![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| himere2005 |
30-09-2007, 04:48 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 5.888 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 82 Dispozitie: incendiara Sex: Feminin |
salut fetelor, o cafeluta?
in sfarsit am reusit sa intru pe forum. azi avem invitati. trebuie sa soseasca, asa ca am pregatit cate ceva bun. la servici e ok pana acum, partea cam aiurea e ca sefa, directoarea de filiala e cam perversa, e un om periculos. sper totusi sa nu am prea mari tangente cu ea, o s-o evit pe cat posibil. in rest, de luni raman singura pe post, fata care ma supraveghea incepand noul job. am un morcov de ma doare bia e tare fericita in prezenta bonei, a fost mai greu cu bonele "surogat", pana la intoarcerea in galati a bonei pe care am ales-o de la inceput. s-ar putea sa reuseasca sa o invete si la olita ca in prezenta ei vrea sa stea chiar si 20 de minute may, de abia astept pozele din turcia pisik, sa ai parte de o familie implinita si de multi oameni de bun simt in jurul tau care sa te aprecieze pentru ceea ce esti...La multi ani! miha, tare finute bijuteriile, la tine totul e la superlativ, de abia astept sa vad nunta. o sa fie pe masura asteptarilor si stradaniei tale dana, ti-am vazut piciul, e haios rau si chiar ma gandeam ca e mult mai usor cu o astfel de jucarie ca nu mai trebuie sa stai cocosata. iar tu esti o slabuta si jumatate, chiar mi s-a parut ca ai muschiii de la maini bine lucrati ina, ti-am vazut ochisorii in pozele din amsterdam si cat de fericiti sunteti impreuna. sa puneti de-o nunta in curand blue, felicitari pentru master legat de romania, cred ca partea pozitiva ar fi ca in tara poti sa-ti gasesti un job pe masura pregatirii tale, ceea ce e cam greu in strainatate, dar partea aiurea e ca oricat de mult ai munci nu prea reusesti sa-ti realizezi visurile (dpdv financiar) si ca nu suntem suficient de civilizati, asta-i adevarul suntem cam din topor n-am iesit din tara si tare as fi curioasa ce sentimente ma incearca alice, esti tare voluptoasa in poza de la avatar, ce mai ai pe vino-'ncoa o sa incerc sa vad cand mai reusesc sa intru ca de obicei in we recuperez somnul pierdut in timpul saptamanii...trece al naibii de repede we un we superb si nu fiti cuminti salutare danuta, vad ca esti pe baricade Acest mesaj a fost editat de himere2005: 30-09-2007, 04:48 PM -------------------- ![]() |
| BLUELIFE |
30-09-2007, 05:38 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 710 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
Bine v-am gasit!
Himere cafeaua pica la tanc.Ma duc sa vad ce ati mai facut pe aici ca ,desi acum am acces la internet mai ieftin si de acasa ,acum numai prea am timp sa intru -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Susannah |
30-09-2007, 06:14 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 70 Inscris: 8-01-2007 Membrul Nr.: 208 Sex: Feminin |
Susannah,tu esti un fel de Gica contra ca de obicei,nu te supara.Unde ai vazut ca a scris cineva ceva rau de Romania sau ca e de 2 lei? De ce nu poti intelege ca "acasa" e acolo unde simti asta si unde ai familia de fapt?Trebuie sa ma simt vinovata ca nu mai simt asta in Romania???sau ca unora nu le convine? Cred ca ar trebui sa-ti tii pentru tine parerile,mai ales daca nu ti le cere nimeni si nici macar nu intelegi care e ideea! Daconst, am o parere diferita, da, probabil un Gica Contra sunt daca vrei sa imi zici asa. Am adresat si eu o intrebare, e o crima? Cum adica ar trebui sa imi tin pentru mine parerile, cand toata lumea e libera sa si le exprime? Nu inteleg... Multumesc de raspuns, May, acum am inteles mai bine. |
| Sexymom |
30-09-2007, 06:25 PM
|
![]() Lama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 5.284 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Susannah si eu sunt in Spania de 4 ani.
Merg in tara an de an, dar cand ma intorc aici ( asa cum a spus si May) ma simt acasa. Si aici nu am nimic din situatia pe care o am in Romania, stau cu chirie, nu muncesc si imi e greu sa ma cred o incuiata si o limitata.Ma mandresc ca sunt romanca, ca avem multi oameni valorosi si pregatiti, de scoala noastra diferita de a lor,insa acasa sunt trista cand vad mizeria, coruptia, pilele, spaga,saracia, salariile mici, diferentele intre paturile sociale, infrastructura ( implicit strazile) ...vara asta am avut un soc, eu sunt din Bucuresti, si nu am reusit sa ma descurc in el ( zona Bucur Obor)...iar la mama in Bereni era o varza totala.... Eu nu mai vreau acasa, si lupt ca sa imi fac un rost aici. Poate castig la loterie -------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wbvhOx0/]
![]() IMC .22,15 |
| Anna |
30-09-2007, 06:33 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.704 Inscris: 30-10-2006 Membrul Nr.: 151 Sex: Feminin |
Pisik LA MULTI ANI cu o mareee intarziere, mea culpa
Tot ce iti doresti si multa sanatate! va pup pe toate. O seara de duminica placuta -------------------- Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum!
==POze== =POzele de la OMu= |
| BLUELIFE |
30-09-2007, 07:17 PM
|
![]() Veverita ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 710 Inscris: 7-03-2007 Membrul Nr.: 250 Dispozitie: Light Sex: Feminin |
La multi ani Pisik!
-------------------- ![]() |
| Susannah |
30-09-2007, 07:33 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 70 Inscris: 8-01-2007 Membrul Nr.: 208 Sex: Feminin |
Susannah si eu sunt in Spania de 4 ani. Merg in tara an de an, dar cand ma intorc aici ( asa cum a spus si May) ma simt acasa. Si aici nu am nimic din situatia pe care o am in Romania, stau cu chirie, nu muncesc si imi e greu sa ma cred o incuiata si o limitata.Ma mandresc ca sunt romanca, ca avem multi oameni valorosi si pregatiti, de scoala noastra diferita de a lor,insa acasa sunt trista cand vad mizeria, coruptia, pilele, spaga,saracia, salariile mici, diferentele intre paturile sociale, infrastructura ( implicit strazile) ...vara asta am avut un soc, eu sunt din Bucuresti, si nu am reusit sa ma descurc in el ( zona Bucur Obor)...iar la mama in Bereni era o varza totala.... Eu nu mai vreau acasa, si lupt ca sa imi fac un rost aici. Poate castig la loterie F frumos, Sexymom, si va felicit pe toate cele care v-ati facut un rost intr-o lume cu mai multe sanse. Singura chestiune care ma deranja era modul in care de multe ori se exagereaza si se uita decenta cu care ar trebui sa privim pamantul de unde am plecat. Atat. Mult succes in continuare! |
| Deea |
30-09-2007, 09:20 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.687 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
LA MULTI ANI PISIK! Ce-ti doresti tu cel mai mult sa ti se indeplineasca!
-------------------- ![]() |
| Dumbo |
30-09-2007, 09:40 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.017 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Sexymom si eu sunt din Berceni dar am "fugit" numai pana in Timisoara.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/]
![]() [/url] |
| Pisik |
30-09-2007, 11:39 PM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Fetelor, va multumesc din suflet pt toate urarile.
M-ati impresionat cu mesajele voastre, dupa cum v-am spus, am fost in Bulgaria, iar maine incep cosmarul cu alergatura, asa ca nu siu cat o sa pot scrie. Pe scurt, in Bulgaria a fost oribil (mancare - am facut indigestie, servicii, prostia lor imensa, team building-ul a fost f prost facut, etc) , dar am avut parte de multe chestii frumoase, deci s-a compensat oarecum ca am fost plecata de ziua mea: joi am primit niste cadouri super misto de la doi colaboratori (firme, nu va ganditi la prostii Asa ca pana la urma se spune bine ca "tot raul spre bine", ca sa ma consoleze, toti mi-au facut ziua mult mai frumoasa decat daca as fi stat acasa si as fi dat o petrecere Doresc sa ii multumesc in mod deosebit unei persoane (se stie ea Va pup Acest mesaj a fost editat de Pisik: 30-09-2007, 11:39 PM -------------------- |
| May |
01-10-2007, 12:28 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
pisik bine ai revenit si ma bucur ca pana la urma a fost totul bine, asteptam poze cand poti si sa porti cadourile cu placere
ganesha zici ceva de parabeni sau ma culc? Eu am incarcat jumatate din poze dar , doamne iarta-ma, infect mai e flickr Parca o aud cum striga: culca-te!!!! Noapte buna fetele Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 01-10-2007, 12:22 AM -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ganesha |
01-10-2007, 04:05 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.078 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
May, nu mai zic de ni'ca acuma
Lasa-l flicku' ala, pune-le si tu pe Picasa ca merge uns -------------------- |
| michelle |
01-10-2007, 09:07 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Neata!
O saptamana surprinzator de faina va doresc! Dj Ryno fat. Sylvia - Feel Multa bafta in noul an universitar, fetelor -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| peach |
01-10-2007, 09:24 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Neatea fetili
La multi ani Pisic! Fie ca toate dorintele tale sa devina realitate! Declar cu multa rusine ca azi dimineata aveam nici mai mult nici mai putin de 68 Cine mai tine dieta sau cine incepe cu mine? dimineata: 2 wasa, unt, gem, cafea, suc pranz: spagetti cu shrimps poate o salata de rosii cu feta seara: ma mai gandesc -------------------- |
| michelle |
01-10-2007, 09:30 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Sorina, multa bafta!
Cine mai merge cu mine la sala diseara? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 1-12-2008 - 11:56 PM |