![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| peach |
30-12-2007, 02:34 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Vecinii din dreapta, dupa ce au primit cadouasul meu mi-au raspuns prin felicitarea lor cu doua rezervari la un restaurant cu totul platit pentru o masa cu trei feluri de mancare wou...dragut gest -------------------- |
| daconst |
30-12-2007, 03:08 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.283 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Sorana,ce vecini de treaba aveti!!!
Sunt toti toti tineri?Poate puneti de un revelion cu totii. Sorina,ai incercat masinaria de cioco? Ca eu mai am si aia pe suflet si pe urma pot sa ma bag la cura. Astea sunt ultimele ore la serviciul asta?Sau mai vii si maine? -------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| stardust |
30-12-2007, 03:22 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
Sorana,ce vecini de treaba aveti!!! Sunt toti toti tineri?Poate puneti de un revelion cu totii. Sa-ti spun ca tot astia cu bonurile ne-au facut numai necazuri? El e foarte dur si deloc rational. Intr-o seara am avut musafiri si unul din ei a parcat cumva in fata casei lor. Noi eram cu totii la o bere cand ne-a sunat vecina sa mutam repede masina ca el deja a sunat la politie sa ii tracteze pe musafiri. Face tot timpul pe corectul dar ei o dau in bara non-stop. Sambata de exemplu de la ora 7 dimineata au ciocanit si dat gauri in pereti... -------------------- ![]() [/url] |
| peach |
30-12-2007, 05:26 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 968 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 77 Sex: Feminin |
Sorina,ai incercat masinaria de cioco? Ca eu mai am si aia pe suflet si pe urma pot sa ma bag la cura. Astea sunt ultimele ore la serviciul asta?Sau mai vii si maine? nu inca..deocamdata sunt la clatite si cozonac si imi trebuie un party mai mare sa incerc masina..marcel nu maninca ciocolata si numai eu cu mama nu este rentabil. Pt familia vegetariana iar nu pot sa o incerc..deh ciocolata are lapte Am fost la bufnita ..si ghici cine era pe scaun la masa..soacra ..pai da, ii trecuse burta brusc..ei ca sa vezi. Bine castiu de acum incolo ii invit numai impreuna cu sora mica si prietenul ei..nu o sa o mai vad la fata pt mult timp Soranuta nu cumva v-au dat bilete la restaurantul ala japonez unde se maninca un tip de peste otravitor..si daca nu-i bine curatat spui adio la viata in citeva secunde?! -------------------- |
| Dumbo |
30-12-2007, 05:49 PM
|
![]() Nevastuica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 954 Inscris: 12-07-2007 Membrul Nr.: 339 Sex: Feminin |
In |
| Monic |
30-12-2007, 05:51 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.635 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 75 Dispozitie: bine ca intotdeauna Sex: Feminin |
Aoleu ce de barfitoare pe aici
Peach, ai o familie de vis Dana, voi cum sarbatoriti de revelion? Oare restul fetelor ce vor face? Noi... Mai intru si maine sa va doresc .... ma mai gandesc pana maine ce urare sa va fac -------------------- ![]() |
| Ella79 |
30-12-2007, 05:58 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.656 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 73 Sex: Feminin |
Super vecini ai Stardust, macar va trimiteti felicitari.
Si vecinii mei mi-au trimis azi dimineata o "felicitare" muzicala. La 8 dimineata urla Pepe din toti rarunchii hai spuneeeeeeeemiiiiiiiiiiiiii, spuneeeeeeeemiiiiiiiiiiii. Am dat drumul la televizor sa-l acopar pe Pepe dar am nimerit pe MTV si acolo zbiera Jenifer Lopez. Dupa vreo 3 minute cat am stat sa deliberez cine e mai putin enervant, Pepe sau Jenifer Lopez, m-am dar jos din pat ca si-asa somnul meu era compromis. -------------------- |
| stardust |
30-12-2007, 06:00 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
Sorina,ai incercat masinaria de cioco? Ca eu mai am si aia pe suflet si pe urma pot sa ma bag la cura. Astea sunt ultimele ore la serviciul asta?Sau mai vii si maine? nu inca..deocamdata sunt la clatite si cozonac si imi trebuie un party mai mare sa incerc masina..marcel nu maninca ciocolata si numai eu cu mama nu este rentabil. Pt familia vegetariana iar nu pot sa o incerc..deh ciocolata are lapte Am fost la bufnita ..si ghici cine era pe scaun la masa..soacra ..pai da, ii trecuse burta brusc..ei ca sa vezi. Bine castiu de acum incolo ii invit numai impreuna cu sora mica si prietenul ei..nu o sa o mai vad la fata pt mult timp Soranuta nu cumva v-au dat bilete la restaurantul ala japonez unde se maninca un tip de peste otravitor..si daca nu-i bine curatat spui adio la viata in citeva secunde?! Cu ce v-a servit bufnita? Au mancat vreodata mancare romaneasca? Sunt curioasa daca le place. Prietenul meu a fost foarte incantat, spune ca seamana cat de cat cu cea nemteasca, adica simpla si gustoasa. -------------------- ![]() [/url] |
| daconst |
30-12-2007, 06:40 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.283 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Sorana,si eu care te invidiam cu vecinii!
Monic,noi o sa stam si o sa lenevim la tv.De mult imi doresc sa stau linistita si sa nu ma dezbrac de pijamale.Perioada dinaintea Craciunului m-a cam epuizat. Nu mai stiu cind era ziua ta???Sper ca nu a trecut???Hai nu ma lasa in ceata. Sorina,la fix cu soacra.Ai gasit ac de cojocul ei. Dar cum de nu s-a suparat bufnita ca nu i-ati invitat si pe ei?Ei ce spun de prietenul fetii?Il plac? -------------------- |
| peach |
30-12-2007, 06:53 PM
|
Peach, ai o familie de vis Monic esti criminala Sorana la bufnita am primit o cafea (ceai negru sau menta cine a vrut(mama lor de constipati)) si ca prajituri a servit un chec marmura si un alt chec cu caise uscate cred, care nu era copt, era cleios si am avut proasta inspiratie sa cer o bucata din el iar acum am crampe Mincare romaneasca nu i-am dat ..am incercat pe altii dar nu s-au atins de mai mult de 2 sarmale..eu nu gatesc bine romaneste..dupa retetele elvetiene ma descurc..la ochi nu le nimeresc...cred ca seman cu tata Vreua sa va spun ca a facut Dana o ciorba de perisoare de te lingi pe bot...cind ne intorceam de la ski l-am intrebat pe al meu daca sa o sun pe mama sa puna sarmalele la incalzit..a raspuns: CIORBA!!! -------------------- |
| ganesha |
30-12-2007, 06:54 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.845 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Hmmm...am vazut flori din alea in Hamburg si am zis ca e o tampenie sa le c umpar Is tare dulci, si schimba dintr-o data atmosfera in camera, parol! Are cineva samovar? Eu mi-as dori tare de tot un samovar, aveam cind eram mica (bunica era rusoaica) dar nu mai functiona, era de decor.... frumos tare... De fapt de la un samovar se trage initierea mea in ceaiuri, la 10 ani, intr-un tren luuuuung Iasi-Moscova, 2 nopti si-o zi facea, am descoperit samovarul si ceaiul rusesc, si s-a dus somnul meu, pe de o parte de la teina din ceai, pe de alta de la magie. Si tare m-a cucerit, si cu timpul am afla ca ceaiul e o arta... si tot asa... In alta ordine de idei, asta e ultima duminica din an! -------------------- |
| peach |
30-12-2007, 07:01 PM
|
Sorina,la fix cu soacra.Ai gasit ac de cojocul ei. Dar cum de nu s-a suparat bufnita ca nu i-ati invitat si pe ei?Ei ce spun de prietenul fetii?Il plac? pai nu ma intereseaza daca s-au suparat sau nu..dar mi-e mai usor sa gatesc pt ei ceva normal decit pentru sora.sa vegan fara ou, lapte si carne ..asa ca am preferat combinatia ..socrii-sora (i-am facut pizza ei..adica blat cu legume) Nu il plac dupa cum se pare..socru toata seara nu i-a adresat nici un cuvint..l-a ignorat total asa cum face soacra cu mine uneori(e din familie) in schimb tiput e super ok..dragut si genul lui marcel tacut si putin timid..in loc sa zica multumesc ca m-ai scapat de beleaua asta de 33 ani -------------------- |
| peach |
30-12-2007, 07:17 PM
|
Are cineva samovar? Eu mi-as dori tare de tot un samovar, aveam cind eram mica (bunica era rusoaica) dar nu mai functiona, era de decor.... frumos tare... De fapt de la un samovar se trage initierea mea in ceaiuri, la 10 ani, intr-un tren luuuuung Iasi-Moscova, 2 nopti si-o zi facea, am descoperit samovarul si ceaiul rusesc, si s-a dus somnul meu, pe de o parte de la teina din ceai, pe de alta de la magie. Si tare m-a cucerit, si cu timpul am afla ca ceaiul e o arta... si tot asa... In alta ordine de idei, asta e ultima duminica din an! poti incerca in magazinele de antichitati -------------------- |
| ganesha |
30-12-2007, 07:21 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.845 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
poti incerca in magazinele de antichitati De gasit se gasesc, eu intrebam de curiozitate, sa vad ce mai are lumea pe acasa -------------------- |
| Tzutzi80 |
30-12-2007, 07:38 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Si noi aveam unul.....si imi amintesc cu placere de ceaiurile zilnice
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 13-10-2008 - 01:49 PM |