left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

253 Pagini V « < 52 53 54 55 56 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 14, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
Amazoana
mesaj 25-09-2007, 08:31 AM
Mesaj #796

Hiena

Grup: Membri
Raspunsuri: 4.731
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: ...I'm getting married :D
Sex: Feminin

CITAT(bubbles @ 24-09-2007, 10:16 PM) *

Am intrbat`o si pe Ness azi dar as vrea sa stiu si parerea voastra.Vrem sa luam si o masina auto noua si nu stim de care.Daca aveti c eva pareri si sa ne incadram in 15000E

Noi ne luam Suzuki SX4. Te incadrezi la fix in banii astia si ai si toate optiunile pe ea.
Multa bafta!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
bubbles
mesaj 25-09-2007, 08:45 AM
Mesaj #797

Elefant

Raspunsuri: 9.019
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Mersi Dulci dar sincer imi place si asta tare mai ales ca are 4X4 si aspect de SUV Suzuki Ignis

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine

Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Pisik
mesaj 25-09-2007, 08:53 AM
Mesaj #798

Taz

Raspunsuri: 3.513
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Bubbles, daca as fi partinitoare, te-as indemna sa iti iei Toyota blum.gif
Daca nu, pot sa te sfatuiesc sa iti iei o masina potrivita cu nevoile voastre, care sa consume rezonabil, sa iti placa ca si design, sa fie accesibila si ca preturi de service si piese de schimb si sa fie fiabila. Mie in afara de Toyota imi mi-ar placea Opel Corsa sau Astra, Kia Ceed. Ce pot sa iti spun ca si feeling din piata ca nu as opta pt o frantuzoaica (Renault, Citroen, Peugeot), dar stii cum e, pana la urma masinile sunt masini, au patru roti, un volan si trebuie sa iti placa si sa ti se potriveasca. Succes!

--------------------
Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 25-09-2007, 08:57 AM
Mesaj #799

Elefant

Pisik stiam ca tu ai Corrola si ne`am uitat si la Toyota.Apoi ne-am mai holbat si la Hyunday Noul accent doh.gif .Noi avem un opel din 2002 astra caravan dar babu vrea sa il schimbe cry.gif si sincer deabia ce ma obisuisem si eu cu masina.

Apropo de piese...Logan-ul de la Dacia are piese mai scumpe decat ale noastre la Opel si asta fiindca sunt de Renault .Mie imi plac tare Toyota mai ales astea noi BigSmall grin.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 25-09-2007, 09:00 AM
Mesaj #800

Taz

CITAT(bubbles @ 25-09-2007, 09:57 AM) *

Pisik stiam ca tu ai Corrola si ne`am uitat si la Toyota.Apoi ne-am mai holbat si la Hyunday Noul accent doh.gif .Noi avem un opel din 2002 astra caravan dar babu vrea sa il schimbe cry.gif si sincer deabia ce ma obisuisem si eu cu masina.

Apropo de piese...Logan-ul de la Dacia are piese mai scumpe decat ale noastre la Opel si asta fiindca sunt de Renault .Mie imi plac tare Toyota mai ales astea noi BigSmall grin.gif

Da, din pacate Corolla ca a noastra nu se mai face, este in schimb Noua Corolla care mie imi place maxim si e si super super ca si finisaje, fiabilitate, etc.. Nu acelasi lucru il pot spune despre Auris, parere personala, deh, chestiune de gust. Cat despre BigSmall cum ii spui tu este vorba de Yaris, dar, sincer, de la Caravan la Yaris e o cale cam lunga, Yaris e cam micuta.
Daca vrei sa iti dau liste de preturi sau ceva, da-mi mailul pe pm. si spune-mi exact in ce zona esti tu, ce oras ti-e cel mai aproape

--------------------
Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 25-09-2007, 09:07 AM
Mesaj #801

Elefant

Trimis Mp Pisik wink1.gif .Multumesc pupic.gif

--------------------
Imagine

Imagine
+Quote Post
Amazoana
mesaj 25-09-2007, 09:07 AM
Mesaj #802

Hiena

Raspunsuri: 4.731
Inscris: 29-08-2006
Din: Constanta
Membrul Nr.: 122
Dispozitie: ...I'm getting married :D

CITAT(bubbles @ 25-09-2007, 09:45 AM) *

Mersi Dulci dar sincer imi place si asta tare mai ales ca are 4X4 si aspect de SUV Suzuki Ignis

Le stiu, dar sincer mie nu-mi place Ignis. Cum spune si Pisik, trebuie sa ti se potriveasca.
+Quote Post
michelle
mesaj 25-09-2007, 09:19 AM
Mesaj #803

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.207
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Neata!
Ce mai fac fetele mele?
Mai tine cineva WW? tease.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
ALICE
mesaj 25-09-2007, 09:25 AM
Mesaj #804

Koala

Raspunsuri: 2.414
Membrul Nr.: 93
Dispozitie: Muuult mai bine

Sincera sa fiu si mie mi s-ar fi potrivit un Audi R8 lol.gif .Dar n-aveam bani de el
+Quote Post
dany
mesaj 25-09-2007, 10:49 AM
Mesaj #805

Yeti

Raspunsuri: 10.216
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

CITAT(michelle @ 25-09-2007, 09:19 AM) *

Neata !

Vad ca ai cam incuiat fetele cu intrebarea ta )).gif Nu mai zice nimeni nici " pis " acum )).gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 25-09-2007, 10:50 AM
Mesaj #806

Taz

Raspunsuri: 3.318
Membrul Nr.: 68

In sfarsit apuc sa mai scriu ca de cind cu vremea buna,abia mai deschideam calculatorul.Acum insa s-a schimbat complet si ploua de rupe.

Dany,cred ca ne-ai deochiat ca acum e urat si la noi.Pina ieri au fost cred 25 de grade.Tare cald si bine.

Ma bucur ca v-a placut surpriza.Sa va spun ce facea Lucas?Hmm... naughty.gif
Ma tragea de chiloti. lol.gif
Da,si-a gasit ocupatie si radea de numa.Am zis ca-mi pun un brau cu jucarii sa aibe ce face. )).gif

Miha,ce intrebare ae asta?Cine mai tine WW??
Pai io sigur.Am slabit 2kg in 2 sapt si mai am vreo 6 pina sunt ca inainte de sarcina.In poza nu se prea vad ca stiu sa le ascund,na. tease.gif

Ina,oare n-ai vazut intrebarea mea s-au te-au apucat rushinili? naughty.gif

Alice,am vazut si eu pozele de la nunta si tare mi-a placut sora ta.O mireasa frumoasa!iar de decolteul tau nu mai zic nimic ca ma apuca plinsul. sorry.gif

Pisik,sa-ti traiasca nepotelul si sa fie sanatos!

Sa stii ca te plingi degeaba,arati tare bine.Nici nu te mai bag in seama,na. tease.gif

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 25-09-2007, 11:04 AM
Mesaj #807

Yeti

Raspunsuri: 10.216
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

CITAT(daconst @ 25-09-2007, 10:50 AM) *

Ma bucur ca v-a placut surpriza.Sa va spun ce facea Lucas?Hmm... naughty.gif
Ma tragea de chiloti. lol.gif
Da,si-a gasit ocupatie si radea de numa.Am zis ca-mi pun un brau cu jucarii sa aibe ce face. )).gif

lol.gif lol.gif lol.gif stie el ce stie , nu ? Ca doar e barbat tease.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 25-09-2007, 11:08 AM
Mesaj #808

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Am intrbat`o si pe Ness azi dar as vrea sa stiu si parerea voastra.Vrem sa luam si o masina auto noua si nu stim de care.Daca aveti c eva pareri si sa ne incadram in 15000E

Ai multe posibilitati la banii astia! Vorba Pisik-utzei...depinde ce vreti de la masina aia:sa fie incapatoare, sa fie puternica, sa fie mica, ce consum....sunt multe de studiat. Nu va grabiti ca nu pleaca de la dealear...o masina e o investitie (parerea mea e ca e un consumator mai degraba!!) si nu trebuie facuta in pripa.
Si mie imi place BMW X5 dar nu-mi dau astia banii de la loto sa mi-l cumpar!!! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Apropos de Pisik, frumusel foc nepotzelul, sa va traiasca. Iti sta bine cu el in brate, lasa ca vine si vremea ta. Ce zambesti tu acolo...atunci o sa fii cu gura pana la urechi...si sa te prind ca te plangi de oboseala! bataita.gif ...

--------------------
Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 25-09-2007, 11:48 AM
Mesaj #809

Taz

CITAT(axe10 @ 25-09-2007, 12:08 PM) *

Ai multe posibilitati la banii astia! Vorba Pisik-utzei...depinde ce vreti de la masina aia:sa fie incapatoare, sa fie puternica, sa fie mica, ce consum....sunt multe de studiat. Nu va grabiti ca nu pleaca de la dealear...o masina e o investitie (parerea mea e ca e un consumator mai degraba!!) si nu trebuie facuta in pripa.
Si mie imi place BMW X5 dar nu-mi dau astia banii de la loto sa mi-l cumpar!!! lol.gif lol.gif lol.gif lol.gif

Apropos de Pisik, frumusel foc nepotzelul, sa va traiasca. Iti sta bine cu el in brate, lasa ca vine si vremea ta. Ce zambesti tu acolo...atunci o sa fii cu gura pana la urechi...si sa te prind ca te plangi de oboseala! bataita.gif ...

Hi hi, pai eu sper sa nu ma plang )).gif Imis ta bine, nu? Lasa, vorba ta, ca vine si vremea mea

Danuta, pup fata dulce. De bb Lucas nu mai zic, ca il albesc, nu alta hug.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Sexymom
mesaj 25-09-2007, 12:04 PM
Mesaj #810

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.284
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

CITAT(michelle @ 25-09-2007, 11:19 AM) *

Neata!
Ce mai fac fetele mele?

Eu una am o zi minunata, m-am trezit bine naughty.gif la 6 dimineata naughty.gif ,am dus fetili la scoala ( la 9 nu la 6)si mi-am luat o zi libera.Nu fac nimic adica )).gif stau amortita pe scaun si vb cu voi, nici macar cafea nu am faut ca imi e o lene de ma doare sa imi fac, si femeie in casa nu am ca sa ii cer una lol.gif

Nu tin WW )).gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
Imagine

IMC .22,15
+Quote Post

253 Pagini V « < 52 53 54 55 56 > » 
Closed Topic
2 Membri citesc acest subiect (2 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 01:26 AM