![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| stardust |
29-12-2007, 08:24 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
"Mama Zina" asta tot timpul vorbeste asa sau oare are ceva la bord??
Sorana,bine ca mai dai si tu pontul aici sa stiu la ce sa ma uit. Eu zic ca pe Miha n-ai s-o vezi tunsa asa scurt.Cred ca-i trebuie cam mult curaj. Si recunosc ca eu una n-as avea. Cum? Asa cum s-au tuns acum fetele drept? Pe mine ma bate gandul dar am un fir de par foarte rebel, tare si aiurea, mi-e sa nu arat ca si cum as avea paie in cap. As vrea sa gasesc poza cu Loredana cu noua tunsoare sa iti arat sa vad ce zici si tu. -------------------- ![]() [/url] |
| daconst |
29-12-2007, 08:24 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.281 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
"Mama Zina" asta tot timpul vorbeste asa sau oare are ceva la bord?? Eu de cite ori o vad am impresia ca are ceva la bord. Deci nu sunt singura care crede asta. -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Dumbo |
29-12-2007, 08:54 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 949 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
Stardust pentru fericirea familiei la noi fiecare are televizorul lui. Asa ca eu ma uit pe euforia si el... la ce vrea.
|
| stardust |
29-12-2007, 09:18 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
La show-ul asta cu stilisti ma asteptam ca si prezentatoarea sa arate mai bine din punct de vedere al tunsorii si al frezei. Mie mi se pare foarte clasica si chiar scoasa din moda pt gustul meu cu buclele alea si bretonul ridicat in sus.
Si pt ca tot sunt carcotasa, ce Doamne iarta-ma are ala din juriu pe nas? Prima data m-am gandit ca o fi facut o rinoplastie si are inca bandajul dar deja de patru luni tot asa e. Asta o fi facand parte din look? Si la noi clar urmeaza un al doilea televizor ca altfel nu se mai poate. -------------------- ![]() [/url] |
| daconst |
29-12-2007, 09:25 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.281 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Sorana,si eu m-am gindit tot asa cu Irina de la Asia,ca e cam demodata.Dar eu am tot imaginea aia a ei cu codite in fata.Si mereu prost imbracata.
Cine era tipa manechin din juriu,ca e tare frumoasa? Am mutat pe Antena 2. Va place Diana Munteanu? -------------------- |
| bubbles |
29-12-2007, 09:32 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.036 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Am citit zilele astea ca Diana e intr-o pasa proasta ca nu poate ramane insarcinata
-------------------- |
| Susannah |
29-12-2007, 09:34 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 70 Inscris: 8-01-2007 Membrul Nr.: 208 Sex: Feminin |
La show-ul asta cu stilisti ma asteptam ca si prezentatoarea sa arate mai bine din punct de vedere al tunsorii si al frezei. Mie mi se pare foarte clasica si chiar scoasa din moda pt gustul meu cu buclele alea si bretonul ridicat in sus. Si pt ca tot sunt carcotasa, ce Doamne iarta-ma are ala din juriu pe nas? Prima data m-am gandit ca o fi facut o rinoplastie si are inca bandajul dar deja de patru luni tot asa e. Asta o fi facand parte din look? Si la noi clar urmeaza un al doilea televizor ca altfel nu se mai poate. Ala e Cristi Puiu, stilist talentat si om de afaceri prosper. A avut un accident cand facea scufundari in Caraibe si a facut fractura de piramida nazala si i s-a recomandat de catre medici sa poarte acel bandaj o perioada. |
| stardust |
29-12-2007, 09:42 PM
|
Ma bucur ca suntem de aceeasi parere
Pe tipa din juriu am inteles ca o cheama Simona, a fost (sau poate inca mai e?) manechin foarte cunoscut. Munteanca parca a fost plecata in Italia la un moment dat. In timp ce butonam intr-o zi am vazut ca modereaza o emisiune dar n-am prins mult din ea. Nu stiu multe despre ea dar imi place cum arata. Ce faceti de Revelion? Noi o sa mergem la niste prieteni acasa. Va veni inca un cuplu, nasii lor de casatorie pe care i-am vazut doar la nunta lor. As fi vrut sa maimbrac intr-o rochie verde/turcoaz dar n-am gasit niciunde. Ala e Cristi Puiu, stilist talentat si om de afaceri prosper. A avut un accident cand facea scufundari in Caraibe si a facut fractura de piramida nazala si i s-a recomandat de catre medici sa poarte acel bandaj o perioada. Multumesc, Susannah. Imi plac comentariile lui, sunt obiective si da sfaturi bune. Daca as fi in Bucuresti as fi foarte curioasa sa merg la el. -------------------- ![]() [/url] |
| Sexymom |
29-12-2007, 09:43 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.849 Inscris: 3-08-2006 Membrul Nr.: 101 Dispozitie: ca de obicei, vesela si fericita.. Sex: Feminin |
Eu stau acasa in seara de Revelion, cu ai mei, dar plec maine pe Valle de los Caidos.O sa ma intorc cu poze uimitoare.
-------------------- [url=http://www.TickerFactory.com/weight-loss/wQdTcM5/]
![]() |
| Ella79 |
29-12-2007, 09:46 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.578 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Am mutat pe Antena 2. Va place Diana Munteanu? Da, mie imi place mult. Si cum arata, si cum se poarta. In plus, are un caracter super frumos, e o fata super! -------------------- |
| bubbles |
29-12-2007, 09:50 PM
|
![]() Panda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 8.036 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Fetelor ce faceti bun pt luni noaptea?
-------------------- |
| Tzutzi80 |
29-12-2007, 10:00 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Fetelor, m-am tuns si eu!Cred ca a fost saptamana de tunsori pe forum.
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| Ella79 |
29-12-2007, 10:02 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.578 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
poze poze poze
-------------------- |
| daconst |
29-12-2007, 10:11 PM
|
Hai Tzutzi cu poze!!!
Mai si mie-mi place Diana Munteanu,dar aveam ceva dubii dupa ce s-a casatorit cu fotbalistul ala.Desi el mi se parea ok la inceput...dupa ce i-am vazut fosta nevasta cu care are 2 copii parca mi-am cam schimbat parerea despre el. Ea imi placea tare la MTV,acum parca prea s-a asezat nu stiu cum.O preferam in blugi decit in rochii elegante.Parca nu ma pot obisnui cu ea asa. Dar e finuta si draguta tare,nimic de zis. -------------------- |
| Tzutzi80 |
29-12-2007, 10:18 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
O sa va pun si poze. Dar acum m-am urcat deja in pat si mi-e cam lene. Dar incerc maine. M-am bretonat scurt, si e luat in scari. Acum chiar se cunoaste ca sunt leu, ca am o coama....din cauza ca parul meu are tendinta de a se ondula. Si acum se simte liber sa zburde
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 07:19 PM |