![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| May |
28-09-2007, 09:36 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
- Unu` evadeaza de la inchisoare. Intra intr-o casa si da peste un cuplu in pat. Ii cere tipului sa se ridice si il leaga de un scaun, apoi, in timp ce o lega pe femeie de pat, se apropie de ea, si o saruta pe gat, apoi se ridica si merge la toaleta. Barbatul ii spune femeii:
-"Uita-te la infractor! a stat multi ani la inchisoare si n-a mai vazut demult o femeie. Am vazut cum te-a sarutat pe gat. Daca vrea sex, sa nu te opui, sa nu tipi, da-i satisfactie, chiar daca iti este sila de el! e periculos, iar daca o sa se infurie, ne va ucide. Sa fii tare, iubita mea! Te iubesc!" -Femeia: "Nu ma saruta pe gat, ci imi soptea la ureche. Mi-a spus ca e homosexual si crede ca esti dragut, apoi m-a intrebat daca avem vaselina in casa. Eu i-am spus ca este in baie. Fii tare, iubitule! Si eu te iubesc! " -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| daconst |
28-09-2007, 11:12 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
N`seara!
Cam tarziu pe aici,dar cred ca mi-a schimbat cineva gupilu. De 3 nopti nu mai doarme ca pina acum,se trezeste plingind si abia il potolesc cind iar o ia de la capat.Azi am fost la doctor,dar nu stim exact ce are.Cica poate e de la dinti.Of,ca m-a terminat zilele astea!Macar exista si o parte buna ca am slabit 1kg asa rapid fara sa fac nimic chiar. May,bine ai revenit! Cam asa ma simt si eu cind vin din tara.Adica simt ca aici sunt acasa. Sorina,ai avut chef de babuini azi sau de retete de mancare? Alice,cum e Brasoveanca? Miha,cum se descurca Cata la dansuri?Oricum e de apreciat ca-si da silinta sa invete. We placut la gagici! -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| axe10 |
29-09-2007, 09:04 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Buna dimineata si we placut.
Azi lucrez toata ziua (tura mea si a colegului) ca sa stau maine acasa cu familia. M-am pregatit cu o sacosa de mancare ca sa nu atac frigiderul de la birou in care sunt tot felul de gustarici: batoane fitness, eugenii, banane.... axe, cum mai merge cu monti? se cunoaste la cantar? Merge, merge, incet dar sigur...saptamana asta doar 200g (poate e si de la imbucat ceva dulce din cauza de musafiri rosii!!!). Eu nu ma plictisesc asa repede. In total de pa 17.09 am dat jos 2.5 kg. Am baut o cafea, am mancat 3 perisoare(pere mai mici) dulcege luate direct din pom si o sa-mi pregatesc pt mai tarziu gris integral la microunde cu fructoza si lapte degresat. Peach, am facut si eu mazare joi....dar nu m-am gandit sa-i pun si ardei iute Dana, se mai intampla si de astea cu copii. Nu te speria, probabil ca intr-adevar e de la dinti. O sa-i treaca. Zi merci ca nu face temperatura sau alte alea...cu scaunul cum sta? May, mare curaj sa mergeti cu masina pana la turci. Poti sa ai sau sa nu ai noroc. Noi am fost de 2 ori pana la greci cu masina si am traversat Bulgaria numai in timpul zilei si pe trasee batute de toata lumea....Aceeasi parere o am despre dieta la turci... -------------------- ![]() |
| crissy |
29-09-2007, 09:25 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.430 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
De 3 nopti nu mai doarme ca pina acum,se trezeste plingind si abia il potolesc cind iar o ia de la capat.Azi am fost la doctor,dar nu stim exact ce are.Cica poate e de la dinti.Of,ca m-a terminat zilele astea!Macar exista si o parte buna ca am slabit 1kg asa rapid fara sa fac nimic chiar. daconst, si Elise se tot trezeste noaptea de la 6 luni, de cand i-a aparut prima perlutza. Acum are 1 an si 10 luni si ii ies maselutele din spate. Nu-ti zic cum am fost sapt. asta la servici axe, te felicit pentru ambitie. -------------------- In stand by...
|
| ina_ceva |
29-09-2007, 11:14 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
May, abia astept sa vad pozele facute de tine. A inceput sa sa ma enerveze si pe mine flickr
Peach, sexos tipul. E acelasi in ambele poze, depinde de noi ce regim tinem, nu? Dana, felicitari pt kg acela. Mai apuci sa te odihnesti acum, cand Lucas e asa agitat? Te mai ajuta soacra? -------------------- |
| Sexymom |
29-09-2007, 03:42 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Pisik drag si frumos, iti doresc sa ti se indeplineasca un vis frumos, sa ai parte de sanatate , bucurii, impliniri langa dragutul tau sot.
LA MULTI ANI DIN TOATA INIMA -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| bubbles |
29-09-2007, 05:11 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
[size=4][color=#FF0000]Pisik la multi ani !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Buna seara !!!! Sunt happy tare ca am luat apartamentul, am luat si electrocasnicele Dana felicitari pentru kg Eu nu am cantarul la mine si astfel nu ma stresez prea tare Acest mesaj a fost editat de bubbles: 29-09-2007, 05:09 PM -------------------- |
| ina_ceva |
29-09-2007, 05:41 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Ei oricum se mai largesc dupa trei patru purtari, asa ca nu o sa pocneasca
-------------------- |
| michelle |
29-09-2007, 08:42 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Intr-o padure se deschide un supermarket. Toate animalele se aseaza la coada lupul, vulpea ursul ajung mai la urma. Deodata apare iepurele si vrea sa treaca de urs, care era ultimul. Ursul suparat il ia pe iepure la bataie, in cele din urma iepurele scapa si vrea sa treaca mai departe dar da de vulpe care suparata ca iepurele vrea sa o ia inaintea ei il ia la bataie. Iepurele scapa si de vulpe si ambitionat vrea sa treaca si mai in fata dar da de lup care vrea si el sa-l ia la bataie. Atunci iepurele suparat incepe sa strige: - Sa mor daca mai deschid magazinul astazi!
-------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| buretel |
29-09-2007, 08:49 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
La Multi Ani Pisik!
Bubbles, felicitari pt apartament! Asta da veste buna May, bine te-ai intors acasa Axe, asa multe ore trebuie sa lucrezi? -------------------- |
| michelle |
29-09-2007, 09:23 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Vai, May, ma ingrozesc povestirile tale
Danuta, crissy pupici puisorilor vostri, sa fie mai linistiti si sa nu aiba dureri cu cresterea dintisorilor Bubbles, felicitari pt apartament! Poze ceva? Ina, incearca sa pui pozele pe picasa. Dana, Cata isi da silinta la dansuri.. Era transpirat saracul de zici ca trasese la fiare. Sa vezi ce crispat danseaza, e f concentrat Uite aici cum se danseaza Brasoveanca. Azi am mers toata ziua la iarba verde, tare fain a fost, o zi superba, cu soare.. Am fost sa imi cos voalul dar nu imi place cum a iesit, e prea incretit, cred ca o sa il descos Cu kg sunt in regula, m-am cantarit azi, dupa 2-3 saptamani si am tot 53 kg -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| buretel |
29-09-2007, 09:25 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Dana, Cata isi da silinta la dansuri.. Era transpirat saracul de zici ca trasese la fiare. Sa vezi ce crispat danseaza, e f concentrat Uite aici cum se danseaza Brasoveanca. Azi am mers toata ziua la iarba verde, tare fain a fost, o zi superba, cu soare.. Am fost sa imi cos voalul dar nu imi place cum a iesit, e prea incretit, cred ca o sa il descos Cu kg sunt in regula, m-am cantarit azi, dupa 2-3 saptamani si am tot 53 kg Nunta ta e in noiembrie, nu? -------------------- |
| michelle |
29-09-2007, 09:29 PM
|
Nunta ta e in noiembrie, nu? Multumesc, dar nu e chiar asa.. Am vrut sa ma mentin intre 50 si 53 de kg, dar culmea m-am oprit la limita superioara Da, pe 10 noiembrie.. acus acus -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| buretel |
29-09-2007, 09:31 PM
|
Nunta ta e in noiembrie, nu? Multumesc, dar nu e chiar asa.. Am vrut sa ma mentin intre 50 si 53 de kg, dar culmea m-am oprit la limita superioara Da, pe 10 noiembrie.. acus acus Ba arati f bine Dap, chiar ca acus-acus -------------------- |
| michelle |
29-09-2007, 09:36 PM
|
Ba arati f bine Dap, chiar ca acus-acus Multumesc Cerceii si pandativul: ![]() -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 12:17 AM |