![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| peach |
02-10-2007, 09:13 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
mh credeanm ca sunt bau-bau ..acum sunt sigura
inainte se umpleau 10 pagini de la o poza cu fat-frumos cu pieptul bengos daca nu merge dialogul ..facem monolg Dana iti tin pumnii sa se indeplineasca cit mai repede Aseara am mincat supa la plic (greu fara mama) cu doua felii de paine. Azi dimineata la fel ca ieri, la pranz mincare de dovleci pobabil cu paine sau mamaliga oh am uitat .. ieri intre mese am mai rontait mango si ananas confiat sport ioc ..pote azi am si eu o intrebare de 2 lei daca fac sport se mai ridica posteriorul sau tot plat si cazut ramane? adica ceva sanse sa se rotunjeasca cit de cit? -------------------- |
| axe10 |
02-10-2007, 09:24 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Buna dimineata la doamne
Ufff, am avut ieri o zi...teribila. M-am simtit super slabita, am dus copilul la gradi si dupa aceea am stat intinsa pe canapea si m-am uitat la 2 filme pe DVD (inregistrari de la TV) dupa care de abia m-am tarat la baie sa-mi spal podoaba capilara....si am avut un soc- mia- cazut o gramada de par si la spalat si la clatit si la uscat....aveti vreo solutie pt mine? M-am gandit sa merg la farmacie sa-mi cumpar ceva sampon special...nu stiu de care... Am facut ceva plati la banci, cablu...ca dehhh...ca omul muncitor si dator, dupa care am venit acasa si am dormit vreo ora. Barbatul meu a facut niste cartofi prajiti (curatati de mine) si niste pui care era semipreparat, asta in vreo 2 ore. Eu nu am mancat decat pui ca nu mananc cartofi, am desenat cu Alexia, a venit ora de culcare si m-am pravalit cu o carte in mana sa adoarma copilul. Numai pt ca am dormit dupa-masa am reusit sa stau pana la sfarsitul episodului de aseara al "prison break"...si azi am luat-o de la capat cu munca. Axe, asa multe ore trebuie sa lucrezi? Lucrez la "telefoane", cum zic unii si am program de turant....numai ca acum nu fac de noapte...sunt inginer de telecomunicatii. Caut de vreo 3 zile un club unde s-o inscriu pe Alexia la dansuri, balet , ceva ca a auzit o fetita la gradi si m-a inebunit ca vrea si ea. Am cautat pe forumurile de copii, am gasit ceva maine mergem sa vedem daca ii place...e putin cam departe de casa, la Palatul copiilor au zis ca e prea mica, sa vedem cum ajungem cu traficul din Bucuresti.. In leg cu discutia despre Romania sa-mi dau si eu cu parerea: felicitari fetelor care au plecat si si-au facut un rost. Nu ii inteleg pe astia care pleaca si-si lasa copii pe acasa si despre care aud numai nenorociri. Eu urasc traiul aici, nu din cauza de lipsa de bani ci din cauza urateniei peisajului bucurestean, a mizeriei, a birocratiei si coruptiei. Nu am curaj sa plec in alta parte asa ca ma multumesc cu putinul timp de concediu care il petrec in afara tarii. Asta e sunt "chicken"...stau aici, incerc sa votez cat mai bine atunci cand mi se cere parerea la urne....mai mult nu am ce face. am si eu o intrebare de 2 lei daca fac sport se mai ridica posteriorul sau tot plat si cazut ramane? adica ceva sanse sa se rotunjeasca cit de cit? -------------------- ![]() |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| peach |
02-10-2007, 09:33 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
am vazut la tv un documentar in care spuneau ca indiferent cit sport faci daca te-ai nascut cu fundul plat ..plat sta
si ma gandeam si eu ca poate este cineva sa-mi infirme asta -------------------- |
| axe10 |
02-10-2007, 09:41 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
am vazut la tv un documentar in care spuneau ca indiferent cit sport faci daca te-ai nascut cu fundul plat ..plat sta si ma gandeam si eu ca poate este cineva sa-mi infirme asta Si al meu e la fel....si nu ma agit deloc....noroc ca nu e asa mare... Stii ca se aplatizeaza si de la statul pe scaun, eu stau de 17 ani la munca....asa ca... -------------------- ![]() |
| Pisik |
02-10-2007, 09:53 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Pup fetele,
Eu sunt pe fuga tare, aseara am plecat la 20:00 din stand, astazi cred ca fac noapte alba. In alta ordine de idei, trebuie sa fac ceva, asa ca va rog sa ma ajutati, sa ma trageti de urechi cand o sa incep sa tin regim, pt ca nu ma mai incape masura 44 Ieri am mancat de post si am reusit sa ma temperez, doar ca seara pe la zece am mancat paine prajita suedeza, mi-era f foame si nu aveam altceva... Pana dupa salon incerc fara dulce sau macar sa reduc... Daca cumva aveti drum pe la siab, intrebati si de mine; cine nu stie ce si unde sa intrebe sa imi dea pm Pupici -------------------- |
| axe10 |
02-10-2007, 09:58 AM
|
Pup fetele, Eu sunt pe fuga tare, aseara am plecat la 20:00 din stand, astazi cred ca fac noapte alba. In alta ordine de idei, trebuie sa fac ceva, asa ca va rog sa ma ajutati, sa ma trageti de urechi cand o sa incep sa tin regim, pt ca nu ma mai incape masura 44 Ieri am mancat de post si am reusit sa ma temperez, doar ca seara pe la zece am mancat paine prajita suedeza, mi-era f foame si nu aveam altceva... Pana dupa salon incerc fara dulce sau macar sa reduc... Daca cumva aveti drum pe la siab, intrebati si de mine; cine nu stie ce si unde sa intrebe sa imi dea pm Pupici Ti-am zis deja ca te vizitez...numai sa ma hotarasc in ce zi ca in we cred ca e omor pe drum.... -------------------- ![]() |
| Pisik |
02-10-2007, 10:09 AM
|
|
Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.513 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 74 Dispozitie: incerc sa ma simt bine cu mine Sex: Feminin |
Axe, te invit la o cafea
-------------------- |
| daconst |
02-10-2007, 10:24 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Neatza bunicica si de la noi!
Noaptea trecuta am bagat doar o trezire si cica tot de foame. Sorina,ce probleme ai si tu... Eu zic ca doar cu tras de fiare adica aparate de fitness speciale sa reusesti sa modelezi ceva.la mine sa schimbat forma cind am bagat fitness in Ro,dar eram ambitioasa rau pe vremea aia.Aveam fundul asa mai lasat,si mare.S-au format ceva muschi si s-a schimbat forma...pacat ca acum nu se mai vede de grasime. Eu zic ca-ti trebuie sala speciala si antrenor bun. Miha,cum lucrezi fata de 17 ani?Ca mie nu-mi iese ceva la calcul. Pisik,hai mai ca trebuie sa faca si la tine click,ca e pacat de trasaturile tale frumoase. Nusa,bravo pentru sala,azi urmez si eu exemplul si bag o tura de step. -------------------- |
| peach |
02-10-2007, 10:57 AM
|
Sorina,ce probleme ai si tu... dupa principiul omul isi face daca nu are -------------------- |
| michelle |
02-10-2007, 11:10 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Miha,cum lucrezi fata de 17 ani?Ca mie nu-mi iese ceva la calcul. Nu eu, ci Axe Io sunt boboc, am abia 3 ani in campul muncii Daca cumva aveti drum pe la siab, intrebati si de mine; cine nu stie ce si unde sa intrebe sa imi dea pm Colegii lui Cata voiau sa vina si ma gandeam daca sa merg si eu, dar e obositor.. In alta ordine de idei, trebuie sa fac ceva, asa ca va rog sa ma ajutati, sa ma trageti de urechi cand o sa incep sa tin regim, pt ca nu ma mai incape masura 44 Pai eu de ce crezi ca stau aici? Tocmai mi-am lustruit nuiaua -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| May |
02-10-2007, 11:31 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| nusarich |
02-10-2007, 11:38 AM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Asa e, e omor pe drum la Otopeni. Eu fac drumul asta la 7-8 dimineata si 16-19 seara. Cam asta e intervalul de stat in masina la orele astea...
-------------------- |
| peach |
02-10-2007, 11:42 AM
|
http://www.flickr.com/photos/8835224@N06/1...57602236727725/
May vrei sa ne anunti ceva?? hai ca eu sunt in urma cu stirile Sa fie intr-un ceas bun!!! Pe cind nunta? Acest mesaj a fost editat de peach: 02-10-2007, 11:42 AM -------------------- |
| nusarich |
02-10-2007, 12:05 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.979 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Frumoase pozele, May! Foarte frumos v-ati distrat!
-------------------- |
| May |
02-10-2007, 12:11 PM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Multumec Nunta.... peste multi ani banuiesc... minim 2 ca avem alte prioritati acum decat sa scriu pe hartie dragostea noastra Nu ca nu as vrea nunta... -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 01:20 AM |