left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

253 Pagini V « < 60 61 62 63 64 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 14, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
peach
mesaj 01-10-2007, 09:37 AM
Mesaj #916

Nevastuica

Grup: Membri
Raspunsuri: 968
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 77
Sex: Feminin

CITAT(michelle @ 01-10-2007, 09:30 AM) *

Sorina, multa bafta! cheer.gif Asteptam meniurile zilnice sa te tragem de urechi daca e cazul tease.gif

Cine mai merge cu mine la sala diseara? naughty.gif

ia pune tu linkurile ale cu gimnastica: fund, pulpe, burta, brate sa nu am motiv de scuza si poate mai sunt si alte doritoare grin.gif

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
michelle
mesaj 01-10-2007, 09:53 AM
Mesaj #917

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.207
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

CITAT(peach @ 01-10-2007, 10:37 AM) *

ia pune tu linkurile ale cu gimnastica: fund, pulpe, burta, brate sa nu am motiv de scuza si poate mai sunt si alte doritoare grin.gif

10 minute de exercitii Pilates
Abs Exercises - Ab Training & Workouts for 6 Pack Abs
Tae Bo pentru sani
Tae Bo pentru brate sculptate
Program complex de tae-bo
Tae Bo pentru picioare de diva
Picioare subtiri si fara aripioare
Tae Bo pentru o talie de viespe
Tae Bo pentru fesieri
Tae-Bo pentru un abdomen de vis
Diverse exercitii Pilates
cheer.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

peach
mesaj 01-10-2007, 10:05 AM
Mesaj #918

Nevastuica

CITAT(michelle @ 01-10-2007, 09:53 AM) *

Sarutmana yahoo.gif

off topic: Danuta ti-am trimis docmentele pe email

--------------------
Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 01-10-2007, 02:04 PM
Mesaj #919

Hiena

Alooo, feteleeeee shout.gif
Unde ati plecat toate? valea.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
nusarich
mesaj 01-10-2007, 02:35 PM
Mesaj #920

Iepuras

Raspunsuri: 1.979
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 80

CITAT(michelle @ 01-10-2007, 10:30 AM) *

Sorina, multa bafta! cheer.gif Asteptam meniurile zilnice sa te tragem de urechi daca e cazul tease.gif

Cine mai merge cu mine la sala diseara? naughty.gif

As merge eu Miha, dar trebuie sa vad daca ma tin muschii (am facut febra de mers la sala 2 zile consecutiv la aceeasi tipa, care cand m-a vazut a zis sa traga de mine cat mai mult si cat mai tare...)

--------------------
+Quote Post
Monic
mesaj 01-10-2007, 02:57 PM
Mesaj #921

Iepuras

Raspunsuri: 1.658
Membrul Nr.: 75
Dispozitie: bine ca intotdeauna

La multi ani Pisik cheer.gif , cu intarziere e drept, dar am profitat si noi de vremea faina si am iesit putin pe-afara in we.
Azi dimineata Paul a plecat la Paris sas ca sunt singurica-cuc pana la sf saptamanii, si am de gand sa ii fac o surpriza si sa ma vopsesc, sa ma fac roscata wink1.gif Vreau un roscat de-ala deschis la culoare rolleyes.gif Vad eu ce iese pana la urma.
Legat de tara... hmm, eu sunt dusa rau in legatura cu acest subiect.
Din cauza jobului sunt de 3 ani in Ungaria, Budapesta, si sincer: eu urasc sa stau aici. Poate vi se pare aiurea ce va spun, dar nu as vrea sa ma judecati in vreun fel: asta simt si cu asta basta! Da, o duc bine, am un job bun, sunt apreciata, castig bine, Paul la fel... dar eu vreau acasa. Cred ca nu trece o zi sa nu imi fie dor sa ma duc acasa. Poate din cauza ca am crescut intr-o familie unita, sau poate pentru ca am multe lucruri care ma leaga de casa. Mi-e dor de obiceiurile noastre, de parcul din fata casei, de curtea pe care am schimbat-o cu 4 pereti de bloc si astia inchiriati. Practic am inceput sa idilizez absolut tot ce tine de acasa si ma cam simt fara radacini aici. Asta poate pentru ca tot pe drumuri fiind am inceput sa apreciez tot ce nu am putut aprecia in anii cat am fost acasa...
In fine dry.gif noroc cu Paul care, cand vede ca iar ma apuca melancolia ma cearta si imi mai da cate o doza de realitate(gen: vrei sa lasam totul balta si sa ajungem sa castigam din nou 20% din salarul de acum? wacko.gif / cum iti mai permiti sa iti cumperi de toate cu un salar mizer din Ro? wacko.gif )... Asa ca ma adun si incerc sa nu ma gandesc prea mult la faptul ca sunt rupta de `acasa`
Bine, sunt mai multe lucruri, cum zicea si May, care m-au facut sa ajung sa gandesc asa.
Himere, felicitari pentru noul job!
Noni azi e prima ta zi la noul servici cheer.gif Iti urez sa ai parte de multe succese profesionale(si cat mai putine greturi baby.gif wink1.gif )

--------------------

Imagine
+Quote Post
Monic
mesaj 01-10-2007, 03:16 PM
Mesaj #922

Iepuras

Peach, asta da surpriza sad.gif Te stiam la 64 unsure.gif
Acum ce dieta te-ai hotarat sa tii? WW? sau altceva?

--------------------

Imagine
+Quote Post
peach
mesaj 01-10-2007, 03:28 PM
Mesaj #923

Nevastuica

CITAT(Monic @ 01-10-2007, 03:16 PM) *

Peach, asta da surpriza sad.gif Te stiam la 64 unsure.gif
Acum ce dieta te-ai hotarat sa tii? WW? sau altceva?

mda..stiu sorry.gif de asta sunt aici

WW ca sa pot minca din toate, eu de felul meu sunt gurmanda si daca ma tai de la cevacu atit mai mult poftesc. WWe ideala pt mine. Plus sport in limita ambitiei si a suturilor in fund.

Motiv principal ..ma string blugii de inebunesc crying.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
Monic
mesaj 01-10-2007, 03:56 PM
Mesaj #924

Iepuras

vrei sa zici ca ne-ai neglijat din simplul motiv ca nu ai tinut ww? Si eu care credeam ca te-ai saturat de noi... blum.gif

--------------------

Imagine
+Quote Post
peach
mesaj 01-10-2007, 04:04 PM
Mesaj #925

Nevastuica

CITAT(Monic @ 01-10-2007, 03:56 PM) *

vrei sa zici ca ne-ai neglijat din simplul motiv ca nu ai tinut ww? Si eu care credeam ca te-ai saturat de noi... blum.gif

cum sa va neglijez..nu am scris dar la citit am fost activa floare.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 01-10-2007, 04:27 PM
Mesaj #926

Taz

Raspunsuri: 3.318
Membrul Nr.: 68

Povestea lui Darius,in seara asta la Observator pe Antena 1! cheer.gif cheer.gif cheer.gif
Poate acum se va strange si suma de bani necesara operatiei de inimioara!

--------------------
+Quote Post
daconst
mesaj 01-10-2007, 07:14 PM
Mesaj #927

Taz

Raspunsuri: 3.318
Membrul Nr.: 68

Acum am apucat sa va si citesc,ca scrisesem pe fuga si eram tare bucuroasa pentru Darius!

Sorina,pai eu sunt cu tine pe baricade,doar stii.Acum sunt cu rushii,dar maine sunt la sala si pina la Revelion suntem manechine. cheer.gif
Saru`mana de email.Sper sa fie cu noroc,ca la tine. pupic.gif

Monic,te inteleg perfect,ca simti asa.Si mi se pare normal sa respecti dorinta sau sentimentele unui om,daca si le scrie aici pe forum.Dar nu toata lumea poate pricepe asta. sad.gif

Himere,ma bucur pentru tine,dar mi-e dor de mesajele tale.Poate-ti mai faci timp sa ne povestesti de noua slujba si de zgripturoaica. devil.gif

Pisik,ce frumoasa surpriza ai avut de ziua ta.Eu imi imaginam asa ceva doar in filme,dar uite ca sunt si persoane care au parte de asa ceva. floare.gif

Miha,ma intrebai de Banateana,asta e un dans mai ritmat ceva genul doi si doi si la refren te invarti cit te tine. grin.gif

--------------------
+Quote Post
nusarich
mesaj 01-10-2007, 09:15 PM
Mesaj #928

Iepuras

Am revenit de la sala (inca pe picioarele mele, cat m-or mai tine). Frate, trag fatutzele astea de mine de zici ca-s puse pe rupt, nu alta. cand ma uit la ele ca sunt de 22-23 de ani si eu baba de pe urma, abia ma misc cand ies din sala. ce sa mai urc scarile catre vestiar, ca ma scurg incet si sigur... Nu mai zic ca doar trec strada si pana reusesc sa fac asta ma ia batzul printre masini...
Deci: Miha, am fost la sala. hug.gif

Pisik, frumoasa surpriza, intr-adevar. Am incercat si noi ceva de genul, de ziua directorului nostru, acum cativa ani. Ziua dumnealui e pe 22 decembrie si de obicei atunci ne anunta cine si cum lucreaza pana anul viitor. Ei, ne zisese ca nu-si serbeaza ziua si cum sa-l facem sa vina la petrecere, i-am zis ca s-au luat la bataie doi colegi de-ai nostri, ca unul din ei s-a imbatat si ca seful lui nu mai are cum sa-l scoata din ale lui si l-a luat la pumni. Noi toti eram stransi la astia doi in birou si asteptam cu masa intinsa, un tortalau de vreo 6 kg, deh, petrecere mare. Vine saracul directorul nostru, nici nu-si incuiase usa, era tot o apa de nervi si stres, deschide usa si... surpriza, trona tortul pe masa. Si aglomeratie maxima, eram veo 60 de oameni acolo. S-a schimbat la fata, a zis sa nu-i mai facem de-astea ca ori ne da afara pe toti ori face atac de cord. Dar a iesit super pana la urma. Noua ne era frica sa nu se supere, dar a fost ok pana la urma. Radem in fiecare an de farsa asta si ne-a zis ca o sa-si aduca aminte mereu de cat de ticniti suntem.

--------------------
+Quote Post
michelle
mesaj 02-10-2007, 08:28 AM
Mesaj #929

Hiena

Neata! cheer.gif
Aseara am fost si eu la sala, Nusa. O sa vezi, cu timpul nu o sa mai simti oboseala de dupa sala, ci muschii cum se tonifiaza naughty.gif Apoi ne-am uitat la un film pe HBO, dragutel..
Azi avem program de dansuri dance2.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
nusarich
mesaj 02-10-2007, 08:52 AM
Mesaj #930

Iepuras

Neata!

De tonifiat se tonifiaza ei, saracii, ce sa zic, obosita sunt si nu prea, marea mea problema este ca atunci cand se termina si ies din sala tremur din toti muschii picioarelor, abia ma misc, zici ca-s impaiata. Dar cu timpul sper sa treaca. Eu ma bucur ca m-am urnit si ca imi place.
Frumos la dansuri, poate prinde Cata dragul de dans si continuati si dupa nunta...

--------------------
+Quote Post

253 Pagini V « < 60 61 62 63 64 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 01:40 AM