left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V « < 66 67 68 69 70 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 15, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
michelle
mesaj 29-12-2007, 02:39 PM
Mesaj #1006

Hiena

Grup: Moderatori
Raspunsuri: 4.207
Inscris: 10-06-2006
Din: Iasi
Membrul Nr.: 26
Dispozitie: Ole!
Sex: Feminin

Azi m-am tuns si eu cheer.gif Inca nu am facut poze, o sa ma vedeti de-acum in noul an. Maine dimineata la 5 plecam la drum grin.gif Avem in plan sa vizitam si hotelul de gheata de la Balea pe traseu. Avem cam mult de ocolit, ca apoi mergem pe valea Oltului spre Curtea de Arges. Revelionul in facem intr-o localitate spre Lacul Vidraru, Corbeni.
Pana una-alta va las sa admirati peisajele de prin tinuturile noastre (m dadeam pe ghetus - un parau inghetat din satul bunicii), brazi de Craciun, al nostru (primele 5 poze), al soacrei si al prietenilor nostri.

Poze Craciun 2007
PS: Intru si eu in clubul celor care s-au ingrasat bag.gif

--------------------
Imagine
Inaltime: 157 cm
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
daconst
mesaj 29-12-2007, 03:56 PM
Mesaj #1007

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.318
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 68

Dumbo,mersi de link,cred ca pe ala il fac si eu pina la urma.

Sorina,sarmale face maica-ta sau cozonac? blum.gif
Ambele retete au fost delicioase.

Miha
,super poze...si ce gasca mare aveti.Asa mi-e dor si mie de revelioanele cu multi prieteni si cunoscuti!
Petrecere frumoasa si sa ne vedem la anul cu bine! pupic.gif
M-am tot gindit cum te-ai tuns,dar eu zic ca nu e mare schimbarea oricum. tease.gif

--------------------
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

dany
mesaj 29-12-2007, 04:13 PM
Mesaj #1008

Yeti

Raspunsuri: 10.216
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

CITAT(Sexymom @ 28-12-2007, 10:36 AM) *

Dany sunt innebunita, nu gasesc nicaieri consola WII si fetele si-o doresc de Regii Magi.

Si noi am luat-o de pe Ebay ca nu se mai gasesete pe nicaieri prin magazine , asa de repede s-a vandut .
CITAT(peach @ 28-12-2007, 11:02 AM) *

Imi place cum iti sta !

Miha , faine pozele ! Ce-mi place cum va distrati ! Un Revelion placut !

Apropo de sarmale : si eu le fac cu varza dulce ( adica Wirsingkohl ) si imi ies bune . Nimeni nu s-a plans de ele . Le tai cu furculitza in farfurie , n-am nevoie de cutit .

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
bubbles
mesaj 29-12-2007, 04:20 PM
Mesaj #1009

Elefant

Raspunsuri: 9.019
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

CITAT(michelle @ 29-12-2007, 04:39 PM) *

Azi m-am tuns si eu cheer.gif Inca nu am facut poze, o sa ma vedeti de-acum in noul an. Maine dimineata la 5 plecam la drum grin.gif Avem in plan sa vizitam si hotelul de gheata de la Balea pe traseu. Avem cam mult de ocolit, ca apoi mergem pe valea Oltului spre Curtea de Arges. Revelionul in facem intr-o localitate spre Lacul Vidraru, Corbeni.
Pana una-alta va las sa admirati peisajele de prin tinuturile noastre (m dadeam pe ghetus - un parau inghetat din satul bunicii), brazi de Craciun, al nostru (primele 5 poze), al soacrei si al prietenilor nostri.

Poze Craciun 2007
PS: Intru si eu in clubul celor care s-au ingrasat bag.gif

Foarte frumoase pozele hug.gif .Tu te-ai ingrasat?Unde?
Sa ma vedeti pe mine ca mai am putin pana la 64 kg cry.gif .Sper sa fie si de la rusi ca tb sa apara pe 3-4 bang.gif doh.gif .

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine

Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
daconst
mesaj 29-12-2007, 04:49 PM
Mesaj #1010

Taz

Am gasit un caledar dragut si il postez si AICI .
Poate va place si voua. wink1.gif

Dany,pai asa si mie-mi ies sarmalele,doar ca nu au savoarea aia...hmm,nu stiu sa explic.E ceva,un miros imbatator in aer de la ele. lol.gif
Mama Sorinei a pus cimbru si ceva costita sau bacon in ele si cu varza acra,au fost bestiale.
Sorina poate o pui sa-ti lase o tura facute si le congelezi.Ca tare bune au fost.

--------------------
+Quote Post
dany
mesaj 29-12-2007, 05:01 PM
Mesaj #1011

Yeti

Raspunsuri: 10.216
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

CITAT(daconst @ 29-12-2007, 03:49 PM) *

Dany,pai asa si mie-mi ies sarmalele,doar ca nu au savoarea aia...hmm,nu stiu sa explic.E ceva,un miros imbatator in aer de la ele. lol.gif
Mama Sorinei a pus cimbru si ceva costita sau bacon in ele si cu varza acra,au fost bestiale.

Eu iau sunculitza afumata de la Aldi ( are si ceva soric si carnitza ) si o pun in ele . Cimbrul nu lipseste niciodata naughty.gif . Doar ca nu am varza murata sad.gif

Sorina poate o pui sa-ti lase o tura facute si le congelezi.Ca tare bune au fost.

Si-mi trimiti si mie tease.gif

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
Dumbo
mesaj 29-12-2007, 05:08 PM
Mesaj #1012

Marmota

Raspunsuri: 1.017
Inscris: 12-07-2007
Membrul Nr.: 339

Gata, am cam terminat cu cumparaturile. Am luat o gramada de chestii pentru revelion, plus ingrediente ca sa imi pun in aplicare ideile traznite.

Miha super pozele. Uf, vreau si eu zapadaaaaaaaaaa

Ganesha am gasit pe youtube un filmulet cu ceaiul ala. E super...
+Quote Post
daconst
mesaj 29-12-2007, 05:40 PM
Mesaj #1013

Taz

Dumbo,pina la urma fac Salamul asta de biscuiti cheer.gif

Poate te coafeaza si pe tine reteta. )).gif

--------------------
+Quote Post
ganesha
mesaj 29-12-2007, 05:57 PM
Mesaj #1014

Taz

Raspunsuri: 3.078
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

CITAT(peach @ 29-12-2007, 11:23 AM) *

Ganesha vroiam sa te intreb pretul era cu ceainic cu tot sau doar pentru floare?

Peach, am luat un set de flori, cu 5 flori, care a fost 15 parai de-ai nostri, CAD.

Ceainicul de sticla a fost vreo 15, si am luat incalzitor din ala mai mare (ca este mai mare si mai mic), care a fost vreo 10.

Flori se vind si la bucata... Frima asta are magazin intr-un mall unde ma duc cind am treaba la mall (cit mai rar, imi doresc eu devil.gif ) si au si bar unde poti vea ceai acolo, au o gramada de ceainice si ustensile de facut ceaiuri (eu pe tehnica japoneza vreau sa ma perfectionez in viitor... mmm... vise), si vind si stil vrac.

Miha, superb, am ramas fara cuvinte floare.gif

Eu ma simt turbata, am inceput eu sa recuperez perioada crunta de nesomn, da' parca nici cu trezitu' asta dupa 10-10:30 nu ma simt bine, ma simt mahmura.... macar de-as bea, as avea motiv )).gif Ma invirt ca o curca beata pina ma dezmeticesc....

--------------------
Inaltime: 1,74

Overall:

Imagine

Actual:Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
peach
mesaj 29-12-2007, 06:28 PM
Mesaj #1015

Nevastuica

Raspunsuri: 968
Membrul Nr.: 77

fierbe sarmale pt Cris cica a facut 60 bucati...cine vine? wink1.gif

piftie nu pot sa fac nu am gasit nicaieri picior de porc cu piele sad.gif doar fara ..magazinele sunt goale

CITAT(ganesha @ 29-12-2007, 04:57 PM) *

Peach, am luat un set de flori, cu 5 flori, care a fost 15 parai de-ai nostri, CAD.

Am vazut si eu azi in farmacie..6 bucati 14 euro

te-ai scos e mai ieftin la voi..din cite stiu eu dolarul canadian e cit francul iar la noi costa 24 franci

--------------------
Imagine
+Quote Post
ganesha
mesaj 29-12-2007, 06:33 PM
Mesaj #1016

Taz

Raspunsuri: 3.078
Inscris: 13-02-2007
Membrul Nr.: 235
Dispozitie: looking hot and feeling cool :))

CITAT(peach @ 29-12-2007, 06:28 PM) *

te-ai scos e mai ieftin la voi..din cite stiu eu dolarul canadian e cit francul iar la noi costa 24 franci

La noi toate-s mai ieftine naughty.gif

...iar eu tot nu m-am urnit de la calc, in alta ordine de idei... lol.gif

--------------------
Inaltime: 1,74

Overall:

Imagine

Actual:Imagine

What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love!

Personal Trainer in training. Proud member of Canadian Association of Fitness Professionals
+Quote Post
Dumbo
mesaj 29-12-2007, 06:49 PM
Mesaj #1017

Marmota

Raspunsuri: 1.017
Inscris: 12-07-2007
Membrul Nr.: 339

Dana, arata foarte bine reteta si rezultatul. Eu as vrea sa fac ori praji "Alba ca zapada" sau brownies.

Eu am luat 4 aripi de curcan. Dar mi-e groaza ca nu se prinde pifita si inca nu stiu ce sa fac. Am cautat ca disperata gelatina prin magazin dar nu am gasit. doh.gif doh.gif doh.gif

Mama ce urla gospodina din mine. Mai am de facut curatenie, dar o las pe maine. Si tot maine fac praji.

+Quote Post
daconst
mesaj 29-12-2007, 06:58 PM
Mesaj #1018

Taz

Sorina,eu sunt prima pe lista la sarmale! cheer.gif
dar poate o combini pe maica-ta sa veniti la noi si atunci poate-mi face si mie o portie sa ma satur...cam tot vreo 60 de bucati. lol.gif

Dumbo,am facut salamul dar fara rahat ca n-am avut.Acum e la frigi,sper sa se si intareasca.
Eu as face luni piftie,dar nu stiu cum sa-mi impac babuinul ca el nu prea sufera usturoiul si fara nu au niciun gust.Mai vad eu,dar tot il santajez cumva. grin.gif

--------------------
+Quote Post
stardust
mesaj 29-12-2007, 08:00 PM
Mesaj #1019

Ciocanitoare

Raspunsuri: 362
Inscris: 29-05-2007
Membrul Nr.: 305

Miha, superbe pozele. Aveti o gasca minunata, te invidiez pentru asta. Sa stii ca m-am gandit ieri la tine. Am vazut-o pe Loredana Groza la tv cu noua ei tunsoare: asa tunsa scurt cum e acum la moda, drept pana la urechi si avea parul facut in bucle mari. Mie mi-a placut enorm. Ea sigur a avut parul pus pe bigudiuri inainte dar cred ca tu nu ai avea nevoie.

Dany, eu varza murata am gasit anul asta prima data aici, la turci. Era pusa afara, ambalata, era s-o ratez.

Imi incepe emisiunea: suvite cu fite, spre disperarea barbatului )).gif

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
daconst
mesaj 29-12-2007, 08:21 PM
Mesaj #1020

Taz

Sorana,bine ca mai dai si tu pontul aici sa stiu la ce sa ma uit. pupic.gif
Eu zic ca pe Miha n-ai s-o vezi tunsa asa scurt.Cred ca-i trebuie cam mult curaj. grin.gif
Si recunosc ca eu una n-as avea. blushing.gif

--------------------
+Quote Post

251 Pagini V « < 66 67 68 69 70 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 01:46 AM