left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

253 Pagini V « < 59 60 61 62 63 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 14, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
himere2005
mesaj 30-09-2007, 04:48 PM
Mesaj #901

Lama

Grup: Membri
Raspunsuri: 5.888
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 82
Dispozitie: incendiara
Sex: Feminin

salut fetelor, o cafeluta? grin.gif
in sfarsit am reusit sa intru pe forum. azi avem invitati. trebuie sa soseasca, asa ca am pregatit cate ceva bun.
la servici e ok pana acum, partea cam aiurea e ca sefa, directoarea de filiala e cam perversa, e un om periculos. sper totusi sa nu am prea mari tangente cu ea, o s-o evit pe cat posibil. in rest, de luni raman singura pe post, fata care ma supraveghea incepand noul job. am un morcov de ma doare )).gif dar n-am ce face...toate inceputurile sunt grele ...acum eu sunt capul familiei, asa ca nu-mi mai scoate nimeni ochii ca, castiga mai bine tease.gif
bia e tare fericita in prezenta bonei, a fost mai greu cu bonele "surogat", pana la intoarcerea in galati a bonei pe care am ales-o de la inceput. s-ar putea sa reuseasca sa o invete si la olita ca in prezenta ei vrea sa stea chiar si 20 de minute rolleyes.gif
may, de abia astept pozele din turcia yahoo.gif
pisik, sa ai parte de o familie implinita si de multi oameni de bun simt in jurul tau care sa te aprecieze pentru ceea ce esti...La multi ani!
miha, tare finute bijuteriile, la tine totul e la superlativ, de abia astept sa vad nunta. o sa fie pe masura asteptarilor si stradaniei tale floare.gif
dana, ti-am vazut piciul, e haios rau si chiar ma gandeam ca e mult mai usor cu o astfel de jucarie ca nu mai trebuie sa stai cocosata. iar tu esti o slabuta si jumatate, chiar mi s-a parut ca ai muschiii de la maini bine lucrati
ina, ti-am vazut ochisorii in pozele din amsterdam si cat de fericiti sunteti impreuna. sa puneti de-o nunta in curand grin.gif
blue, felicitari pentru master
legat de romania, cred ca partea pozitiva ar fi ca in tara poti sa-ti gasesti un job pe masura pregatirii tale, ceea ce e cam greu in strainatate, dar partea aiurea e ca oricat de mult ai munci nu prea reusesti sa-ti realizezi visurile (dpdv financiar) si ca nu suntem suficient de civilizati, asta-i adevarul suntem cam din topor grin.gif ....sa fim fericite oriunde ne-am afla, asta conteaza cel mai mult
n-am iesit din tara si tare as fi curioasa ce sentimente ma incearca blum.gif
alice, esti tare voluptoasa in poza de la avatar, ce mai ai pe vino-'ncoa
o sa incerc sa vad cand mai reusesc sa intru ca de obicei in we recuperez somnul pierdut in timpul saptamanii...trece al naibii de repede we

un we superb si nu fiti cuminti

salutare danuta, vad ca esti pe baricade grin.gif

Acest mesaj a fost editat de himere2005: 30-09-2007, 04:48 PM

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 30-09-2007, 05:38 PM
Mesaj #902

Veverita

Raspunsuri: 710
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light

Bine v-am gasit!
Himere cafeaua pica la tanc.Ma duc sa vad ce ati mai facut pe aici ca ,desi acum am acces la internet mai ieftin si de acasa ,acum numai prea am timp sa intru sad.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

Susannah
mesaj 30-09-2007, 06:14 PM
Mesaj #903

Furnica
*

Raspunsuri: 70
Inscris: 8-01-2007
Membrul Nr.: 208

CITAT(daconst @ 30-09-2007, 04:01 PM) *

Susannah,tu esti un fel de Gica contra ca de obicei,nu te supara.Unde ai vazut ca a scris cineva ceva rau de Romania sau ca e de 2 lei?
De ce nu poti intelege ca "acasa" e acolo unde simti asta si unde ai familia de fapt?Trebuie sa ma simt vinovata ca nu mai simt asta in Romania???sau ca unora nu le convine?
Cred ca ar trebui sa-ti tii pentru tine parerile,mai ales daca nu ti le cere nimeni si nici macar nu intelegi care e ideea! sad.gif

Daconst, am o parere diferita, da, probabil un Gica Contra sunt daca vrei sa imi zici asa. Am adresat si eu o intrebare, e o crima? Cum adica ar trebui sa imi tin pentru mine parerile, cand toata lumea e libera sa si le exprime? Nu inteleg...

Multumesc de raspuns, May, acum am inteles mai bine.
+Quote Post
Sexymom
mesaj 30-09-2007, 06:25 PM
Mesaj #904

Lama

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 5.284
Inscris: 3-08-2006
Membrul Nr.: 101
Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita..

Susannah si eu sunt in Spania de 4 ani.
Merg in tara an de an, dar cand ma intorc aici ( asa cum a spus si May) ma simt acasa. Si aici nu am nimic din situatia pe care o am in Romania, stau cu chirie, nu muncesc si imi e greu sa ma cred o incuiata si o limitata.Ma mandresc ca sunt romanca, ca avem multi oameni valorosi si pregatiti, de scoala noastra diferita de a lor,insa acasa sunt trista cand vad mizeria, coruptia, pilele, spaga,saracia, salariile mici, diferentele intre paturile sociale, infrastructura ( implicit strazile) ...vara asta am avut un soc, eu sunt din Bucuresti, si nu am reusit sa ma descurc in el ( zona Bucur Obor)...iar la mama in Bereni era o varza totala....
Eu nu mai vreau acasa, si lupt ca sa imi fac un rost aici.
Poate castig la loterie floare.gif ca alte sanse nu am sa scap de chirie.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
Imagine

IMC .22,15
+Quote Post
Anna
mesaj 30-09-2007, 06:33 PM
Mesaj #905

Iepuras

Raspunsuri: 1.704
Inscris: 30-10-2006
Membrul Nr.: 151

Pisik LA MULTI ANI cu o mareee intarziere, mea culpa blushing.gif blushing.gif
Tot ce iti doresti si multa sanatate! pupic.gif hug.gif

va pup pe toate. O seara de duminica placuta pupic.gif

--------------------
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!

==POze==

=POzele de la OMu=
+Quote Post
BLUELIFE
mesaj 30-09-2007, 07:17 PM
Mesaj #906

Veverita

Raspunsuri: 710
Inscris: 7-03-2007
Membrul Nr.: 250
Dispozitie: Light

La multi ani Pisik!

--------------------
Imagine
+Quote Post
Susannah
mesaj 30-09-2007, 07:33 PM
Mesaj #907

Furnica
*

Raspunsuri: 70
Inscris: 8-01-2007
Membrul Nr.: 208

CITAT(Sexymom @ 30-09-2007, 08:25 PM) *

Susannah si eu sunt in Spania de 4 ani.
Merg in tara an de an, dar cand ma intorc aici ( asa cum a spus si May) ma simt acasa. Si aici nu am nimic din situatia pe care o am in Romania, stau cu chirie, nu muncesc si imi e greu sa ma cred o incuiata si o limitata.Ma mandresc ca sunt romanca, ca avem multi oameni valorosi si pregatiti, de scoala noastra diferita de a lor,insa acasa sunt trista cand vad mizeria, coruptia, pilele, spaga,saracia, salariile mici, diferentele intre paturile sociale, infrastructura ( implicit strazile) ...vara asta am avut un soc, eu sunt din Bucuresti, si nu am reusit sa ma descurc in el ( zona Bucur Obor)...iar la mama in Bereni era o varza totala....
Eu nu mai vreau acasa, si lupt ca sa imi fac un rost aici.
Poate castig la loterie floare.gif ca alte sanse nu am sa scap de chirie.

F frumos, Sexymom, si va felicit pe toate cele care v-ati facut un rost intr-o lume cu mai multe sanse. Singura chestiune care ma deranja era modul in care de multe ori se exagereaza si se uita decenta cu care ar trebui sa privim pamantul de unde am plecat. Atat.
Mult succes in continuare!
+Quote Post
Deea
mesaj 30-09-2007, 09:20 PM
Mesaj #908

Iepuras

Raspunsuri: 1.687
Membrul Nr.: 79

LA MULTI ANI PISIK! Ce-ti doresti tu cel mai mult sa ti se indeplineasca!

--------------------
Imagine
+Quote Post
Dumbo
mesaj 30-09-2007, 09:40 PM
Mesaj #909

Marmota

Raspunsuri: 1.017
Inscris: 12-07-2007
Membrul Nr.: 339

Sexymom si eu sunt din Berceni dar am "fugit" numai pana in Timisoara.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]

User is online!Profile CardPM
+Quote Post
Pisik
mesaj 30-09-2007, 11:39 PM
Mesaj #910

Taz

Raspunsuri: 3.513
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 74
Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine

Fetelor, va multumesc din suflet pt toate urarile.
M-ati impresionat cu mesajele voastre, dupa cum v-am spus, am fost in Bulgaria, iar maine incep cosmarul cu alergatura, asa ca nu siu cat o sa pot scrie.
Pe scurt, in Bulgaria a fost oribil (mancare - am facut indigestie, servicii, prostia lor imensa, team building-ul a fost f prost facut, etc) , dar am avut parte de multe chestii frumoase, deci s-a compensat oarecum ca am fost plecata de ziua mea: joi am primit niste cadouri super misto de la doi colaboratori (firme, nu va ganditi la prostii blum.gif , o cutie superba de bijuterii, mare, vintage si un colier cu pandantiv amandoua de aur de 18k w00t.gif ) colegii mi-au cantat vineri la 00:00 La Multi Ani, mi-au adus tort, mi-au luat cadou un calculator imens de birou, rosu si tare haios, iar asta seara (dupa amiaza) ma asteptau toti prietenii mei cu clasicul "surprise" din filme, costumati cu palarii, cu trompete, afise cu Happy Birthday si toate cele. Capul rautatilor a fost evident "pisoiu" biggrin.gif Si am primit f multe cadouri f frumoase (m-am pozat cu toate, dar nu va aste[tati la poze f curand sorry.gif

Asa ca pana la urma se spune bine ca "tot raul spre bine", ca sa ma consoleze, toti mi-au facut ziua mult mai frumoasa decat daca as fi stat acasa si as fi dat o petrecere

Doresc sa ii multumesc in mod deosebit unei persoane (se stie ea rolleyes.gif ) care mi-a dat telefon sa imi ureze personal La Multi Ani! hug.gif

Va pup pupic.gif

Acest mesaj a fost editat de Pisik: 30-09-2007, 11:39 PM

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 01-10-2007, 12:28 AM
Mesaj #911

Jaguar

Raspunsuri: 6.871
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

pisik bine ai revenit si ma bucur ca pana la urma a fost totul bine, asteptam poze cand poti si sa porti cadourile cu placere pupic.gif

ganesha zici ceva de parabeni sau ma culc? )).gif

Eu am incarcat jumatate din poze dar , doamne iarta-ma, infect mai e flickr mad.gif sper sa le pun pe toate maine si sa vii le arat... sunt cam multicele pt ca am pus o gramada cu peisaje ca sa ii bucur ochii lui himere )).gif

Parca o aud cum striga: culca-te!!!! lol.gif

Noapte buna fetele floare.gif

Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 01-10-2007, 12:22 AM

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
User is online!Profile CardPM
+Quote Post
ganesha
mesaj 01-10-2007, 04:05 AM
Mesaj #912

Taz

Raspunsuri: 3.078
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

May, nu mai zic de ni'ca acuma grin.gif , incep IAR o saptamina cit se poate de normala: 2 examene si citeva deadline-uri... si dus copil de colo-colo, si aia si aialalta.... asa ca imi cam piere piuitul pina la sfirsitul lui decembrie... Da' in schimb astept poze naughty.gif tease.gif
Lasa-l flicku' ala, pune-le si tu pe Picasa ca merge uns floare.gif

--------------------
Inaltime: 1,74

Overall:

Imagine

Actual:Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
michelle
mesaj 01-10-2007, 09:07 AM
Mesaj #913

Hiena

Raspunsuri: 4.207
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Neata!
O saptamana surprinzator de faina va doresc!

Dj Ryno fat. Sylvia - Feel yeah.gif

Multa bafta in noul an universitar, fetelor wink1.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
peach
mesaj 01-10-2007, 09:24 AM
Mesaj #914

Nevastuica

Raspunsuri: 968
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 77

Neatea fetili

La multi ani Pisic! Fie ca toate dorintele tale sa devina realitate!

Declar cu multa rusine ca azi dimineata aveam nici mai mult nici mai putin de 68 sorry.gif DAR m-am hotarit sa iau taurul de coarne macar pina unde eram azi primavara adica 63.
Cine mai tine dieta sau cine incepe cu mine?

dimineata: 2 wasa, unt, gem, cafea, suc
pranz: spagetti cu shrimps poate o salata de rosii cu feta
seara: ma mai gandesc

--------------------
Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 01-10-2007, 09:30 AM
Mesaj #915

Hiena

Raspunsuri: 4.207
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Sorina, multa bafta! cheer.gif Asteptam meniurile zilnice sa te tragem de urechi daca e cazul tease.gif

Cine mai merge cu mine la sala diseara? naughty.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post

253 Pagini V « < 59 60 61 62 63 > » 
Closed Topic
4 Membri citesc acest subiect (4 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 1-12-2008 - 11:56 PM