![]() |
Bine ai venit Vizitatorule ( Autentificare | Inregistrare )
![]() ![]() |
|
|
| stardust |
07-01-2008, 01:47 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
stie careva dintre voi o metoda sa ma inveselesc putintel Pe mine muzica pe ajuta mult. Nu stiu daca esti la birou sau acasa, asa ca nu stiu daca poti asculta muzica. Oricum, daca poti asculta, incearca sa asculti ceva vesel si saltaret. -------------------- ![]() [/url] |
| ganesha |
07-01-2008, 02:30 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.815 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Ganesha, admirabil cum stai tu si calculezi sodiu, fibre etc etc etc. A preveni e de o mie de ori mai usor decit a trata... Acum e o perioada in care am picat intr-o mare caldare in care ne ...invirtim Ciudat sa nu vad pic de carne in meniul tau, cum compensezi lipsa ei? Sintem vegetarieni. Lipsa nu i-o duc, apropo de lipsa, vorba medicului nostru de familie (vegetarian si el) e "lipsa carnii nu se poate compensa pentru ca putine alimente mai sint asa toxice". Oricum, vesniscul refren: nuci, alune, grine, boabe Am reinceput sa ma trezesc la 5:45 -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
|
Multumim sponsorilor nostri pentru sprijinul acordat sustinerii forumului OneDen.com |
|
| Susannah |
07-01-2008, 02:42 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 70 Inscris: 8-01-2007 Membrul Nr.: 208 Sex: Feminin |
Multumim fetelor! Spun si eu La Multi Ani tuturor Sfintilor Ion! Eu incerc sa ma trezesc la birou, dar nu am nici o sansa, asa ca cred ca o las pe maine Nu am chef de nimic, abia astept sa ajung acasa sa fac de papica cu babu si sa ne bagam la un filmulet. Babu a insistat si am luat si tort, ca el nu co0ncepe aniversare fara tort, asa ca de maine dieta....oricum sunt ca un tanculet, dar mi+am pus haine largi sa nu imi stric dispozitia Of, mai Pisik, chiar nu esti tanculet, inceteaza. Acume sti femeie, ai alte dimensiuni, nu te mai chinui sa intri in masuri de 17 ani, arati super, nu lasa hainele nepotrivite sa te chinuiasca. Iesi si cumpara-ti ceva dragut de ziua ta si nu mai fi trista! O sa iti scriu si in jurnal...LA MULTI ANI! |
| daconst |
07-01-2008, 02:46 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.281 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Pisik,Dylly,La multi ani!!!!
Eu azi am o aniversare...adica fi-miu e invitat la party si apoi gata.Nu mai am nicio scuza.La dieta de maine! Imi pun si ticker,macar sa-mi fie rusine de voi sa nu ma mai las. -------------------- |
| cri |
07-01-2008, 03:10 PM
|
|
Furnica ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 82 Inscris: 26-06-2007 Membrul Nr.: 325 Sex: Feminin |
La Multi Ani tuturor ce poarta numele Sf. Ion
@daconst multumesc pentru raspuns, deci pot sa mananc o caruta cu scoarte de dovleac copt, ca tare imi place Din pacate startul il aman pentru maine, azi a trebuit sa ma sacrific cu bomboane, si diseara avem invitatie la un sarbatorit Pupici |
| michelle |
07-01-2008, 03:46 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.170 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Sintem vegetarieni. Lipsa nu i-o duc, apropo de lipsa, vorba medicului nostru de familie (vegetarian si el) e "lipsa carnii nu se poate compensa pentru ca putine alimente mai sint asa toxice". Oricum, vesniscul refren: nuci, alune, grine, boabe Stiu ca sunteti vegetarieni si va admir pentru asta. Eu nu as putea fi nici in ruptul capului, doar daca as trai izolata intr-o padure, poate-poate ... Stiu si eu toata teoria cu toxinele, dar cu toate astea, ma otravesc voit Nucile, alunele etc le papati crude sau prajite? -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ganesha |
07-01-2008, 03:54 PM
|
![]() Koala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 2.815 Inscris: 13-02-2007 Membrul Nr.: 235 Dispozitie: looking hot and feeling cool :)) Sex: Feminin |
Nucile, alunele etc le papati crude sau prajite? Nucile si alte lemnoase din astea le mincam crude. E fain ca-s satioase rau de tot, dintr-un pumnulet ti-ai facut aproape o masa, ca au o gramada de calorii, si nu tre' sa-ti mai bati capul. Cel putin la mine merge, ca-s tare comoda de felul meu, si vreau sa maninc si sanatos, si blablabla... si fructele astea In rest... cerealele se refera la grine, nu la cereale "la cutie". Sint usor de facut, in 15 minute cam sint fierte, au o gramada de proteine, fibre, fier. Citeodata mai maninc si la cutie, dar nu ma omor dupa ele si nici dupa citit etichete in supermarket-uri. -------------------- Poze multe si marunteeeee
Inaltime: 1,74 ![]() What you think is who you become. Be beautiful. Be kind. Be radiant. Be love! |
| dany |
07-01-2008, 04:02 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.467 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Pun si aici ce am studiat pe la nemtoaice ....
noul program WW ( aparut din data de 18 noiembrie 2007 ) se refera la 18 produse care pot fii consumate la o masa pana la saturatie si au un numar fix de puncte ( cum era inainte cu pastele si cartofii ) . Saturatie inseamna pana simti ca te-ai saturat , nu pana simti ca pleznesti . Toata chestia e sa stii sa te opresti din mancat cand te simti satul . Alimente si punctaje : alimente cu 3 P - branza proaspata cu pana la 5 % Fett - iaurt natural degresat - quarck natural degresat - peste si fructe de mare ( peste slab si neafumat) - ton in apa - mezeluri din piept de pui ( cele feliate) - carne de pui slaba ( piept de pui) - file de miel - carne de vita slaba ( carne de vitel , file de vita) - leguminoase ( pastai , fasole , mazare , linte) - carnea de porc slaba ( file de porc , schnitzel de porc) alimente cu 4 P - orez de toate felurile ( dar de preferat orezul natural ) - paste de orice fel ( dar de preferat pastele integrale ) - cartofi - fulgi de ovaz , fulgi de cereale - müsli ( natur sau cu fructe ) DAR care sa nu contina zahar - paine neagra , pumpernickel ( habar nu am cum se traduce -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| stardust |
07-01-2008, 04:15 PM
|
![]() Ciocanitoare ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 362 Inscris: 29-05-2007 Membrul Nr.: 305 |
Au crescut punctajul la cartofi?
Hmm, mie-mi pare mult mai complicat acum si nu la fel de logic. Oricum, merci Dany ca ne-ai spus si noua! -------------------- ![]() [/url] |
| dany |
07-01-2008, 04:33 PM
|
![]() Elefant ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 9.467 Inscris: 1-08-2006 Membrul Nr.: 87 Sex: Feminin |
Sorana , nici mie nu mi se pare logic
Mai complicat n-ar fii ....Nu mai stai sa cantaresti carne , cereale , müsli , etc ..... -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| ganesha |
07-01-2008, 04:35 PM
|
Sorana , nici mie nu mi se pare logic Mai complicat n-ar fii ....Nu mai stai sa cantaresti carne , cereale , müsli , etc ..... Oricum ar fi, poti incepe sa vezi daca merge asa. Daca nu merge ca inainte, macar ti-ai intrat in starea de dieta, si ai inceput sa te organizezi in directia asta, si poti schimba pe varianta veche care stii sigur ca a mers. Iar daca merge.... super bine! Asta-i parerea mea personala... eu asa as face. -------------------- Poze multe si marunteeeee
| dany |
07-01-2008, 04:38 PM
|
Asa ma gandeam si eu : macar sa incerc o saptamana ...
Acest mesaj a fost editat de danyhoney: 07-01-2008, 04:39 PM -------------------- Exista persoane care ne vorbesc si pe care nici macar nu le ascultam , persoane care ne ranesc si nici macar nu lasa cicatrice , DAR exista persoane care , pur si simplu , apar in viata noastra si ne marcheaza pentru totdeauna !! ( Cecilia Meireles )
![]() |
| daconst |
07-01-2008, 05:08 PM
|
![]() Taz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Membri Raspunsuri: 3.281 Inscris: 31-07-2006 Membrul Nr.: 68 Sex: Feminin |
Wow Dany ce de noutati!!!!
Multumim! Acest mesaj a fost editat de daconst: 07-01-2008, 05:08 PM -------------------- |
| michelle |
07-01-2008, 05:13 PM
|
![]() Hiena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatori Raspunsuri: 4.170 Inscris: 10-06-2006 Din: Iasi Membrul Nr.: 26 Dispozitie: Ole! Sex: Feminin |
Cel putin la mine merge, ca-s tare comoda de felul meu, si vreau sa maninc si sanatos, si blablabla... si fructele astea Pai de aia iti urmaresc meniurile ca sa ma inspir si eu cat se poate, cat nu...... Ce sunt lemnoasele? Dany, promit sa updatez fisierul azi sau maine -------------------- ![]() Inaltime: 157 cm |
| ganesha |
07-01-2008, 05:18 PM
|
Ce sunt lemnoasele? Nuci, alune, etc Acest mesaj a fost editat de ganesha: 07-01-2008, 05:19 PM -------------------- Poze multe si marunteeeee
![]() |
|
Versiunea minimala Discutii aprinse Sitemap Diete Calorii | Acum este: 7-10-2008 - 07:37 PM |