![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| axe10 |
25-09-2007, 12:11 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Neata! Ce mai fac fetele mele? Mai tine cineva WW? Eu una am o zi minunata, m-am trezit bine Nu tin WW Hai ca ma duc sa-ti torn si tie o cana de -------------------- ![]() |
| Sexymom |
25-09-2007, 03:29 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Cu lapte, zaharina si scortisoara, poate si o tzara de cognac in ea ca e trecut de 17.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Sexymom |
25-09-2007, 05:55 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Unde sunt neuroancele mele dragi...sunteti suparate ?
Daca v-ati suparat pe mine ma apuc de WW, va promit -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| nusarich |
25-09-2007, 06:52 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Am vazut si eu pozele, Pisik, si sincer arati nemaipomenit. Ca sa nu mai zic ca ma enervezi la maxim ca esti super fotogenica, spre deosebire de mine care arat de parca m-a speriat aparatu' de foto ... O sa vina si vremea ta de bb, si vorba Mihai, sa te auzim ca te plangi... Ia-le incetisor si pe rand si se vor rezolva ele.
Cine intreba de WW? Stiu eu cateva perosane, eu nu ma numar printre ele din pacate. Dupa cat de greu imi trag nasul... cred ca de luni, cand voi reveni la job o sa ma apuc de ceva dieta, pana atunci incerc sa trec de raceala. -------------------- |
| emu |
25-09-2007, 06:53 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Neata! Ce mai fac fetele mele? Mai tine cineva WW? Eu av corsee Pisik, am vazut pozele. Ma repet cand spun ca nu vad unde ascunzi kg-le in plus de care esti atat de nemultumita/nelinistita. Nu stiu cine-si permite sa-ti faca mereu observatii, mai ales ca din poze doar 2 persoane par a fi slabute (nu ca asta le-ar da dreptul sa judece un om dupa standardele impuse de Asociatia Anorexicelor si Bulimicelor din Intreaga Lume). Bubbles felicitari pt apartament. Sexymom, si mie-mi place cafeaua cu scortisoara enorm de mult. Ce-ti face mana? Si-a revenit? -------------------- |
| Pisik |
25-09-2007, 07:45 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Nusa
Emu, ai fost mortala cu asociatia aia. Erau multe slabaturi pe acolo, nu doar una-doua, una e cumnata-mia care nu mananca nimic...in fine...o sa va urmez sfatul si o sa incerc sa ma adun dupa salon, fara sa imi mai fac prea multe mustrari, desi e cam greut -------------------- |
| axe10 |
25-09-2007, 07:46 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Cu lapte, zaharina si scortisoara, poate si o tzara de cognac in ea ca e trecut de 17. Era la tine trecut de 17 ca la noi nu!! Dar se accepta. Ia sa incerc si eu sa fac combinatia asta... Va raportez ca dupa 1.45 ore am parcurs cei 27 de km pana la pritena mamei, prin traficul infernal din Bucuresti in jurul orei 15-15.30. Sa va zic o faza, eram pe B-dul Lacul Tei (pt cine cunoaste) si aud la Europa FM :"evitati pe cat posibil intersectia de la d-na Ghica"... Mama cu Alexia si Florin au plecat la soacra-mea...asa ca ma relaxez!!! -------------------- ![]() |
| Ella79 |
25-09-2007, 08:17 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Mai tine cineva WW? Desigur, doar stii ca sunt abonata permanenta! Dar nu mai am timp sa scriu nimic pe forum pentru ca la mine la birou a coborat balamucul pe pamant si eu trebuie sa ma transform probabil in Pestisorul de Aur sau Zana Maseluta sa rezolv pe loc dorintele tuturor sefilor. Eu de doua zile ma intorc de la birou PE JOS! Dimineata ma duc cu un taxi si seara ma intorc per pedes. E adevarat ca eu locuiesc la Unirea si lucrez pe Calea Victoriei, dar am vazut intersectia de la Unirii de atatea ori, din atatea unghiuri, intotdeauna stand in ambuteiaj incat m-am decis sa fac un pustiu de bine creierilor mei deja suprasolicitati si sa schimb peisajul. -------------------- |
| Deea |
25-09-2007, 08:36 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.687 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
ca tot va "laudati" cu traficul din Bucuresti.... 3 ore baneasa-brancoveanu (23 km) din care 1 ora a durat traversarea intersesctiei de la Piata Victoriei....azi intre orele 16-19... Traim in Bucuresti si ... ne petrecem timpul in trafic!
Pisik mie imi place cum arati in poze, dar te inteleg, cam asa (poate 2-3 kg mai slaba) eram inainte sa raman insarcinata si mi se parea ca ma rostogolesc...acum as fi mai mult decat fericita sa arat ca tine. Dana poze cu Alexia nu mai am recente...doar ce a facut Alina la ultima intalnire, cea la care a fost si Sexy. Le-ai vazut? Eu nu mai tin WW ..nici altceva, incerc sa-mi dau seama cam ce si cum ar trebui sa manac in conditiile in care la servici nu am timp sa mananc linistita ci doar "prin mana" cu n-spe tel care suna, mail-uri care vin si urgente din toate partie...seara pana la ora asta nu prea apuc sa stau si sa gatesc ceva...inca cercetez problema. Noapte buna! -------------------- ![]() |
| cri |
25-09-2007, 09:04 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 82 Inscris: 26-06-2007 Membrul Nr.: 325 Sex: Feminin |
eu tin teoretic WW, adica cam 3 zile pe saptamana, se pune?
|
| daconst |
25-09-2007, 09:07 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Deea nu le-am vazut.Unde sunt?
Ella,super tare ca mergi pe jos.Sa stii ca eu asa am slabit majoritatea kg de dupa sarcina. -------------------- |
| Monic |
25-09-2007, 09:18 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.658 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
si Monic tine ww
Si eu vazut pozele Pisik si m-am enervat la culme buei fato, ca eu la 67 kg si 1.72 inaltime sunt dubla -------------------- ![]() |
| Pisik |
25-09-2007, 09:25 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
si Monic tine ww Si eu vazut pozele Pisik si m-am enervat la culme buei fato, ca eu la 67 kg si 1.72 inaltime sunt dubla He, he, nu esti dubla ca te-am vazut eu, esti frumusica tare Eu am 27 de ani, nu e tarziu, dar ideea ca nu pot ma innebuneste. Dar nu imi pierd speranta -------------------- |
| Dumbo |
25-09-2007, 10:43 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.017 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Pisik, stai linistita, se va intampla cand te astepti mai putin. Stiu persoane care exact in momentul in care s-au relaxat au reusit.
Eu fac 32 anul asta si inca nu am bebe... ce baba sunt. Azi am fost la doctorita si cand m-a intrebat varsta am zis 31 in viteza. Si dupa mi-am dat seama ca acusi am de fapt 32, as fi putut sa spun lejer ca am 32 dar nu prea ma simt ca atare asa ca... bine ca nu am zis 13. Nu mai tin WW pentru ca nu stiu cum se puncteaza pastilele -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| ina_ceva |
26-09-2007, 07:10 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Ina,super pozele,mi-ai trezit si mie amintiri. Dar nu vad poze de pe strada rosie sau sa inteleg ca n-ati fost acolo? Vazut intrebarea, dar am avut impresia ca am raspuns Am vazut si cartierul rosu, dar nu a fost cum credeam eu. Adica m-am dus acolo cu o imagine mai romantzata despre el, si m-a dezamagit un pic E luminat frumos (ultimele poze din albumul amsterdam) si multe fete in vitrina, unele mai aratoase - am vazut niste blonde bune bune - altele nu, in functie de gusturile fiecaruia; mai imbracate (lenjerie netransparenta), mai golutze. Fetele faceau propuneri, dar putini se duceau, mai mult li se scurgeau ochii pe langa geam. Tariful am inteles ca e in jur de 50 euro. In WE e vanzoleala mare, vin mai multi sa se uite. Ce e interesant e ca sunt cateva bisericutze chiar in cartier si geamurile fetelor dau spre ele. Deci nu au nici o treaba cu amestecul acesta dintre religie si prima meserie practicata de femei -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 01:41 AM |