left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

253 Pagini V « < 53 54 55 56 57 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 14, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
axe10
mesaj 25-09-2007, 12:11 PM
Mesaj #811

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra
Sex: Feminin

CITAT(Sexymom @ 25-09-2007, 12:04 PM) *

CITAT(michelle @ 25-09-2007, 11:19 AM) *

Neata!
Ce mai fac fetele mele?
Mai tine cineva WW? tease.gif

Eu una am o zi minunata, m-am trezit bine naughty.gif la 6 dimineata naughty.gif ,am dus fetili la scoala ( la 9 nu la 6)si mi-am luat o zi libera.Nu fac nimic adica )).gif stau amortita pe scaun si vb cu voi, nici macar cafea nu am faut ca imi e o lene de ma doare sa imi fac, si femeie in casa nu am ca sa ii cer una lol.gif

Nu tin WW )).gif

clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Hai ca ma duc sa-ti torn si tie o cana de cafea.gif ...sa fie cu zahar, indulcitor, lapte?...Ce-ti doreste inimioara?

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sexymom
mesaj 25-09-2007, 03:29 PM
Mesaj #812

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.284
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Cu lapte, zaharina si scortisoara, poate si o tzara de cognac in ea ca e trecut de 17.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
Imagine

IMC .22,15
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Sexymom
mesaj 25-09-2007, 05:55 PM
Mesaj #813

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.284
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Unde sunt neuroancele mele dragi...sunteti suparate ? pupic.gif

Daca v-ati suparat pe mine ma apuc de WW, va promit give_rose.gif

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
Imagine

IMC .22,15
+Quote Post
nusarich
mesaj 25-09-2007, 06:52 PM
Mesaj #814

Iepuras

Raspunsuri: 1.979
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80

Am vazut si eu pozele, Pisik, si sincer arati nemaipomenit. Ca sa nu mai zic ca ma enervezi la maxim ca esti super fotogenica, spre deosebire de mine care arat de parca m-a speriat aparatu' de foto ... O sa vina si vremea ta de bb, si vorba Mihai, sa te auzim ca te plangi... Ia-le incetisor si pe rand si se vor rezolva ele.

Cine intreba de WW? Stiu eu cateva perosane, eu nu ma numar printre ele din pacate. Dupa cat de greu imi trag nasul... cred ca de luni, cand voi reveni la job o sa ma apuc de ceva dieta, pana atunci incerc sa trec de raceala.

--------------------
+Quote Post
emu
mesaj 25-09-2007, 06:53 PM
Mesaj #815

Marmota

Raspunsuri: 1.004
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 89
Dispozitie: hindsight 20/20

CITAT(michelle @ 25-09-2007, 03:19 AM) *
Neata!
Ce mai fac fetele mele?

Eu av corsee )).gif Numai ca nu cred ca am acelasi spor ca Dana dry.gif . Mai mult chiar, nici nu vreau sa ma urc pe cantar; peste inca o saptamana o sa ma masor iar. Simt ca m-am ingustat putin, sper sa nu fie doar in mintea mea )).gif

Pisik, am vazut pozele. Ma repet cand spun ca nu vad unde ascunzi kg-le in plus de care esti atat de nemultumita/nelinistita. Nu stiu cine-si permite sa-ti faca mereu observatii, mai ales ca din poze doar 2 persoane par a fi slabute (nu ca asta le-ar da dreptul sa judece un om dupa standardele impuse de Asociatia Anorexicelor si Bulimicelor din Intreaga Lume).

Bubbles felicitari pt apartament.

Sexymom, si mie-mi place cafeaua cu scortisoara enorm de mult. Ce-ti face mana? Si-a revenit?

--------------------
+Quote Post
Pisik
mesaj 25-09-2007, 07:45 PM
Mesaj #816

Taz

Raspunsuri: 3.513
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Nusa pupic.gif , insanatosire grabnica
Emu, ai fost mortala cu asociatia aia. Erau multe slabaturi pe acolo, nu doar una-doua, una e cumnata-mia care nu mananca nimic...in fine...o sa va urmez sfatul si o sa incerc sa ma adun dupa salon, fara sa imi mai fac prea multe mustrari, desi e cam greut dry.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 25-09-2007, 07:46 PM
Mesaj #817

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

CITAT(Sexymom @ 25-09-2007, 03:29 PM) *

Cu lapte, zaharina si scortisoara, poate si o tzara de cognac in ea ca e trecut de 17.

Era la tine trecut de 17 ca la noi nu!!
Dar se accepta. Ia sa incerc si eu sa fac combinatia asta...
Va raportez ca dupa 1.45 ore am parcurs cei 27 de km pana la pritena mamei, prin traficul infernal din Bucuresti in jurul orei 15-15.30. Sa va zic o faza, eram pe B-dul Lacul Tei (pt cine cunoaste) si aud la Europa FM :"evitati pe cat posibil intersectia de la d-na Ghica"... lol.gif lol.gif ...iar eu chiar spre ea ma aruncasem...alta posibilitate neavand sa ajung pe soseaua Andronache....cool, nu? Dar noroc ca pana am ajuns acolo aparuse si un politist si se descongestionase traficul....dar am avut o surpriza la intoarcere...am facut 2 ore pana acasa...sa zic vreo 35km...asa ca in total azi petrecuti pe drumuri...aproape 60 km din care 45 prin Bucuresti!!.........urasc orasul asta in care se lucreaza pe toate strazile si pe smecherii care, dupa ce ca sunt drumurile cum sunt se baga cum stiu ei mai bine....ca deh...prostii sa stea in coloana, desteptii sa faca blocaje!!

Mama cu Alexia si Florin au plecat la soacra-mea...asa ca ma relaxez!!! lazy.gif giggle.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 25-09-2007, 08:17 PM
Mesaj #818

Taz

Raspunsuri: 3.035
Membrul Nr.: 73

CITAT(michelle @ 25-09-2007, 10:19 AM) *

Desigur, doar stii ca sunt abonata permanenta!
Dar nu mai am timp sa scriu nimic pe forum pentru ca la mine la birou a coborat balamucul pe pamant si eu trebuie sa ma transform probabil in Pestisorul de Aur sau Zana Maseluta sa rezolv pe loc dorintele tuturor sefilor.
Eu de doua zile ma intorc de la birou PE JOS! Dimineata ma duc cu un taxi si seara ma intorc per pedes. E adevarat ca eu locuiesc la Unirea si lucrez pe Calea Victoriei, dar am vazut intersectia de la Unirii de atatea ori, din atatea unghiuri, intotdeauna stand in ambuteiaj incat m-am decis sa fac un pustiu de bine creierilor mei deja suprasolicitati si sa schimb peisajul. )).gif Unde mai pui ca e si economic si ecologic si am auzit ca e foarte trendy in zilele noastre sa combati poluarea )).gif

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
Deea
mesaj 25-09-2007, 08:36 PM
Mesaj #819

Iepuras

Raspunsuri: 1.687
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 79

ca tot va "laudati" cu traficul din Bucuresti.... 3 ore baneasa-brancoveanu (23 km) din care 1 ora a durat traversarea intersesctiei de la Piata Victoriei....azi intre orele 16-19... Traim in Bucuresti si ... ne petrecem timpul in trafic!

Pisik mie imi place cum arati in poze, dar te inteleg, cam asa (poate 2-3 kg mai slaba) eram inainte sa raman insarcinata si mi se parea ca ma rostogolesc...acum as fi mai mult decat fericita sa arat ca tine.

Dana poze cu Alexia nu mai am recente...doar ce a facut Alina la ultima intalnire, cea la care a fost si Sexy. Le-ai vazut?

Eu nu mai tin WW ..nici altceva, incerc sa-mi dau seama cam ce si cum ar trebui sa manac in conditiile in care la servici nu am timp sa mananc linistita ci doar "prin mana" cu n-spe tel care suna, mail-uri care vin si urgente din toate partie...seara pana la ora asta nu prea apuc sa stau si sa gatesc ceva...inca cercetez problema.

Noapte buna!

--------------------
Imagine
+Quote Post
cri
mesaj 25-09-2007, 09:04 PM
Mesaj #820

Furnica
*

Raspunsuri: 82
Inscris: 26-06-2007
Membrul Nr.: 325

eu tin teoretic WW, adica cam 3 zile pe saptamana, se pune? blushing.gif
+Quote Post
daconst
mesaj 25-09-2007, 09:07 PM
Mesaj #821

Taz

Raspunsuri: 3.318
Membrul Nr.: 68

Deea nu le-am vazut.Unde sunt? w00t.gif

Ella,super tare ca mergi pe jos.Sa stii ca eu asa am slabit majoritatea kg de dupa sarcina. wink1.gif

--------------------
+Quote Post
Monic
mesaj 25-09-2007, 09:18 PM
Mesaj #822

Iepuras

Raspunsuri: 1.658
Membrul Nr.: 75
Dispozitie: bine ca intotdeauna

si Monic tine ww cheer.gif
Si eu vazut pozele Pisik si m-am enervat la culme buei fato, ca eu la 67 kg si 1.72 inaltime sunt dubla w00t.gif si tot ma vad frumoasa si sunt multumita de mine. Pisik, tu cati ani ai? ca uite eu in 3 luni fac 30 si nu sunt cu bebe la purtator; tu parca esti mai tinerica, asa ca nu te mai agita, ai tot timpul din lume, nu te mai strasa atat, ca tot va iesi un bebe cand i-o veni vremea wink1.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
Pisik
mesaj 25-09-2007, 09:25 PM
Mesaj #823

Taz

Raspunsuri: 3.513
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

CITAT(Monic @ 25-09-2007, 10:18 PM) *

si Monic tine ww cheer.gif
Si eu vazut pozele Pisik si m-am enervat la culme buei fato, ca eu la 67 kg si 1.72 inaltime sunt dubla w00t.gif si tot ma vad frumoasa si sunt multumita de mine. Pisik, tu cati ani ai? ca uite eu in 3 luni fac 30 si nu sunt cu bebe la purtator; tu parca esti mai tinerica, asa ca nu te mai agita, ai tot timpul din lume, nu te mai strasa atat, ca tot va iesi un bebe cand i-o veni vremea wink1.gif

He, he, nu esti dubla ca te-am vazut eu, esti frumusica tare pupic.gif
Eu am 27 de ani, nu e tarziu, dar ideea ca nu pot ma innebuneste. Dar nu imi pierd speranta biggrin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Dumbo
mesaj 25-09-2007, 10:43 PM
Mesaj #824

Marmota

Raspunsuri: 1.017
Inscris: 12-07-2007
Membrul Nr.: 339

Pisik, stai linistita, se va intampla cand te astepti mai putin. Stiu persoane care exact in momentul in care s-au relaxat au reusit.
Eu fac 32 anul asta si inca nu am bebe... ce baba sunt. Azi am fost la doctorita si cand m-a intrebat varsta am zis 31 in viteza. Si dupa mi-am dat seama ca acusi am de fapt 32, as fi putut sa spun lejer ca am 32 dar nu prea ma simt ca atare asa ca... bine ca nu am zis 13.
Nu mai tin WW pentru ca nu stiu cum se puncteaza pastilele tease.gif (am facut laringita si ma indop cu o groaza de pastile, siropuri, bomboane, ceaiuri, fructe.... etc).

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]

+Quote Post
ina_ceva
mesaj 26-09-2007, 07:10 AM
Mesaj #825

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

CITAT(daconst @ 22-09-2007, 11:52 PM) *

Ina,super pozele,mi-ai trezit si mie amintiri. blum.gif
Dar nu vad poze de pe strada rosie sau sa inteleg ca n-ati fost acolo? blushing.gif

Vazut intrebarea, dar am avut impresia ca am raspuns sorry.gif

Am vazut si cartierul rosu, dar nu a fost cum credeam eu. Adica m-am dus acolo cu o imagine mai romantzata despre el, si m-a dezamagit un pic doh.gif
E luminat frumos (ultimele poze din albumul amsterdam) si multe fete in vitrina, unele mai aratoase - am vazut niste blonde bune bune - altele nu, in functie de gusturile fiecaruia; mai imbracate (lenjerie netransparenta), mai golutze. Fetele faceau propuneri, dar putini se duceau, mai mult li se scurgeau ochii pe langa geam. Tariful am inteles ca e in jur de 50 euro.
In WE e vanzoleala mare, vin mai multi sa se uite.

Ce e interesant e ca sunt cateva bisericutze chiar in cartier si geamurile fetelor dau spre ele. Deci nu au nici o treaba cu amestecul acesta dintre religie si prima meserie practicata de femei grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post

253 Pagini V « < 53 54 55 56 57 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 01:41 AM