![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| michelle |
29-12-2007, 02:39 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.207 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Azi m-am tuns si eu
Pana una-alta va las sa admirati peisajele de prin tinuturile noastre (m dadeam pe ghetus - un parau inghetat din satul bunicii), brazi de Craciun, al nostru (primele 5 poze), al soacrei si al prietenilor nostri. Poze Craciun 2007 PS: Intru si eu in clubul celor care s-au ingrasat -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| daconst |
29-12-2007, 03:56 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Dumbo,mersi de link,cred ca pe ala il fac si eu pina la urma.
Sorina,sarmale face maica-ta sau cozonac? Ambele retete au fost delicioase. Miha,super poze...si ce gasca mare aveti.Asa mi-e dor si mie de revelioanele cu multi prieteni si cunoscuti! Petrecere frumoasa si sa ne vedem la anul cu bine! M-am tot gindit cum te-ai tuns,dar eu zic ca nu e mare schimbarea oricum. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| dany |
29-12-2007, 04:13 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Dany sunt innebunita, nu gasesc nicaieri consola WII si fetele si-o doresc de Regii Magi. Si noi am luat-o de pe Ebay ca nu se mai gasesete pe nicaieri prin magazine , asa de repede s-a vandut . Imi place cum iti sta ! Miha , faine pozele ! Ce-mi place cum va distrati ! Un Revelion placut ! Apropo de sarmale : si eu le fac cu varza dulce ( adica Wirsingkohl ) si imi ies bune . Nimeni nu s-a plans de ele . Le tai cu furculitza in farfurie , n-am nevoie de cutit . -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| bubbles |
29-12-2007, 04:20 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.019 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Azi m-am tuns si eu Pana una-alta va las sa admirati peisajele de prin tinuturile noastre (m dadeam pe ghetus - un parau inghetat din satul bunicii), brazi de Craciun, al nostru (primele 5 poze), al soacrei si al prietenilor nostri. Poze Craciun 2007 PS: Intru si eu in clubul celor care s-au ingrasat Foarte frumoase pozele Sa ma vedeti pe mine ca mai am putin pana la 64 kg -------------------- |
| daconst |
29-12-2007, 04:49 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.318 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Am gasit un caledar dragut si il postez si AICI .
Poate va place si voua. Dany,pai asa si mie-mi ies sarmalele,doar ca nu au savoarea aia...hmm,nu stiu sa explic.E ceva,un miros imbatator in aer de la ele. Mama Sorinei a pus cimbru si ceva costita sau bacon in ele si cu varza acra,au fost bestiale. Sorina poate o pui sa-ti lase o tura facute si le congelezi.Ca tare bune au fost. -------------------- |
| dany |
29-12-2007, 05:01 PM
|
![]() Yeti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 10.216 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Dany,pai asa si mie-mi ies sarmalele,doar ca nu au savoarea aia...hmm,nu stiu sa explic.E ceva,un miros imbatator in aer de la ele. Mama Sorinei a pus cimbru si ceva costita sau bacon in ele si cu varza acra,au fost bestiale. Eu iau sunculitza afumata de la Aldi ( are si ceva soric si carnitza ) si o pun in ele . Cimbrul nu lipseste niciodata Sorina poate o pui sa-ti lase o tura facute si le congelezi.Ca tare bune au fost. Si-mi trimiti si mie -------------------- E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !! - Voltaj - Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles ) ![]() Astept primul Advent ! ![]() |
| Dumbo |
29-12-2007, 05:08 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.017 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Gata, am cam terminat cu cumparaturile. Am luat o gramada de chestii pentru revelion, plus ingrediente ca sa imi pun in aplicare ideile traznite.
Miha super pozele. Uf, vreau si eu zapadaaaaaaaaaa Ganesha am gasit pe youtube un filmulet cu ceaiul ala. E super... |
| daconst |
29-12-2007, 05:40 PM
|
-------------------- |
| ganesha |
29-12-2007, 05:57 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.078 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Ganesha vroiam sa te intreb pretul era cu ceainic cu tot sau doar pentru floare? Peach, am luat un set de flori, cu 5 flori, care a fost 15 parai de-ai nostri, CAD. Ceainicul de sticla a fost vreo 15, si am luat incalzitor din ala mai mare (ca este mai mare si mai mic), care a fost vreo 10. Flori se vind si la bucata... Frima asta are magazin intr-un mall unde ma duc cind am treaba la mall (cit mai rar, imi doresc eu Miha, superb, am ramas fara cuvinte Eu ma simt turbata, am inceput eu sa recuperez perioada crunta de nesomn, da' parca nici cu trezitu' asta dupa 10-10:30 nu ma simt bine, ma simt mahmura.... macar de-as bea, as avea motiv -------------------- |
| peach |
29-12-2007, 06:28 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Mama Sorinei a pus cimbru si ceva costita sau bacon in ele si cu varza acra,au fost bestiale. Sorina poate o pui sa-ti lase o tura facute si le congelezi.Ca tare bune au fost. fierbe sarmale pt Cris cica a facut 60 bucati...cine vine? piftie nu pot sa fac nu am gasit nicaieri picior de porc cu piele Am vazut si eu azi in farmacie..6 bucati 14 euro te-ai scos e mai ieftin la voi..din cite stiu eu dolarul canadian e cit francul iar la noi costa 24 franci -------------------- |
| ganesha |
29-12-2007, 06:33 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.078 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
te-ai scos e mai ieftin la voi..din cite stiu eu dolarul canadian e cit francul iar la noi costa 24 franci La noi toate-s mai ieftine ...iar eu tot nu m-am urnit de la calc, in alta ordine de idei... -------------------- |
| Dumbo |
29-12-2007, 06:49 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.017 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Dana, arata foarte bine reteta si rezultatul. Eu as vrea sa fac ori praji "Alba ca zapada" sau brownies.
Eu am luat 4 aripi de curcan. Dar mi-e groaza ca nu se prinde pifita si inca nu stiu ce sa fac. Am cautat ca disperata gelatina prin magazin dar nu am gasit. Mama ce urla gospodina din mine. Mai am de facut curatenie, dar o las pe maine. Si tot maine fac praji. |
| daconst |
29-12-2007, 06:58 PM
|
Sorina,eu sunt prima pe lista la sarmale!
dar poate o combini pe maica-ta sa veniti la noi si atunci poate-mi face si mie o portie sa ma satur...cam tot vreo 60 de bucati. Dumbo,am facut salamul dar fara rahat ca n-am avut.Acum e la frigi,sper sa se si intareasca. Eu as face luni piftie,dar nu stiu cum sa-mi impac babuinul ca el nu prea sufera usturoiul si fara nu au niciun gust.Mai vad eu,dar tot il santajez cumva. -------------------- |
| stardust |
29-12-2007, 08:00 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
Miha, superbe pozele. Aveti o gasca minunata, te invidiez pentru asta. Sa stii ca m-am gandit ieri la tine. Am vazut-o pe Loredana Groza la tv cu noua ei tunsoare: asa tunsa scurt cum e acum la moda, drept pana la urechi si avea parul facut in bucle mari. Mie mi-a placut enorm. Ea sigur a avut parul pus pe bigudiuri inainte dar cred ca tu nu ai avea nevoie.
Dany, eu varza murata am gasit anul asta prima data aici, la turci. Era pusa afara, ambalata, era s-o ratez. Imi incepe emisiunea: suvite cu fite, spre disperarea barbatului -------------------- ![]() [/url] |
| daconst |
29-12-2007, 08:21 PM
|
Sorana,bine ca mai dai si tu pontul aici sa stiu la ce sa ma uit.
Eu zic ca pe Miha n-ai s-o vezi tunsa asa scurt.Cred ca-i trebuie cam mult curaj. Si recunosc ca eu una n-as avea. -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 2-12-2008 - 01:46 AM |