![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| buretel |
29-09-2007, 09:38 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
-------------------- |
| michelle |
29-09-2007, 09:40 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Da, sunt perlute.. Sincer nu cred ca sunt pietre pretioase, nu au costat f f mult.. Multumesc -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| buretel |
29-09-2007, 09:42 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.693 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 97 Dispozitie: cu gura pana la urechi :)) Sex: Feminin |
Da, sunt perlute.. Sincer nu cred ca sunt pietre pretioase, nu au costat f f mult.. Multumesc Deci perlele sunt preferate mele absolute! Finute, simple dar de mare efect. Si nu conteaza pretul, important e ca sunt cu adevarat tare frumoase. Si ti se potrivesc Acest mesaj a fost editat de buretel: 29-09-2007, 09:42 PM -------------------- |
| daconst |
29-09-2007, 10:00 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Axe,Crissy,multumesc mult de incurajari.ieri tocmai a dormit si el fara sa se trezeasca,dar sa va spun ca l-am culcat la 12 noaptea sa fiu sigura ca doarme.Era saracul chiaun de cap. Ina,socrela e plecata de mult,ca sigur imi era mai usor ca as fi dormit ziua.Asa a trebuit iar sa ma apuc de baut cafea desi ma lasasem.Dar de luni o luam de la cap fara cafea,sa vedem daca merge. Miha,mersi de Brasoveanca,dar mie una mi se pare plictisitore,adica n-as da-o pe o Banateana. Despre ce perlute e vorba ca le-am ratat? Acest mesaj a fost editat de daconst: 29-09-2007, 10:02 PM -------------------- |
| buretel |
29-09-2007, 10:03 PM
|
Miha,mersi de Brasoveanca,dar mie una mi se pare plictisitore,adica n-as da-o pe o Banateana. Despre ce perlute e vorba ca le-am ratat? uite aici bijuterii -------------------- |
| daconst |
29-09-2007, 10:05 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Buretel,mersi mult,esti o draguta.
Se vede ca sunt inca obosita! -------------------- |
| Susannah |
29-09-2007, 10:08 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 70 Inscris: 8-01-2007 Membrul Nr.: 208 Sex: Feminin |
May,bine ai revenit! Cam asa ma simt si eu cind vin din tara.Adica simt ca aici sunt acasa. Va mai intoarceti doar pentru familie, nu? Si totusi vad ca faceti si concedii,nu stati doar o saptamana din obligatie...Ma doare cand vad ca nu mai simtiti nimic placut pentru Romania, nush, poate sunt eu mai patrioata, dar chiar am sentimentul acesta de durere cand aud romani (sau fosti romani, parca asa imi vine sa ii numesc) care spun ca Romania e de 2 lei. NU zic ca e cea mai buna tara din lume, dar parca ar fi bine sa pastram o anumita decenta cand vorbim de ea. Ca si fatza de o bunica care nu e la curent cu tot ce e nou in lume, dar pe care o respectam [pentru ca ne=a spus povesti in copilarie.... Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva, dar chiar nu inteleg... |
| buretel |
29-09-2007, 10:12 PM
|
Buretel,mersi mult,esti o draguta. Se vede ca sunt inca obosita! Cu placere ps: n-am avut ocazia pana acum sa-ti spun, dar imi place tare mult voinicul tau May,bine ai revenit! Cam asa ma simt si eu cind vin din tara.Adica simt ca aici sunt acasa. Va mai intoarceti doar pentru familie, nu? Si totusi vad ca faceti si concedii,nu stati doar o saptamana din obligatie...Ma doare cand vad ca nu mai simtiti nimic placut pentru Romania, nush, poate sunt eu mai patrioata, dar chiar am sentimentul acesta de durere cand aud romani (sau fosti romani, parca asa imi vine sa ii numesc) care spun ca Romania e de 2 lei. NU zic ca e cea mai buna tara din lume, dar parca ar fi bine sa pastram o anumita decenta cand vorbim de ea. Ca si fatza de o bunica care nu e la curent cu tot ce e nou in lume, dar pe care o respectam [pentru ca ne=a spus povesti in copilarie.... Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva, dar chiar nu inteleg... Poate ca May se refera la oameni, nu la locuri. Pana la urma, Home is where your heart is -------------------- |
| michelle |
29-09-2007, 10:13 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Deci perlele sunt preferate mele absolute! Finute, simple dar de mare efect. Si nu conteaza pretul, important e ca sunt cu adevarat tare frumoase. Si ti se potrivesc Multumesc mult, esti o draguta! Dana, cum e Banateana? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ina_ceva |
30-09-2007, 05:40 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.737 Inscris: 9-06-2006 Din: Bucuresti Membrul Nr.: 23 Dispozitie: ...pufoasa.. Sex: Feminin |
Miha, mi-am pus deja cateva poze pe picassa si-mi place f mult; am sa uit de flickr
Sunt superbe bijuteriile, sa le porti cu placere Dana, va fi greu fara cafea, la inceput, dar trebuie sa mearga. Multa rabdare iti doresc -------------------- |
| crissy |
30-09-2007, 09:32 AM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.430 Inscris: 10-10-2006 Membrul Nr.: 142 Sex: Feminin |
May,bine ai revenit! Cam asa ma simt si eu cind vin din tara.Adica simt ca aici sunt acasa. Va mai intoarceti doar pentru familie, nu? Si totusi vad ca faceti si concedii,nu stati doar o saptamana din obligatie...Ma doare cand vad ca nu mai simtiti nimic placut pentru Romania, nush, poate sunt eu mai patrioata, dar chiar am sentimentul acesta de durere cand aud romani (sau fosti romani, parca asa imi vine sa ii numesc) care spun ca Romania e de 2 lei. NU zic ca e cea mai buna tara din lume, dar parca ar fi bine sa pastram o anumita decenta cand vorbim de ea. Ca si fatza de o bunica care nu e la curent cu tot ce e nou in lume, dar pe care o respectam [pentru ca ne=a spus povesti in copilarie.... Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva, dar chiar nu inteleg... Eu am fost plecata din tara, doar 10 zile, intr-un schimb de experienta cu elevi / profesori din Luxemburg. La intoarcerea in tara am avut un soc. Si ma refer la "frumoasa" Romanie, nu la oameni. Avem o tara cu locuri frumoase, dar nu stim sa o ingrijim. -------------------- In stand by...
|
| May |
30-09-2007, 09:55 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Va mai intoarceti doar pentru familie, nu? Si totusi vad ca faceti si concedii,nu stati doar o saptamana din obligatie...Ma doare cand vad ca nu mai simtiti nimic placut pentru Romania, nush, poate sunt eu mai patrioata, dar chiar am sentimentul acesta de durere cand aud romani (sau fosti romani, parca asa imi vine sa ii numesc) care spun ca Romania e de 2 lei. NU zic ca e cea mai buna tara din lume, dar parca ar fi bine sa pastram o anumita decenta cand vorbim de ea. Ca si fatza de o bunica care nu e la curent cu tot ce e nou in lume, dar pe care o respectam [pentru ca ne=a spus povesti in copilarie.... Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva, dar chiar nu inteleg... Am sa ma explic pt ca vad ca am fost inteleasa gresit Susannah cred ca tu ai inteles ca ma simt mai ``acasa`` in Spania decat in Romania.... e un pic dus la extrem dar nu f departe de adevar. In sufletul meu, Romania mereu va fi originea mea si locul in care se afla toti ai mei pe care ii iubesc din tot sufletul si la care o sa ma intorc cu drag, dar, in viata de zi cu zi, Spania este casa mea. Aici mi-am intemeiat familia si incerc sa imi construiesc un viitor, nu sunt in trecere ci raman si cel mai intelept lucru ar fi sa inteleg ca asta este tara mea acum, dupa legile ei ma ghidez si trebuie sa ma gandesc la prezent si viitor, nu sa ma tot ancorez in trecut. Pentru mine, deocamdata, este mai bine aici decat in Romania dar nu o sa fiu niciodata atat de ipocrita incat sa strig sus si tare ca Romania este de kkt din moment ce familia mea se descurca destul de bine acolo si nu are niciun gand sa plece. Aceasta decizie tine de fiecare si trebuie sa ne respectam reciproc. Neatza fetele Si ca un banc cu aceeasi tema: Conversatie intre Sf Petru si Dumnezeu: Sf Petru:- Doamne, de ce ai dat atatea bogatii Romaniei? Munti, campii, ape, sol fertil? Cu ce a fost atat de binecuvantata aceasta tara de a primit de toate? Dumnezeu:- Da, dar stai sa vezi ce popor ii dau! Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 30-09-2007, 09:59 AM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| cri |
30-09-2007, 10:23 AM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 82 Inscris: 26-06-2007 Membrul Nr.: 325 Sex: Feminin |
Dansul asta eu l-am aflat aici sub numele de Taraselul, pasii sunt indentici, difera ritmul, imi place tare, din pacate doar sa ma uit, ca in rest.... |
| daconst |
30-09-2007, 02:01 PM
|
Susannah,tu esti un fel de Gica contra ca de obicei,nu te supara.Unde ai vazut ca a scris cineva ceva rau de Romania sau ca e de 2 lei?
De ce nu poti intelege ca "acasa" e acolo unde simti asta si unde ai familia de fapt?Trebuie sa ma simt vinovata ca nu mai simt asta in Romania???sau ca unora nu le convine? Cred ca ar trebui sa-ti tii pentru tine parerile,mai ales daca nu ti le cere nimeni si nici macar nu intelegi care e ideea! -------------------- |
| May |
30-09-2007, 02:31 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Sunt disperata!
Am gasit articolul asta si asta .... sunt o multime de articole despre parabeni si despre nocivitatea lor dar ce masuri sa luam cand 90% din cosmetice contin acesti parabeni iar cele care nu ii contin sunt greu de procurat sau sunt scumpe? Ce sentiment idiot este acela cand realizezi ca toate eforturile tale de a te ingrijii si de a te infrumuseta sunt in defavoarea sanatatii Mi-am luat din tara o crema de fata, un gel de curatare a fetei, o crema si un ulei anticelulitic, toate de la Elmiplant, formula fara parabeni. Dar restul? Si cand se termina ce fac? Sa ma vezi acum cum ma duc la parfumerie ca la biblioteca si ies cu mana goala Oh, am uitat de farduri! Si alea au! I-am gasit si in gelul de barbierit al lui Remy si aftershave-ul lui de firma cu pretentii Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 30-09-2007, 02:19 PM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 11:55 PM |