left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

253 Pagini V « < 65 66 67 68 69 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 14, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
peach
mesaj 03-10-2007, 05:47 PM
Mesaj #991

Nevastuica

Grup: Membri
Raspunsuri: 968
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 77
Sex: Feminin

CITAT(Maybeline @ 03-10-2007, 05:39 PM) *

Pfoaiii... de abia am terminat curatenia in casa... sa ma ierte Dumnezeu dar cred ca socrela nu a mai facut curat in casa, ca doar a facut nora-sa pana sa plece si mai face si cand se intoarce dry.gif

Mi-am pus noua lenjerie de pat luata de la turci, e neagra cu multe, multe inimioare rosii wub.gif

Astazi am apucat sa fac mancare inainte sa vad reteta asta dar cred ca e urmatoarea la rand caci mi-ati facut pofta cu lasagna voastra drool.gif

hm coca...nuuu prea riscant pt mine

--------------------
Imagine
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
May
mesaj 03-10-2007, 05:51 PM
Mesaj #992

Jaguar

Raspunsuri: 6.871
Inscris: 1-08-2006
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Iti dai seama ca fac cu foi cumparate blush.gif

Inca o reteta super este asta blum.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

buretel
mesaj 03-10-2007, 07:16 PM
Mesaj #993

Koala

Raspunsuri: 2.693
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 97
Dispozitie: cu gura pana la urechi :))

CITAT(Maybeline @ 03-10-2007, 06:51 PM) *

Eu n-am mai mancat lasagna din 2002 sorry.gif Parca mi-e pofta, dar nu fac in casa nici picata cu ceara devil.gif

--------------------
Imagine

It hurts in my fourteen! (ma doare-n paispe!)
+Quote Post
peach
mesaj 04-10-2007, 08:51 AM
Mesaj #994

Nevastuica

Raspunsuri: 968
Membrul Nr.: 77

CITAT(Maybeline @ 03-10-2007, 05:51 PM) *

misto reteta
eu am mincat combinatia asta de paine, parmezan si patrunjel cu scoici..super buna

aseara: un sandwish mic, jumatate de iaurt cu fructe si 5-6 tortelini cu sos

azi: dmineata..wasa, sunca, gem, unt, cafea, suc
prinz: poate chili con carne

dar diseara SPORT..o ora tenis yahoo.gif

Acest mesaj a fost editat de peach: 04-10-2007, 09:03 AM

--------------------
Imagine
+Quote Post
axe10
mesaj 04-10-2007, 08:53 AM
Mesaj #995

Taz

Raspunsuri: 3.764
Inscris: 7-12-2006
Din: Bucharest
Membrul Nr.: 190
Dispozitie: acra

Eu azi am niste fileuri de cod alb...dar cred ca nu pun paine ci doar parmezan si patrunjel...ca sa fie si Monti...

--------------------
Imagine
+Quote Post
michelle
mesaj 04-10-2007, 09:07 AM
Mesaj #996

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.207
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!

Neata!
Aseara trebuia sa merg la masaj, era gratuit pentru membrii clubului si am fost programata cu 1 zi inainte. Ieri seara imi spun ca nu mai e valabila oferta wacko.gif Cata neseriozitate dom'le. Am facut stanga-mprejur si am plecat.
Azi am dansuri cheer.gif Un' doi trei, un' doi trei dance2.gif

Vorbim mai tarziu.. trebuie sa tin un training cu noii angajati. salut.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
+Quote Post
axe10
mesaj 04-10-2007, 10:02 AM
Mesaj #997

Taz

offtopic.gif
Pt cine e interesat de cum a fost ieri la "balet":

Va ziceam ca fi-mea mi-a cerut insistent s-o duc la balet. Buuun, am cautat, am gasit un salon la care primesc si copii asa mici si ieri ne-am prezentat acolo inainte de ora 17 cand incepea ora. Nu am avut echipamentul obligatoriu (fiind prima ora), am achitat taxa 10ron si am introdus copilul in sala. Salonul dragutz, curat, cu vestiare, nu se intra incaltat la clasa, ne-au imprumutat o pereche de "flexibili"(botosii de pus in picioare). Dupa 50 minute intreb copilul:ei, cum a fost, ti-a placut?...Da- a venit raspunsul....Vrei sa mai vii aici?...NU!!!!!!- a raspuns promt. w00t.gif w00t.gif w00t.gif lol.gif lol.gif lol.gif ...deci am terminat si cu baletul. Prima ora a fost cam de gimnastica, flexibilitate...ce am apucat sa vad eu....Alexia a zis ca e prea greu.
Asa ca am scapat de o grija...si trecem la ce o sa mai doreasca. In schimb am fost laudate la gradinita pt "jurnalul toamnei"- adica un caietel in care am lipit frunze sub diferite forme (ba am folosit-o ca si coroana unui copac, ba coronitza unei printese desenata de ea), ace de brad (am facut din ele trunchiul copacului de mai sus, un pod peste un rau) si pe langa astea, eu am desenat si ea a colorat ca Alexia nu deseneaza decat fete...atata stie ea. In schimb a colorat ce am desenat eu:fructe de toamna, legume de toamna, o umbrela si a desenat "ploaia"....ne chinuie talentul , ce mai....
Avem in program sa culegem castane si capacele de ghinde nu stiu pentru ce le trebuie la gradinita....

Sa nu uit...aseara a cazut lata cand am pus-o in pat!!!!

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 04-10-2007, 10:12 AM
Mesaj #998

Taz

Raspunsuri: 3.035
Membrul Nr.: 73

Neata!
Dupa 2 sedinte si vreo 10 km facuti pe jos pe tocuri, ieri am vrut sa merg cu metroul (recunosc, n-am mai fost de mult), dar la Universitate m-am trezit ca un pustan de vreo 20 de ani era cu mana la mine in poseta. N-a apucat sa-mi fure nimic, dar m-am speriat atat de tare si m-a socat atat de mult indiferenta oamenilor din jur care nici nu se uitau la mine desi eu tipam ca din gura de sarpe, incat am inceput sa plang singura pe strada.
Asa ca am renuntat la metrou si am plecat de la universitate la Victoria, pe jos, la dentist.
Dentista, o tanti de 50 de ani mi-a zis ca vrea sa imi scoata o masea (stricata), sa imi scoata o masea de portelan (bun) si sa-mi gaureasca o masea (perfect sanatoasa), ca sa imi faca ea nu stiu ce lucrare... blink.gif Aaaaaaaa, si toate astea din vina mea, ca n-am intalnit-o pe ea, dentista dentistilor, pana acum. Ca ea cica m-ar fi salvat de la aceasta lucrare. blink.gif

Asa ca azi iarasi as vrea sa ma strecor intr-o gaura mica de sarpe si sa zac acolo vreo alta mie de ani.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
axe10
mesaj 04-10-2007, 10:57 AM
Mesaj #999

Taz

CITAT(Ella79 @ 04-10-2007, 11:12 AM) *

Neata!
Dupa 2 sedinte si vreo 10 km facuti pe jos pe tocuri, ieri am vrut sa merg cu metroul (recunosc, n-am mai fost de mult), dar la Universitate m-am trezit ca un pustan de vreo 20 de ani era cu mana la mine in poseta. N-a apucat sa-mi fure nimic, dar m-am speriat atat de tare si m-a socat atat de mult indiferenta oamenilor din jur care nici nu se uitau la mine desi eu tipam ca din gura de sarpe, incat am inceput sa plang singura pe strada.
Asa ca am renuntat la metrou si am plecat de la universitate la Victoria, pe jos, la dentist.
Dentista, o tanti de 50 de ani mi-a zis ca vrea sa imi scoata o masea (stricata), sa imi scoata o masea de portelan (bun) si sa-mi gaureasca o masea (perfect sanatoasa), ca sa imi faca ea nu stiu ce lucrare... blink.gif Aaaaaaaa, si toate astea din vina mea, ca n-am intalnit-o pe ea, dentista dentistilor, pana acum. Ca ea cica m-ar fi salvat de la aceasta lucrare. blink.gif

Asa ca azi iarasi as vrea sa ma strecor intr-o gaura mica de sarpe si sa zac acolo vreo alta mie de ani.

Tipic romanesc....

Si la coafor e la fel...

Si la instalatori.....toti sunt mai buni decat altii!!!

De ce naiba nu sunt in stare sa faca o lucrare buna ca sa nu mai ai nevoie de "reparatii" dupa aia...?

--------------------
Imagine
+Quote Post
Ella79
mesaj 04-10-2007, 11:02 AM
Mesaj #1000

Taz

Raspunsuri: 3.035
Membrul Nr.: 73

CITAT(axe10 @ 04-10-2007, 11:57 AM) *

[
Tipic romanesc....

Si la coafor e la fel...

Si la instalatori.....toti sunt mai buni decat altii!!!

De ce naiba nu sunt in stare sa faca o lucrare buna ca sa nu mai ai nevoie de "reparatii" dupa aia...?

Ce-mi place mie e ca toate astea se intampla, cica, din vina noastra. De parca plombele alea din gura mi le-am pus eu singura, acasa, in fata oglinzii, nu vreun alt dentist smecher si priceput ca ea.
Acum alerg la alti dentisti, azi la 2, maine la unul, sa imi mai dea si alte opinii. Nu pot sa accept ca-mi scoata cineva o masea asa usor, ca alta in loc nu-mi mai creste.

--------------------
Imagine

start 25.09.2008
+Quote Post
May
mesaj 04-10-2007, 11:51 AM
Mesaj #1001

Jaguar

Neatza smile.gif

ella blink.gif ce dentista nebuna blink.gif hai da o fuga pana la mine ca am gasit eu dentist bun, iti vine sa il pupi dupa ce iesi de la el... chiar aseara a avut remy o noua ``sedinta`` in care trebuia sa ii scoata un colt si pe cand remy se pregatea de extractie, dentistul terminase deja. Pe cuvantul meu ca in 5 min a terminat tot, din care cateva secunde i-a dat anestezie, 2-3 min a asteptat sa isi faca efectul si in mai putin de 1 min i-a facut extractia. Remy striga cu pansamentele in gura: ya?ya? (gata,gata?) si nu ii venea sa creada lol.gif

Cat despre furturile in mijloacele de transport.... am patit eu faze mult mai penibile si de indiferenta crunta. Cea mai tare a fost cand am observat ca o fura un tip pe o doamna si am inceput sa strig si nu numai ca nu m-a bagat nimeni in seama, dar doamna cu pricina s-a tras de langa tip si se uita la mine de parca i-am facut un rau wacko.gif. Si cu ce m-am ales? M-am ales sa fiu urmarita de tip pana acasa, adica pana in prima scara de bloc pe care am gasit-o, ca doar nu eram dementa sa merg pana acasa sorry.gif. Si mai zici sa faci un bine....

miha mersi de raspunsul de ieri cu carnea give_rose.gif

deea ai gasit bona? unsure.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
axe10
mesaj 04-10-2007, 11:59 AM
Mesaj #1002

Taz

CITAT(Maybeline @ 04-10-2007, 12:51 PM) *

Neatza smile.gif

deea ai gasit bona? unsure.gif

Am pus-o in leg cu fosta mea bona....sa vedem cum se plac...se vad sambata!!

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 04-10-2007, 12:00 PM
Mesaj #1003

Jaguar

CITAT(axe10 @ 04-10-2007, 11:59 AM) *

Am pus-o in leg cu fosta mea bona....sa vedem cum se plac...se vad sambata!!

Macar are o speranta rolleyes.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
Deea
mesaj 04-10-2007, 12:01 PM
Mesaj #1004

Iepuras

Raspunsuri: 1.687
Membrul Nr.: 79

May...a fots Axe mai promta smile.gif ; sper sa fie totul ok si sa rezolvam sambata! daca nu...de saptamana viitoare n-am ce sa fac decat sa o iau cu mine la servici smile.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
May
mesaj 04-10-2007, 12:03 PM
Mesaj #1005

Jaguar

Eu te intrebam ca sa vad daca mai esti ingrijorata pt asta, nu ca as fi avut eu o solutie )).gif doar sa ma teleportez si sa stau eu cu ea grin.gif

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post

253 Pagini V « < 65 66 67 68 69 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 01:37 AM