bubbles |
24-09-2007, 09:16 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Am intrbat`o si pe Ness azi dar as vrea sa stiu si parerea voastra.Vrem sa luam si o masina auto noua si nu stim de care.Daca aveti c eva pareri si sa ne incadram in 15000E
-------------------- |
| Pisik |
24-09-2007, 09:37 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Buna seara!
Am pus poze de la botezul nepotelului aici - http://www.flickr.com/photos/9462424@N07/s...57602146335535/ Scuzati imensitatea, am incercat sa pun poze decente, ma mai umfla si rochia ca special am lust-o sa nu se vada cata sunt, dar asa ma intreba toata lumea daca sunt gravida si trebuiia sa raspund politicos "inca nu" si sa suport apoi tirul de intrebari "dar voi cand, dar voi de ce nu, etc... Oricum, la programul pe care il am greutatea e ultima preocupare si din pacate se vede...sper sa ma trezesc la realitate...candva... Pupici -------------------- |
| bubbles |
24-09-2007, 10:02 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Pisik superbe pozele
-------------------- |
| Pisik |
24-09-2007, 10:19 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Pisik superbe pozele E frumoasa poza aia, bebe David e asa de dulce si cuminte, e exact opusul sora-sii cand era mica si daca urmeaza exemplul o sa fie un drac mai incolo, ca Dara pe cat de nelinistita a fost ca bb, pe atat de cuminte si intelegatoare e acum -------------------- |
| dany |
24-09-2007, 10:34 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Pisi...nici nu stiu ce sa spun !!! Tu arati tare bine ( te avantajeaza inaltimea ) dar te si inteleg in legatura cu kilogramele . Offfffffff !!!!!! Eu zic ca pana cand nu va face creierasul tau un " click " ( ca si la mine ) in legatura cu greutatea ....te vei supara in continuare
Hai , lasa-ti un timp de pauza si apoi pune-ti o data precisa de cand te apuci iar de numarat si ....vei reusi !!! Probabil nu din prima dar .....va veni din nou acel sentiment ca trebuie sa numeri , in capsorul tau , si totul va fii ok !!!! Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 24-09-2007, 10:35 PM -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| buretel |
24-09-2007, 11:01 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Pisik, arati Dana, sa-ti traiasca piticul Ina, superbe pozele din Olanda...vreau si eu sa locuiesc intr-o tara in care bicicleta nu e optionala, ci chiar prioritara printre mijloacele de transport Va -------------------- |
| dany |
24-09-2007, 11:06 PM
|
vreau si eu sa locuiesc intr-o tara in care bicicleta nu e optionala, ci chiar prioritara printre mijloacele de transport -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| buretel |
24-09-2007, 11:08 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
vreau si eu sa locuiesc intr-o tara in care bicicleta nu e optionala, ci chiar prioritara printre mijloacele de transport Nici Danemarca nu-mi displace -------------------- |
| dany |
24-09-2007, 11:34 PM
|
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
| bubbles |
25-09-2007, 07:58 AM
|
Neata
Acest mesaj a fost editat de bubbles: 25-09-2007, 07:59 AM -------------------- |
| Pisik |
25-09-2007, 08:21 AM
|
|
Pisi...nici nu stiu ce sa spun !!! Tu arati tare bine ( te avantajeaza inaltimea ) dar te si inteleg in legatura cu kilogramele . Offfffffff !!!!!! Eu zic ca pana cand nu va face creierasul tau un " click " ( ca si la mine ) in legatura cu greutatea ....te vei supara in continuare Hai , lasa-ti un timp de pauza si apoi pune-ti o data precisa de cand te apuci iar de numarat si ....vei reusi !!! Probabil nu din prima dar .....va veni din nou acel sentiment ca trebuie sa numeri , in capsorul tau , si totul va fii ok !!!! Pai hai, sa termin si eu cu salonul si tu cu vacanta si poate facem click impreuna -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 12:00 AM |