![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| ramonavlas |
04-01-2008, 09:15 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.557 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Otilici, au ceva efecte pastilele? Maica'mea a primit de la doctor alta "minune' adica Xenical. Si nu au nici un efect (mai ales ca maica'mea se bazeaza pe ele si mananca mai abitir ca inainte). Ramona nu am mancat decat un sfert de pomelo, bananele am uitat sa le cantaresc Am uitat sa mentionez ca masa de dimineata a fost la ora 11:00 ca atunci m-am trezit. Intrebare: din punct de vedere al caloriilor care este diferenta intre zahar simplu, zahar brun si fructoza? Eu sunt incantata de Xenical (fara a face nico reclama). Mai folosesc si eu. In legatura cu zaharul, stiu doar ca cel albare 410calorii/100gr. Ai grija la cel brun rafinat, e de fapt zahar alb caramelizat. Stiu ca zaharul brun e mai sanatos dar nu folosesc niciun fel de zahar, doar zaharina. -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| daconst |
04-01-2008, 09:20 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.243 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Si eu folosesc zaharina si asta spun ca e grozav de toxica.
-------------------- |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| ramonavlas |
04-01-2008, 09:21 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 4.557 Inscris: 8-06-2006 Din: un oras mic si plictisitor...... Membrul Nr.: 20 Sex: Feminin |
Si eu folosesc zaharina si asta spun ca e grozav de toxica. Da, am auzit ca provoaca cancer...acum daca e sa o luam asa, nu stiu daca 20% din alimentele de pe piata sunt 100% sanatoase. -------------------- ![]() CALORII - 3 ianuarie 2008 -10kg. PAUZA - 5 mai - 25 mai 2008 RESTART CALORII - 26 mai http://forum.oneden.com/Secretul-meu-calor...ost-main-106213 |
| Tzutzi80 |
04-01-2008, 10:01 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Fetili....cine imparte o cana de vin fiert cu mine? Ca eu ma turmentez daca o termin pe toata de una singura
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| otilici |
04-01-2008, 10:11 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.107 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Dumbo,nu stiu exact cum actioneaza Xenicalul,dar Reductilul lucreaza la creieras din cate am inteles,iti diminueaza f.mult senzatia de foame si iti da cumva energie,caci eu ma simt foarte tonica si pusa pe treaba
Cat despre zahar...nici eu nu folosesc,decat indulcitori.Asta de ani buni. -------------------- |
| ganesha |
04-01-2008, 10:14 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.610 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Otilici, au ceva efecte pastilele? Maica'mea a primit de la doctor alta "minune' adica Xenical. Si nu au nici un efect (mai ales ca maica'mea se bazeaza pe ele si mananca mai abitir ca inainte). Dumbo, e foarte foarte foarte periculos ce face mama ta. Incearca sa-i zici cumva ca nu e bine ce face. Medicamentele de slabit si fat burner-ele se iau DEASUPRA dietei, ca sa o stimuleze si sa o ajute. Sa maninci chiar normal e contraindicat, iar sa maninci mai mult e de-a dreptul distrugator. Vorbesc foarte foarte serios, nu doar imi dau cu parerea. Intrebare: din punct de vedere al caloriilor care este diferenta intre zahar simplu, zahar brun si fructoza? 16 calorii pe lingurita au zaharul alb si cel brun, fructoza 15. CITAT Sunt curioasa cum e naan. Naanul e o minune a lumii CITAT Sper sa incercati sa ma intelegeti. Otilici, Fetele, incercati sa folositi miere in loc de zahar si indulcitori. Cu cei artificiali, cancerigeni sau nu, problema e mai grava de atit, reactiile pe care le produc in organism sint infioratoare (mai ales asupra sistemului nervos). Mierea pe linga ca e dulce, regleaza glicemia si inlatura poftele de dulce. Pe mine ma doare capul (cred ca am gripa) si ma pregatesc sa fac un cornbread. Mi-a venit ideea de pe culinar de aici dar am cautat pe net o reteta care sa nu fie dulce. Dau detalii cind e gata, sa va zic cum a iesit. -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| nusarich |
04-01-2008, 10:47 PM
|
|
Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.836 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 80 Sex: Feminin |
Subscriu si eu la ce a zis Ganesha, mierea e cea mai buna. Mie mi-a recomandat-o o tanti doctora care zicea ca s-au facut studii si asupra aurei, referitor la influenta ciocolatei si a mierii asupra aurei si s-a constatat ca dupa ce mananci miere aura se coloreaza in toate culorile curcubeului, pe cand dupa ciocolata se "stinge". Plus ca e mai naturala. Normal, trebuie verificata sursa, sa nu fie adaugat zahar, dar in principiu e naturala.
-------------------- |
| otilici |
04-01-2008, 10:49 PM
|
![]() Marmota ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.107 Inscris: 2-10-2006 Membrul Nr.: 138 Dispozitie: sunt o mamica fericita Sex: Feminin |
Multumesc fetelor pentru intelegere si sustinere,sunteti niste dulci (cu zahar,miere,indulcitori sau ce vreti voi)
Daconst, stiu ca si tu ai probleme cu tiroida,la tine cum s-a manifestat?Sau nu a apucat sa se manifeste,ai depistat-o doar la analize?Ca la mine erau niste manifestari cumplite:aveam niste migrene urate mai tot timpul,ma durea tot corpul,muschii presupun,dar intr-un asa hal ca as fi stat mereu la pat...mai sunt si altele,dar astea m-au deranjat cel mai tare.A,si o depresie urata,eram mereu morocanoasa si apatica. Dar de cand iau reductilul,ma simt ca noua,parca nimic nu s-ar fi intamplat... -------------------- |
| Tzutzi80 |
04-01-2008, 10:59 PM
|
![]() Iepuras ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 1.801 Inscris: 2-02-2007 Membrul Nr.: 224 Dispozitie: superba :D Sex: Feminin |
Otilici, Amalia lua parca Reductil. Poti vb cu ea
-------------------- ![]() Start WW - 22 ianuarie 2008 ![]() |
| otilici |
04-01-2008, 11:09 PM
|
Tzutzi,merci de pont...am citit in jurnalul Amaliei si se pare ca ea nu a avut rezultate...
-------------------- |
| daconst |
04-01-2008, 11:23 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.243 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Oti,eu am depistat-o in timpul sarcinii.Aici se face analiza de tiroida ca de obicei produce mai putini hormoni in timpul sarcinii si trebuie tinuta sub control.Atunci mi-au dat sa iau zilnic tyroxin de 25mg desi eu cred ca nu a fost suficient,ca m-am ingrasat asa tare.Dupa ce am nascut am facut iar analize si mi-au marit doza la 50mg.Dupa ce am inceput sa iau mi-a mers tare bine cu ele si am slabit super.
Mai am o folie de luat si apoi merg iar la control sa vedem daca s-a reglat sau mai iau tratament. Simptome nu a avut,adica nu am apucat sa am ca am depistat repede.Dar stiu ca dupa ce mi-a marit doza,am slabit urgent si fara prea mari eforturi. Sper sa fie ok si la tine si sa poti sa slabesti.Ca e groaznic de frustrant sa vezi ca faci totul sa slabesti si cintarul nu se misca deloc. Acest mesaj a fost editat de daconst: 04-01-2008, 11:24 PM -------------------- |
| otilici |
04-01-2008, 11:29 PM
|
Asa e,Dana,tare m-a pus pe ganduri faptul ca am tinut WW ca lumea timp de mai bine de 6luni si am dat jos cu maaare greu 7 kile,pe care dealtfel le-am si pus inapoi
-------------------- |
| daconst |
04-01-2008, 11:38 PM
|
Oti,eu nu am luat o vreme pastilele ca nu le-am dat importanta...si 2 saptamani nu am slabit nimic.Nici nu-ti dai seama ce minuni fac hormonii aia,pe care tiroida nu mai face fata sa-i produca.
Eu am tot spus pe aici la fete ce am patit,dar nu ma gindeam ca si la tine ar fi asa. Acum ma gindesc la May,oare la ea nu-s probleme?ca si ea tine dieta de mult si nu prea e multumita nici ea. Ramo,tu ai facut analize?ca mie mi se pare ca tu nu mananci asa mult si nu exagerezi ca mine de exemplu. Acest mesaj a fost editat de daconst: 04-01-2008, 11:46 PM -------------------- |
| ganesha |
05-01-2008, 04:37 AM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.610 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Raportul pe azi:
Hrana MD: 2 felii de piine de secara + 3 linguri Philadelphia cu legume + 1 cana lapte batut Snack: o banana Prinz: 1 cup mazare cu sos de rosii + o lingura smintina+ 2 portii cornbread Cina: o portie cornbread + 1 cana lapte batut Sport: nimic (ma doare capul - nu ca asta ar fi o scuza Total: 1338 calorii, 26% grasimi, 8.6% saturate, 59% carb, 15% proteine, 19 g fibre, 161 mg colesterol, 2180 mg sodiu Comentarii: cam putine proteine, dar mi-a placut asa de mult cornbread-ul incit mi-a dat planurile peste cap _____ Vaaaai, cit de super a iesit cornbread-ul , cine m-a pus sa-l fac, ne-am batut toti 3 pentru el -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| bubbles |
05-01-2008, 11:45 AM
|
![]() Crocodil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 7.394 Inscris: 2-08-2006 Membrul Nr.: 92 Dispozitie: fatty :D Sex: Feminin |
Buna ziua
Ina La Multi Ani!!! scuze intarzierea Dana asa scumpi sunteti amandoi Hai sa va zic si eu ceva...In urma examenului endocrinologic si a ecografiei am fost diagnosticata cu hipotiroidie si evident...obezitate.Deoarece problema mea medicala e chiar una foarte serioasa,mi s-a dat sa iau Reductil...pe care normal ca am inceput sa-l iau...de ieri.Acum sper sa nu dati cu pietre si sa incercati sa ma intelegeti dar altfel chiar nu se putea...De cand il iau ma simt chiar foarte ok,pe langa faptul ca nu ma gandesc la mancare aproape deloc.Am ales sa tin dieta caloriilor si sa mananc cat de cat sanatos. Sper sa incercati sa ma intelegeti. Acest mesaj a fost editat de bubbles: 05-01-2008, 11:39 AM -------------------- |
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 29-08-2008 - 10:18 PM |