![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| michelle |
03-10-2007, 08:50 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Fetele!!!!!! Plecam in SUA. Mai exact in TEXAS!!!!!! Am niste emotii de morImi tremura mainile si picioarele de mor. Yupy!!!!!! Multa bafta, Honey! Cand plecati? May, eu zic sa punctezi dupa cum ai zis si tu. Daca nu are grasime, nu punctezi ca pe carnea tocata. -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| peach |
03-10-2007, 08:54 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Neata fetele
afara e ceata de abea vezi casa vecinilor ..iar nu mai vedem soarele pina in martie aseara am mincat o felioaie cu sunca si struguri ..sport..iar am dat-o la coteala azi: dimineata: 2 wasa, gem, unt, cafea, suc prinz: caprese (mozarela si rosii), paste cu sos (sos la borcan) primim soare la pachet -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| michelle |
03-10-2007, 09:05 AM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Noi avem cateva firicele de soare, dar sper sa se faca mai frumos sa iti trimit si tie
Cum arata caprese? Eu am luat aseara din Kauf. leguminoase pt lasagna: vinete, dovlecei, rosii.. A incercat cineva vreodata sa faca fara carne? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| axe10 |
03-10-2007, 09:09 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Noi avem cateva firicele de soare, dar sper sa se faca mai frumos sa iti trimit si tie Cum arata caprese? Eu am luat aseara din Kauf. leguminoase pt lasagna: vinete, dovlecei, rosii.. A incercat cineva vreodata sa faca fara carne? Pai atunci nu se mai numeste lasagna....eu fac un rand de vinete, unul dovlecei, unul rosii, printre ele mai pun usturoi taiat mic si cate un pic de ulei masline, sare piper....bagi la cuptor si iese o bunatate....eu o folosesc ca garnitura la un gratar de piept de pui. Acest mesaj a fost editat de axe10: 03-10-2007, 09:09 AM -------------------- ![]() |
| peach |
03-10-2007, 09:15 AM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
![]() planta verde este basilicum(busuioc) se serveste cu ulei de masline si otet balsamico alb, sare, piper -------------------- |
| axe10 |
03-10-2007, 09:18 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.764 Inscris: 7-12-2006 Din: Bucharest Membrul Nr.: 190 Dispozitie: acra Sex: Feminin |
Yummmy.....mi s-a facut foame.....
Peach, ce faci? Te apuci sa-ti "ridici" popoul? -------------------- ![]() |
| peach |
03-10-2007, 09:37 AM
|
Yummmy.....mi s-a facut foame..... Peach, ce faci? Te apuci sa-ti "ridici" popoul? pai nu mai am televizor ca s-a stricat si ma gindeam sa inlocuiesc activitatea asta cu ceva folositor -------------------- |
| michelle |
03-10-2007, 10:17 AM
|
Pai atunci nu se mai numeste lasagna.... Posibil, dar am gasit retete de lasagna vegetala. Am facut o data cu carne si avea gust de sarmale -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| Ella79 |
03-10-2007, 11:00 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Noi avem cateva firicele de soare, dar sper sa se faca mai frumos sa iti trimit si tie Cum arata caprese? Eu am luat aseara din Kauf. leguminoase pt lasagna: vinete, dovlecei, rosii.. A incercat cineva vreodata sa faca fara carne? Da, eu am facut lasagna cu legume. Diferite legume calite putin, foi de lasagna de cumparat, totul asezat in straturi, putin parmezan deasupra si dat la cuptor 30 de minute. Neaparat trebuie si putin suc de rosii ca sa aiba foile ce absorbi. Reteta am luat-o de pe culinar, era data de Adriana Nicoleta. -------------------- |
| daconst |
03-10-2007, 11:23 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Ce fac fetili?
Eu am fost ieri la sala si am tras de mine ca nebuna,iar seara am scapat la seminte ca doar a fost meci.Noroc ca de la bere m-am abtinut. Sorina,la voi nu-i sarbatoare?Ca aici e tot inchis si lumea e libera.Va trimitem noi soare ca vad ca inca ni se mai arata. May,super pozele!oare ai mai spus unde ai fost in Turcia?Ca iar am ratat mesajul.tare bine arata totul acolo.Vreau si io! Ella,de ce te simteai rau ieri?Cum mai e la servici?E mai bine ca in locul de unde ai plecat? Ce fain ca ai timp de gatit,ca asa ma apuca si pe mine poftele de diverse,dar am un marait cu gingii umflate care nu ma prea lasa sa fac ce vreau. -------------------- |
| Ella79 |
03-10-2007, 11:35 AM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.035 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Ella,de ce te simteai rau ieri?Cum mai e la servici?E mai bine ca in locul de unde ai plecat? Ce fain ca ai timp de gatit,ca asa ma apuca si pe mine poftele de diverse,dar am un marait cu gingii umflate care nu ma prea lasa sa fac ce vreau. Danuta, nu stiu sa-ti zic de ce ma simteam rau. Probabil de la oboseala, nu stiu... La job e ok. E la fel de multa munca, doar ca aici trebuie sa plec mai des in strainatate. E si o parte buna si o parte rea in treaba asta. E frumos ca ma duc in locuri pe care altfel poate ca nu le-as vedea, dar e rau ca trebuie sa ma trezesc adesea foarte devreme (pe la 3 - 4 dimineata) si ca orice calatorie in sine e obositoare. Timp de gatit am destul de putin, dar am descoperit ca gatitul e una din activitatile care ma relaxeaza. Mi-am propus ca in fiecare vineri seara sa gatesc impreuna cu iubitul meu. Fac in prealabil o cercetare pe culinar, trecem prin piata si apoi... punem in practica. Lukas ce mai face? Ce inaltime are ? -------------------- |
| May |
03-10-2007, 11:40 AM
|
|
Jaguar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 6.871 Inscris: 1-08-2006 Din: Madrid Membrul Nr.: 83 Dispozitie: just fine :) Sex: Feminin |
Neatza
dana am fost in Lara, langa Antalya Eu nu mi-am facut somnul deloc caci remy s-a fatait toata noaptea, s-a trezit de esnpe ori... ii era teama sa nu cumva sa nu auda ceasul si sa intarzie la munca... azi e prima zi Afara ploua toata ziua, cu mici pauze... cred ca i-a binecuvantat Dumnezeu pe astia, ca nu au mai vazut asa ploaie de multi ani.... si trebuie sa ies pe timpul asta ca am treaba -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| axe10 |
03-10-2007, 11:41 AM
|
Yummmy.....mi s-a facut foame..... Peach, ce faci? Te apuci sa-ti "ridici" popoul? pai nu mai am televizor ca s-a stricat si ma gindeam sa inlocuiesc activitatea asta cu ceva folositor Buna solutie, eu nici macar la tv nu am timp sa stau.... Pai atunci nu se mai numeste lasagna.... Posibil, dar am gasit retete de lasagna vegetala. Am facut o data cu carne si avea gust de sarmale Retela Ellei suna tentant dar cum sunt la Monti merg pe aia a mea... Ia sa ma duc si eu pe culinar sa ma mai inspir, e o idee buna....cu toate ca am vreo 5 carti de bucate si reviste, dar nu mai am chef sa ma apuc de lecturat. Asa cand ma duc acasa deja am idee ce sa fac nu mai stau sa-mi storc creierii. -------------------- ![]() |
| Deea |
03-10-2007, 11:41 AM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.687 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 79 Sex: Feminin |
Feteleor am nevoie URGENT de o persoana care sa stea cu Alexia in cursul zilei; de la 8.00-17.00. In cazul in care programul e prea lung poate sa stea si pana dupa masa de pranz (aprox. ora 14.00)
Va rog din suflet daca stiti persoane care se pot ocupa de un copil de 1 an si 2 luni lasati-mi tel pe PM, eventual si cat ar vrea salariu. Eu stau pe Brancoveanu. -------------------- ![]() |
| peach |
03-10-2007, 11:44 AM
|
nu Danuta e ziua nationala a Germaniei de aceea aveti liber
Ella daca gatitul te relaxeaza treci si pe la mine -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 12:43 AM |