left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

253 Pagini V « < 58 59 60 61 62 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 14, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
buretel
mesaj 29-09-2007, 09:38 PM
Mesaj #886

Koala

Grup: Membri
Raspunsuri: 2.693
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))
Sex: Feminin

w00t.gif Sunt superbe bijuteriile, michelle. Sunt perlutze cumva? Si pietrele ce sunt? Arata de milioane, imi plac f f mult

--------------------
Imagine

It hurts in my fourteen! (ma doare-n paispe!)
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
michelle
mesaj 29-09-2007, 09:40 PM
Mesaj #887

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.207
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

CITAT(buretel @ 29-09-2007, 10:38 PM) *

w00t.gif Sunt superbe bijuteriile, michelle. Sunt perlutze cumva? Si pietrele ce sunt? Arata de milioane, imi plac f f mult

Da, sunt perlute.. Sincer nu cred ca sunt pietre pretioase, nu au costat f f mult..
Multumesc pupic.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

buretel
mesaj 29-09-2007, 09:42 PM
Mesaj #888

Koala

CITAT(michelle @ 29-09-2007, 10:40 PM) *
Da, sunt perlute.. Sincer nu cred ca sunt pietre pretioase, nu au costat f f mult..
Multumesc pupic.gif

Deci perlele sunt preferate mele absolute! Finute, simple dar de mare efect.
Si nu conteaza pretul, important e ca sunt cu adevarat tare frumoase. Si ti se potrivesc wink1.gif

Acest mesaj a fost editat de buretel: 29-09-2007, 09:42 PM

--------------------
Imagine

+Quote Post
daconst
mesaj 29-09-2007, 10:00 PM
Mesaj #889

Taz

Raspunsuri: 3.318
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 68

floare.gif floare.gif floare.gif Pisik,La multi,multi ani fericiti!!! floare.gif floare.gif floare.gif

Axe,Crissy,multumesc mult de incurajari.ieri tocmai a dormit si el fara sa se trezeasca,dar sa va spun ca l-am culcat la 12 noaptea sa fiu sigura ca doarme.Era saracul chiaun de cap. lol.gif

Ina,socrela e plecata de mult,ca sigur imi era mai usor ca as fi dormit ziua.Asa a trebuit iar sa ma apuc de baut cafea desi ma lasasem.Dar de luni o luam de la cap fara cafea,sa vedem daca merge. naughty.gif

Miha,mersi de Brasoveanca,dar mie una mi se pare plictisitore,adica n-as da-o pe o Banateana. tease.gif
Despre ce perlute e vorba ca le-am ratat?

Acest mesaj a fost editat de daconst: 29-09-2007, 10:02 PM

--------------------
+Quote Post
buretel
mesaj 29-09-2007, 10:03 PM
Mesaj #890

Koala

CITAT(daconst @ 29-09-2007, 11:00 PM) *

Miha,mersi de Brasoveanca,dar mie una mi se pare plictisitore,adica n-as da-o pe o Banateana. tease.gif
Despre ce perlute e vorba ca le-am ratat?

uite aici bijuterii pupic.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
daconst
mesaj 29-09-2007, 10:05 PM
Mesaj #891

Taz

Buretel,mersi mult,esti o draguta. pupic.gif
Se vede ca sunt inca obosita! huh.gif

--------------------
+Quote Post
Susannah
mesaj 29-09-2007, 10:08 PM
Mesaj #892

Furnica
*

Raspunsuri: 70
Inscris: 8-01-2007
Membrul Nr.: 208

CITAT(daconst @ 29-09-2007, 01:12 AM) *

May,bine ai revenit! give_rose.gif
Cam asa ma simt si eu cind vin din tara.Adica simt ca aici sunt acasa. unsure.gif

Va mai intoarceti doar pentru familie, nu? Si totusi vad ca faceti si concedii,nu stati doar o saptamana din obligatie...Ma doare cand vad ca nu mai simtiti nimic placut pentru Romania, nush, poate sunt eu mai patrioata, dar chiar am sentimentul acesta de durere cand aud romani (sau fosti romani, parca asa imi vine sa ii numesc) care spun ca Romania e de 2 lei. NU zic ca e cea mai buna tara din lume, dar parca ar fi bine sa pastram o anumita decenta cand vorbim de ea. Ca si fatza de o bunica care nu e la curent cu tot ce e nou in lume, dar pe care o respectam [pentru ca ne=a spus povesti in copilarie....
Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva, dar chiar nu inteleg...
+Quote Post
buretel
mesaj 29-09-2007, 10:12 PM
Mesaj #893

Koala

CITAT(daconst @ 29-09-2007, 11:05 PM) *

Buretel,mersi mult,esti o draguta. pupic.gif
Se vede ca sunt inca obosita! huh.gif

Cu placere pupic.gif

ps: n-am avut ocazia pana acum sa-ti spun, dar imi place tare mult voinicul tau wink1.gif

CITAT(Susannah @ 29-09-2007, 11:08 PM) *

Cam asa ma simt si eu cind vin din tara.Adica simt ca aici sunt acasa. unsure.gif

Va mai intoarceti doar pentru familie, nu? Si totusi vad ca faceti si concedii,nu stati doar o saptamana din obligatie...Ma doare cand vad ca nu mai simtiti nimic placut pentru Romania, nush, poate sunt eu mai patrioata, dar chiar am sentimentul acesta de durere cand aud romani (sau fosti romani, parca asa imi vine sa ii numesc) care spun ca Romania e de 2 lei. NU zic ca e cea mai buna tara din lume, dar parca ar fi bine sa pastram o anumita decenta cand vorbim de ea. Ca si fatza de o bunica care nu e la curent cu tot ce e nou in lume, dar pe care o respectam [pentru ca ne=a spus povesti in copilarie....

Poate ca May se refera la oameni, nu la locuri. Pana la urma, Home is where your heart is wink1.gif

--------------------
Imagine

+Quote Post
michelle
mesaj 29-09-2007, 10:13 PM
Mesaj #894

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.207
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

CITAT(buretel @ 29-09-2007, 10:42 PM) *

Deci perlele sunt preferate mele absolute! Finute, simple dar de mare efect.
Si nu conteaza pretul, important e ca sunt cu adevarat tare frumoase. Si ti se potrivesc wink1.gif

Multumesc mult, esti o draguta!

Dana, cum e Banateana?

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
ina_ceva
mesaj 30-09-2007, 05:40 AM
Mesaj #895

Hiena

Raspunsuri: 4.737
Inscris: 9-06-2006
Din: Bucuresti
Membrul Nr.: 23
Dispozitie: ...pufoasa..

Miha, mi-am pus deja cateva poze pe picassa si-mi place f mult; am sa uit de flickr grin.gif
Sunt superbe bijuteriile, sa le porti cu placere pupic.gif

Dana, va fi greu fara cafea, la inceput, dar trebuie sa mearga. Multa rabdare iti doresc smile.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
crissy
mesaj 30-09-2007, 09:32 AM
Mesaj #896

Marmota

Raspunsuri: 1.430
Inscris: 10-10-2006
Membrul Nr.: 142

CITAT(Susannah @ 29-09-2007, 11:08 PM) *

Eu am fost plecata din tara, doar 10 zile, intr-un schimb de experienta cu elevi / profesori din Luxemburg. La intoarcerea in tara am avut un soc. Si ma refer la "frumoasa" Romanie, nu la oameni. Avem o tara cu locuri frumoase, dar nu stim sa o ingrijim.

--------------------
In stand by...
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
May
mesaj 30-09-2007, 09:55 AM
Mesaj #897

Jaguar

Raspunsuri: 6.871
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

CITAT(Susannah @ 29-09-2007, 10:08 PM) *

smile.gif Nu sunt de parere ca Romania este de 2 lei sau ca nu mai simt nimic placut pt ea, chiar am subliniat faptul ca m-am simtit f bine cat am stat in tara. Am spus doar ca am avut un sentiment mai puternic de ``acasa`` pt casuta mea din Spania decat pt cea in care am stat toata viata cu parintii si, ca sa inteleaga cineva acest sentiment, ar trebui sa sape f adanc, nu sa il ia ca atare.

Am sa ma explic pt ca vad ca am fost inteleasa gresit smile.gif. Pana sa plec in tara aveam o stare de anxietate, de abia asteptam sa ajung in locurile pe care le-am stiut dintotdeauna si printre oamenii care m-au inconjurat toata viata. Mi-era chiar teama ca, odata ajunsa acolo, nu voi mai dori sa ma intorc in Spania sau, cel putin, nu ma va mai atrage cu nimic, ma voi simti singura daca ma intorc, imi voi da seama ca am facut o alegere gresita. A fost super in tara si mi-as fi dorit sa stau mai mult decat am stat, am fost trista ca a trebuit sa plec dar... am intrat in casa de aici si am simtit acea liniste sufleteasca, acel sentiment de bine pe care il ai cand vezi ceva facut cu mana ta, cand vezi obiecte cumparate de tine si iti amintesti povestea fiecaruia. Pur si simplu am realizat ca m-am maturizat mult in ultimii 2 ani, ca ma simt mai implinita la vederea casei pe care am ``construit-o``eu cu Remy caci suntem o familie acum, indiferent unde ar fi aceasta casa, in orice tara, chiar si in Romania.

Susannah cred ca tu ai inteles ca ma simt mai ``acasa`` in Spania decat in Romania.... e un pic dus la extrem dar nu f departe de adevar. In sufletul meu, Romania mereu va fi originea mea si locul in care se afla toti ai mei pe care ii iubesc din tot sufletul si la care o sa ma intorc cu drag, dar, in viata de zi cu zi, Spania este casa mea. Aici mi-am intemeiat familia si incerc sa imi construiesc un viitor, nu sunt in trecere ci raman si cel mai intelept lucru ar fi sa inteleg ca asta este tara mea acum, dupa legile ei ma ghidez si trebuie sa ma gandesc la prezent si viitor, nu sa ma tot ancorez in trecut.

Pentru mine, deocamdata, este mai bine aici decat in Romania dar nu o sa fiu niciodata atat de ipocrita incat sa strig sus si tare ca Romania este de kkt din moment ce familia mea se descurca destul de bine acolo si nu are niciun gand sa plece. Aceasta decizie tine de fiecare si trebuie sa ne respectam reciproc.

Neatza fetele floare.gif

Si ca un banc cu aceeasi tema:

Conversatie intre Sf Petru si Dumnezeu:

Sf Petru:- Doamne, de ce ai dat atatea bogatii Romaniei? Munti, campii, ape, sol fertil? Cu ce a fost atat de binecuvantata aceasta tara de a primit de toate?

Dumnezeu:- Da, dar stai sa vezi ce popor ii dau!

lol.gif

Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 30-09-2007, 09:59 AM

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
cri
mesaj 30-09-2007, 10:23 AM
Mesaj #898

Furnica
*

Raspunsuri: 82
Inscris: 26-06-2007
Membrul Nr.: 325

CITAT(michelle @ 29-09-2007, 10:23 PM) *

Uite aici cum se danseaza Brasoveanca.

Dansul asta eu l-am aflat aici sub numele de Taraselul, pasii sunt indentici, difera ritmul, imi place tare, din pacate doar sa ma uit, ca in rest.... sorry.gif
+Quote Post
daconst
mesaj 30-09-2007, 02:01 PM
Mesaj #899

Taz

Susannah,tu esti un fel de Gica contra ca de obicei,nu te supara.Unde ai vazut ca a scris cineva ceva rau de Romania sau ca e de 2 lei?
De ce nu poti intelege ca "acasa" e acolo unde simti asta si unde ai familia de fapt?Trebuie sa ma simt vinovata ca nu mai simt asta in Romania???sau ca unora nu le convine?
Cred ca ar trebui sa-ti tii pentru tine parerile,mai ales daca nu ti le cere nimeni si nici macar nu intelegi care e ideea! sad.gif

--------------------
+Quote Post
May
mesaj 30-09-2007, 02:31 PM
Mesaj #900

Jaguar

Raspunsuri: 6.871
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Sunt disperata! mad.gif O auzisem pe ganesha de parabeni dar nu credeam ca este asa de serioasa treaba... pai frate, sunt peste tot! w00t.gif. In toate cremele mele, in demachiant,in deodorante, probabil ca si in parfumuri dar nu pot sa verific pt ca eu nu pastrez cutiile blink.gif. Cum sa ma mai dau eu cu deodorant cand s-a descoperit ca parabenul continut de el se gaseste in tumorile canceroase extrase din sanii femeilor bolnave? doh.gif

Am gasit articolul asta si asta .... sunt o multime de articole despre parabeni si despre nocivitatea lor dar ce masuri sa luam cand 90% din cosmetice contin acesti parabeni iar cele care nu ii contin sunt greu de procurat sau sunt scumpe? sorry.gif

Ce sentiment idiot este acela cand realizezi ca toate eforturile tale de a te ingrijii si de a te infrumuseta sunt in defavoarea sanatatii mad.gif. Astia nu sunt normali la cap! mad.gif

Mi-am luat din tara o crema de fata, un gel de curatare a fetei, o crema si un ulei anticelulitic, toate de la Elmiplant, formula fara parabeni. Dar restul? Si cand se termina ce fac? Sa ma vezi acum cum ma duc la parfumerie ca la biblioteca si ies cu mana goala dry.gif

Oh, am uitat de farduri! Si alea au! w00t.gif

I-am gasit si in gelul de barbierit al lui Remy si aftershave-ul lui de firma cu pretentii dry.gif

Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 30-09-2007, 02:19 PM

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post

253 Pagini V « < 58 59 60 61 62 > » 
Closed Topic
4 Membri citesc acest subiect (4 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 1-12-2008 - 11:55 PM