![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| Amazoana |
25-09-2007, 08:31 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Am intrbat`o si pe Ness azi dar as vrea sa stiu si parerea voastra.Vrem sa luam si o masina auto noua si nu stim de care.Daca aveti c eva pareri si sa ne incadram in 15000E Noi ne luam Suzuki SX4. Te incadrezi la fix in banii astia si ai si toate optiunile pe ea. Multa bafta! |
| bubbles |
25-09-2007, 08:45 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Mersi Dulci dar sincer imi place si asta tare mai ales ca are 4X4 si aspect de SUV Suzuki Ignis
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Pisik |
25-09-2007, 08:53 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Bubbles, daca as fi partinitoare, te-as indemna sa iti iei Toyota
Daca nu, pot sa te sfatuiesc sa iti iei o masina potrivita cu nevoile voastre, care sa consume rezonabil, sa iti placa ca si design, sa fie accesibila si ca preturi de service si piese de schimb si sa fie fiabila. Mie in afara de Toyota imi mi-ar placea Opel Corsa sau Astra, Kia Ceed. Ce pot sa iti spun ca si feeling din piata ca nu as opta pt o frantuzoaica (Renault, Citroen, Peugeot), dar stii cum e, pana la urma masinile sunt masini, au patru roti, un volan si trebuie sa iti placa si sa ti se potriveasca. Succes! -------------------- |
| bubbles |
25-09-2007, 08:57 AM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Pisik stiam ca tu ai Corrola si ne`am uitat si la Toyota.Apoi ne-am mai holbat si la Hyunday Noul accent
Apropo de piese...Logan-ul de la Dacia are piese mai scumpe decat ale noastre la Opel si asta fiindca sunt de Renault .Mie imi plac tare Toyota mai ales astea noi BigSmall -------------------- |
| Pisik |
25-09-2007, 09:00 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Pisik stiam ca tu ai Corrola si ne`am uitat si la Toyota.Apoi ne-am mai holbat si la Hyunday Noul accent Apropo de piese...Logan-ul de la Dacia are piese mai scumpe decat ale noastre la Opel si asta fiindca sunt de Renault .Mie imi plac tare Toyota mai ales astea noi BigSmall Da, din pacate Corolla ca a noastra nu se mai face, este in schimb Noua Corolla care mie imi place maxim si e si super super ca si finisaje, fiabilitate, etc.. Nu acelasi lucru il pot spune despre Auris, parere personala, deh, chestiune de gust. Cat despre BigSmall cum ii spui tu este vorba de Yaris, dar, sincer, de la Caravan la Yaris e o cale cam lunga, Yaris e cam micuta. Daca vrei sa iti dau liste de preturi sau ceva, da-mi mailul pe pm. si spune-mi exact in ce zona esti tu, ce oras ti-e cel mai aproape -------------------- |
| bubbles |
25-09-2007, 09:07 AM
|
Trimis Mp Pisik
-------------------- |
| Amazoana |
25-09-2007, 09:07 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Le stiu, dar sincer mie nu-mi place Ignis. Cum spune si Pisik, trebuie sa ti se potriveasca. |
| michelle |
25-09-2007, 09:19 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Neata!
Ce mai fac fetele mele? Mai tine cineva WW? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ALICE |
25-09-2007, 09:25 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.414 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 93 Dispozitie: Muuult mai bine Sex: Feminin |
Sincera sa fiu si mie mi s-ar fi potrivit un Audi R8
|
| dany |
25-09-2007, 10:49 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Mai tine cineva WW? Neata ! Vad ca ai cam incuiat fetele cu intrebarea ta -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| daconst |
25-09-2007, 10:50 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
In sfarsit apuc sa mai scriu ca de cind cu vremea buna,abia mai deschideam calculatorul.Acum insa s-a schimbat complet si ploua de rupe.
Dany,cred ca ne-ai deochiat ca acum e urat si la noi.Pina ieri au fost cred 25 de grade.Tare cald si bine. Ma bucur ca v-a placut surpriza.Sa va spun ce facea Lucas?Hmm... Ma tragea de chiloti. Da,si-a gasit ocupatie si radea de numa.Am zis ca-mi pun un brau cu jucarii sa aibe ce face. Miha,ce intrebare ae asta?Cine mai tine WW?? Pai io sigur.Am slabit 2kg in 2 sapt si mai am vreo 6 pina sunt ca inainte de sarcina.In poza nu se prea vad ca stiu sa le ascund,na. Ina,oare n-ai vazut intrebarea mea s-au te-au apucat rushinili? Alice,am vazut si eu pozele de la nunta si tare mi-a placut sora ta.O mireasa frumoasa!iar de decolteul tau nu mai zic nimic ca ma apuca plinsul. Pisik,sa-ti traiasca nepotelul si sa fie sanatos! Sa stii ca te plingi degeaba,arati tare bine.Nici nu te mai bag in seama,na. -------------------- |
| dany |
25-09-2007, 11:04 AM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Ma bucur ca v-a placut surpriza.Sa va spun ce facea Lucas?Hmm... Ma tragea de chiloti. Da,si-a gasit ocupatie si radea de numa.Am zis ca-mi pun un brau cu jucarii sa aibe ce face. -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| axe10 |
25-09-2007, 11:08 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Am intrbat`o si pe Ness azi dar as vrea sa stiu si parerea voastra.Vrem sa luam si o masina auto noua si nu stim de care.Daca aveti c eva pareri si sa ne incadram in 15000E Ai multe posibilitati la banii astia! Vorba Pisik-utzei...depinde ce vreti de la masina aia:sa fie incapatoare, sa fie puternica, sa fie mica, ce consum....sunt multe de studiat. Nu va grabiti ca nu pleaca de la dealear...o masina e o investitie (parerea mea e ca e un consumator mai degraba!!) si nu trebuie facuta in pripa. Si mie imi place BMW X5 dar nu-mi dau astia banii de la loto sa mi-l cumpar!!! Apropos de Pisik, frumusel foc nepotzelul, sa va traiasca. Iti sta bine cu el in brate, lasa ca vine si vremea ta. Ce zambesti tu acolo...atunci o sa fii cu gura pana la urechi...si sa te prind ca te plangi de oboseala! -------------------- ![]() |
| Pisik |
25-09-2007, 11:48 AM
|
|
Am intrbat`o si pe Ness azi dar as vrea sa stiu si parerea voastra.Vrem sa luam si o masina auto noua si nu stim de care.Daca aveti c eva pareri si sa ne incadram in 15000E Ai multe posibilitati la banii astia! Vorba Pisik-utzei...depinde ce vreti de la masina aia:sa fie incapatoare, sa fie puternica, sa fie mica, ce consum....sunt multe de studiat. Nu va grabiti ca nu pleaca de la dealear...o masina e o investitie (parerea mea e ca e un consumator mai degraba!!) si nu trebuie facuta in pripa. Si mie imi place BMW X5 dar nu-mi dau astia banii de la loto sa mi-l cumpar!!! Apropos de Pisik, frumusel foc nepotzelul, sa va traiasca. Iti sta bine cu el in brate, lasa ca vine si vremea ta. Ce zambesti tu acolo...atunci o sa fii cu gura pana la urechi...si sa te prind ca te plangi de oboseala! Hi hi, pai eu sper sa nu ma plang Danuta, pup fata dulce. De bb Lucas nu mai zic, ca il albesc, nu alta -------------------- |
| Sexymom |
25-09-2007, 12:04 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Neata! Ce mai fac fetele mele? Mai tine cineva WW? Eu una am o zi minunata, m-am trezit bine Nu tin WW -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 01:26 AM |