![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| dany |
26-09-2007, 09:33 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
May , maine pleci spre casa ?? Am inteles bine ???? De abia astept sa vad pozeeeee !!!! Cand ma intorc !
Drum bun spre casa ! Pai hai, sa termin si eu cu salonul si tu cu vacanta si poate facem click impreuna Cand termini cu salonul ???? Incepem de atunci impreuna ????????? Ne sfatuim , ne certam reciproc , etc ?????? -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| dany |
26-09-2007, 09:53 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Aaa, Danutza , vroiam sa te intreb cand ii vei lua lui Lucas asa ceva ??? cred ca se va distra tare de tot ....dar mai dureaza cateva luni , nu ?
-------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Pisik |
27-09-2007, 08:13 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
May , maine pleci spre casa ?? Am inteles bine ???? De abia astept sa vad pozeeeee !!!! Cand ma intorc ! Drum bun spre casa ! Pai hai, sa termin si eu cu salonul si tu cu vacanta si poate facem click impreuna Cand termini cu salonul ???? Incepem de atunci impreuna ????????? Ne sfatuim , ne certam reciproc , etc ?????? Pai salonul se termina pe 14, dar mai am o delegatie pe 17-18 si apoi week-end-ul urmator imi asrbatoresc casatoria cu intarziere, deci ma declar apta din 22 octombrie, te bagi? -------------------- |
| Amazoana |
27-09-2007, 09:25 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.731 Inscris: 29-08-2006 Din: Constanta Membrul Nr.: 122 Dispozitie: ...I'm getting married :D Sex: Feminin |
Uaaaauuuuuuuuu, ce dulce eeeeeeeee! Dulcelul de eeeeeeeeeel |
| daconst |
27-09-2007, 09:44 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Neatza fetili!
Multumim ca ne-ati vizionat! Sunt cam zombie ca de la lunca plinca cred ca asta mic nu poate dormi si m-a frecat toata noaptea.Sper sa-i treaca ca nu mai sunt obisnuita. Dany,jucaria aia cred ca la anul in vara ii va fi buna.Mersi de idei. Himere,hai pe la noi sa ne spui cum e la servici?Cum e cu bona?Cum se comporta Bia? May,cind te intorci acasa? Cum mai stati cu dieta?Eu tot ma tin de ea doar ca nu numar exact si vad ca tot se duc kg.Sper sa ajung sa vad odata greutatea de dinainte,ca parca cind ma apropii de ea,ma las pe tanjeala. -------------------- |
| michelle |
27-09-2007, 09:51 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Neata!
Aseara am dat comanda de invitatii, sper sa le avem in maxim 2 saptamani Danuta, eu dieta nu prea tin, mai dau iama si in nepermise, dar macar merg la sala de 3 ori pe saptamana Partea cea mai rea e ca imi cade f f f f tare parul.. si sper sa mai raman cu ceva pana la nunta -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| daconst |
27-09-2007, 10:31 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Si mie-mi cade tare parul,dar asa e toamna mereu.Nici nu-mi mai bat capul.
Iar tu ai destul par,din cite tin eu minte,asa ca nu ramai cheala. -------------------- |
| otilici |
27-09-2007, 12:17 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.184 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Dana,gupilul tau e super!!
Doua blonde la dus: - Da-mi, te rog, samponul tau! - Dar ai unul langa tine... - Stiu, dar asta e pentru par uscat si eu am parul ud! - E cineva fara bilet acolo, in fund? - Eu, dar mi-l bag imediat! -------------------- |
| cri |
27-09-2007, 12:53 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 82 Inscris: 26-06-2007 Membrul Nr.: 325 Sex: Feminin |
Ziua buna!
Ce fac fetele? Am venit si eu cu o intrebare, nah ca doar asa scriu |
| peach |
27-09-2007, 02:07 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Diferenta dintre erotism si perversiune:
- Erotism este sa mangai femeia cu o pana; - Perversiune este s-o mangai cu toata gaina. Sa-l mamānce nasica de dintos frumos si topaitor Se vede ca a mincat masa numai dulciuri cind a fost gravida Bueyyy, Danutza ....eu zic sa nu-l mai dai pe Lucas Dianei ...il iau eu !!!! Il cresc si ...e al meu stai la coada -------------------- |
| michelle |
27-09-2007, 02:14 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Am venit si eu cu o intrebare, nah ca doar asa scriu Nu esti deloc offtopic, aici se discuta despre orice Cat despre quelle, eu nu am comandat dar erau fete care isi comanda frecvent. Daca nu iti convine produsul am inteles ca il poti returna si primesti banii inapoi. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ina_ceva |
27-09-2007, 06:03 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Lavinia stiu ca si-a comandat . Daca nu-ti place produsul, il porti returna, dar nu-tzi dau inapoi taxele pstale (100 de mii).
-------------------- |
| emu |
27-09-2007, 06:17 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.004 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 89 Dispozitie: hindsight 20/20 Sex: Feminin |
Cata energie are Lucas in el... "Detzi,detzi..."
Va anunt ca azi am luat decizia sa mananc ca pt mentinere (22p). Nu-mi place cand am senzatia de foame mai tot timpul, plus ca fac sport si ar trebui sa se vada la silueta chiar si in situatia asta. La calorii mi-ar iesi in jur 1500 pe zi, iar la sala ard cel putin 250 cal/zi. Mi-am adus aminte sa intreb. Ca am facut-o inainte si nu erai aici, Dana. Cum mancai cand erai insarcinata? Din ce-am mai citit se recomanda in jur de 300cal max/zi in plus. Incerc sa ma documentez pt cand va fi cazul Miha in cazul asta n-o sa mai ai batai de cap cu "," coafura la nunta, iti iese mohawk by default -------------------- |
| axe10 |
27-09-2007, 08:15 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Ziua buna! Ce fac fetele? Am venit si eu cu o intrebare, nah ca doar asa scriu Da, eu am comandat. Aici nu-mi gasesc pantaloni pe nicaieri asa ca am ales metoda asta. Daca te masori corect si consulti tabelele de la sf. catalogului si alegi marimea potrivita iti vin. Eu nu am trimis inapoi decat cand nu mi-a placut produsul nu pt masura. Mi-au trimis si banii, fara taxa postala evident...pe care de altfel nici nu o incaseaza ei. Poti comanda sa vina si prin curier ca e mai comod si nu stai la coada la posta. Vad cu stupoare ca azi s-au scris 10 sau 11 mesaje....unde sunteti?? Eu am fost f ocupata la servici azi (stiti si voi de incendiul dintr-un sediu al Romtelecom din Timisoara si a fost o mare nebunie la servici....) deci am o scuza.... Noapte buna!! -------------------- ![]() |
| cri |
27-09-2007, 09:14 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 82 Inscris: 26-06-2007 Membrul Nr.: 325 Sex: Feminin |
Axe
|
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 02:02 AM |