left Schimba imaginea

Implica-te in discutie!Subiectul zilei: [1 DECEMBRIE] Cine se cantareste cu mine?
logo_right

Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )

251 Pagini V « < 69 70 71 72 73 > »   
Closed TopicStart new topic
left > Neuronii WW part 15, Dieta Weight Watchers seperator Optiuni V right
daconst
mesaj 29-12-2007, 11:36 PM
Mesaj #1051

Taz

Grup: Membri
Raspunsuri: 3.318
Inscris: 31-07-2006
Membrul Nr.: 68
Sex: Feminin

Scuze,ca ma pling,pentru ca eu chiar nu sunt genul,dar nu stiu ce m-a apucat.Cred ca nu mai am rabdare sa treaca sarbatorile si sa incep cura. cheer.gif

Mai bine sa barfim mai departe ca e mai interesant. wink1.gif
La ce va mai uitati la tv?

May,pe unde esti la ora asta?Ca imi lipsesc comentariile tale picante. )).gif

--------------------
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
stardust
mesaj 30-12-2007, 12:07 AM
Mesaj #1052

Ciocanitoare

Raspunsuri: 362
Inscris: 29-05-2007
Membrul Nr.: 305

Dana, eu oricum indiferent ce as spune nu ti-ar schimba parerea si asta, in mare parte, pentru ca nu ne cunoastem decat virtual. Te-am vazut acum in ultimele poze pe care le-ai facut la Sorina si nu vad sa te fi ingrasat. Tu tot timpul ai fost slaba si cocheta, asa ca pot sa incerc sa inteleg de unde vine frustrarea asta. In acelasi timp pot sa-ti spun ca din punctul meu de vedere ai ramas la fel. Iar faptul ca acum preferi sa dai copilului tau banutul ce in trecut il dadeai pentru tine nu pot sa consider decat a fi admirabil.

Eu te vad la fel de ingrijita si frumoasa ca si inainte si sunt sigura ca si Mihai la fel. Cu toate astea, din ianuarie promit ca ma voi alatura si eu echipei si vom slabi impreuna pana cand o sa ajungem sa ne simtim noi bine. Cred ca tu ai trecut prin destule faze ca sa stii la ce greutate te simti bine si cand arati cel mai bine. Ca vorba aia, mai bine se poate oricand smile.gif

Si ca sa-ti raspund, eu ma uit la Lost cool.gif

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com

dany
mesaj 30-12-2007, 12:54 AM
Mesaj #1053

Yeti

Raspunsuri: 10.216
Inscris: 1-08-2006
Membrul Nr.: 87

Reiau postarea ...

Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 30-12-2007, 12:57 AM

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

Astept primul Advent ! Imagine
+Quote Post
dany
mesaj 30-12-2007, 01:05 AM
Mesaj #1054

Yeti

CITAT(ganesha @ 29-12-2007, 04:57 PM) *

Peach, am luat un set de flori, cu 5 flori, care a fost 15 parai de-ai nostri, CAD.

Hmmm...am vazut flori din alea in Hamburg si am zis ca e o tampenie sa le c umpar sad.gif( sad.gif(
CITAT(Dumbo @ 29-12-2007, 05:49 PM) *

Eu am luat 4 aripi de curcan. Dar mi-e groaza ca nu se prinde pifita si inca nu stiu ce sa fac. Am cautat ca disperata gelatina prin magazin dar nu am gasit. doh.gif doh.gif doh.gif

Am descoperit dece nu s-a inchegat piftia mai biner : am folosit cocos nu curcan doh.gif doh.gif

CITAT(stardust @ 29-12-2007, 07:00 PM) *

Imi incepe emisiunea: suvite cu fite, spre disperarea barbatului )).gif

Unde incepe ????? Bueyyyy, astea care aveti Digi ...dati si la mine un semnal cand incepe ceva fain ....plsssss...
CITAT(Dumbo @ 29-12-2007, 07:54 PM) *

Stardust pentru fericirea familiei la noi fiecare are televizorul lui. Asa ca eu ma uit pe euforia si el... la ce vrea.

He , he , he !! Eu am TV cu programe romanestgi in bucatarie !!!!! Acolo e perimetrul meu )).gif )).gif
CITAT(Tzutzi80 @ 29-12-2007, 09:00 PM) *

Fetelor, m-am tuns si eu!Cred ca a fost saptamana de tunsori pe forum. naughty.gif

Pozeeeeeeee !!!!
CITAT(daconst @ 29-12-2007, 09:23 PM) *

Hai daca tot ne-am pus pe barfa sa vedem ce parere aveti despre viitoarea doamna Chivu? naughty.gif

Despre cine vorbiti ?!?!??

CITAT(Ella79 @ 29-12-2007, 09:32 PM) *

vaaaaaaaaiiii, am dat pe TVR 1 si am vazut-o pe Andreea Marin. E imbracata ca bunica-mea..... lol.gif lol.gif lol.gif

Hihihi , si eu am vazut-o si am gandit la fel )).gif )).gif

CITAT(daconst @ 29-12-2007, 10:09 PM) *

Sorana,ce ma distrezi. lol.gif
Dar eu stiu sigur ca de vina sunt kg in plus care le am acum si varsta.
Daca eram in Ro,eram roscata sigur,dar aici prea as iesi in evidenta de la o posta ca as arata altfel.
Iar satena nu-mi place de nicio culoare.Sunt babataie rau. lol.gif

Imi dai voie sa-ti spun ca esti o fraiera ???? Fara sa te superi !!!!! Fa-te cum vrei si imbraca-te cum vrei !!!! O faci pentru tine nu pentru oamenii din sat !!!! Iti traiesti viata asa cum vrei !! Ca sunt sau nu de acord cu tine ....e egal !!! Tie sa-ti fie bine !!!! Sa dea Domnul sa slabesc cat vreau si ma pun pe imbracat altfel decat pana acum , fara sa-mi pese de gura satului si sa vezi atunci ..... ce daca sunt batrana !!!!

--------------------
E bine ca pot spune : nu sunt singur-n ploaie si vant . Am cei mai buni prieteni de pe pamant !
Pot sa pierd in viata tot , nu imi pasa , ma ridic la loc ! Si poti sa-mi iei ce vrei ... cand am langa mine toti prietenii mei !!
- Voltaj -

Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )

Imagine

+Quote Post
dany
mesaj 30-12-2007, 01:31 AM
Mesaj #1055

Yeti

CITAT(daconst @ 29-12-2007, 10:36 PM) *

Scuze,ca ma pling,pentru ca eu chiar nu sunt genul,dar nu stiu ce m-a apucat.Cred ca nu mai am rabdare sa treaca sarbatorile si sa incep cura. cheer.gif

Asta ..... ar fii o scuza .... sa zicem ! Ca sa nu vin cu nuiaua din cauza prostiilor pe care le spui bataita.gif

--------------------
- Voltaj -

Imagine

+Quote Post
May
mesaj 30-12-2007, 03:36 AM
Mesaj #1056

Jaguar

Raspunsuri: 6.871
Din: Madrid
Membrul Nr.: 83
Dispozitie: just fine :)

Vaiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!! Barfitoarelorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!! Sosesc si eu la ceas de noapte si ce gasesc? Barfiti ca in codru!!! Tineti-o tot asa lol.gif

Ce sa zic.... sunt de acord cu concluziile la care ati ajuns in privinta celor barfiti )).gif

Noi am fost azi la plimbare cu cei cu care facem revelionul si apoi la ei acasa si am mancat ceva super buuuuun. Au ei un fel de plita electrica dotata si cu niste compartimente unde poti gratina branza/cascaval si am pus-o in mijlocul mesei si fiecare si-a gatit direct in fata ce a vrut sa manance. Am avut frigarui de porc, fasiute de piept de pui, ardei, rosii, cascaval gratinat cu mirodenii, felii de vanata. Am mai avut ca aperitiv si 3 sortimente de branza: cu nuci, cu somon, si cu caise... pfoai... o nebunie drool.gif

Acum mananc piftie in fata pc-ului... si ce daca e 2 jumate` dimineata? )).gif de la anul nu mai fac! )).gif

Acest mesaj a fost editat de Maybeline: 30-12-2007, 03:57 AM

--------------------
Imagine

Imagine

ImagineImagineImagineImagine

ImagineImagineImagine
+Quote Post
daconst
mesaj 30-12-2007, 10:05 AM
Mesaj #1057

Taz

Sorana,esti o dulcica.Multumesc pentru vorbele frumoase. pupic.gif

Dany,asa sunt eu mai fraiera,dar nu-mi place sa ies in evidenta nicicum. blushing.gif
Poate de asta am si haine care le port doar in Ro si haine care merg purtate doar aici. grin.gif
Iar cu roscatul e chestia ca mie-mi sta bine cu nuanta aia de rosu turbat,nu cel mai normal ca sa zic asa.
Iar pentru rosul ala iti trebuie si o anumita tinuta si o stare de spirit pe care eu acum nu o am. grin.gif

May,deci ati facut raclette?
Asta am facut si noi la Sorina cind am taiat motul.Nu mai mancasem niciodata si tare mi-a placut.Doar ca elvetienii mananca doar legume...eu cu al meu eram singurii care mancam totul cu cartofi. lol.gif
La noi nu mergea frate doar legume...trebuia ceva consistent,daca paine nu era. lol.gif

--------------------
+Quote Post
peach
mesaj 30-12-2007, 10:48 AM
Mesaj #1058

Nevastuica

Raspunsuri: 968
Membrul Nr.: 77

Neata vorbaretelor!

Eu sunt la serviciu ..azi trebuie sa stau min 7 ore dry.gif mi-am adus trusa de manichiura, Marcel vine mai tirziu cu elicopterul ..asa ca muncim pe brinci )).gif Avem chei cu chip care inregistreaza cind intram si cind plecam..si crocodilul verifica asta.

Am gasit arma impotriva soacrei cheer.gif cheer.gif cheer.gif in persoana prietenului cumnatei. Ieri am mai facut un raclette si i-am invitat pe scocrii si pe sora cea mare cu prietenul. Cu o seara inainte a sunat soacra sa ne intrebe de ce nu am invitat-o pe bufnita cu fratele..din lipsa de spatiu )).gif Aseara a aparut doar socrul la usa pe soacra o lovise diareea(darngrippe) brusc blink.gif Socrul nu i-a adresat nici macar un cuvint toata seara saracului baiat..asa familie de kk nu am vazut in viata mea..nu de alta dar tipul e super ok. Azi e ziua fratelui..deci mergem la bufnita ..la o cafea si o prajitura ..nu va imaginati altceva..pun pariu pe 1000 de franci ca vine si soacra si ca o sa-i treaca burta insrtant.

Dana daca vin la reduceri mai mult ca sigur o pun pe mama sa mai traga o tura de sarmale. Sunt curioasa cum oe sa iasa astea ca a folosit varza murata elvetiena.
Mai ai ceva din salam? )).gif

May te omor cu mina mea..lasa piftia aia..ca miroase pina aici

--------------------
Imagine
+Quote Post
Tzutzi80
mesaj 30-12-2007, 01:01 PM
Mesaj #1059

Iepuras

Raspunsuri: 1.804
Inscris: 2-02-2007
Membrul Nr.: 224
Dispozitie: superba :D

neata fetelor! Adica neata la mine ca voi sigur nu sunteti asa lenese si adormite ca mine. Altii se umfla de munca pana ma umflu eu de somn. In legatura cu freza mea, e clar ca daca mai imi fac breton, ori imi iau placa, or imi fac numai breton pe o parte, ca al meu numai asa sta, intr-o parte dry.gif Nu vrea si pace in alta pozitie. lol.gif

--------------------
Imagine

Start WW - 22 ianuarie 2008

Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine Imagine
+Quote Post
Dumbo
mesaj 30-12-2007, 01:32 PM
Mesaj #1060

Marmota

Raspunsuri: 1.017
Inscris: 12-07-2007
Membrul Nr.: 339

Gata, am pus carnea la fiert pentru piftie. Prima piftie din viata mea de gospodina. Sper sa iasa. pope.gif REvin cu amanunte.

In rest, incerc sa termin curatenia, si dupa aceea ma apuc de praji.

Dana ti-am zis ca iti sta bine cu roshu turbat.

--------------------
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Imagine
[/url]

+Quote Post
bubbles
mesaj 30-12-2007, 01:52 PM
Mesaj #1061

Elefant

Raspunsuri: 9.019
Inscris: 2-08-2006
Membrul Nr.: 92
Dispozitie: fatty :D

Ziua.Eu am tras o cearta buna cu B si cred ca plec acasa sa fac rev singura ca nu il mai suport sad.gif
Adelina Elisei e din Piatra Neamt si se pare ca de Rev va fi si Chivu acolo ca vine sa o ceara de soata grin.gif

--------------------
Am plecat de la 76 kg ... :) si astept pragul psihologic 59kg
Imagine

Imagine
Pentru a te mentine la greutatea actuala trebuie sa consumi 2025 calorii/zi.
Pentru a slabi 0,5 kg/saptamana e recomandat sa consumi 1525 calorii/zi.
+Quote Post
peach
mesaj 30-12-2007, 01:59 PM
Mesaj #1062

Nevastuica

CITAT(Dumbo @ 30-12-2007, 12:32 PM) *

Gata, am pus carnea la fiert pentru piftie. Prima piftie din viata mea de gospodina. Sper sa iasa. pope.gif REvin cu amanunte.

Imagine

--------------------
Imagine
+Quote Post
daconst
mesaj 30-12-2007, 02:11 PM
Mesaj #1063

Taz

Sorina,servici usor...daca se poate mai usor de atat. lol.gif
Salam mai am ca Mihai inca n-a gustat...si e partea lui in frigider inca,dar parca vad ca tot la mine in stomac ajunge si ala. doh.gif

Dumbo,da aici detalii ce ai bagat in piftie si cum.Ca eu am programat sa fac maine...dar inca mai stau in dubii.Nu am unde sa o las sa se intareasca ca in frigiderul meu mic,nu-i chip sa incapa. sorry.gif

Tzutzi,baga poze ca ne dam noi cu parerea ce sa faci. tease.gif

Bubule,lasa fata ca cearta face parte din casnicie.Mai ales daca urmeaza o impacare dulce. wink1.gif

--------------------
+Quote Post
peach
mesaj 30-12-2007, 02:18 PM
Mesaj #1064

Nevastuica

CITAT(bubbles @ 30-12-2007, 12:52 PM) *

Ziua.Eu am tras o cearta buna cu B si cred ca plec acasa sa fac rev singura ca nu il mai suport sad.gif
Adelina Elisei e din Piatra Neamt si se pare ca de Rev va fi si Chivu acolo ca vine sa o ceara de soata grin.gif

Bubbles daca crezi ca mai rau nu se poate..ti-o trimit pe mama grin.gif

--------------------
Imagine
+Quote Post
stardust
mesaj 30-12-2007, 02:26 PM
Mesaj #1065

Ciocanitoare

Raspunsuri: 362
Inscris: 29-05-2007
Membrul Nr.: 305

Neata, nu stiu cum sunteti voi dar eu nu ma mai satur de somn )).gif

May, si eu sunt mare fana raclette, mai ales ca aici se mananca branza si cu ceapa si la mine tot ce e cu ceapa, e delicios blushing.gif De revelion se pare ca tot raclette facem. naughty.gif

M-au innebunit vecinii cu felicitarile de sarbatori. Gestul e frumos, vecina din stanga a inceput. Cand ne-am mutat aici am gasit o felicitare in posta de bun venit. Toti suntem noi in cartier, asa ca ne cam pocim numele )).gif Acum seara toti alergam de la o cutie postala la alta si bagam felicitari. Eu le-am facut si un cadou, am cumparat de la cinema bilete universale (adica pot merge la ce film vor ei) si la fiecare le-am pus in felicitare si doua bilete la film. Sper ca s-au bucurat. Vecinii din dreapta, dupa ce au primit cadouasul meu mi-au raspuns prin felicitarea lor cu doua rezervari la un restaurant cu totul platit pentru o masa cu trei feluri de mancare blink.gif

Bubbles
, nu te necaji, certurile fac parte dintr-o relatie hug.gif

--------------------

Imagine
[/url]
+Quote Post

251 Pagini V « < 69 70 71 72 73 > » 
Closed Topic
1 Membri citesc acest subiect (1 Vizitatori si 0 Anonimi)
0 membri:

- Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii Acum este: 2-12-2008 - 02:05 AM