left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

253 Pagini V « < 51 52 53 54 55 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 14, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
emu
mesaj 24-09-2007, 04:16 PM
Mesaj #781

Marmota

Grup: Membri
Raspunsuri: 1.004
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: hindsight 20/20
Sex: Feminin

Buna dimineata cheer.gif S-au intors Ina si May )).gif

Ina, super poze... cand te muti acolo? lol.gif

Dana, frumoasa surpiza smile.gif Ce repede creste Lucas. Ma uit si la fetita unei vecine, la fel, parca s-a lungit dintr-o data )).gif

Mie mi-a luat 3 zile sa caut rochie... si sa nu gasesc )).gif Simt ca parca numai mie mi se intampla de-astea... Cum e posibil sa fie toate facute pt femei fara sani?! Mai, parca numai ele isi cumpara imbracaminte... in fine de-atata frustrare acumulata in fiecare zi mi-am varsat nervii pe masinile alea la sala )).gif Sper ca weekendul viitor sa am mai mult succes. Vreau rochie! )).gif

Sunt de acord cu ce-a spus Lavinia, Alice - negrul nu subtiaza neaparat. La recomandari nu ma pricep smile.gif

CITAT(axe10 @ 24-09-2007, 07:39 AM) *

M-a pus naiba sa-mi iau plita din inox si acu freaca sa-i dai luciu!
lol.gif Chiar ca te-a pus )).gif

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dany
mesaj 24-09-2007, 06:33 PM
Mesaj #782

Yeti

Raspunsuri: 10.216
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Lavi , nu te-a ajutat ce ai cumparat de aici pentru curatat chestiile de inox ??

Danutza , ia zi matale repejor cate grade aveti acolo ???? In pantaloni 3/4 si in tricou fara maneci n-am mai umblat aici de vreo 2 luni sad.gif . Si ce zice Lucas de mersul pe bicicleta ? Dupa cat de ranjit e in poza banuiesc ca-i place . Lui ii placea si cand era mai mic si tu impingeai carutul fiind pe role , nu ? daca imi mai aduc bine aminte doh.gif

M-am tuns cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Grea decizie dar ... am facut-o si pe asta )).gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

ina_ceva
mesaj 24-09-2007, 07:01 PM
Mesaj #783

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Dana, ce baietel sportiv ai grin.gif . Te pregatesti sa iesi si cu rolele in parc pe viitor?

CITAT(emu @ 24-09-2007, 05:16 PM) *

Ina, super poze... cand te muti acolo? lol.gif

secret.gif m-a batut si pe mine gandul...

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 24-09-2007, 08:21 PM
Mesaj #784

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(danyhoney @ 24-09-2007, 07:33 PM) *

Lavi , nu te-a ajutat ce ai cumparat de aici pentru curatat chestiile de inox ??
M-am tuns cheer.gif cheer.gif cheer.gif cheer.gif Grea decizie dar ... am facut-o si pe asta )).gif

Nu suprafata de inox mi-a dat de furca neaparat. Fiarele alea pe care pui oalele au fost mai dificile....habar daca au o denumire specifica. Pe inox in schimb am avut cateva picaturi de ceara depilatoare de cand a venit Petruta sa ma defriseze...au picat, s-au intarit acolo, mama, mama, le-am luat cu cutitul!

Am facut gris integral cu lapte si am pus dulceata pe deasupra....o nebunie...au mancat si F si Alexia....sa ma lase fara cina nu alta!

--------------------
Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 24-09-2007, 09:16 PM
Mesaj #785

Elefant

Raspunsuri: 9.019
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Am intrbat`o si pe Ness azi dar as vrea sa stiu si parerea voastra.Vrem sa luam si o masina auto noua si nu stim de care.Daca aveti c eva pareri si sa ne incadram in 15000E

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine

Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
Pisik
mesaj 24-09-2007, 09:37 PM
Mesaj #786

Taz

Raspunsuri: 3.513
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Buna seara!

Am pus poze de la botezul nepotelului aici - http://www.flickr.com/photos/9462424@N07/s...57602146335535/

Scuzati imensitatea, am incercat sa pun poze decente, ma mai umfla si rochia ca special am lust-o sa nu se vada cata sunt, dar asa ma intreba toata lumea daca sunt gravida si trebuiia sa raspund politicos "inca nu" si sa suport apoi tirul de intrebari "dar voi cand, dar voi de ce nu, etc...

Oricum, la programul pe care il am greutatea e ultima preocupare si din pacate se vede...sper sa ma trezesc la realitate...candva...

Pupici

--------------------
Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 24-09-2007, 10:02 PM
Mesaj #787

Elefant

Pisik superbe pozele hug.gif Nu stiu unde te "vezi" tu grasa blink.gif sincer!!!!!!!!!!!!Femeie esti slabaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!! Este o poze care e superba (sau asa mi se pare mie) mai ales pe fundal negru(cum apare cand dai pe slideshow) .Asta Pisik

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 24-09-2007, 10:19 PM
Mesaj #788

Taz

CITAT(bubbles @ 24-09-2007, 11:02 PM) *

Pisik superbe pozele hug.gif Nu stiu unde te "vezi" tu grasa blink.gif sincer!!!!!!!!!!!!Femeie esti slabaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!! Este o poze care e superba (sau asa mi se pare mie) mai ales pe fundal negru(cum apare cand dai pe slideshow) .Asta Pisik

pupic.gif Esti tu scumpa, dar crede-ma ca sunt umflata bine, nu mai am nici macar alea 5 kile de diferenta intre greutate si inaltime pe care le aveam...dar imi revin eu...candva...

E frumoasa poza aia, bebe David e asa de dulce si cuminte, e exact opusul sora-sii cand era mica si daca urmeaza exemplul o sa fie un drac mai incolo, ca Dara pe cat de nelinistita a fost ca bb, pe atat de cuminte si intelegatoare e acum

--------------------
Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 24-09-2007, 10:34 PM
Mesaj #789

Yeti

Pisi...nici nu stiu ce sa spun !!! Tu arati tare bine ( te avantajeaza inaltimea ) dar te si inteleg in legatura cu kilogramele . Offfffffff !!!!!! Eu zic ca pana cand nu va face creierasul tau un " click " ( ca si la mine ) in legatura cu greutatea ....te vei supara in continuare sad.gif sad.gif sad.gif
Hai , lasa-ti un timp de pauza si apoi pune-ti o data precisa de cand te apuci iar de numarat si ....vei reusi !!! Probabil nu din prima dar .....va veni din nou acel sentiment ca trebuie sa numeri , in capsorul tau , si totul va fii ok !!!!

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 24-09-2007, 10:35 PM

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

+Quote Post
buretel
mesaj 24-09-2007, 11:01 PM
Mesaj #790

Koala

Raspunsuri: 2.693
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

pupic.gif Buna seara!
Pisik, arati w00t.gif Eu cred ca tu nu ai oglinzi bune acasa blum.gif
Dana, sa-ti traiasca piticul pupic.gif
Ina, superbe pozele din Olanda...vreau si eu sa locuiesc intr-o tara in care bicicleta nu e optionala, ci chiar prioritara printre mijloacele de transport wink1.gif

Va hug.gif si va urez Noapte buna tuturor!

--------------------
Imagine

It hurts in my fourteen! (ma doare-n paispe!)
+Quote Post
dany
mesaj 24-09-2007, 11:06 PM
Mesaj #791

Yeti

CITAT(buretel @ 24-09-2007, 11:01 PM) *

vreau si eu sa locuiesc intr-o tara in care bicicleta nu e optionala, ci chiar prioritara printre mijloacele de transport wink1.gif

lol.gif lol.gif Ai la alegere : Amsterdam sau Germania de nord ! lol.gif lol.gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
buretel
mesaj 24-09-2007, 11:08 PM
Mesaj #792

Koala

Raspunsuri: 2.693
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

CITAT(danyhoney @ 25-09-2007, 12:06 AM) *

CITAT(buretel @ 24-09-2007, 11:01 PM) *

vreau si eu sa locuiesc intr-o tara in care bicicleta nu e optionala, ci chiar prioritara printre mijloacele de transport wink1.gif

lol.gif lol.gif Ai la alegere : Amsterdam sau Germania de nord ! lol.gif lol.gif

Nici Danemarca nu-mi displace grin.gif pot sa-mi iau si una decapotabila, pentru fitzele de vara? lol.gif

--------------------
Imagine

It hurts in my fourteen! (ma doare-n paispe!)
+Quote Post
dany
mesaj 24-09-2007, 11:34 PM
Mesaj #793

Yeti

lol.gif lol.gif Ai drepate : Danemarca nu e rea !!!!! DECIIIIII pe cant te astept cu vesti ca imi esti vecina ???? lol.gif lol.gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
bubbles
mesaj 25-09-2007, 07:58 AM
Mesaj #794

Elefant

Neata yahoo.gif .Il astept pe babu sa vina sa mergem la banca .Nu mai am rabdare roll2.gif .Oricum primul lucru pe care il vom face cand ne von muta vor fi fursecurile sex.gif ca cica poarta noroc sa te fursecaiesti de casa noua lol.gif

Acest mesaj a fost editat de bubbles: 25-09-2007, 07:59 AM

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 25-09-2007, 08:21 AM
Mesaj #795

Taz

CITAT(danyhoney @ 24-09-2007, 11:34 PM) *

Pisi...nici nu stiu ce sa spun !!! Tu arati tare bine ( te avantajeaza inaltimea ) dar te si inteleg in legatura cu kilogramele . Offfffffff !!!!!! Eu zic ca pana cand nu va face creierasul tau un " click " ( ca si la mine ) in legatura cu greutatea ....te vei supara in continuare sad.gif sad.gif sad.gif
Hai , lasa-ti un timp de pauza si apoi pune-ti o data precisa de cand te apuci iar de numarat si ....vei reusi !!! Probabil nu din prima dar .....va veni din nou acel sentiment ca trebuie sa numeri , in capsorul tau , si totul va fii ok !!!!

Pai hai, sa termin si eu cu salonul si tu cu vacanta si poate facem click impreuna pupic.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post

253 Pagini V « < 51 52 53 54 55 > » 
Closed Topic
2 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 12:00 AM